♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bugünkü menümü yazıyorum :))
Sabah : maydanoz yarım demet 11 kalori , zeytin salatası 1 kaşık 10 kalori , 1 dilim tulum peyniri 100 kalori
Ara öğün ; karışık kuruyemiş 205 kalori , yarım bardak yarım yağlı süt 55 kalori , Türk kahvesi 7 kalori
Öğlen : 1 kase bamya 30 kalori
Ara öğün : 1 dilim armut 26 kalori
Akşam : 5 kaşık taze fasulye 45 kalori
2 litre su
Toplam : 499 kalori
Güncel kilom 62.300 kg sbeden

Öğle; 12:30 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon ciger - 356 kalori

Sabah yeşil çay dışında dün akşamdan sonra kahvaltı yapmak istemedim akşama da ton balıklı yeşil salata yiyeceğim yarın yine doğum günü var çünkü

ciğer afiyet olsun
yeme zaten yarın yine ziyafet var

Az yiyeceğim bakalım dün de az yedim ama spor yapamamak üzüyor bu akşam yapmaya çalışacağım çok yorgunum ya bugün iş yeri de yoğun şansa
bende dün yapamadım,çok yorulmuşum
bugünde pazar işi var ama ne olursa olsun ama az ama çok yapacağımaslına yapmaya başlasak gerisi geliyo açılıyoruz önemli olan başlayabilmek

allahtan burda sesimiz çıkmıyo,yaz yazabildiğin kadar
aman konuşma zorlama kendini boşver
kalan hastalıklarda en kısa zamanda geçer ve artık hasta olmayın miraycan
İnşallah yaa eşim 2 kutu antibiyotik bitirdi öksürük şurubu ağrı kesici ateş düşürücü ilaçlar ayrı hala öksürüyor
Kızım iyi olsun da bizi boş ver yemekten kesildi kuzum

bende dün yapamadım,çok yorulmuşum
bugünde pazar işi var ama ne olursa olsun ama az ama çok yapacağımaslına yapmaya başlasak gerisi geliyo açılıyoruz önemli olan başlayabilmek
Evet önemli olan başlayabilmek ya bende bu akşam makarna salatası yapacağım yarın için yani pertim çıkacak bakalım yapmaya çalışacağım

İnşallah yaa eşim 2 kutu antibiyotik bitirdi öksürük şurubu ağrı kesici ateş düşürücü ilaçlar ayrı hala öksürüyor
Kızım iyi olsun da bizi boş ver yemekten kesildi kuzum

anaaa kız nerde üşüttünüz siz öyle,2 kutu antibiyotik mi
aman dikkat et canım,dışarı falan çıkmasın evi bolbol havalandırın

Evet önemli olan başlayabilmek ya bende bu akşam makarna salatası yapacağım yarın için yani pertim çıkacak bakalım yapmaya çalışacağım

vaktin kalırsa yap ama kendinide çok zorlama nil, yarınıda atlat ondan sonra başlarsın

Duş alıp dışarı çıkmış önceki cumartesiden beri hasta 10 gün oldu öksürüğü geçmedi hala bir gün de 1 saatliğine kızımı da çıkarmış o da ondan sonra hastalandı zaten

Bugünkü menümü yazıyorum:)
Sabah : haşlanmış yumurta 77 kalori , çeyrek demet maydanoz 5 kalori , zeytin salatası 1 kaşık 9 kalori , tulum peyniri dilim 100 kalori
Ara öğün : karışık kuruyemiş 102 kalori 1 avuç , yarım yağlı süt yarım bardak 55 kalori , Türk kahvesi 7 kalori
Öğlen : 5 kaşık taze fasulye 45 kalori , 3 kaşık yoğurt 30 kalori
Ara öğün : 156 kalori elma
Akşam yemeği : 8 kaşık taze fasulye 72 kalori , 3 kaşık yoğurt 30 kalori
2 litre su
Toplam :688 kalori

Duş alıp dışarı çıkmış önceki cumartesiden beri hasta 10 gün oldu öksürüğü geçmedi hala bir gün de 1 saatliğine kızımı da çıkarmış o da ondan sonra hastalandı zaten

bi çocuğa bakmayı beceremiyolar yaa,1 çocuğum var deme 2 tane biride yolda de,yani çocuk gibi oluyo bu adamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…