Ohh alnımın akıyla alıntılarımı sorunsuz yazdım
Eyvallah
hadi geçmiş olsun
Allah bağışlasın canımKızlar bu hafta benim tatil ya cok giremiyorum hep kızımla oynuyoruz beraberiz etkinlik yapiyoruz bin sukur rabbime allahım isteyen herkese nasip etsin
telden girmek çin işkencesi gerçekten benim gibi pc başındaysan sıkıntı yok amaEyvallahay biliyosun ara ara yanlislar oluyo cildiriyorum pes ediyorum sonra tek tek de zor oluyo
10 sayfa okudum wc muhabbetlerinizden tutun da sinav maas muhabbetlerine kadar ayyy basim dondu
yaa yaa bana yrtis dersin sen bi daha ohh olsunn kız hadi ayni kiloda sayiliriz insa berbaber 58 59 lari gorelim
Tebrik edrim iddaa kimle neyine girmistin
Erken kahvalti cok onemli ya bende sabah simitleri kestim evde bi yumurta da olsa yiyp cikinca cok farketti
Coook iyi canim hep tetikte olursun yediklerinide olcmus tartmis olursun
Ay nehir insa senin kilolarini gorebiliriz canim ya bu arada kalori icin hangi programi kullaniyosun
Wc wc wc muhabbetleriniz su bizi bu duruma getiriyo ama birakmamk lazim.limonlu suda cok wc ye goturuyo (bi wc muhabbeti de benden)
A101 de falan taze ve uygun fiyata var kizlar. 7- 8 lira gibi bise ama bi hafta yetecek kadar bi paket zaten her gun bi avuc sadece ara ogunde
Diyetisyenler bunun icin var iste canım yediklerini biliyosun sonucta o bubduraksamanın nedenlerini soyleyecektir.aklında ne kadar soru varsa sor ona isi bu
. Evet bende boyle biliyorum canım
10 sayfa okudum wc muhabbetlerinizden tutun da sinav maas muhabbetlerine kadar ayyy basim dondu
yaa yaa bana yrtis dersin sen bi daha ohh olsunn kız hadi ayni kiloda sayiliriz insa berbaber 58 59 lari gorelim
Tebrik edrim iddaa kimle neyine girmistin
Erken kahvalti cok onemli ya bende sabah simitleri kestim evde bi yumurta da olsa yiyp cikinca cok farketti
Coook iyi canim hep tetikte olursun yediklerinide olcmus tartmis olursun
Ay nehir insa senin kilolarini gorebiliriz canim ya bu arada kalori icin hangi programi kullaniyosun
Wc wc wc muhabbetleriniz su bizi bu duruma getiriyo ama birakmamk lazim.limonlu suda cok wc ye goturuyo (bi wc muhabbeti de benden)
A101 de falan taze ve uygun fiyata var kizlar. 7- 8 lira gibi bise ama bi hafta yetecek kadar bi paket zaten her gun bi avuc sadece ara ogunde
Diyetisyenler bunun icin var iste canım yediklerini biliyosun sonucta o bubduraksamanın nedenlerini soyleyecektir.aklında ne kadar soru varsa sor ona isi bu
. Evet bende boyle biliyorum canım
Kızlar bu hafta benim tatil ya cok giremiyorum hep kızımla oynuyoruz beraberiz etkinlik yapiyoruz bin sukur rabbime allahım isteyen herkese nasip etsin
telden girmek çin işkencesi gerçekten benim gibi pc başındaysan sıkıntı yok ama
Ooo bendensinSabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 163 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa ada çayı demleme
Öğle; 12:45 - 1 kase tavuk çorbası + 3 ad.izmir köfte + 2 dilim pişmiş patates - 234 kalori
Ara;14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşama nasipse ya brokoli haşlama ya karnabahar haşlama var yoğurtlu olarak
eşimle parasına sağolasınAy cok sukurhep boyle dewam eder insa hep ekside olalim hedefimize gelene kadar
amin canimAllah bağışlasın canım
amin, rabbim gerçekten isteyen kimseye aratmasın,değer bilmeyene vermesin
sana iyi tatiller canım,diyetini bozmada,çok gelme bu hafta buralara önemli değil,kızınla tatilin tadını çıkarın,her zaman yakalayamıyoruz bu fırsatları
Ben hep telden giriyorumtelden girmek çin işkencesi gerçekten benim gibi pc başındaysan sıkıntı yok ama
Himm tek tek ugrastim bi ara yaziyodum iyide vermistim aslinda yine kullansam o programi iyi olcakFatsecret uyguluyorum canım bazen kontrol amaçlı diyetkolik sitesine de bakıyorumBenimde boyuma göre fazla kalıyor işte ama tabi idare edebiliyorum inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız
Oyle tabi canim her sey konusuyoruz burda takiliyorumbiz de muhabbet bitmez canım... sadece diyet değil her şeyi konuşuyoruz. öyle olmasa sıkıcı olur zaten.
ben seni tanımıyorum. mesleğin nedir kızın kaç yaşında benim de bir kızım var 2 ay sonra 5 yaşına girecek.
Ben hatırlıyorum canım, nasılsın napiyosun? Okul bittimi?Merhaba kızçeler beni geçen seneden hatırlayanınız vardır . Sıvı diyetiyle 54 kiloya düşmüştüm ama sonrasında 1 aysa verdiğim 7-8 kilo hızla geri geldi şuan :
62 kilo ,1.63 cm boyundayım hedefim 53 kgsbeden yani hızlıca kiloları aldım ve işin kötüsü tekrar sıvı diyeti yapayım derken baş dönmeleri ve halsizlik yaşadım o yüzden karar verdim sağlıklı diyetle kalıcı kilo vercem .diyen olacak ki bu kadar kiloyu 6 ayda nasıl aldın ? Gece gündüz cips , kek , tatlı ,çikolata ve hazır gıda ile ayrıca spor salonu 6 ay tadilata girince bir anda verdiğim kiloyu geri aldım . Şimdi sağlıklı kilo vermek için aranıza katılmayı çok istiyorum :)
Hoş buldum fıstığım :) okul devam Seneye bitiyor inşallah :) iyiyim sen nasılsın ? Neler yapıyorsun :)Ben hatırlıyorum canım, nasılsın napiyosun? Okul bittimi?
Tekrar hoşgeldin aramıza
Hadi bakalım inşallah hayırlısıyla bitirirsinHoş buldum fıstığım :) okul devam Seneye bitiyor inşallah :) iyiyim sen nasılsın ? Neler yapıyorsun :)
Baksana dövme buğday diolar yaa buğdaylı yoğurtlu çorba 22 kaşık yedim kalorisi ne sence arastırdım ama emin diilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?