♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bende bundan sonra bolca yemeye çalışacağım canım ülkemizde bozulmadan nadir gıdalardan

çok şükür bizim tanıdığımız var her sene bahçesinden alıyoruz yeşil zeytini. geçen sene 10 kg almıştım yemelere doyamadık bu sene 15 kg aldım ben olabildiğince ev yapımı almaya çalışıyorum her şeyi .

çok güzel yaa
seneye annemlerde kendi zeytinini yapmak istiyor,inşallah bende onlardan alırım o zaman

çok güzel yaa
seneye annemlerde kendi zeytinini yapmak istiyor,inşallah bende onlardan alırım o zaman

neden olmasın, anneannem bile 10 sene önce ektiği zeytin ağacından her sene kendine yetecek kadar zeytin yapar bundan güzeli var mı . hatta bize de küçük bir kavanoz verir tadımlık:

akşamdan suya koy nill
kız onuda bozdular,içine gıda boyası hatta dahada ucuz olsun diye tekstil boyası konuyomuş,güvenilir marka almak lazım
O zaman çok şişirmez mi diyorsunBozduklarını bilmiyordum

Ne güzel canım bizim öyle bir imkanımız maalesef yokEge taraflarına gidersem belki alabilirim geçen sene yolum düşmüştü mesela alabilirdim ama bakalım

sen haberleri kaçırmışsın çekirdeği simsiyahsa boyalıdır diyo,kahverengi olmalıymış
bilmem şişmez heralde,yada akşam eve gelince suya koy yatarken sudan çıkar,sabaha yersin,dene bi bakalım

alacaksan ege tarafı en iyisi zaten. bizdeki de salamura olduğundan yiyeceğim kadarını kavanoza koyup 1 gün suda bekletiyorum canım. sen de suda bekletirsen tuzu azalır begümün dediği gibi.

sen haberleri kaçırmışsın çekirdeği simsiyahsa boyalıdır diyo,kahverengi olmalıymış
bilmem şişmez heralde,yada akşam eve gelince suya koy yatarken sudan çıkar,sabaha yersin,dene bi bakalım
Aa bizimkiler genelde siyah kahverengi nadir vardır kız yandık o zaman koyu gri gibi de oluyor
alacaksan ege tarafı en iyisi zaten. bizdeki de salamura olduğundan yiyeceğim kadarını kavanoza koyup 1 gün suda bekletiyorum canım. sen de suda bekletirsen tuzu azalır begümün dediği gibi.
Çanakkale taraflarında vardı aslında ah kafam alsaydım keşke baksana bozulmuş resmen zeytin işi de Öyle deneyeyim bari yeşil zeytin çok severim iri olanlarından

Bugünkü menüm
Sabah : 2 kaşık menemen 50 kalori ,peynir 90 kalori , 3 zeytin 12 kalori , kepekli ekmek 61 kalori
Ara: 1 bar çikolata 88 kalori , yarım bardak yarım yağlı süt 55 kalori , sade Türk kahvesi 7 kalori
Öğlen : 4 ızgara köfte 120 kalori , salata 37 kalori , kuskus salatası 2 kaşık 36 kalori
Akşam : 4 ızgara köfte 120 kalori , salata 56 kalori , yarım kepekli ekmek 31 kalori , light ayran 27 kalori (100 ml )
2 litre su
Toplam :785 kalori

Gencler gunaydin ne zamandir yazamadim interneet paketim bitmisti.@sbeden pazartesi 77.1 dim. Seninde kilolar dusuyor mas.bende sislik vardi o yuzden boyleyim sanirim bu hafta.

güanydın kızlar, çok çok üzgünüm

yagmurumun öğretmeninin babası dün vefat etti. çok hastaydı büyük ameliyatlar oldu. ameliyat sonrası enfeksiyon yırtılma olmuş. daha dün sabah öğretmeniyle görüştüğümde inşaAllah bir mucize olur dua edin dedi ağladık, akşam kreşe gittiğimde vefat haberini aldım. o kadar kötü etkilendim ki bu süreçte hep öğretmeniyle görüşüyordum moral veriyordum. vadesi dolmuş demek ki, Allah rahmet eylesin. ruhuna bir fatiha okursanız sevinirim.

çanakkaleden zeytin isteyen varsa hesap numaramı yollıyımm

canım çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,duamı okudum inşallah ruhuna değmiştir,rabbim kalanlarına sabır, hayırlı ömürler versin

canım çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,duamı okudum inşallah ruhuna değmiştir,rabbim kalanlarına sabır, hayırlı ömürler versin
Allah razı olsun canım. inşallah kolay atlatır öğretmenimiz. pek belli etmemeye çalışıyordu hep gülüyordu pozitifti. acısını içe ata ata yaşadı. en zor da onun için. Amin.

anne baba acısı çok zor,rabbim gecinden eylesin,öğretmene Rabbim,sabır,dayanma gücü versin

böyle zamanlarda aklıma hep babam gelir. hani diyorlar ya arayın sesini duyun onu çok sevdiğinizi söyleyin diye. bu son 1-2 yılda çok arkadaşımın babasını kaybettik hepsinde de gittim baş sağlığına. evet insan alışıyor belki zamanla yokluğuna ama hep anılar hatırlatıyor. hayat devam etse de, kalbinin bir köşesinde hep kalıyor.

neyse, kızım biraz daha iyi düzelmeye başladı benim de moralim yerinde. kızım iyiyse bende iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…