- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bence de kullan canım bende ne zaman takibe ara versem kilo alıyorumHimm tek tek ugrastim bi ara yaziyodum iyide vermistim aslinda yine kullansam o programi iyi olcak
Hoşgeldin canım aramıza hatırlamaz mıyız geri almana üzüldüm sanırım diyet bizim aslında hayat tarzımız olmalı sağlıklı beslenmeliyiz bir ömür yoksa tekrardan hangi diyeti uygularsan uygula geri alıyorsun sporu da bırakmamalıyız bende tecrübe ettimMerhaba kızçeler beni geçen seneden hatırlayanınız vardır . Sıvı diyetiyle 54 kiloya düşmüştüm ama sonrasında 1 aysa verdiğim 7-8 kilo hızla geri geldi şuan :
62 kilo ,1.63 cm boyundayım hedefim 53 kgsbeden yani hızlıca kiloları aldım ve işin kötüsü tekrar sıvı diyeti yapayım derken baş dönmeleri ve halsizlik yaşadım o yüzden karar verdim sağlıklı diyetle kalıcı kilo vercem .diyen olacak ki bu kadar kiloyu 6 ayda nasıl aldın ? Gece gündüz cips , kek , tatlı ,çikolata ve hazır gıda ile ayrıca spor salonu 6 ay tadilata girince bir anda verdiğim kiloyu geri aldım . Şimdi sağlıklı kilo vermek için aranıza katılmayı çok istiyorum :)
Baksana dövme buğday diolar yaa buğdaylı yoğurtlu çorba 22 kaşık yedim kalorisi ne sence arastırdım ama emin diilim
günaydın canım@smykmy memnun oldum canım. Allah bağışlasın yavrunu.
günaydın kızlar soğuk bir günden merhaba hepinize
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 163 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa ada çayı demleme
Öğle; 12:45 - 1 kase tavuk çorbası + 3 ad.izmir köfte + 2 dilim pişmiş patates - 234 kalori
Ara;14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:30 - 1 porsiyon yaklaşık küçük baş haşlanmış karnabahar sarımsaklı yoğurtlu - 250 ml zero (afedersiniz karnabahar midemi çok rahatsız etti Allahtan kalorisi yok görünüyor) + 5 ad.cips (bunu da eşim bırakmış masanın üstünde çöpe gitceğine mideme gitsin dedim karnabahar haşlanırken) - 227 kalori
Toplam kalori: 626 - Bu sabah tartı eksilmeye başladı
2 lt su içildi 1 saat ütü yapıldı. Spor yapacaktım ütüm 11 de bitti ve niyeyse belime bir ağrı saplandı kendimi koltuğa zor attım ütülediklerimi asmadım bile
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 163 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa ada çayı demleme
Öğle; 12:45 - 1 kase tavuk çorbası + 3 ad.izmir köfte + 2 dilim pişmiş patates - 234 kalori
Ara;14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:30 - 1 porsiyon yaklaşık küçük baş haşlanmış karnabahar sarımsaklı yoğurtlu - 250 ml zero (afedersiniz karnabahar midemi çok rahatsız etti Allahtan kalorisi yok görünüyor) + 5 ad.cips (bunu da eşim bırakmış masanın üstünde çöpe gitceğine mideme gitsin dedim karnabahar haşlanırken) - 227 kalori
Toplam kalori: 626 - Bu sabah tartı eksilmeye başladı
2 lt su içildi 1 saat ütü yapıldı. Spor yapacaktım ütüm 11 de bitti ve niyeyse belime bir ağrı saplandı kendimi koltuğa zor attım ütülediklerimi asmadım bile
ayy ne güzel tatile gidiyosunOyy kuzumm benim de ütü var ama valize koyunca kırışacak diye gittiğim yerde ütüleyeceğim iyi fikir dimiyani işte kendimi kandırıyorum.
bende sarımsaklı yoğurtlu brokoli yedim nehirkarnabahar bugüne kaldı bitmesi lazım gidecez çünkü. tek bir kereviz aldı acaba 1 hafta kalır mı ki dolapta.
Güzel fikirOyy kuzumm benim de ütü var ama valize koyunca kırışacak diye gittiğim yerde ütüleyeceğim iyi fikir dimiyani işte kendimi kandırıyorum.
bende sarımsaklı yoğurtlu brokoli yedim nehirkarnabahar bugüne kaldı bitmesi lazım gidecez çünkü. tek bir kereviz aldı acaba 1 hafta kalır mı ki dolapta.
