- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
nilll dün akşam çoşmuşsun ablam o neykusura bakmada bi akşam çoşup diğer akşam brokoli haşlayıp yemekle diyet olmaz,zaten düzenli spor yok,böyle hiçbiyere varamazsın benden demesi
beğenmedim sıfır point
şimdiden kendini şartlama,yiyemediğin 2 kaşık pilav mı seni tok tutan hiç sanmıyorumyeşilçay içiyorum şu an bakalım aksam napcam 2 saat sonra aclıktan mıdem agrıyınca ne yıcem bılmıyorum
hastanede bı işim var 2 saat sımdı gdoıyorum bakalım gezmeyeşimdiden kendini şartlama,yiyemediğin 2 kaşık pilav mı seni tok tutan hiç sanmıyorum
açlık hissettiğinde bulunduğun yerden çık 5-10 dakika başka yerde bulun kafanı dağıt
öyle olmuş ziyafet vermişsin kendine ama çok şaşırdım senden hiç beklemediğim bir menüydü itiraf edeyimBiliyorum canım bunun acısını sanırım bir kaç gün çekerim pazartesiye kadar ot gibi besleneceğim kendime ziyafet verdim resmen
Bende kendimden pek beklemedim yaptığım kadınbudu yeni denememdi ve çok beğendim içindeki pirinci unuttum yedimde yedimöyle olmuş ziyafet vermişsin kendine ama çok şaşırdım senden hiç beklemediğim bir menüydü itiraf edeyim
kitara hem diyetteyiz,bangır bangır bağırıyoruz makarnapilav bulgur olacaksa bile haftada 1-2 oda sayılı olsun,nil zaten öğlen bulgur hakkını tüketti,ayrıca makarna yeniyosada öğlen yenmeli akşama asla
kadınbudu hem yağlı hem pirinçli bide burda k.h aldı,bide4 tane
üstüne bide 3 tane çiğ köfte
şimdi kaç gün bunun sıkıntısını yaşayacak gör bak
benden demesi ama dünkü menü gerçekten hiç olmamış,nil de gördüğüm en vasat menü ve sporda yok
yeşilçay içiyorum şu an bakalım aksam napcam 2 saat sonra aclıktan mıdem agrıyınca ne yıcem bılmıyorum
Duydum duydumhiii begümmm senden çok fena öğretmen olurmuş. ay ben kıyamam şimdi nill e. yani işte dedim zaten karbonhidrat patlaması olmuş 3-4 günde anca atar vücut. nill duydun mu ceza geliyor bak
neden sürekli onu yiyorsunuz ki?
hiii begümmm senden çok fena öğretmen olurmuş. ay ben kıyamam şimdi nill e. yani işte dedim zaten karbonhidrat patlaması olmuş 3-4 günde anca atar vücut. nill duydun mu ceza geliyor bak
Duydum duydumBegüş bendeki hırsı biliyor ondan kızdı aslında Ben ama pazartesiye kadar bunu kendime çevireceğim bu akşam spora yükleneceğim yarın evde olursam aynı şekilde hafta sonu da dışarıda olabiliriz et salata türü yedim bol bol yürüyüş yaptım mı toparladım sayılır Sözüm söz begum75 23 Nisanda 52-53 rakamını göreceksin benden
Biliyorum Begüş zaten vurup parçala kır vallahi hakediyorumkız bende kıyamadığımdan diyom,kaç zamandır yerinde sayıyo,debeleniyo duruyo,üstüne bide böyle menüyü görünce dedim böyle olmaz bu iş,havalarda ufaktan ısınıyo modumuz düşmeden toparlayalım diye dedim,yoksa kıyarmıyım ben ona,seviyom ben onu
yapacağını biliyorum canım,hırslısınsana güvenim tam
alınmadığınıda biliyorum çünkü ikimizde hedef koyduk 23 nisana ve beraber hedefe ulaşacağız
arada dokanırım merak etme senBiliyorum Begüş zaten vurup parçala kır vallahi hakediyorumbana böyle şeyler gerek dediğin gibi resmen kendimi oyalıyorum Akıllandım yok artık öyle şeyler dolaptanda gözümün önünden dee kaldırıp atacağım bütün zararlı şeyleri
Gözüm görmesin gerçekten canım çekmeyecek yaarada dokanırım merak etme sen
göz görmeyince insan yemiyoda görünce aklı kalıyo yaaakaldırmakla iyi edersin canım
minnak minnoşumGözüm görmesin gerçekten canım çekmeyecek yaDokan sana feda olsun
Duydum duydumBegüş bendeki hırsı biliyor ondan kızdı aslında Ben ama pazartesiye kadar bunu kendime çevireceğim bu akşam spora yükleneceğim yarın evde olursam aynı şekilde hafta sonu da dışarıda olabiliriz et salata türü yedim bol bol yürüyüş yaptım mı toparladım sayılır Sözüm söz begum75 23 Nisanda 52-53 rakamını göreceksin benden
Yulaf hem tok tutuyor hemde tuvalete çıkarıyor. Ben 4 günde bir tuvalete çıkıyorum bu da sıkıntı benim için.
Sürekli değil günde bir porsiyon kesin yemesi gerekiyor diyet uygulayan birinin.
kız bende kıyamadığımdan diyom,kaç zamandır yerinde sayıyo,debeleniyo duruyo,üstüne bide böyle menüyü görünce dedim böyle olmaz bu iş,havalarda ufaktan ısınıyo modumuz düşmeden toparlayalım diye dedim,yoksa kıyarmıyım ben ona,seviyom ben onu
yapacağını biliyorum canım,hırslısınsana güvenim tam
alınmadığınıda biliyorum çünkü ikimizde hedef koyduk 23 nisana ve beraber hedefe ulaşacağız
Allahım sevmesi ayrı güzel, kızması ayrıminnak minnoşum
protein ağırlıklı ye aynen çık sahile kocanla. hazır çocuk da yok gez toz tadını çıkar.
yulaf evet iyi ama ben sadece duraklama dönemlerinde tükettim. kesin yemesi gerektiğini diyetisyen mi söylüyor
begümm benim için de bir hedef koyar mısın...aslında benim hedefim ağustos da 60 62 olmak ama sen 23 nisan için bana da belirle belki daha çok hırslanırım.
Allahım sevmesi ayrı güzel, kızması ayrıben de sizi seviyom
protein ağırlıklı ye aynen çık sahile kocanla. hazır çocuk da yok gez toz tadını çıkar.
hem severim hem kızarımçünkü sizi severim
sanada 23 nisan hedefi 70 diyorumoldumu
bu arada 4.takım nasıl gidiyo?adapte oldun mu?
FENA DEĞİL henüz tanımıyorum kimseyi pek sohbete dahil olmuyorum ama iyi yani işte. 70 diyon haa tam 2 ay var. tamam öyle olsun begüm 70 hedef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?