- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Evet bildiğin insanlardan şaşmayacaksın gerçektenben de ilk kez c.tesi başka bir balıkçıdan aldım iyi güzel di ama tam temizlememiş sinirlendim bir daha temizledim. eşime de dedim bildiğin yerden şaşma. lezzeti bile başkaydı yani.
assos muhteşem . ben de gittim. çanakkale merkeze de gittim bir de şehitliğe eceabata. ve ben de dedim nil , anne ben burda yaşaşyabilirim hatta burdan birini bulup evleneyim demiştim :) o derece
gel gezdiriyim seni
şehitliğe kesinlikle git canım,çok büyük destan yatıyor orda,insanın tüyleri diken diken oluyor,oturup düşünüyosun,bu vatan nasıl olmuş,ne şehitler verilmiş,destan yazılmış resmen,anlatmakla olmaz orda yaşamak gerekir,hepsinin mekanı cennetin en güzel yeridir eminim,bizede en iyi şekilde korumak düşüyorEvet bildiğin insanlardan şaşmayacaksın gerçekten
Şehitliğe gitmedim aklımda kaldı zaten Çanakkale bir daha gitmek istiyorum bakalım şehitliklerde aklımdaBıraksalar iş imkanı olsa bende ileri de kaçmak isterim
İnşallah nasip olursa canım isterim tabi
Evet gideceğim kuzum inşallah çok istiyorum görmekşehitliğe kesinlikle git canım,çok büyük destan yatıyor orda,insanın tüyleri diken diken oluyor,oturup düşünüyosun,bu vatan nasıl olmuş,ne şehitler verilmiş,destan yazılmış resmen,anlatmakla olmaz orda yaşamak gerekir,hepsinin mekanı cennetin en güzel yeridir eminim,bizede en iyi şekilde korumak düşüyor
eşimle benimde hayalim ilerde egede yaşamak,ama sadece hayal çünkü belli yaştan sonra,yeni yer yeni insanlar,akrabadan,eşten dosttan uzak kalmak çok zor,gidilecekse küçükken gidilmeli ki çevren olsun yoksa belli yaştan sonra maceraya atılmak cesaret ister..
bizde ıspanak ve çorba varmış,bende yoğurdumu getirdim yanımdakızlar öğlen ne yıceksınızzben cok acıktımm
kızlar öğlen ne yıceksınızzben cok acıktımm
ay doymam ben onlarlabizde ıspanak ve çorba varmış,bende yoğurdumu getirdim yanımda
ne güzel.. ben 5 dk sonra cıkcam yemege bakalım pilav meselesı nolcakbarbunya yoğurt
ay doymam ben onlarla
ne güzel.. ben 5 dk sonra cıkcam yemege bakalım pilav meselesı nolcak
Şanslı misin degilmisin bilemedimnormalde doyarım sıkıntı yok ama çorba domates çorbası dedi,bildiğin unu kavurmuş,bol salça bide su,bikaç kaşık aldım içemedimyoğurdumda 2 kaşık kalmışmı artık ıspanağı yedim,2 ceviz 1 dilimde ekmek,doydum mu bilemiyorum zaman gösterecek
zamanla alışırsın,ben artık hiç pilav makarna almıyorum işyerinde,sporda yapmıyosun sanırım,oyüzden yemezsen daha iyi edersin
çok olmuş menünŞanslı misin degilmisin bilemedim
Ben bulgur pilavi karniyarik cacik az da çorba yedim. Spora aksam ev temizliği ile baslicam halim kalirsa leslie yaparim
kızlar öğlen ne yıceksınızzben cok acıktımm
Bende bulgur hakkımı doldurdum bu hafta başka yokçok olmuş menün
karnıyarık zaten yağlı,çorba cacık hayde hayde yeterdi,pilavı bırakmaya çalış yada bulgursa hafada 1 bilemedin 2 olmalı
Ben ciger yedim sade şekilde yanında az bulgur pilavı ve salata
afiyet olsun kızlar. ben de yemeğimi yedim. leslie bugün 2 mil yapabildim bir rahat vermediler yaa öğle arası kapı kapalı hala açacaz diye zorluyorlar hele telefon susmuyor artık ne var diye açtım yani konstantre olamadım resmen
afiyet olsun canım,şu az bulgurunu kaşık hesabı yazarsan daha iyi olur
ayy çok sinir bozucu olmuş gerçekten,akşama vakit bulursan yaparsın biraz olmadı
afiyet olsun canım,şu az bulgurunu kaşık hesabı yazarsan daha iyi olur
ayy çok sinir bozucu olmuş gerçekten,akşama vakit bulursan yaparsın biraz olmadı
YAVAŞ YAVAŞ ALIŞŞAM YA BEN AZ YEMEYEçok olmuş menün
karnıyarık zaten yağlı,çorba cacık hayde hayde yeterdi,pilavı bırakmaya çalış yada bulgursa hafada 1 bilemedin 2 olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?