♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bugünkü menüm :
Sabah : yumurta haşlanmış 77 kalori , peynir kibrit kutusu 90 kalori , 3 zeytin 24 kalori , 3 yaprak marul 6 kalori , bitki çayı 2 kalori
Öğlen : bir kase pırasa 63 kalori , 1 bardak light ayran 54 kalori , 3 yemek kaşığı kuskus salatası 48 kalori
Ara: 1 bardak yağsız süt 60 kalori , Türk kahvesi 7 kalori , yarım muZ 62 kalori
Akşam : göbek salata 78 kalori , light ayran 1 bardak 54 kalori
Ara: kabuksuz orta elma 56 kalori
2 litre su
Toplam :631 kalori

ayy ayy dün ne kadar çok başım ağrıdı kızlar ya. ağrı kesici aldım o bile fayda etmedi. çok ağladım ben niye o kadar ağladıysam tek ağlayan veli bendim. çok hassasım ya böyle kızıma ağlak diyordum benimde ondan farkım kalmadı.

yine de hayat devam ediyor.

güneşli bir günden günaydın hepinize.

canım benim ağlamak iyidir boşver,içinden geldiği davranmışsın,duygusalız napalım öyle zamanlarda benim musluklarda açılır hemen

sanada günaydın canım

canım benim ağlamak iyidir boşver,içinden geldiği davranmışsın,duygusalız napalım öyle zamanlarda benim musluklarda açılır hemen

sanada günaydın canım

Daha ben kapıdan girerken ağladım. ortamı görünce gittim. gözyaşlarım kurumasın diye ağlıyorum canım

Kizlarrr pilav almadim ciger ama patates karisik yagli biraz salata ve cacik
pilavı almadığın için tebrik ederim,başka yemek yoksa mecbur alıyosun diğerlerini yapacak birşey yok canım,patatseside mümkün mertebe az ye,hatta akşamları hiç yeme buna da dikkat edersen salata ve cacıkta

evet işte böyle böyle olacak. tabii ki hiç yememezlik olmaz ama olabildiğince az. afiyet olsun. benim yine barbnunya ve yoğurt. neyse bitti :) yarına başka yemek yapacağım

Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta+ 1 dilim aç bitir salam + yarım parça beyaz peynir + 3 ad.siyah zeytin - 146 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa sallama yeşilçay
Öğle; 12:15 - 1 porsiyon ciger + yarım porsiyon bulgur pilavı + yarım kase mevsim salata - 253 kalori
Akşam; 20:30 - 4 ad.kadınbudu köfte + 3 çtl salçalı makarna + 3 ad.çiğ köfte - 488 kalori (çiğ köfteyi geçen akşamdan eşim almıştı bende yemek hazır olana kadar atıştırdım bitti gitti hata olsa da )

Toplam kalori: 889

Sabah; YOK (Dün fazla geldiler sanki yemek istemedim)
Ara; 09:30 - Demleme karışık bitki çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon karnabahar yemeği - 223 kalori

Akşama da brokoli haşlayıp yoğurtlayacağım

nilll dün akşam çoşmuşsun ablam o ney kusura bakmada bi akşam çoşup diğer akşam brokoli haşlayıp yemekle diyet olmaz,zaten düzenli spor yok,böyle hiçbiyere varamazsın benden demesi
beğenmedim sıfır point

aslında normal yani yedikleri sadece köfte köfte makarna olmuş biraz karbonhidrat ağırlıklı. yoğurt salata olaydı iyiydi

aslında normal yani yedikleri sadece köfte köfte makarna olmuş biraz karbonhidrat ağırlıklı. yoğurt salata olaydı iyiydi
kitara hem diyetteyiz,bangır bangır bağırıyoruz makarnapilavbulgur olacaksa bile haftada 1-2 oda sayılı olsun,nil zaten öğlen bulgur hakkını tüketti,ayrıca makarna yeniyosada öğlen yenmeli akşama asla
kadınbudu hem yağlı hem pirinçli bide burda k.h aldı,bide4 tane
üstüne bide 3 tane çiğ köfte
şimdi kaç gün bunun sıkıntısını yaşayacak gör bak
benden demesi ama dünkü menü gerçekten hiç olmamış,nil de gördüğüm en vasat menü ve sporda yok

yeşilçay içiyorum şu an bakalım aksam napcam 2 saat sonra aclıktan mıdem agrıyınca ne yıcem bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…