günaydın nilll
karnıbahar brokoli tarzı yüyecekler gaz yapar mideye dokunabilir,birde sarımsaklı yoğurtla yiyinceayrıca öğlenle akşam yemeğin arasıda çok uzun, mide tamamen bomboş,bu durumda dokunması çok normal,önden azcık bi çorba içseydin bu kadar etkilemezdi
ayrıca şu zeroları çıkar hayatından
1 saat ütü yapmışsın başka spora gerek varmı? o yetmiştir sana
Güzel fikirAfiyet olsun canım kereviz bayağı dayanıyor en sonunda içi fısıyor ben geçende günlerce bırakmıştım ama 1 haftayı geçmiş miydi hatırlamıyorum sonunda çöpe attım Allahtan ufaktı
Günaydın canım çorbayı eşime ayırdım çorba yapacak zamanımda pek kalmamıştı sanırım öyle oldu neyse ki rahatladım öyle aşırı saatler sürmediKalanını bugün yiyeceğim sonraki gün de brokoli bayağı ot yaşıyorum bugünlerde Zero kalorisi yok diye içimi rahatlatıyor sanki doğru mudur bilmem eşim illa al dedi marketten benimde ellerimin arasından kayıp gidemedi insanın içini ferahlatıyor pislik şey Dimi ondan kitlendi belim
ayy ne güzel tatile gidiyosun
kerevize bişey olmaz 1 hafta kalır dolapta
Güzel fikirAfiyet olsun canım kereviz bayağı dayanıyor en sonunda içi fısıyor ben geçende günlerce bırakmıştım ama 1 haftayı geçmiş miydi hatırlamıyorum sonunda çöpe attım Allahtan ufaktı
Günaydın canım çorbayı eşime ayırdım çorba yapacak zamanımda pek kalmamıştı sanırım öyle oldu neyse ki rahatladım öyle aşırı saatler sürmediKalanını bugün yiyeceğim sonraki gün de brokoli bayağı ot yaşıyorum bugünlerde Zero kalorisi yok diye içimi rahatlatıyor sanki doğru mudur bilmem eşim illa al dedi marketten benimde ellerimin arasından kayıp gidemedi insanın içini ferahlatıyor pislik şey Dimi ondan kitlendi belim
Canım bana kalsa eve sokmam ama eşime ya zero alacak ya ıce tea şeftali bundan sonra biraz sert çıkayım bakalım ama şeftalisiz yapamaz o da bağımlılık yapıyor ben çok aramam yoksa su içerim nescafe içerim benlik değildir onlaralma canım eve hiç sokma
biz artık bi misafir geleceği zaman beyaz gazozlardan alıyoruz,çoğu zamanda dolabımda erik ve kiren var onlardan komposto yapıyorum,zaten eve almayınca zamanla alışıyosun içmemeye
hep zararlı şeylerin tadı güzel oluyo insanı mutlu ediyo ama bunlar hep içine konular o sahtekar kandırıkçı maddelerden,beynimizi ele geçiriyolar
zero mero hepsi aynı canım...mideyi deliyor ve alışkanlık yapıyor içindeki maddeden dolayı. eşim de çok sever ama çok şükür 2 yıldır evimize asitli içecek girmiyor ben içmiyorum zaten kızımda içmiyor istemez ama bir ortamda misafirlikte bayramda görüyor istiyor 1 çb müsade ediyorum. çok saklarsam ters teper diye korkuyorum.
tabikide :)benide aranıza alır mısınızzzzzz :)
tabikide :)
boyunu,kilonu ve hedef kilonu yazıpsbeden i etiketlersen o seni listeye dahil eder
ama bu arada burada bizimle sohbete katılıp menülerini,sporunuda paylaşabilirsin ama zorunlu değil tabi isteğe kalmış
hayırlı olsun canım,rabbim tamamına erdirsin inşallahsbeden merhaba boyum 169 82 kiloyum düğünüme 99 gün kaldı 90 günde 72 yi görmek istiyorum en az hedefim bu ama altına düşersem bnden mutlusu yokk :)
güzel başlangıç,ekmeği zamanla 1 e düşürebilirsin,öğlen ve akşam da tüketmemeye çalışg
tamam etiketledim yazdım :) düğünüme 99 gün kaldı 72 yi düşebilirim inşallah şuan 82 yimm :) sabah 2 dilim çavdara sade yumurta pişirip yedim :)
Günaydın kızlar bana da aranızda yer var mı benimde biraz toparlanmaya ihtiyacım var
Canım bana kalsa eve sokmam ama eşime ya zero alacak ya ıce tea şeftali bundan sonra biraz sert çıkayım bakalım ama şeftalisiz yapamaz o da bağımlılık yapıyor ben çok aramam yoksa su içerim nescafe içerim benlik değildir onlar
Biliyorum aslında ama eşim almadan durmuyor onu ikna edemiyorum zero şekersiz diye kandırıyoruz biraz kendimizi ıce tea şeftalisiz yapamıyor ya da onu markette bulamadığından buna saldırıyor bilemiyorum eşimin abur cubur sevgisini aşmam imkansız çocukluktan alışmış evde yemek olmadıkça saldırmış abur cubura annesi de dur dememiş adamın kilo sorunu da yok yedikçe yiyor
sbeden merhaba boyum 169 82 kiloyum düğünüme 99 gün kaldı 90 günde 72 yi görmek istiyorum en az hedefim bu ama altına düşersem bnden mutlusu yokk :)
Ben pek içmem eşimde senin gibi aldığımız akşam bile bitebilirsbeden begum75
ayyy ben de ice tea hastasıyımdır. önceleri her gün otursam 1 lt su içer gibi içerdim. eşim ve kızımda benden alıştı yalan değil bu yaz içtim ama her gün değil. ama işte şeker var içinde : ( hep güzel şeyler böylee
hoşgeldin canım. istersen olur boy avantajında var. kaç yaşındasın daha önce diyet yaptın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?