♥haftalık kilo verme yarışması♥

Y
yapamadım yenildim ama motivasyonlarınız düşmesin die şuan yapmıcam yediklerimi

Yok ben sana kıZmıom valla istediğini de dostum dediğim gibi ilk deniyordum bu hafta geçen gün 635 yaptım ilk kez bugün haftanın ikinci 500 kalorilik gününü de başaramadım anlıcağın ikisi de förs çıktı hatta bugün nerdeyse üç katı sonuç olarak yapamadım geçen verdiğim kilolar da bunu uygulamıyorum dedim yaa bu denemeydi denendi ve olmadı aslında çok ğzüldüm ama üzüntüm kısa sürdü ben yine eski tip kalori hesabıma dönğcem bi haftadan bişey olmaz

Y

yapamadım yenildim ama motivasyonlarınız düşmesin die şuan yapmıcam yediklerimi

Olsun canım moral bozmak yok şimdi hiç yaşanmamış gibi bir daha daha iyisinden başlıyorsun başaracaksın inanıyorum en azından durmuyor yenilikler deniyorsun bu da bir şeydir

Sabah; 07:40 - 200 süt + 10 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 129 kalori
Ara; 08:55 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:20 - 1 kase tavuk çorbası limonla + 1 porsiyon arnavut cigeri - 394 kalori
Ara; 13:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:30 - 1 büyük porsiyon yoğurtlu brokoli salatası(haşlanırken sadece az zeytinyağı eklendi) - 59 kalori (Bu kadar az olduğunu bilmiyordum )
Ara; 21:00 - 1 ad.orta boy elma - 72 kalori

Toplam; 656

Spor yok su 2-2,5 lt arası içildi

Harika menü olmuş canım sadece akşam 9'daki öğünü belki biraz daha erkene alsan daha mı iyi olurdu

evet canim puan karşılığı harf veriliyor ve puanin isi bitiyor yani krediyi etkileyen harfler. mesela benim kredi 2.08 di bu sinavdan bc alinca 2.15 oldu.
yani senin dediğin 1.95 in 2 olmasi 1 derse bakar. senin harflerin cok iyiymis tebrik ederim. hangi bölümdü unuttum. benim de son senem insallah. bu dönem 10 dersim var verdigimi veririm veremedimi de temmuzda veririm. artık bütünlemeye 3 dersten girebiliyoruz bana yaradi

dedim dedim basima is aldim beni gectin
baktim verdiğim kilolarin hic biri yagdan değil diyet listesine gore besleniyorum

o yenilen abur cuburlarin ardindan kilo aldırmadı neyseki filan diyoruzya hep onlar aldırıyor o kaloriler yaga tek tek dönüşüyor intikamlarini alıyorlar

4 şubat cumartesi
Kahvaltı 14:10
Bir kaşarlı omlet 240
2 siyah Zeytin 8
5 adet Muratbey burgu peynir 200
Bir küçük kase marul 8
Yarım paket Eti form 84
Bir çorba kaşığı bal parmak bal 30
Ara 16:10
2 dilim orta kalınlıkta kestaneli pasta 587
Yarım bardak didi 41
Akşam 18:35
16 kaşık mercimek çorbası 91
9 kaşık ev yoğurdu 115
4 kaşık sade bulgur pilavı 91
Toplam kalori 1495

Ekstralar ise şöyle
Su şuan sekiz ama hedefim 15
1 yeşil çay ama yatmadan bir tane daha içicem
İki bardak yarımşar limon sıkılmış ılık su
15 dakika duş
10 dakika artı beş dakika da sonradan bulaşık yıkadım (makina var sırf kalori yakmak amaçlı)
35 dakika mutfak işleri (aralıksız olduğu için sayıyorum)
Sade türk kahvesi arkadaşım gelince içicem
Dans edicem ama on dakikadan fazla edemem
En son durumu son haliyle ajandama yazıorum havada kalmıyor

Herkes hedef kilo rakamını görsellerden bakıp avatar olarak kaydetsin ben yaptım bile Nası fikir

günaydınnn :) 82 den sonra 80,5 gördüm sonundaa dün tartıldım tabi eksiyi görünce biraz fazla kaçırdım hamburger yedim aylar sonraaa :) 6 kilo vermiş oldum çok şükürr :)
sabah 2 yumurta haşlaması vardı ama birini sarısını yedim çavdarlaa canım istemediii sbeden

Son düzenleme:
Harika menü olmuş canım sadece akşam 9'daki öğünü belki biraz daha erkene alsan daha mı iyi olurdu
Sağol canım akşam nasıl gelişirse öyle hareket ediyorum açıkcası en azından diyet pskolojisinden çıkıyorum geçen sene de böyleydi
Teşekkürler günaydın hadi enerjik olalım
Aynen yeni hafta yeni kilolar

Sağol canım seninde gayet güzel bölümüm dersim muhasebe ve vergi uygulamalarıBahar döneminde 3 dersim var bu dönemden de matematik amacım matematiği sadece tek derse bırakmak ama bakalım inşallah diğer dersleri verebilirim bayağı zorları kaldı

oo bence çok iyi,sonuçta çok spor yapamadın,bikaç günde yine iyisin bile
bide fazlalığın çok olmadığı için gidende az oluyor,bende de 300-500 anca gidiyo,olsun bunada şükür,az olsun eksi olsun
Aynen çok şükür tabi buna da hafta sonuda spor yapamadım ama 3 den sonra hiç oturmadım ev temizliği doğum günü menüsüne hazırlık falan mahvoldumYoğurtlu tavuklu salata duydun mu yaptın mı kereviz yerine o portakalların üzerine onu koyacağım bakalım

hazırlıklarından birini gördüm tabisi,eline sağlık çok güzel görünüyordu
tavuklu salatayı daha önceden yaptım,ben tavuğa bayılıyorum aslında,süper oluyor,olsada yesem ben kasede vermiştim misafirlere,ama portakal üzerinde de sunumu değişik olur,biraz katı yaparsan dağılmaz,daha tok durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…