♥haftalık kilo verme yarışması♥

günaydın, ben iyi sayılırım.

c.tesi kavitasyon başladı ayyyy dedim noluyoruz..detaylı anlatacağım geleceğim birazdan.önce karın bölgemin en kalın yerini ölçtü 118 cm çıktı hani bildiğin

ooo hayırlı uğurlu bol eksili olsun canım,diğer ölçülerinide almıştırlar orda,kavitasyon bitimindemi ölçekeler bidaha?

ooo hayırlı uğurlu bol eksili olsun canım,diğer ölçülerinide almıştırlar orda,kavitasyon bitimindemi ölçekeler bidaha?

yok yok her seans sonunda hem kilo hem de ölçü alıyorlar. tam 2,5 saat sürdü.

öncesinde 4 bardak su içtim karnım davul gibi bir de tartıldım 2 kg fazla çıktım ee dedim hem su içirdiniz hem kıyafetleri çıkarmadım tabii 2 kg fazla çıkar dedim.

önce jel sürdü 40 dk boyunca farklı seviyelerde aletle karın bölgeme uygulama yaptı yağ yakımı için. ses dalgasıyla yağ parçalanıyor sürekli kulağımda çınlama sesi duydum.

neyse sonra astronot kıyafeti giydim bildiğin uçacam sandım 30 dk o sürdü. sıkıyor bırakıyor makine lenf drenaj diyor int.de baktım bende

sonra yine jel sürdü 8 10 tane yuvarlak şeyler bağladı belime dedi ki 1 dk da 300 mekik ç.ektirecek birazacıyacak dedi açtı tam 30 dk ama Allahh dedim noluyor pıtır pıtır sağdan soldan bu bitmez dedim. telefonumu aldım kardeşimi aradım düşünnmemeye çalışıyorum sonra alıştım bitti.

en son 30 dk ozona girdim anammmmm çıplaksın bir tek alt var. kafam dışarda oturuyorsun cihazın içine 75 derece sıcak içi. dedim ben pişerim burada..bunun amacı da 250-500 kcal yakmak bir terledimm war yaa suuuu içindeyim. zaten demişlerdi yedek çamaşır getirin diye.

işin kötüsü regl oldum c.tesi sabah... eyvah dedim neyse bitti ama ben de bittim. sonra ölçüm yaptı 115 cm çıktı 1.seanss da 3 cm incelme ama kilom aynı. her hafta bu işlemler tekrarlanacak...

3 ltireyi geçin su için mutlaka dediler.

anaammm o ney kız
sen bunla dal gibi olursun inanki,vücudu şoka sokmuşlar resmen, ilk seansta da 3 cm çok iyiymiş
bol bol suyunu iç te yağları at vücudundan

sen o kaçamağı kavitasyona güvendiğinden yemişsindir kesin

yani hem o hem de dün dehşet bir temizlik yaptım biraz da yakarım ben bunu dedim

bildiğin şok hemde. eve geldim ama salak gibiydim. bir süre başım da ağrıdı bir soğuk bir sıcak olunca dengem şaşırdı. esas 4.seanstan sonra dedi gözle görülür bir fark olacak dedi hade bakalım inşallah.

kavitasyon sonrası evde temizlik güzel fikir,hem enerji harcatmıştır ne güzel,kavi.etkisinide artırır
o zaman 1 ay sonra süper bi sonuç seni bekliyo ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…