♥haftalık kilo verme yarışması♥

Buradayım canım müdür yokken hazır dedim Müge Anlının programına bakıyordum Azıcık kendisinin hastasıyım da

izle kuzum benim de oda arkadaşım her gün izliyor. alışığım ben o yüzden sürekli tek tarafımda kulaklık var

Sabah; 07:50 - 3.ad.siyah zeytin + 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir - 129 kalori
Ara; 09:30 - 1 kupa demlenmiş yeşil çay
Öğle; 1 kase tavuk çorbası + yarım porsiyondan az bulgur pilavı + 1 minik köfte + kase salata - 196 kalori (köfte yemeği kötüydü tadına baktım bıraktım o sebeple pilavdan az yedim.

ayy nill,sabah zeytin yemişsin,bravo sana niye yedin yanlışlıkla vitamin alırsın kız
nerde eski öğlen yemekleri nerde burdakiler,ne diyeyim afiyet olsun

Ahaha sen bakmıyor musun Bende bizim buradaki çocuğa yaşatıyorum o sıkıntıyı ses sıkıntı değil diyor

yok ya izlememe gerek yok tek kulaktan duyuyorum arkadaşta bazen anlatıyor. ben de film izledim aman çok gerildim yaw sonu tak diye bitti anlamadım ona kafam takıldı.

Sağol canım zeytini soktum kahvaltıya hafta sonu da bol bol yedim Evet nerdeee çok özlüyorum

zeytin ve peynir olmadan bir kahvaltı düşünemiyorum. 2 haftadır zeytin yoktu menümde. ayy nasıl özledim resmen bir tabak dolusu yiyesim geldi çerez gibi .şimdi zeytin var eşime diyorum ki bu hafta zeytin var kekikli yağlı falan severim. çok faydalıdır. yiyebildiğin kadar ye.

yok ya izlememe gerek yok tek kulaktan duyuyorum arkadaşta bazen anlatıyor. ben de film izledim aman çok gerildim yaw sonu tak diye bitti anlamadım ona kafam takıldı.
Bende anlatıyorum Rabbim hepimizi korusun insanlar şaşırmış resmen
ben bile özledim kız ne güzel şeyler vardı öyle
ye canım zeytin candır ben severim

Evet aklımda kaldılar Bende seviyorum aslında ama güzel olursa yeşil zeytine bayılırım ama çok tuzlu olduğu için onu almıyorum yoksa sabah akşam yiyebilirim o derece

Bende bundan sonra bolca yemeye çalışacağım canım ülkemizde bozulmadan nadir gıdalardan

akşamdan suya koy nill
kız onuda bozdular,içine gıda boyası hatta dahada ucuz olsun diye tekstil boyası konuyomuş,güvenilir marka almak lazım

ayy zeytini niye yasaklarlarki masum tatlı minnak bişey zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…