canım çok normal , memlekette yemeyeceksinde ne zaman yiyeceksin , annen ne güzel yemekler yapıyordur şimdi , hepsinden azar azar abartmadan ye tatlım , eve gelınce hemen toparlarsın cnm .29 haziran → 78.800
Bugünden itibaren gerileyecek..
yeni geldikya memlekete anca
canım sen 61- 62 lerden dustun degılmı , bu defa iyi gidiyorsun , ben cok kotu gıdıyorum maalesefGünaydın bayanlar;
Dün akşam kilomu bildiremedim. Kilom:59,1 (-200)
Kilo vermem yavaşladı iyice. Özellikle iftara gidince yemeği biraz kaçırıyorum yaEv sahibine ayıp olmasın diye yiyince kiloda çok verilmiyor haliyle.
Haftaya daha çok kilo vermeyi ümit ediyorum
tebrıkler tatlımSelam kızlar kilo bildirimi yapıyorum akşam geçmişi de okurum
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 73.8
-1000 gram
canim kayma yok 15 haziranlari silmeye karar verdim.basligida silince duzelecekte dünden beri tablo arka planda renk degistiriyr hatta ton şeklinde uğraştrdi kalabaligz memlekettym yavas yavas hallediyrm..canım ben 15 haziranda 65 kiloydum tarihte kayma var
insallah canimŞöyle bol bol suyunu iç sıvı da al yapmaz canım allahın izniyle.
tamam canimSen o aldığın 3 kiloyu dikkat etmekle bir haftaya kalmaz verirsin sadece bir haftadan fazla vücutta bulunmasına izin verme yeter canım benim
insallah canimsenin özel bir durumun var üstelik o kilo değil ödemdir bir haftada atarsın bol su iç gerisi kolay
ağrıların geçtimi kendine dikkat et önemli olan sağlığın biraz uzun sürede verirsin
Benim annem hep 100 lerdedir biliyo musuun 55 yaşlarında ona bile çok kızıyorum bennn.Dunden itibaren basladim zayiflamak istiyorum diye diye geziyorum.. bunu kendime sik sik hatirlatmakta arıyorum careyi artık. Çünkü ben neden zayiflamak istedigimi unutuyorum..
Dun düşündüm de evlendigimden beri hic zayif olmadim zaten 19 yaşında evlendim. 10 yildir bu görüntüye alistim galiba ve bu beni asiri rahatsız etmiyor.. derin derin düşününce yada zayif biriyle karşılaşınca işin vehametini anlıyorum.. kendi konumda baslayinca hizla 100 den 92 ye düştüm ama kasimdan beri 88-92 arasinda mekik dokuyorum. Kendi günlüğümü bile birakacaktim bu iradesizligim yuzunden ama arkadaslar vazgecirdi..
Burada irademi kazanırım diye dusunup ilk kez başka bir topiğe katıldım. Umudumu kaybetmedim kazanacagimda inşallah.
Kız sınırsız yetki veriyorum sana:) yedigimde itiraf edip fırçamida yemem beni kendime getirir inşallah..ama artik öyle kendimi kaybetmeyecegim.
Akşam çiğ köfte yerine onu yap tek olduğunda tabiiiŞu ramazan bitsin de hemen bi kısır yapalım ya ben bol nar ekşili seviyorum
Mersinliyim meyveciıyim sebzeciyim zeytinyağcıyımSen nereliydin deniz cim sakıncası yoksa
geçmiş olsunnn inşallah çabuk iyileşirlersbeden kilo bildirimim;
22.06.2015 - 61,1
29.06.2015 - 61.5 (regl oldum umarım bu artı ondandır?)
bu ara giremiyorum pek.kızlar hasta maalesef
görüşürüz.hepinizi öpüyorum
canim problemler olustu gun icerisinde cozmeye calisiyrmPişt Sbeden ben 22 haziranda 00 kilo görünüyorum hehe amma da vermişim
silinecek gecmis duzelecek canim tablo kafayi yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?