Hoşgeldin canım ne demek cok yogunsun normal. Kilo veriyorsundur umarim yarin eksilerde olursunOkul cok yogun cocuklar heyecanli sinav yaklasti denemeler sorular derken akssam 7 oluyo sonra eve gel ben pert.
Bu hafta bildirim yapamadimsbeden affet lutfen olur mu
Umarim canim bende cok bi degisiklik yok bu aralarHoşgeldin canım ne demek cok yogunsun normal. Kilo veriyorsundur umarim yarin eksilerde olursun
Iyidir hosgelmissinNabersiniz
Hoşbulduk ılık su içicem az sonraIyidir hosgelmissin
ay ne GÜZEL ozgurlugune kavustunUmarim canim bende cok bi degisiklik yok bu aralar
Sporra biraz ara verdim bi kure baslamaya karar verdim kizim artik buyudu sut iciyor artik ozgurum
ooo hayırlı uğurlu bol eksili olsun canım,diğer ölçülerinide almıştırlar orda,kavitasyon bitimindemi ölçekeler bidaha?günaydın, ben iyi sayılırım.
c.tesi kavitasyon başladı ayyyy dedim noluyoruz..detaylı anlatacağım geleceğim birazdan.önce karın bölgemin en kalın yerini ölçtü 118 cm çıktı hani bildiğin
ooo hayırlı uğurlu bol eksili olsun canım,diğer ölçülerinide almıştırlar orda,kavitasyon bitimindemi ölçekeler bidaha?
sbeden reglimin 3.gününe rağmen iyi bir sonuç 78.3
begüm kaçamak olarak sadece c.tesi 1 dilim yaş pasta yedim çünkü kızıma karne sözüm vardı. regl de olunca açıkcası canım istedi ama çok da etkilemedi sanırım.
anaammm o ney kız
sen bunla dal gibi olursun inanki,vücudu şoka sokmuşlar resmen, ilk seansta da 3 cm çok iyiymiş
bol bol suyunu iç te yağları at vücudundan
sen o kaçamağı kavitasyona güvendiğinden yemişsindir kesin
yani hem o hem de dün dehşet bir temizlik yaptım biraz da yakarım ben bunu dedim
bildiğin şok hemde. eve geldim ama salak gibiydim. bir süre başım da ağrıdı bir soğuk bir sıcak olunca dengem şaşırdı. esas 4.seanstan sonra dedi gözle görülür bir fark olacak dedi hade bakalım inşallah.
Bende burada yazdıkça ağzımla konuşmuş gibi çenem yoruluyorIyiyim canim sagol sen nasilsin. Ben yazilarinizi geldikçe okumaya calistigimdan sizlerle ozlem gidermis oluyorumve hatta konusmus gibi hissediyorum
Gecen pazartesi 78.600
Bu pazartesi 78.400
-200
Saka maka yavas yavaş olsa da nerden indim yine :)
Ayy kötü olmuşgünaydın kızlar,nasılsınız?
sbeden bugün kü kiom bir tuhaf,ilk tartı 60,1 geldi, 15 dakika sonra 59,9 geldi,karar veremedim ama sen yinede 60,1 i kabul et,haftaya inşallah 59 küsürleri görürüm zaten (inşallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?