zaten ben ne abur cubur ne başka bişi öyle huyum yok ben 4 ayda 18 kilo verdim 72 ye düşmüştm spor diyetlesonra sözlendim nişanlandım tabi rahatlama geldi 86 ya çıktım 2 3 aydır diyetteym bi uydum bi uymadım 82 ye düştüm. nişanlım spora göndermiyor eve koşu bandı aldı ama şimdide vaktim olmuyo fazla. eskiden ekmek hiç yemiodum sabah hariç ama şimdi bazen kaçıyor motivemde düştü düğün yaklaştkça stresimde arttı valla görünce katılıyım dedim eskiden haftada 1 kilo gidiyodu şimdi gitmiyorrr işte sıkıldım iyicee
kaçamağım çok oluyor yoksa giderdeevereceksin canım 100 gün diyorsun ayda 3 kg versen ortalama düğüne kadar 10 kg gider rahatlıkla.
maşallah canım sen bu işi çözmüşsün,stres yapmana gerek yok,birde kilon azaldıkça vermen zorlaşıyo,stres kilo vermeni engelliyo,stres yapma
bende evde spor yapıyorum akşam 8,30-9 da ancak başlayabiliyorum,yarım saatte olsa yapmaya çalış canım
Karnınızı acıktırayım mıÖnümüzdeki hafta nasipse 2 doğum gününü bizim evde kutlayacağız belki biri iptal olabilir eşimin kursuna bağlı neyse ben menülerimi yapayım da iptal olsun Biri pazartesi biri çarşamba Pazartesi günkü için özellikle pazardan yapabileceğim şeyler seçmeliyim şöyle oluşturdum bakalım ne fikirler gelecek
Pazartesi;
Makarna salatası ya da yoğurtlu garnitürlü patates salatası (makarna yerine patates gibi düşünün herşeyi aynı)
Peynirli mayalı poğaça ya da dereotlu poğaça bir de eşim hazır su böreği alırım dedi
Makarna salatası yaparsam yanına ya normal patates salatası ya da mercimek köftesi düşünüyorum.
Çarşamba;
Sosyete mantısı (gül böreği gibi kıymalı üstüne yoğurt sos yapılıyor)
Pazartesiden kalan ne varsa olmazsa yapmadığım diğerlerinden ek yapacağım
Hepsinde bir de pasta olacak tabi o yüzden tatlı bir şey yapmayacağım
maşallahcanım çok sevindim ,rabbim daha güzel günler nasip etsin inşallah
özelden yaz bakalım ne karar aldın nasıl yoluna koydun, fikir alalım senden
eşin sana iltifat etmiş belli,alınma hemen,tabi alışkın olmayınca yadırgıyo insan değil mi
bu arada özelden foto istiyorum senden,sen bizi gördün ama biz seni pek göremedik
pazartesi: patates salatası+mercimek köftesi+pasta
çarşamba: sosyete mantısı+makarna salatası+pasta
pazartesiden kalanlar çarşambaya olmazona göre yap,çarşamba taze taze yenisini yaparsın böyle daha güzel olur bence
bu arada kimlerin doğum günü bunlar?
pazartesi: patates salatası+mercimek köftesi+pasta
çarşamba: sosyete mantısı+makarna salatası+pasta
pazartesiden kalanlar çarşambaya olmazona göre yap,çarşamba taze taze yenisini yaparsın böyle daha güzel olur bence
bu arada kimlerin doğum günü bunlar?
Hangisi hangi güne olsun bilemedim makarna salatası bir kaç gün dayanıyor pazardan yapıyım hepsi sever(pazartesi gününde de biri yemiyor ama makarna salatası) dursun öyle dedim çarşambaya kalırsa yenir yoksa salı baktım bozuluyor ben başka bir şey yaparımp.tesi yoğurtlu garnitür çarşambaya bırakma . begüme katılıyorum taze yap.
makarna salatasının yanında mercimek köfte olur çok severim :)
göndermiştim aslında :) tekrar yollayayım canım ne demek. fikirleri yazarım özelden. aynen aynen yadırgadım bünyem kaldırmadı
böyle de olur. biz genelde makarna salatası + börek +kısır ( mercimek köftesi) + tuzlu kurabiye arasında değiş tokuş yaparız doğum günlerinde.
