yoğun galibanehirnil111 canım yoksun bugün ?
Buradayım canım müdür yokken hazır dedim Müge Anlının programına bakıyordumnehirnil111 canım yoksun bugün ?
Çok yoğun Müge Anlı izlemekteyoğun galiba
Buradayım canım müdür yokken hazır dedim Müge anlının programına bakıyordumAzıcık kendisinin hastasıyım da
ahahahaaaaaa,allah iyiliğini versin nill
hemde en yoğunpür dikkat
ayy evet yakında teşkilata alacaklar kadınıKadın polislerden dikkatli çalışıyor Begüş
Buradayım canım müdür yokken hazır dedim Müge Anlının programına bakıyordumAzıcık kendisinin hastasıyım da
Olabilirayy evet yakında teşkilata alacaklar kadını
yerli sherlock holmes
Ahaha sen bakmıyor musunizle kuzum benim de oda arkadaşım her gün izliyor. alışığım beno yüzden sürekli tek tarafımda kulaklık var
ayy nill,sabah zeytin yemişsin,bravo sanaSabah; 07:50 - 3.ad.siyah zeytin + 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir - 129 kalori
Ara; 09:30 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Öğle; 1 kase tavuk çorbası + yarım porsiyondan az bulgur pilavı + 1 minik köfte + kase salata - 196 kalori (köfte yemeği kötüydü tadına baktım bıraktım o sebeple pilavdan az yedim.
Sağol canım zeytini soktum kahvaltıya hafta sonu da bol bol yedimayy nill,sabah zeytin yemişsin,bravo sananiye yedin yanlışlıkla vitamin alırsın kız
nerde eski öğlen yemeklerinerde burdakiler,ne diyeyim afiyet olsun
Ahaha sen bakmıyor musunBende bizim buradaki çocuğa yaşatıyorum o sıkıntıyı ses sıkıntı değil diyor
ben bile özledim kız ne güzel şeyler vardı öyleSağol canım zeytini soktum kahvaltıya hafta sonu da bol bol yedimEvet nerdeee çok özlüyorum
Sağol canım zeytini soktum kahvaltıya hafta sonu da bol bol yedimEvet nerdeee çok özlüyorum
Bende anlatıyorumyok ya izlememe gerek yok tek kulaktan duyuyorum arkadaşta bazen anlatıyor. ben de film izledim aman çok gerildim yaw sonu tak diye bitti anlamadım ona kafam takıldı.
ben bile özledim kız ne güzel şeyler vardı öyle
ye canım zeytin candır ben severim
Bende bundan sonra bolca yemeye çalışacağım canım ülkemizde bozulmadan nadir gıdalardanzeytin ve peynir olmadan bir kahvaltı düşünemiyorum. 2 haftadır zeytin yoktu menümde. ayy nasıl özledim resmen bir tabak dolusu yiyesim geldi çerez gibi .şimdi zeytin var eşime diyorum ki bu hafta zeytin varkekikli yağlı falan severim. çok faydalıdır. yiyebildiğin kadar ye.
akşamdan suya koy nillBende anlatıyorumRabbim hepimizi korusun insanlar şaşırmış resmen
Evet aklımda kaldılarBende seviyorum aslında ama güzel olursa yeşil zeytine bayılırım ama çok tuzlu olduğu için onu almıyorum yoksa sabah akşam yiyebilirim o derece
ayy zeytini niye yasaklarlarki masum tatlı minnak bişey zatenzeytin ve peynir olmadan bir kahvaltı düşünemiyorum. 2 haftadır zeytin yoktu menümde. ayy nasıl özledim resmen bir tabak dolusu yiyesim geldi çerez gibi .şimdi zeytin var eşime diyorum ki bu hafta zeytin varkekikli yağlı falan severim. çok faydalıdır. yiyebildiğin kadar ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?