♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar ben regl oldum bugun ve başlıyorum diyete. sabah yanı yarım saat önce detoks corbası ıctım bı bardak iş yerinde. ama bundan sonra 7 de uyanıp yumurtamı peynırımı yıcem (inş)
öğlenlerı cok yıyorum ben iş yerınde 3 aydır net pirinç pilavı yıyorum zaten şaşmadı hiç. bu öğlen onu değiştirip bulgur mu yesem yoksa az pirinc pılavı mı yesem ? yanına bı çeşit yemek çorba ve cacık net yıyorum bu öğlenm corba yok yani yemıcem pilava bı çare bulcaz yemek mecbur zaten. ekmek yemıyorum öğlenlerı zaten hiç.
spor da

PİLAVI UZUN süre hayatından çıkarmakla başla bence. pirinç direk nişasta ve kilo. bulgur bir nebze iyi ama o da haftada 1 belki.

çorba cacık sebze salata şeklinde yeme imkanın varsa öğlenleri öyle yap.

Bende yapamadım Begüş bu akşam yapacağım inşallah dün balık aldım yapacaktım bozuk çıktı az temizledim attım sonra hepsini ama kokusu midemi mahvetti bütün akşam ögürdüm afedersin

ay canımm iyi ki farkettin de yemedin. tanıdık balıkçıdan mı alıyorsun yoksa rast gele mi ?

PİLAVI UZUN süre hayatından çıkarmakla başla bence. pirinç direk nişasta ve kilo. bulgur bir nebze iyi ama o da haftada 1 belki.

çorba cacık sebze salata şeklinde yeme imkanın varsa öğlenleri öyle yap.
imkan var daa okadarla doycak boğaz yok

kötü olmuş
bidaha alırken söyle o balıkçıya vermesin bozuk balık
Dün alırken de söyledim aa ayıp ettin abla dedi bir de Küçücükleri doldurmuş karınlarından leş deşildi resmen et parçası falan vardı sanki karınlarında hamile gibi tövbe tövbe
ay canımm iyi ki farkettin de yemedin. tanıdık balıkçıdan mı alıyorsun yoksa rast gele mi ?

Her zaman bizim meydana kamyonetle gelirdi ama bu sefer adamlar başkaydı

imkan var daa okadarla doycak boğaz yok
:) kilon kaç şu an

ben de ilk kez c.tesi başka bir balıkçıdan aldım iyi güzel di ama tam temizlememiş sinirlendim bir daha temizledim. eşime de dedim bildiğin yerden şaşma. lezzeti bile başkaydı yani.

Biz Bozcaadaya ve Asosa geldik canım bittik ya Geyikliyi falanda gördüm tabi açıkcası bayıldım oralara emekliliğimde düşünebilirim bile Lapseki de ayrı güzel bir yerdi

assos muhteşem . ben de gittim. çanakkale merkeze de gittim bir de şehitliğe eceabata. ve ben de dedim nil , anne ben burda yaşaşyabilirim hatta burdan birini bulup evleneyim demiştim :) o derece

ama regl im ya sayılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…