- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sağol kuzum keşke sende olsanhazırlıklarından birini gördüm tabisi,eline sağlık çok güzel görünüyordu
tavuklu salatayı daha önceden yaptım,ben tavuğa bayılıyorum aslında,süper oluyor,olsada yesemben kasede vermiştim misafirlere,ama portakal üzerinde de sunumu değişik olur,biraz katı yaparsan dağılmaz,daha tok durur
Hoşbuldum iyiydim hafta sonu üşüttüm galiba içten içten öksürüyorum hoş önce eşim sonra kızım hastalandı onlarla uğraşırken ben de de öksürük başladı dün kızım iyileşse ben bir türlü atlatırım ıhlamur zencefil pekmez falan cuma doktora götürdüm 2 gün antibiyotik verme atlatabilir dedi ama gece yine ateşi vardı 3 gibi şuruplarını tekrar verdim sonra terlemişti üzerini değiştirdim inşallah atlatmıştır antibiyotik vermek istemiyorumcanım hoşgelmişsin
nasılsın?nasıl gidiyo
kaç kilo oldun?
Zayıflama planı sana pahalıya patladı olsun 1 yıldır yerinde sayıyosun desteğe ihtiyacın varmış başlamışken devam etkızlarr kızlar, kilom aynı fakat 600 gr yağdan gitmiş, kas kütlem artmış ve 700 gr ödem çıktı
hemen acil durum planı yaptı. çörek otu yağı ve ismini vermem doğru olmaz belki bir probiyotik çiğneme tableti verdı. bunları sabah aç karnına yiyecem.
sonrasında 1 bardak suya elma sirkesi her sabah içilecek
aralarda bitter yememem için de hurma verdi öyle böyle değil günde 20 hurma verdi bu ay battım...hurmanın kg su 45, çiğneme tableti 45 tl hem de 2 kutu , çörek otu yağının fiyatını bilmiyorum.
4 e bölüp 5 er tane yesen rahat yersinŞekerini engellemek için herhalde ama günde 20 tane çok tıkar gibi
Ben yemeyeceğim canım arkadaşa yazmıştım4 e bölüp 5 er tane yesen rahat yersin
Sağol kuzum keşke sende olsanDur sana yazacaklarım var özelden Müdürr bir yere çıksında Nasıl yapmıştın nasıl yapabilirim sence Aslında berecerilsem portakalların içini alıp kap yerine portakalları kullanmak isterim ama beceremem becerirsem portakalların içine koyacağım tavuğa yakışır gibi geldi Benim gördüğüm tarifte haşlanmış tavuk didiliyor yeşil soğan ceviz mayonez yoğurt tuz karıştırılıyor bir de salatalık turşusu konuyor o kadar sence güzel midir ? Dün tavuğu haşladım didikledim dolaba kaldırdım tadı değişmez herhalde. Mercimek köftesini de hallettim sadece yeşil soğanını bugün ekleyip sıkacağım o da değişmez herhalde ?
Hoşbuldum iyiydim hafta sonu üşüttüm galiba içten içten öksürüyorum hoş önce eşim sonra kızım hastalandı onlarla uğraşırken ben de de öksürük başladı dün kızım iyileşse ben bir türlü atlatırım ıhlamur zencefil pekmez falan cuma doktora götürdüm 2 gün antibiyotik verme atlatabilir dedi ama gece yine ateşi vardı 3 gibi şuruplarını tekrar verdim sonra terlemişti üzerini değiştirdim inşallah atlatmıştır antibiyotik vermek istemiyorum
Kilomu hiç sorma bu sabah tartıldım 73,20 olmuşum daha 12 haftamız var
keşke canım,o güzel süslü şeylerden yemek isterdim
portakalların içini çıkarabilirsen değişik bir sunum olur,ama zahmetli iş,uğraşırsın biraz yapabilirsen öyle sunarsın,olursa çokta hoş olur yapamazsan portakal dilimi üzerine koyarsın artık :))
tavuğun tadı değişmez hiç bişey olmaz,mercimeğede bişeycik olmaz
ben nasıl yaptığımı tam hatırlamıyorum ama senin yazdıkların çok yakışır içine belki mısırda olabilir, sanki ben yoğurtlu mayonezli yapmıştım diye hatırlıyorum ama baya oldu net hatırlayamadım
evet ben soğan koymadım galiba, bide yaparken tadına baka baka yapıyorum,hımm buda eksik bunuda koyim derken öyle öyle oluşuyo işte bişeyler,eminim çok güzel olur eline koluna sağlık,inşallah birgün tatmak nasip olur canımDereotu bir de unutmuşum bakSoğan mercimekte olacak ya olmadı mısır ekleyeyim soğan yerine güzel fikir Keşke gelsen sana daha da güzellerini yaparım ki
Amin inşallah kuzumevet ben soğan koymadım galiba, bide yaparken tadına baka baka yapıyorum,hımm buda eksik bunuda koyim derken öyle öyle oluşuyo işte bişeyler,eminim çok güzel olur eline koluna sağlık,inşallah birgün tatmak nasip olur canım
Ben çaycıyım çok nadir Türk kahvesi içmişliğim var nescafeyi de bir kaç kez hatta arkadaşım bir poşet getirmişti iş yerine kendisine ms teşhisi kondu ve içmeyi bıraktı ben de mutfağa bıraktım götürüp içmiştir arkadaşlarevet evet bende böyle bi yazı okumuştum,kahvenin ödem yaptığı değilde kullanılmaması gerektiği,gerçekten sağlıksız olduğu konusundaydı, içileceksede türk kahvesi içilmesi gerek diyodu
hatta sırf bu yüzden her markete gidişimizde o kahvelere bakıp iç çekiyorum,çok uzun zamandır almıyorum artık
nill ne edecen şimdi,nil'im içmeyince başında ağrı yapıyo ama,türk kahvesimi denesen ki canım,bu hafta güzel spora başladın bide kahveyi bırak bakalım belki daha hızlı kilo verirsin,kahve yerine çay içmeyide deneyebilirsin
Ms teşhisiyle kahvenin bir bağlanması yok değil miBen çaycıyım çok nadir Türk kahvesi içmişliğim var nescafeyi de bir kaç kez hatta arkadaşım bir poşet getirmişti iş yerine kendisine ms teşhisi kondu ve içmeyi bıraktı ben de mutfağa bıraktım götürüp içmiştir arkadaşlar
Ihlamuru yaprak ve çiçek karışımı alıyorum ben bir haftada 1 poşet bitirdik eşim de hasta oluncamoralini bozmak hiç istemem ama o sallama çaylarda hiç masum değil,yani diyet olarak değil sağlık açısından bakarsan tabi
ben 1-2 ay önce kuşburnu çayı aldım,güya dışındaki torbası zararlı diye,torbasını kestim içindekileri çay süzgecine döktüm onuda bardağa otutturdum ama süzgeci bardağa koymamla cosss etti sanki asit koydum bardağa,o zaman anladım bunun içinde neler var,boyalar,koruyucular vs.....
en güzeli içeceğimiz çayın yapraklarını alıp kendimiz demlemekbuda zahmetli olduğundan su içmeye devam
Ben kaç ay sonra 59 olucam acaba
Yok canım psikolojik biraz onun ki her şeyi içine atmaktan sadece açık çay içiyo bu aralarMs teşhisiyle kahvenin bir bağlanması yok değil mi
Ben kaç ay sonra 59 olucam acaba
Anladım canım Rabbim şifa versin inşallahYok canım psikolojik biraz onun ki her şeyi içine atmaktan sadece açık çay içiyo bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?