Patates salatası 1 gün önceden olur mu ki dolapta sence kuzum yoğurtlu mu sade mi olmalıPoğaça ya da börek olmasın mı pazartesine bir şey söylememişsin Pazartesi eğer öyle olacaksa menüm ortaya şöyle bir şey yapmak istiyorum kereviz salatası cevizli portakalın üstünde zaten masada olacak isteyen istediğini alsın diyeceğim Kalırsa kerevizi bende yerim
Eki Görüntüle 1947502
Bir de çarşamba sosyete mantısı da yoğurtlu ama sanırım makarna salatasıyla abes durmaz değil mi
İkisi de kardeşlerimizin biri benim biri eşimin kardeşinin doğum günü eğer eşimin kardeşinin doğum gününde etütü olur ve önemli ders olursa yapmayacağız daha ailelere haber vermedik pazar günü anca haber vericez
kızın kafasını karıştırdık iyimimakarna salatası dayanıyor evet 2 gün kalır.
2 tane yoğurtlu olmasın ozaman pazartesi patates salatası + su böreği + pasta + bence bir tatlı daha yap hafif sütlü bir tatlı
salı günü ; makarna salatası ya da kerevizli cevizli yukarda anlattığın o da güzel + dereotlu peynirli poğaça + pasta + ekler ya da cup cake tarzı bir tatlı
yani 2 tatlı 2 tuzlu daha iyi gibi olur.
makarna salatası dayanıyor evet 2 gün kalır.
2 tane yoğurtlu olmasın ozaman pazartesi patates salatası + su böreği + pasta + bence bir tatlı daha yap hafif sütlü bir tatlı
salı günü ; makarna salatası ya da kerevizli cevizli yukarda anlattığın o da güzel + dereotlu peynirli poğaça + pasta + ekler ya da cup cake tarzı bir tatlı
yani 2 tatlı 2 tuzlu daha iyi gibi olur.
patates salatası 1 gün önceden olur ama yoğurtlu yaparsan yoğurdunu pazartesi ekle 1 gün önceden ekleme,bence sade olmalı
poğaça börek olmalı,börek olursa pazardan sararsın atarsın dolaba pazartesi pişirirsin,hatta fazla fazla sar,fazlasını dondurucuya at,çarşamba dondurucudan çıkarıpta pişirirsin,ama patatesli olmasınmümkünse kıymalı olsun,yada peynirde olabilir
poğaça olursa pazartesi için pazardan yapabilirsin,pazartesi ısıtırsın ama çarşambaya kalmaz
gelenler kerevizi seviyorsa,sunumuyla süper bi yiyecek bence olur
sosyete mantısının yanına makarna salatası olmaz,ikiside patates çünkü,yaparsan makarna salatası yap,bide börek bide pasta,tamamdır bu iş
başka soru
kızın kafasını karıştırdık iyimi
bence on numero olmuşAhahha var ya kafam bir milyonYüz milyon baloncuk yutmuş gibi oldum begum75 sosyete mantısı kıymalı yaparım yaparsam Menümü şöyle karar verdim sanırım herkes için sağlıklı olacak Sadece size sorum mercimek köftesi 1 gün önceden yapılır mı sıkılmasını pazartesi yaparsam olur mu ?Kereviz salatasını pek seveceklerini sanmam ama ben yapacağım görüntüsüne bayıldım H Heart of Gold tatlı olarak marsmallow almıştım onları çikolata sosuna batırıp koyacağım şu şekilde sadece üstündeki o şekerlemeler olmayacak böyle kabım da var
Eki Görüntüle 1947516
Pazartesi; Mercimek köftesi(pazar akşamdan yapacağım sıkmayacağım sadece bozulmaz tadı değil mi ? ) + Patates salatası + Peynirli poğaça + Kereviz salatası + Hazır Su böreği+ marsmallow ve pastaPoğaça ve börek kalsa da hafta içi iş yerine eşim götürür gelenler zaten yer az çok bir çoğunu eminim ondan pazardan yapayım poğaçayı diyorum doğum gününe özel değil
Çarşamba; Makarna salatası + Kıymalı sosyete mantısı + Kereviz salatası + Marsmallow ve pasta bir de kalan olursa bozulmazsa kalanlardan kalırÇarşamba günü az yapmamın sebebi annemler istemiyor çok doyuyorlar makarna salatasıyla falan yiyecekler kalıyor diye ısrarla az yap diyorlar
Olmaz değil mi mercimek köftesine bir şey oh be en azından kötü olursa kurtarma şansım var o yüzden pazartesiye bırakmamaya çalışıyorum patates salatası pazartesi akşam olur zaten kötü olma ihtimali pek yokbence on numero olmuş
mercimek köftesine bişey olmaz,pazartesi sıkıverirsin olur biter
