Hastalıktan yiyemiyorum zaten çorba meyve kahvaltı ancasen bi doğur da şimdi bunları düşünme ama düşüneceğin şey daha fazla nasıl kilo almam olsun, yani k.hidratı falan azaltmaya bak,daha sağlıklı şeyler yeee
Amiin çok sevdiğim bir arkadaşım gerçekten değerli kendine kötü bile davranılsa ses etmeyen biri inşallah ilerlemez rahatsızlığıAnladım canım Rabbim şifa versin inşallah
İnşallah canım inşallahAmiin çok sevdiğim bir arkadaşım gerçekten değerli kendine kötü bile davranılsa ses etmeyen biri inşallah ilerlemez rahatsızlığı
kızın nasıl oldu,sen nasılsın?daha iyisin inşallah canımHastalıktan yiyemiyorum zaten çorba meyve kahvaltı anca
Hem de 52 kızım 31 aylıkken 52 olmuştumsbeden Güncel kilo 52.4
Çok şükür ateşi düştü ben kötü değilim de iyi de değilim sesim gitti iyice konuşunca tıkanıyorum yazmak iyi geliyorkızın nasıl oldu,sen nasılsın?daha iyisin inşallah canım
allahtan burda sesimiz çıkmıyo,yaz yazabildiğin kadarÇok şükür ateşi düştü ben kötü değilim de iyi de değilim sesim gitti iyice konuşunca tıkanıyorum yazmak iyi geliyor
ciğerÖğle; 12:30 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon ciger - 356 kalori
Sabah yeşil çay dışında dün akşamdan sonra kahvaltı yapmak istemedim akşama da ton balıklı yeşil salata yiyeceğim yarın yine doğum günü var çünkü
Az yiyeceğim bakalım dün de az yedim ama spor yapamamak üzüyor bu akşam yapmaya çalışacağım çok yorgunum ya bugün iş yeri de yoğun şansaciğerafiyet olsun
yeme zaten yarın yine ziyafet var
bende dün yapamadım,çok yorulmuşumAz yiyeceğim bakalım dün de az yedim ama spor yapamamak üzüyor bu akşam yapmaya çalışacağım çok yorgunum ya bugün iş yeri de yoğun şansa
İnşallah yaa eşim 2 kutu antibiyotik bitirdi öksürük şurubu ağrı kesici ateş düşürücü ilaçlar ayrı hala öksürüyorallahtan burda sesimiz çıkmıyo,yaz yazabildiğin kadar
aman konuşma zorlama kendini boşver
kalan hastalıklarda en kısa zamanda geçer ve artık hasta olmayın miraycan
Evet önemli olan başlayabilmek ya bende bu akşam makarna salatası yapacağım yarın için yani pertim çıkacak bakalım yapmaya çalışacağımbende dün yapamadım,çok yorulmuşum
bugünde pazar işi var ama ne olursa olsun ama az ama çok yapacağımaslına yapmaya başlasak gerisi geliyo açılıyoruz önemli olan başlayabilmek
İnşallah yaa eşim 2 kutu antibiyotik bitirdi öksürük şurubu ağrı kesici ateş düşürücü ilaçlar ayrı hala öksürüyor
Kızım iyi olsun da bizi boş ver yemekten kesildi kuzum
Evet önemli olan başlayabilmek ya bende bu akşam makarna salatası yapacağım yarın için yani pertim çıkacak bakalım yapmaya çalışacağım
Evet kuzum zorladı beni bayağıanaaa kız nerde üşüttünüz siz öyle,2 kutu antibiyotik mi
aman dikkat et canım,dışarı falan çıkmasın evi bolbol havalandırın
vaktin kalırsa yap ama kendinide çok zorlama nil, yarınıda atlat ondan sonra başlarsın
Duş alıp dışarı çıkmış önceki cumartesiden beri hasta 10 gün oldu öksürüğü geçmedi hala bir gün de 1 saatliğine kızımı da çıkarmış o da ondan sonra hastalandı zatenanaaa kız nerde üşüttünüz siz öyle,2 kutu antibiyotik mi
aman dikkat et canım,dışarı falan çıkmasın evi bolbol havalandırın
vaktin kalırsa yap ama kendinide çok zorlama nil, yarınıda atlat ondan sonra başlarsın
Duş alıp dışarı çıkmış önceki cumartesiden beri hasta 10 gün oldu öksürüğü geçmedi hala bir gün de 1 saatliğine kızımı da çıkarmış o da ondan sonra hastalandı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?