- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Şimdi hapı yuttuk görüyon mu
Şuanda büyük hayal kırıklığı yaşıyorumsormaa napacazz kahve keyfim vardı Allahtan türk kahvesini çok seviyorum ama üşengeçliğimden öbürü daha kolaydı. eve de yeni gold almıştım artıkın kocam içsin napayımnil bu ifade çok güzelmiş
Ben şuanda şoklardayım süt tozu yok günde 1 kupa iyidir şekersiz diye geçiniyordumİçmeden önce neden söylemiyorsun bugün 1 kupa daha içtim bari gideyim yarım litre su alayım
evet evet bende böyle bi yazı okumuştum,kahvenin ödem yaptığı değilde kullanılmaması gerektiği,gerçekten sağlıksız olduğu konusundaydı, içileceksede türk kahvesi içilmesi gerek diyodu
hatta sırf bu yüzden her markete gidişimizde o kahvelere bakıp iç çekiyorum,çok uzun zamandır almıyorum artık
nill ne edecen şimdi,nil'im içmeyince başında ağrı yapıyo ama,türk kahvesimi denesen ki canım,bu hafta güzel spora başladın bide kahveyi bırak bakalım belki daha hızlı kilo verirsin,kahve yerine çay içmeyide deneyebilirsin
ayrıca bunu diğer gruptaki arkadaşlarlada paylaşmak istiyorum canımay kusura bakmayın internet rezilllllll sinir oldum kaç kez yolluyorum afedersiniz.
nescafeymiş. sade sütlü farketmiyor ödem yapıyor vücuttaki suyu ttuttuğu için. içilen her nesacfe için ekstra 2 bardak su içilmeli ve ben bu hafta 3 kez sade kahve içtim
DEMİŞLER Kİ ; mümkün olduğunca hiç tüketmemek en iyisi sağlık açısından. Vücutta asitlenmeye sebep olur ve bu asitler yağ hücreleri tarafından tutularak kiloya sebebiyet verir Nescafe ve diğerleri. Ayrıca süt tozu da kalorili ve çok sağlıksız, asla tercih etmeyin. Şekerden hiç bahsetmeye gerek bile yok sanırım.Ayırca bir uzmandan,direk suda eriyerek yapılan kahvelerin çok zararlı olduğunu dinlemiştim. İlla ki kahve içilmek isteniyorsa arada bir özellikle spordan hemen önce(yağ yakımını hızlandırır bu şekilde),şekersiz Türk kahvesini ya da kafeinsiz filtre kahve tercih edin, abartmadan ama.Yanında da Bol bol su içmek kaydıyla, bu şart!!! Örneğin günde 2,5 litre su içiyorsanız,kahve içtiğiniz gün 2 büyük bardak daha fazladan içmelisiniz.
belki yağsız-yani st tozu konulmaması masum hale getiriyor gibi dşünyoruz ama öyle değil.. içindeki kafein ödem yapar, yani vcutta su tutar ve kilo alımı demektir bu..
Bir arkadaşım vermesi gereken 3 kg için diyetisyene gidiyor
Diyetisyen kesinlikle nescafeyi içmemesi gerektiğini çünkü yağ hücrelerini güçlendirdiğini söylemiş.
BENİMKİ DE yasak demişti özellikle o süt tozu tamamen yağ dedi.
Begüş neden söylemiyorsunevet evet bende böyle bi yazı okumuştum,kahvenin ödem yaptığı değilde kullanılmaması gerektiği,gerçekten sağlıksız olduğu konusundaydı, içileceksede türk kahvesi içilmesi gerek diyodu
hatta sırf bu yüzden her markete gidişimizde o kahvelere bakıp iç çekiyorum,çok uzun zamandır almıyorum artık
nill ne edecen şimdi,nil'im içmeyince başında ağrı yapıyo ama,türk kahvesimi denesen ki canım,bu hafta güzel spora başladın bide kahveyi bırak bakalım belki daha hızlı kilo verirsin,kahve yerine çay içmeyide deneyebilirsin
sizi çok seviyorum Allah iyiliğinizi güzelliğinizi versin.
sorma bende yeni okudum yani faydası olmadığını biiliyordum ama bu kadar faydasız olacağını da düşünmemiştim.
