aaben baya oldum geleli ama ara verdim adım değişti yine burdayım
Neredeydin sen kızçanakkaleden zeytin isteyen varsa hesap numaramı yollıyımm
nill aranan kan bulundu
gel misafirim olNeredeydin sen kızBen bu yaz gelemezsem isterim tabisi
Nasılsın Begüş
iyiyim canım sağol sen nasılsın?Neredeydin sen kızBen bu yaz gelemezsem isterim tabisi
Nasılsın Begüş
kızlar ben regl oldum bugun ve başlıyorum diyete. sabah yanı yarım saat önce detoks corbası ıctım bı bardak iş yerinde. ama bundan sonra 7 de uyanıp yumurtamı peynırımı yıcem(inş)
öğlenlerı cok yıyorum ben iş yerınde 3 aydır net pirinç pilavı yıyorum zaten şaşmadı hiç. bu öğlen onu değiştirip bulgur mu yesem yoksa az pirinc pılavı mı yesem ? yanına bı çeşit yemek çorba ve cacık net yıyorum bu öğlenm corba yok yani yemıcem pilava bı çare bulcaz yemek mecbur zaten. ekmek yemıyorum öğlenlerı zaten hiç.
spor da
Hangi ilçedesin canım ben Çanakkale'ye aşık oldum yagel misafirim olvalla çalışıyorum be
Bende yapamadım Begüş bu akşam yapacağım inşallah dün balık aldım yapacaktım bozuk çıktı az temizledim attım sonra hepsini ama kokusu midemi mahvetti bütün akşam ögürdüm afedersiniyiyim canım sağol sen nasılsın?
dün yine spor yapamadım
kötü olmuşBende yapamadım Begüş bu akşam yapacağım inşallah dün balık aldım yapacaktım bozuk çıktı az temizledim attım sonra hepsini ama kokusu midemi mahvetti bütün akşam ögürdüm afedersin
Bende yapamadım Begüş bu akşam yapacağım inşallah dün balık aldım yapacaktım bozuk çıktı az temizledim attım sonra hepsini ama kokusu midemi mahvetti bütün akşam ögürdüm afedersin
imkan var daa okadarla doycak boğaz yokPİLAVI UZUN süre hayatından çıkarmakla başla bence. pirinç direk nişasta ve kilo. bulgur bir nebze iyi ama o da haftada 1 belki.
çorba cacık sebze salata şeklinde yeme imkanın varsa öğlenleri öyle yap.
neresine aşık oldunHangi ilçedesin canım ben Çanakkale'ye aşık oldum ya
Dün alırken de söyledim aa ayıp ettin abla dedi bir dekötü olmuş
bidaha alırken söyle o balıkçıya vermesin bozuk balık
ay canımm iyi ki farkettin de yemedin. tanıdık balıkçıdan mı alıyorsun yoksa rast gele mi ?
neresine aşık oldunmerkezdeyim
:) kilon kaç şu animkan var daa okadarla doycak boğaz yok
Dün alırken de söyledim aa ayıp ettin abla dedi bir deKüçücükleri doldurmuş karınlarından leş deşildi resmen et parçası falan vardı sanki karınlarında hamile gibi tövbe tövbe
ayyyy nil bence bugün git telafisini yapsın bildiğin kakalamış yani. hayır balık tavuk mantar zehirlenebilecek gıdalar şakası olmaz bunun.
Her zaman bizim meydana kamyonetle gelirdi ama bu sefer adamlar başkaydı
Biz Bozcaadaya ve Asosa geldik canım bittik yaGeyikliyi falanda gördüm tabi açıkcası bayıldım oralara emekliliğimde düşünebilirim bile Lapseki de ayrı güzel bir yerdi
Biz Bozcaadaya ve Asosa geldik canım bittik yaGeyikliyi falanda gördüm tabi açıkcası bayıldım oralara emekliliğimde düşünebilirim bile Lapseki de ayrı güzel bir yerdi
ama regl im ya sayılır mı:) kilon kaç şu an
ben de ilk kez c.tesi başka bir balıkçıdan aldım iyi güzel di ama tam temizlememiş sinirlendim bir daha temizledim. eşime de dedim bildiğin yerden şaşma. lezzeti bile başkaydı yani.
assos muhteşem . ben de gittim. çanakkale merkeze de gittim bir de şehitliğe eceabata. ve ben de dedim nil , anne ben burda yaşaşyabilirim hatta burdan birini bulup evleneyim demiştim :) o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?