♥haftalık kilo verme yarışması♥

22.06 ----> 53,1
23.06 ---->53,1
25.06---->54,0
26.06----> 53,9
27.06----> 53,8
28.06---->53,6
29.06----> 53,5

Geçen hafta 53,1
Bu hafta 53,5
Fark +400
Koca hafta kilo ver ama kayıtlara artı olarak geçsin ah ah
moralini bozma ideal kilona çok yakınsın direnç gösteriyor birgün eminim tartı çözüne gülecek yeterki bırakma ve veremiyorum stresine sokma kendini gerisi gelir ben bu kiloya bu hafta sadece 500gr verdim ama eminim hızlanacak

Kizlar benim kilom da 85 cikti. Ve 3 gundur butun regli belirtileri var. Hatta yuzum parmaklarim bile şişti.diyetten vazgecme karari aldim. Buraya da yazmam artik dedim. Ben adet olana kadar boyle 83 85 arasi gidip geliyorum. Sıkıldım artık
su321 canim yazdigini okudum h
Cok hosuma gitti.motive de oldum. Ama ara ara ataklar olmasa daha da toparlayacam ama yapamiyorum.

Selaaam. Evde tartım olsa bende katılacağımda şu yarışmalara işte yok maalesef ancak babamın işinde kullandığı tartıyı arada sırada şarj etmeye getirdiğinde falan tartılıyorum iki haftada bir

Kilo bildirimi 73,3

-700 gr.

Iftar menum; kuru fasulye,salata,yogurt

Ara; kiraz

Umarim yoldan cikmam cunku sahura kalkamadim bayilacam nerdeyse. Elim ayagim kanim cekildi buz gibiyim usutmuste olabilirim hava cok serin.

Herkese hayirli iftarlar

evet :) yoldan çıktım mı bilmiyorum ama 50 gr çekirdek yedim ve o çekirdeği yerken tam 1 saat tempolu yürüdüm :)
yatmadan öncede 1 bardak süt ve 1 muz yedim. çok afedersiniz 4-5 gündür tuvalete çıkamadım ve süt-muz ikilisi etkisini sabah gösterdi...
sahura kalkamadık çok yorgunum ezan sesini hatırlıyorum. bugün niyetli değilim. bolca su içecem gün içinde. çok az içiyorum siz de öyle misiniz 5-6 bardak anca içiyorum. o susuzluk bende halsizlik yapıyor.

bugün kü kahvaltım;

1 haşlanmış yumurta ( 1 çk zeytinyağı gezdirdim), 1 kk beyaz peynir.
2 ceviz, 1 domates, 1 salatalık, 5 zeytin, semizotu ve yeşilçay

ara yapmıcam; öğlen de yemicem herkes oruçlu uygun olmaz ama kiraz aldım öğleden sonra yerim.

kızlar slm dünkü menümü yazayım
sabah yok
öğle 1 tane şeftali
akşam
et kavurma (3 yemek kaşığı)
buğday pilavı (5 yemek kaşığı)
elim kadar pide (içine bal-kaymak)

bu sabah @DisiAnka ama ben regliyim
1,5 kk büyüklüğünde fıstıklı tahin helva
avuç içim kadar pide(içine bal-kaymak)

Ben dünü yazmadım sanırım
Sabah az beyaz peynir, 5 siyah zeytin, bir küçük dilim çavdar, yarım domates, çay
Ara 2 hurma, 2 ceviz, 2 kuru erik, az sütlü kahve
Öğlen ton balıklı salata
Akşam 2 yk saç kavurma, avuçiçinin yarısı pide ve yoğurt.
Dayanamadım yaz helvası aldım sanırım regl olacağım. Bir ince dilim de ondan yedim.

sbeden dün akşam misafirim vardı bildiremedim. ama önceki günki kilomu bildirmiştim 56.8 olarak. onu kabul eder misin canım. önceki hafta da geç bildirebilmiştim. 57.9 olarak. benim tablo çok boş kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…