- 15 Eylül 2013
- 352
- 518
- 53
günaydınbeni hatırladınız mıı
tekrar aranıza alır mısınız kızlarr
regl 2 gündeym uyanınca tartıldım lavobaya cıkmadan canım 65.4 dühosgeldinaliriz tabi neden olmasin
nasilsin kac kilo oldun
canım benim ağlamak iyidir boşver,içinden geldiği davranmışsın,duygusalız napalımayy ayy dün ne kadar çok başım ağrıdı kızlar ya. ağrı kesici aldım o bile fayda etmedi. çok ağladım ben niye o kadar ağladıysam tek ağlayan veli bendim. çok hassasım ya böyle kızıma ağlak diyordum benimde ondan farkım kalmadı.
yine de hayat devam ediyor.
güneşli bir günden günaydın hepinize.
canım benim ağlamak iyidir boşver,içinden geldiği davranmışsın,duygusalız napalımöyle zamanlarda benim musluklarda açılır hemen
sanada günaydın canım
iyi yapmışsın kurumasın tabikide oda lazım oluyoDaha ben kapıdan girerken ağladım. ortamı görünce gittim. gözyaşlarım kurumasın diye ağlıyorum canım
pilavı almadığın için tebrik ederim,başka yemek yoksa mecbur alıyosun diğerlerini yapacak birşey yok canım,patatseside mümkün mertebe az ye,hatta akşamları hiç yeme buna da dikkat edersenKizlarrr pilav almadimciger ama patates karisik yagli biraz salata ve cacik
pilavı almadığın için tebrik ederim,başka yemek yoksa mecbur alıyosun diğerlerini yapacak birşey yok canım,patatseside mümkün mertebe az ye,hatta akşamları hiç yeme buna da dikkat edersensalata ve cacıkta
Afiyet olsun canım ciger candır olduğu an kaçırmamKizlarrr pilav almadimciger ama patates karisik yagli biraz salata ve cacik
nilll dün akşam çoşmuşsun ablam o neySabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta+ 1 dilim aç bitir salam + yarım parça beyaz peynir + 3 ad.siyah zeytin - 146 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa sallama yeşilçay
Öğle; 12:15 - 1 porsiyon ciger + yarım porsiyon bulgur pilavı + yarım kase mevsim salata - 253 kalori
Akşam; 20:30 - 4 ad.kadınbudu köfte + 3 çtl salçalı makarna + 3 ad.çiğ köfte - 488 kalori (çiğ köfteyi geçen akşamdan eşim almıştı bende yemek hazır olana kadar atıştırdım bitti gitti hata olsa da)
Toplam kalori: 889
Sabah; YOK (Dün fazla geldiler sanki yemek istemedim)
Ara; 09:30 - Demleme karışık bitki çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon karnabahar yemeği - 223 kalori
Akşama da brokoli haşlayıp yoğurtlayacağım
nilll dün akşam çoşmuşsun ablam o neykusura bakmada bi akşam çoşup diğer akşam brokoli haşlayıp yemekle diyet olmaz,zaten düzenli spor yok,böyle hiçbiyere varamazsın benden demesi
beğenmedim sıfır point
vallahi yoğurtlu yulaf yemekten bıktım
kitara hem diyetteyiz,bangır bangır bağırıyoruz makarnaaslında normal yani yedikleri sadece köfte köfte makarna olmuş biraz karbonhidrat ağırlıklı. yoğurt salata olaydı iyiydi
yeşilçay içiyorum şu an bakalım aksam napcam 2 saat sonra aclıktan mıdem agrıyınca ne yıcem bılmıyorumpilavı almadığın için tebrik ederim,başka yemek yoksa mecbur alıyosun diğerlerini yapacak birşey yok canım,patatseside mümkün mertebe az ye,hatta akşamları hiç yeme buna da dikkat edersensalata ve cacıkta
yedim vallaAfiyet olsun canım ciger candır olduğu an kaçırmamPatatesleri ayıklayabildiğin kadar ayıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?