♥haftalık kilo verme yarışması♥

bende hiç sevemedim şu şeftalili içeceği,oğlumda pek sever ama bağımlısı değil,ayda yılda bir alır içer
o içsin sen içme, irademize sahip çıkmalıyız nill,yarın birgün bebeğin olcak onu sen besliyceksin,şimdiden beslenmeni düzene koymalısın
ayrıca şuan içiyo sağlıklı,kilo almıyo evet ama yıllar sonra çıkıyo bunların vücutta etkisi,damarlar tıkanmış,karaciğer yağlanmış,şeker dengesi bozulmuş,tansiyonu oynuyo vs....sağlığımız şimdi iyiyken bilmiyoruz kıymetini hastalıklar çıkınca ben ne yaptım diyoruz ama iş işten geçiyo
bugün yediklerimiz/yemediklerimiz geleceğe bir yatırım aslında

güzel başlangıç,ekmeği zamanla 1 e düşürebilirsin,öğlen ve akşam da tüketmemeye çalış

zaten ben ne abur cubur ne başka bişi öyle huyum yok ben 4 ayda 18 kilo verdim 72 ye düşmüştm spor diyetle sonra sözlendim nişanlandım tabi rahatlama geldi 86 ya çıktım 2 3 aydır diyetteym bi uydum bi uymadım 82 ye düştüm. nişanlım spora göndermiyor eve koşu bandı aldı ama şimdide vaktim olmuyo fazla. eskiden ekmek hiç yemiodum sabah hariç ama şimdi bazen kaçıyor motivemde düştü düğün yaklaştkça stresimde arttı valla görünce katılıyım dedim eskiden haftada 1 kilo gidiyodu şimdi gitmiyorrr işte sıkıldım iyicee

misafir varken gazoz için kendime bardak koymam,eşimin bardağından 1-2 yudum alırım yeter,oda çoğu zaman unutuyorum,iyi oluyo öyle

işin çok zor gerçekten..ben dayanamazdım yerdim yine çok iyisin...

biz de eşim sadece bisküvi türü alır o da akşam çay keyfi yaptığından. inan evde kek yapacak malzemem yok mecbur kalırsam alırım hani misafir falan gelirse dedim. çünkü olunca yapılıyor. kızım zaten kreşte yediğinden pek aramıyor pasta börek. kocam da istemez sağolsun. bir süre böyle olmalı yoksa ipin ucu kaçıyor

misafir varken gazoz için kendime bardak koymam,eşimin bardağından 1-2 yudum alırım yeter,oda çoğu zaman unutuyorum,iyi oluyo öyle
Diyetteyken içmiyordum eskiden aslında demek ki o hırsım henüz tam oturmamış bundan sonra içmeyeyim bari eşime de aşılamalıyım biliyorum sonradan çıkacak diyorum ama anlamıyor şeker hastası ben görmeden bilgisayara bakarken yiyor da yiyor nasıl düzelteceğim bilmiyorum kavga da etsem anlamaz Kavga ederek aldırmayacağım tatlarını unutur belki kıymam gerek ona sağlığı için

Ben yine iyi dayanıyorum çok gördüğümden sanırım canımın çekme kısmı geçiyor arada işte akşamları istiyorum resmen nefsimle oynuyor ona rağmen nasıl zayıfladım geçen sene bilmiyorumEve almamak yapmamak en güzeli geçen sene öyle zayıfladım yapmadım yemedim ilk zamanlar eşime hevesle tatlı yapardım o 1 çatal alırdı gerisi benim olurdu şimdi hiç yapmıyorum çok canı çekiyorsa arada trileçe, sütlaç falan alıyor

canım strese girecek bir şey yok gelinliğin içinde kendini düşün. 82 kg ile mi yoksa 70 kg ile mi, ömür boyunca saklayacağın fotoğraflar onlar. moral bozmak gibi olmasın ama ben de 70 kg dum gelinlik giydiğimde keşke daha zayıf olsaymışım o kollarım tombik tombik olmazdı dedim. o yüzden sık dişini ver kiloları. daha önce yapmışsın şimdi de yaparsın.