çarşamba az bişey su böreği alabilirsin,hiç yenmezse at dondurucuya pazar kahvaltıda tavada ısıtır yersiniz
marşmelowların üzerine o renkli şeylerden yapabilirsin,erimiş çikolataya banıp bide markette satılan şu renkli ince minik süsler varya ona banabilirsin,en azından yarısını yapsan değişik hava katar,hem onun bi kakaolusu bide renklisi var karşık yaparsın çeşit olur,hani şu eti pufun üstündekilerden adı aklıma gelmedi sen anla işte
olmaz olmaz endişe etme,gayette miss gibi olur hemdeOlmaz değil mi mercimek köftesine bir şey oh be en azından kötü olursa kurtarma şansım var o yüzden pazartesiye bırakmamaya çalışıyorum patates salatası pazartesi akşam olur zaten kötü olma ihtimali pek yokAynen öyle kuzum poğaçadan kalmazsa çarşambaya bayatlarsa eğer su böreği planlıyorum açıkcası pazartesi doğum günü iptal olursa bambaşka bir menüde olabilir Onları nerede bulabilirim ki markette var mıydı onlardan hiç görmedim
Ahahha var ya kafam bir milyonYüz milyon baloncuk yutmuş gibi oldum begum75 sosyete mantısı kıymalı yaparım yaparsam Menümü şöyle karar verdim sanırım herkes için sağlıklı olacak Sadece size sorum mercimek köftesi 1 gün önceden yapılır mı sıkılmasını pazartesi yaparsam olur mu ?Kereviz salatasını pek seveceklerini sanmam ama ben yapacağım görüntüsüne bayıldım H Heart of Gold tatlı olarak marsmallow almıştım onları çikolata sosuna batırıp koyacağım şu şekilde sadece üstündeki o şekerlemeler olmayacak böyle kabım da var
Eki Görüntüle 1947516
Pazartesi; Mercimek köftesi(pazar akşamdan yapacağım sıkmayacağım sadece bozulmaz tadı değil mi ? ) + Patates salatası + Peynirli poğaça + Kereviz salatası + Hazır Su böreği+ marsmallow ve pastaPoğaça ve börek kalsa da hafta içi iş yerine eşim götürür gelenler zaten yer az çok bir çoğunu eminim ondan pazardan yapayım poğaçayı diyorum doğum gününe özel değil
Çarşamba; Makarna salatası + Kıymalı sosyete mantısı + Kısır belki + Marsmallow ve pasta bir de kalan olursa bozulmazsa kalanlardan kalırÇarşamba günü az yapmamın sebebi annemler istemiyor çok doyuyorlar makarna salatasıyla falan yiyecekler kalıyor diye ısrarla az yap diyorlar
begüm canım biletini al istanbula gidiyoruz :)ben ankaradan geçerim
köfteyi hazırla beklet ertesi gün sık birşey olmaz dolapta.
marsmallow güzel fikir onlar dayanıklı olur. bence iyi böyle. dediğin gibi kalmaz birşey işe götürülür olmadı komşuya bir tabak verilir.
olmaz olmaz endişe etme,gayette miss gibi olur hemde
burda marketlerde var,sizde hayli hayli vardır,kabartma tozu reyonunda altlara bak,yada baharat reyonunda oluyo canım
tamam hemen alıyorumbegüm canım biletini al istanbula gidiyoruz :)ben ankaradan geçerim
köfteyi hazırla beklet ertesi gün sık birşey olmaz dolapta.
marsmallow güzel fikir onlar dayanıklı olur. bence iyi böyle. dediğin gibi kalmaz birşey işe götürülür olmadı komşuya bir tabak verilir.
Hadi kalkın gelinSağolun canlarım aynen kafamda netleşti artık çok sağolun Begüş hatırladım kuzum evet muhakkak bulurum onu çok iyi oldu dediğin gibi renk bir de onlar bayağı dolapta kalabiliyor sosa batırılmış şekilde nişanımda da yapmıştım
ne demek canımyardımcı olmak bizim işimiz
bulursun bulursun bilindik bişeyde sık kullanılmadığından aklına gelmiyo insanın
annemler havalar ısınınca kardeşimin yanına gitmek istiyolar,uyarsa bende istiyorum ama çok ters kalıyoruz senle,bide annemlere ne diycem açıklayamki, nill le buluşcam,kızım nil kim,kk da ki arkadaş dersem bu kız ne işler çeviriyo derler
ümraniyede canımİstanbul'da nerede kuzum kız tersler düz olur belki bir yerden diye uydurursunBende o taraflara gelirsem eşimi kandıracağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?