♥haftalık kilo verme yarışması♥

Evet bildiğin insanlardan şaşmayacaksın gerçekten

Şehitliğe gitmedim aklımda kaldı zaten Çanakkale bir daha gitmek istiyorum bakalım şehitliklerde aklımdaBıraksalar iş imkanı olsa bende ileri de kaçmak isterim
gel gezdiriyim seni

İnşallah nasip olursa canım isterim tabi

şehitliğe kesinlikle git canım,çok büyük destan yatıyor orda,insanın tüyleri diken diken oluyor,oturup düşünüyosun,bu vatan nasıl olmuş,ne şehitler verilmiş,destan yazılmış resmen,anlatmakla olmaz orda yaşamak gerekir,hepsinin mekanı cennetin en güzel yeridir eminim,bizede en iyi şekilde korumak düşüyor

eşimle benimde hayalim ilerde egede yaşamak,ama sadece hayal çünkü belli yaştan sonra,yeni yer yeni insanlar,akrabadan,eşten dosttan uzak kalmak çok zor,gidilecekse küçükken gidilmeli ki çevren olsun yoksa belli yaştan sonra maceraya atılmak cesaret ister..

Evet gideceğim kuzum inşallah çok istiyorum görmekYa da dediğin gibi fırsat buldukça kaçacağız oralara gerçekten hayalimin bir köşesinde hep kalacak

ay doymam ben onlarla

normalde doyarım sıkıntı yok ama çorba domates çorbası dedi,bildiğin unu kavurmuş,bol salça bide su,bikaç kaşık aldım içemedim yoğurdumda 2 kaşık kalmışmıartık ıspanağı yedim,2 ceviz 1 dilimde ekmek,doydum mu bilemiyorum zaman gösterecek

ne güzel.. ben 5 dk sonra cıkcam yemege bakalım pilav meselesı nolcak

zamanla alışırsın,ben artık hiç pilav makarna almıyorum işyerinde,sporda yapmıyosun sanırım,oyüzden yemezsen daha iyi edersin

Son düzenleme:
Şanslı misin degilmisin bilemedim
Ben bulgur pilavi karniyarik cacik az da çorba yedim. Spora aksam ev temizliği ile baslicam halim kalirsa leslie yaparim

Şanslı misin degilmisin bilemedim
Ben bulgur pilavi karniyarik cacik az da çorba yedim. Spora aksam ev temizliği ile baslicam halim kalirsa leslie yaparim
çok olmuş menün
karnıyarık zaten yağlı,çorba cacık hayde hayde yeterdi,pilavı bırakmaya çalış yada bulgursa hafada 1 bilemedin 2 olmalı

Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta+ 1 dilim aç bitir salam + yarım parça beyaz peynir + 3 ad.siyah zeytin - 146 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa sallama yeşilçay
Öğle; 12:15 - 1 porsiyon ciger + yarım porsiyon bulgur pilavı + yarım kase mevsim salata - 253 kalori

Bu hafta 2 porsiyonda ciger yedim biri arnavuttu(cumartesi günü) biri sade şekildeydi(bugün) başka da yemem herhalde fazlası da zararmış

afiyet olsun kızlar. ben de yemeğimi yedim. leslie bugün 2 mil yapabildim bir rahat vermediler yaa öğle arası kapı kapalı hala açacaz diye zorluyorlar hele telefon susmuyor artık ne var diye açtım yani konstantre olamadım resmen

Ben ciger yedim sade şekilde yanında az bulgur pilavı ve salata

afiyet olsun canım,şu az bulgurunu kaşık hesabı yazarsan daha iyi olur

ayy çok sinir bozucu olmuş gerçekten,akşama vakit bulursan yaparsın biraz olmadı

ayy çok sinir bozucu olmuş gerçekten,akşama vakit bulursan yaparsın biraz olmadı

zor gibi canım. yapabileceğimi de sanmıyorum akşam velilerle cenaze evine gideceğiz şimdiden başıma ağrı girdi ağrı kesici aldım. iş yeri de bugün biraz gergin sinirlendim bir olay oldu sanırım ondan ağrıyor başım çok takıyorum kafama rahat olamıyorum.

Kaşıkla yemiyorum da çatalla alıyorum ben olmadı kaşıkla sayarım kuzu Şöyle belirteyim şu kadar vardı ablaya yarım az koy dedim bir de bu resimdekinden 1 ymk kaşığı daha fazladır belki bir de böyle sebzeli değil sade pilav salça var sadece bulgurlar daha minik

çok olmuş menün
karnıyarık zaten yağlı,çorba cacık hayde hayde yeterdi,pilavı bırakmaya çalış yada bulgursa hafada 1 bilemedin 2 olmalı
YAVAŞ YAVAŞ ALIŞŞAM YA BEN AZ YEMEYE AÇLIKTAN DAYANAMADIM İKİ ÜÇ LOKMNA AÇMA YEDİM BI TANE DE ÜÇGEN PEYNİR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…