♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kilo bildirimi 73,3

-700 gr.

Iftar menum; kuru fasulye,salata,yogurt

Ara; kiraz

Umarim yoldan cikmam cunku sahura kalkamadim bayilacam nerdeyse. Elim ayagim kanim cekildi buz gibiyim usutmuste olabilirim hava cok serin.

Herkese hayirli iftarlar

Kızlae 4 gn once 68 dım bu yne kdr atealer ıcındeyım 40ı buldu cok coktum yrn net yazarm

Selam canlarrrr...
İftara misafirim vardı yenice onu yolcu ettim ancak girebildim.
Dostum dediğim biriydi yemekte de elde avuçta ne varsa onu yaptım. Çorba tavuk pilav salata kola patates yemeği çiğ köfte.
Sağolsun halden anlayan biri olduğu için ben az yedim ona çok yedirdim.
Hatta iftardan önce yürüyüş yaptık
Bugün tek öğün beslendim saur yapmadım elhamdülillah çok rahattım.
İftarda 3 çiğ köfte bir adet baget haşlama yarım bardak kola.
1 saat sonra falan karpuz yerim.
Spor da
100 sguat
1.5 saat yürüyüş
Kilom ise 100 gramcık vermişim çok bile demi
Ha bu arada kap sipariş etmiştim bugün o geldi en küçük 38 di ama nasıl bol ya dedim bu mağazalar neden kesimleri bu kadar büyük yapıyor halbuki bundan 9 ay önce bu kalıplar ne kadar dar derdim rabbim bunu isteyen herkese yaşatsın bi ara foto atarım size kap la birlikte.
Amma konuştum haa okuyan herkese teşekkür ederim

Kilo bildirimi 73,3

-700 gr.

Iftar menum; kuru fasulye,salata,yogurt

Ara; kiraz

Umarim yoldan cikmam cunku sahura kalkamadim bayilacam nerdeyse. Elim ayagim kanim cekildi buz gibiyim usutmuste olabilirim hava cok serin.

Herkese hayirli iftarlar
Çıkmazsın inşaallah canım rabbim sabırlığını veriyor

Şu ramazan bitsin de hemen bi kısır yapalım ya ben bol nar ekşili seviyorum

Olsun canımcım 1gün kötü olur 3 gün kötü olur 4.gün düzeltirsin sen yeter ki azmet yaz buraya.
Ben tatlıya da karşı değilim aslında sen de çok seviyorsun biliyorum onun için hiç yemicem deme 4 dilim yiyorsan 3.5 yap bi dahakine 3 yap tadını biraz azalt kremasından kendine az koy bunlar bile fark yaratır.

Bildirimler sona ersin bi yandan grup ici siralamalarida duzenleyecgm. herkes bakar . Sahsen ben baslangic kiloma göre ortada yer alirken emin baslara çikmisimdir gorecez herkesi.
senin özel bir durumun var üstelik o kilo değil ödemdir bir haftada atarsın bol su iç gerisi kolay
ağrıların geçtimi kendine dikkat et önemli olan sağlığın biraz uzun sürede verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…