yapamadım yenildim ama motivasyonlarınız düşmesin die şuan yapmıcam yediklerimiD denizdilan canım yine düzenli ye de kuş kadar yeme o nedir öyle normal yemek ye canım benim vitamini nereden alacaksın
Bak ya ben bıraktım abur cuburu taamm mı
Haftada 2-3 gün yaparsak geriye ne kaldı be kuzum geri günler sıksan da o 2500 kalorileri anca verirsin yerinde sayarsınHadi bakalım görelim
Yok ben sana kıZmıom valla istediğini de dostum dediğim gibi ilk deniyordum bu hafta geçen gün 635 yaptım ilk kez bugün haftanın ikinci 500 kalorilik gününü de başaramadım anlıcağın ikisi de förs çıktı hatta bugün nerdeyse üç katı sonuç olarak yapamadım geçen verdiğim kilolar da bunu uygulamıyorum dedim yaa bu denemeydi denendi ve olmadıSürekli öyle besleniyor çünkü hafta da 1-2 gün değil ki hastayken hepimiz yemeyiz ama zorla yedirilmeye çalışırız değil mi iyileşelim diyehastalık geçince normale döneriz ama sadece 300-500 kaloriyle vücut sıkar 1 hafta sonra kilon durur o kadar kaloriyle yaşanmaz çünkü Ebru Şallı'yı takip etmenizi öneririm Ayrıca herkesin tabi ki düzeni kendine sadece herkes hedefine ulaşsın diye yardımcı olmaya çalışıyorum yoksa herkes istediği şekilde yiyebilir
Y
yapamadım yenildim ama motivasyonlarınız düşmesin die şuan yapmıcam yediklerimi
Yok ben sana kıZmıom valla istediğini de dostum dediğim gibi ilk deniyordum bu hafta geçen gün 635 yaptım ilk kez bugün haftanın ikinci 500 kalorilik gününü de başaramadım anlıcağın ikisi de förs çıktı hatta bugün nerdeyse üç katı sonuç olarak yapamadım geçen verdiğim kilolar da bunu uygulamıyorum dedim yaa bu denemeydi denendi ve olmadıaslında çok ğzüldüm ama üzüntüm kısa sürdü ben yine eski tip kalori hesabıma dönğcem bi haftadan bişey olmaz
Sabah; 07:40 - 200 süt + 10 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 129 kalori
Ara; 08:55 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:20 - 1 kase tavuk çorbası limonla + 1 porsiyon arnavut cigeri - 394 kalori
Ara; 13:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:30 - 1 büyük porsiyon yoğurtlu brokoli salatası(haşlanırken sadece az zeytinyağı eklendi) - 59 kalori (Bu kadar az olduğunu bilmiyordum )
Ara; 21:00 - 1 ad.orta boy elma - 72 kalori
Toplam; 656
Spor yoksu 2-2,5 lt arası içildi
Teşekkürler günaydın hadi enerjik olalımOlsun canım moral bozmak yok şimdi hiç yaşanmamış gibi bir daha daha iyisinden başlıyorsun başaracaksın inanıyorum en azından durmuyor yenilikler deniyorsun bu da bir şeydir
evet canim puan karşılığı harf veriliyor ve puanin isi bitiyorAa çok iyi canım tebrik ederimBir şey soracağım bu harfler mi ortalamanı etkiliyor mesela 1,95 olan ortalama nasıl 2 ye çıkartılır benim 3 dersim vardı bir tanesine çalışmadım tek ders olarak Temmuz'da veririm diye özellikle çalıştırılmam gerekiyor çünkü matematik Diğer 2 dersimin biri AB diğeri BA geldi 70k ve 57 şeklinde
dedim dedim basima is aldim beni gectin10 sayfa okudum wc muhabbetlerinizden tutun da sinav maas muhabbetlerine kadar ayyy basim dondu
yaa yaa bana yrtis dersin sen bi daha ohh olsunn kız hadi ayni kiloda sayiliriz insa berbaber 58 59 lari gorelim
Tebrik edrim iddaa kimle neyine girmistin
Erken kahvalti cok onemli ya bende sabah simitleri kestim evde bi yumurta da olsa yiyp cikinca cok farketti
Coook iyi canim hep tetikte olursun yediklerinide olcmus tartmis olursun
Ay nehir insa senin kilolarini gorebiliriz canim ya bu arada kalori icin hangi programi kullaniyosun
Wc wc wc muhabbetleriniz su bizi bu duruma getiriyo ama birakmamk lazim.limonlu suda cok wc ye goturuyo (bi wc muhabbeti de benden)
A101 de falan taze ve uygun fiyata var kizlar. 7- 8 lira gibi bise ama bi hafta yetecek kadar bi paket zaten her gun bi avuc sadece ara ogunde
Diyetisyenler bunun icin var iste canım yediklerini biliyosun sonucta o bubduraksamanın nedenlerini soyleyecektir.aklında ne kadar soru varsa sor ona isi bu
. Evet bende boyle biliyorum canım
aynen mobil sıkıntıya sokuyor. pcde iken bende rahattimtelden girmek çin işkencesi gerçekten benim gibi pc başındaysan sıkıntı yok ama
A.s iyi bakalımSelam kızlar dün serbest günümdü cips ve çikolata dahil canımın çektiği şeylerden azar azar yedim bugün devam
Sağol canım akşam nasıl gelişirse öyle hareket ediyorum açıkcası en azından diyet pskolojisinden çıkıyorum geçen sene de böyleydiHarika menü olmuş canım sadece akşam 9'daki öğünü belki biraz daha erkene alsan daha mı iyi olurdu
Aynen yeni hafta yeni kilolarTeşekkürler günaydın hadi enerjik olalım
evet canim puan karşılığı harf veriliyor ve puanin isi bitiyoryani krediyi etkileyen harfler. mesela benim kredi 2.08 di bu sinavdan bc alinca 2.15 oldu.
yani senin dediğin 1.95 in 2 olmasi 1 derse bakar. senin harflerin cok iyiymis tebrik ederim. hangi bölümdü unuttum. benim de son senem insallah. bu dönem 10 dersim var verdigimi veririm veremedimi de temmuzda veririm. artık bütünlemeye 3 dersten girebiliyoruz bana yaradi
oo bence çok iyi,sonuçta çok spor yapamadın,bikaç günde yine iyisin bileBende 600-700 gram vermişim 1 haftada az buz
Aynen çok şükür tabi buna da hafta sonuda spor yapamadım ama 3 den sonra hiç oturmadım ev temizliği doğum günü menüsüne hazırlık falan mahvoldumoo bence çok iyi,sonuçta çok spor yapamadın,bikaç günde yine iyisin bile
bide fazlalığın çok olmadığı için gidende az oluyor,bende de 300-500 anca gidiyo,olsun bunada şükür,az olsun eksi olsun
Aynen çok şükür tabi buna da hafta sonuda spor yapamadım ama 3 den sonra hiç oturmadım ev temizliği doğum günü menüsüne hazırlık falan mahvoldumYoğurtlu tavuklu salata duydun mu yaptın mı kereviz yerine o portakalların üzerine onu koyacağım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?