♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kızlar bu hafta benim tatil ya cok giremiyorum hep kızımla oynuyoruz beraberiz etkinlik yapiyoruz bin sukur rabbime allahım isteyen herkese nasip etsin
Allah bağışlasın canım
amin, rabbim gerçekten isteyen kimseye aratmasın,değer bilmeyene vermesin
sana iyi tatiller canım,diyetini bozmada,çok gelme bu hafta buralara önemli değil,kızınla tatilin tadını çıkarın,her zaman yakalayamıyoruz bu fırsatları

Fatsecret uyguluyorum canım bazen kontrol amaçlı diyetkolik sitesine de bakıyorum Benimde boyuma göre fazla kalıyor işte ama tabi idare edebiliyorum inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız

biz de muhabbet bitmez canım... sadece diyet değil her şeyi konuşuyoruz. öyle olmasa sıkıcı olur zaten.

Kızlar bu hafta benim tatil ya cok giremiyorum hep kızımla oynuyoruz beraberiz etkinlik yapiyoruz bin sukur rabbime allahım isteyen herkese nasip etsin

ben seni tanımıyorum. mesleğin nedir kızın kaç yaşında benim de bir kızım var 2 ay sonra 5 yaşına girecek.

Ooo bendensin

amin canim
Cuma tatil bitiyo sekerim ozel sektor zor

telden girmek çin işkencesi gerçekten benim gibi pc başındaysan sıkıntı yok ama
Ben hep telden giriyorum

Fatsecret uyguluyorum canım bazen kontrol amaçlı diyetkolik sitesine de bakıyorum Benimde boyuma göre fazla kalıyor işte ama tabi idare edebiliyorum inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız
Himm tek tek ugrastim bi ara yaziyodum iyide vermistim aslinda yine kullansam o programi iyi olcak

Oyle tabi canim her sey konusuyoruz burda takiliyorum
Ogretmenim 23 aylik bi kizim var canim.allah bagislasin sen buyutmussun

Merhaba kızçeler beni geçen seneden hatırlayanınız vardır . Sıvı diyetiyle 54 kiloya düşmüştüm ama sonrasında 1 aysa verdiğim 7-8 kilo hızla geri geldi şuan :
62 kilo ,1.63 cm boyundayım hedefim 53 kg sbeden yani hızlıca kiloları aldım ve işin kötüsü tekrar sıvı diyeti yapayım derken baş dönmeleri ve halsizlik yaşadım o yüzden karar verdim sağlıklı diyetle kalıcı kilo vercem .diyen olacak ki bu kadar kiloyu 6 ayda nasıl aldın ? Gece gündüz cips , kek , tatlı ,çikolata ve hazır gıda ile ayrıca spor salonu 6 ay tadilata girince bir anda verdiğim kiloyu geri aldım . Şimdi sağlıklı kilo vermek için aranıza katılmayı çok istiyorum :)

Ben hatırlıyorum canım, nasılsın napiyosun? Okul bittimi?
Tekrar hoşgeldin aramıza

smykmy memnun oldum canım. Allah bağışlasın yavrunu.

günaydın kızlar soğuk bir günden merhaba hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…