♥haftalık kilo verme yarışması♥

Şimdi hapı yuttuk görüyon mu

sormaa napacazz kahve keyfim vardı Allahtan türk kahvesini çok seviyorum ama üşengeçliğimden öbürü daha kolaydı. eve de yeni gold almıştım artıkın kocam içsin napayım nil bu ifade çok güzelmiş

Şuanda büyük hayal kırıklığı yaşıyorum Benim başım ağrıyor kahve içmeyince

Ben şuanda şoklardayım süt tozu yok günde 1 kupa iyidir şekersiz diye geçiniyordum İçmeden önce neden söylemiyorsun bugün 1 kupa daha içtim bari gideyim yarım litre su alayım

sizi çok seviyorum Allah iyiliğinizi güzelliğinizi versin.

sorma bende yeni okudum yani faydası olmadığını biiliyordum ama bu kadar faydasız olacağını da düşünmemiştim.

en güzel bitki çayı, böğürtlen kayısı form ıhlamur onlarda içeriz. baş ağrısı demek ki vücüdun kafeine alışmış ondan oluyordur eksikliğini hissediyordur.

ayrıca bunu diğer gruptaki arkadaşlarlada paylaşmak istiyorum canım
sorun olmaz değil mi?

Begüş neden söylemiyorsun Bitki çayı deneyeceğim vücudumu kafeinden uzaklaştırmalıyım sade türk kahvesi işe yarıyormuymuş peki şekersiz içsem

Amin cümlemizin canımFaydası yok ama zararı da yoktu benim gözümde Bitki çayı içeceğim aktarı taşırım artık iş yerine

moralini bozmak hiç istemem ama o sallama çaylarda hiç masum değil,yani diyet olarak değil sağlık açısından bakarsan tabi
ben 1-2 ay önce kuşburnu çayı aldım,güya dışındaki torbası zararlı diye,torbasını kestim içindekileri çay süzgecine döktüm onuda bardağa otutturdum ama süzgeci bardağa koymamla cosss etti sanki asit koydum bardağa,o zaman anladım bunun içinde neler var,boyalar,koruyucular vs.....
en güzeli içeceğimiz çayın yapraklarını alıp kendimiz demlemekbuda zahmetli olduğundan su içmeye devam

aklıma gelse demem mi hiç valla aklıma gelmedi kusura bakma kuzucum yaa
nescafeyle öyle bi aşk yaşıyonki sende insanda akıl kalmıyo

benim çekmecemde bögürtlen ıhlamur papatya var her gün birini içerim dönüşümlü. çay çay o da bir yere kadar. demleme şansın varsa daha iyi iş yerinde sallama yapıyorum ama evde demleme.

türk kahvesi dene açıkcası tok tutuyor ve ben söylemişimdir muhakkak spordan yarım saat önce içilirse yağ yakımını hızlandırıyor

kesinlikle çok haklısın canım. mesela iş yerinde yeşil çay var sırf onun için mini süzgeç aldım demleme içmek için sallaması berbat oluyor yeşil çayın ben de olabildiğince orjinallikten yanayım ama bazen şartlar uygun olmuyor.

kızlar ben çıkıyorum
size iyi hafta sonları,iyi tatiller
hafta sonu ev taşıma temizleme için yardıma gidebilirim,yoğun bir hafta sonu beni bekler

canım hoşçakal 10 gün sonra görüşürüz giremem sanırım fırsatım olmaz gibi. Allaha emanet ol.

aklıma gelse demem mi hiç valla aklıma gelmedi kusura bakma kuzucum yaa
nescafeyle öyle bi aşk yaşıyonki sende insanda akıl kalmıyo
Evet aşkım büyüktü ama artık bitti Yağ tutuyorsa vücudumda sırf yağ mı var

Demlerim ben canım aktardan alırım sallamadan pek anlamam çokta sevmem sağlıklı değil bence bardağımda 1 bardak demliyorum sende öyle yap derimTürk kahvesi gerçekten tok tutuyor olmadı arada da öyle yaparım artık nescafe yok sağol bilgilendirme için

aynen ben de az önce içtim ve vedalaştım kendisiyle. tam da son 1 kaşık kalmıştı iyi oldu

aynen ben de az önce içtim ve vedalaştım kendisiyle. tam da son 1 kaşık kalmıştı iyi oldu
Bizimde az kalmıştı Allahtan Evdeyken akşamları da hafta sonu da aramıyorum aslında burada sıkıntıdan içiyorum bence Bende vedalaştım aşkımız burada son buldu kendisiyle

Bugünkü menümü yazıyorum :)
Sabah : maydonoz yarım demet 11 kalori , peynir 50 kalori ,3 zeytin 12 kalori =73 kalori
Ara öğün : bir avuç kuru yemiş 200 kalori , yarım yağlı süt 51 kalori , şade Türk kahvesi 7 kalori = 258 kalori
Öğlen : kereviz yemeği 220 kalori
Ara öğün : küçük elma 63 kalori
Akşam : salata ( yağsız ) 90 kalori
2 litre su , 1.5 saat fitness
Toplam kalori : 714 kalori :) akşam dışarda olcam 2 adet alkollü içecek tüketmeyi düşünüyorum toplamı 500 kaloriden az yani totalde 1200 kalori almış olcam bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…