ben de koymam

yaş ilerledikçe kilolar arttıkça insan dikkat etmeye başlıyor,o yüzden biz pek aramıyoruz artık,tabiki eşlerin birbirine desteği çok önemli, benimde her akşam karşımda yese benimde canım çekerdi
evde teeee ne zamandan kalma gofret bisküvi var yiyen yok,ama çikolata olsa affetmiyolar,anında finish
bende her zaman almıyorum
kekim evden hiç eksik olmaz,her hafta 1 kere yaparım,oğlum okuldan gelince yemek hazır olana kadar sütle yesinde açlığını tutsun diye, bide hazır paketlisini almaktansa evde yaptığım daha bi içime siniyo,gerçi yine içinde şeker ve un var ama ne bilem kotuyucu yok bağımlılık yapan madde yok vs....

evde yapılan kek iyidir canım...hazır kekten yemektense evde yesin oğlun en iyisi. sizde yiyen biri olması iyi :)
bu arada eşimle her şey yolunda...kendim yoluna soktum onu söyleyeyim. bazı kararlar aldım kendime söz verdim. her neyse. eşlerin destek olması kesinlikle şart. hem diyorlar kilo verin hem de önümüzde yiyorlar. neyse birkaç gündür saçlarıma maşa yapıyorum makyaj falan işyerindeki arkadaşlar çok güzel olmuş saçların ya da çok şıksın falan derler amirimde dahil buna. bayılırlar iltifata...

eşimde dün traş olmuş ooo dedim ben güzel sen yakışıklı nereye gitsek böyle dedim. inşallah daha da güzel olacaksın dedi. haa yani dedim illa da kilo olayı, yok yok dedi eski halini de biliyorum o yüzden daha da güzel olacaksın dedi. iltifat mı etti yerin dibine mi soktu anlamadım

vereceksin canım 100 gün diyorsun ayda 3 kg versen ortalama düğüne kadar 10 kg gider rahatlıkla.

Karnınızı acıktırayım mı Önümüzdeki hafta nasipse 2 doğum gününü bizim evde kutlayacağız belki biri iptal olabilir eşimin kursuna bağlı neyse ben menülerimi yapayım da iptal olsunBiri pazartesi biri çarşamba Pazartesi günkü için özellikle pazardan yapabileceğim şeyler seçmeliyim şöyle oluşturdum bakalım ne fikirler gelecek

Pazartesi;
Makarna salatası ya da yoğurtlu garnitürlü patates salatası (makarna yerine patates gibi düşünün herşeyi aynı)
Peynirli mayalı poğaça ya da dereotlu poğaça bir de eşim hazır su böreği alırım dedi
Makarna salatası yaparsam yanına ya normal patates salatası ya da mercimek köftesi düşünüyorum.

Çarşamba;
Sosyete mantısı (gül böreği gibi kıymalı üstüne yoğurt sos yapılıyor)
Pazartesiden kalan ne varsa olmazsa yapmadığım diğerlerinden ek yapacağım

Hepsinde bir de pasta olacak tabi o yüzden tatlı bir şey yapmayacağım

kavgayla olmaz zaten,o kendi istemeli,burda sen kendine hakim olcan işte,biliyorum çok zor ama sağlığın için hedefine ulaşman için biraz kasman lazım kendini

maşallah canım çok sevindim ,rabbim daha güzel günler nasip etsin inşallah
özelden yaz bakalım ne karar aldın nasıl yoluna koydun, fikir alalım senden
eşin sana iltifat etmiş belli,alınma hemen,tabi alışkın olmayınca yadırgıyo insan değil mi
bu arada özelden foto istiyorum senden,sen bizi gördün ama biz seni pek göremedik

pazartesi: patates salatası+mercimek köftesi+pasta
çarşamba: sosyete mantısı+makarna salatası+pasta

pazartesiden kalanlar çarşambaya olmazona göre yap,çarşamba taze taze yenisini yaparsınböyle daha güzel olur bence

bu arada kimlerin doğum günü bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…