en güzel bitki çayı, böğürtlen kayısı form ıhlamur onlarda içeriz. baş ağrısı demek ki vücüdun kafeine alışmış ondan oluyordur eksikliğini hissediyordur.
ayrıca bunu diğer gruptaki arkadaşlarlada paylaşmak istiyorum canım
sorun olmaz değil mi?
moralini bozmak hiç istemem ama o sallama çaylarda hiç masum değil,yani diyet olarak değil sağlık açısından bakarsan tabisizi çok seviyorum Allah iyiliğinizi güzelliğinizi versin.
sorma bende yeni okudum yani faydası olmadığını biiliyordum ama bu kadar faydasız olacağını da düşünmemiştim.
en güzel bitki çayı, böğürtlen kayısı form ıhlamur onlarda içeriz. baş ağrısı demek ki vücüdun kafeine alışmış ondan oluyordur eksikliğini hissediyordur.
aklıma gelse demem mi hiç valla aklıma gelmedi kusura bakma kuzucum yaaBegüş neden söylemiyorsunBitki çayı deneyeceğim vücudumu kafeinden uzaklaştırmalıyım sade türk kahvesi işe yarıyormuymuş peki şekersiz içsem
Amin cümlemizin canımFaydası yok ama zararı da yoktu benim gözümde Bitki çayı içeceğim aktarı taşırım artık iş yerine
Begüş neden söylemiyorsunBitki çayı deneyeceğim vücudumu kafeinden uzaklaştırmalıyım sade türk kahvesi işe yarıyormuymuş peki şekersiz içsem
Amin cümlemizin canımFaydası yok ama zararı da yoktu benim gözümde Bitki çayı içeceğim aktarı taşırım artık iş yerine
moralini bozmak hiç istemem ama o sallama çaylarda hiç masum değil,yani diyet olarak değil sağlık açısından bakarsan tabi
ben 1-2 ay önce kuşburnu çayı aldım,güya dışındaki torbası zararlı diye,torbasını kestim içindekileri çay süzgecine döktüm onuda bardağa otutturdum ama süzgeci bardağa koymamla cosss etti sanki asit koydum bardağa,o zaman anladım bunun içinde neler var,boyalar,koruyucular vs.....
en güzeli içeceğimiz çayın yapraklarını alıp kendimiz demlemekbuda zahmetli olduğundan su içmeye devam
kızlar ben çıkıyorum
size iyi hafta sonları,iyi tatiller
hafta sonu ev taşıma temizleme için yardıma gidebilirim,yoğun bir hafta sonu beni bekler
Evet aşkım büyüktü ama artık bittiaklıma gelse demem mi hiç valla aklıma gelmedi kusura bakma kuzucum yaa
nescafeyle öyle bi aşk yaşıyonki sende insanda akıl kalmıyo
benim çekmecemde bögürtlen ıhlamur papatya var her gün birini içerim dönüşümlü. çay çay o da bir yere kadar. demleme şansın varsa daha iyi iş yerinde sallama yapıyorum ama evde demleme.
türk kahvesi dene açıkcası tok tutuyor ve ben söylemişimdir muhakkak spordan yarım saat önce içilirse yağ yakımını hızlandırıyor
Evet aşkım büyüktü ama artık bittiYağ tutuyorsa vücudumda sırf yağ mı var
Demlerim ben canım aktardan alırım sallamadan pek anlamam çokta sevmem sağlıklı değil bence bardağımda 1 bardak demliyorum sende öyle yap derimTürk kahvesi gerçekten tok tutuyor olmadı arada da öyle yaparım artık nescafe yok sağol bilgilendirme için
Bizimde az kalmıştı Allahtanaynen ben de az önce içtim ve vedalaştım kendisiyle. tam da son 1 kaşık kalmıştı iyi oldu
Valla helal olsun,sen bu azimle herşeyi basarirsin canimBizimde az kalmıştı AllahtanEvdeyken akşamları da hafta sonu da aramıyorum aslında burada sıkıntıdan içiyorum bence Bende vedalaştım aşkımız burada son buldu kendisiyle
Kafaya taktım Begüş öyle böyle değilValla helal olsun,sen bu azimle herşeyi basarirsin canim
25 bin TL dolandirildim Bfit subesinde .yapıyorum canım bfit e gidiyorum günlük yarım saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?