♥haftalık kilo verme yarışması♥

Biliyorum canım bunun acısını sanırım bir kaç gün çekerim pazartesiye kadar ot gibi besleneceğim kendime ziyafet verdim resmen

yeşilçay içiyorum şu an bakalım aksam napcam 2 saat sonra aclıktan mıdem agrıyınca ne yıcem bılmıyorum
şimdiden kendini şartlama,yiyemediğin 2 kaşık pilav mı seni tok tutan hiç sanmıyorum
açlık hissettiğinde bulunduğun yerden çık 5-10 dakika başka yerde bulun kafanı dağıt

şimdiden kendini şartlama,yiyemediğin 2 kaşık pilav mı seni tok tutan hiç sanmıyorum
açlık hissettiğinde bulunduğun yerden çık 5-10 dakika başka yerde bulun kafanı dağıt
hastanede bı işim var 2 saat sımdı gdoıyorum bakalım gezmeye acıkınca öyle yapıcam sözz

öyle olmuş ziyafet vermişsin kendine ama çok şaşırdım senden hiç beklemediğim bir menüydü itiraf edeyim
Bende kendimden pek beklemedim yaptığım kadınbudu yeni denememdi ve çok beğendim içindeki pirinci unuttum yedimde yedimPazartesiye kadar bol bol spor güzel beslenme kaçamaksız bir zaman bol bol hafta sonu yürüyüşle kendi lehime çevireceğim söz

hiii begümmm senden çok fena öğretmen olurmuş. ay ben kıyamam şimdi nill e. yani işte dedim zaten karbonhidrat patlaması olmuş 3-4 günde anca atar vücut. nill duydun mu ceza geliyor bak

yeşilçay içiyorum şu an bakalım aksam napcam 2 saat sonra aclıktan mıdem agrıyınca ne yıcem bılmıyorum

ama sen şimdiden 2 saat sonrasını düşünme. bırak zamana. evrene mesaj yolluyorsun 2 saat sonra acıkacağım acıkınca midem ağrıyacak diye. ee tamam acıkırsan ara öğün yapacaksın kuru meyve yaş meyve ceviz ayran ne varsa artık. sürekli bu modda olma bence.

hiii begümmm senden çok fena öğretmen olurmuş. ay ben kıyamam şimdi nill e. yani işte dedim zaten karbonhidrat patlaması olmuş 3-4 günde anca atar vücut. nill duydun mu ceza geliyor bak
Duydum duydumBegüş bendeki hırsı biliyor ondan kızdı aslında Ben ama pazartesiye kadar bunu kendime çevireceğim bu akşam spora yükleneceğim yarın evde olursam aynı şekilde hafta sonu da dışarıda olabiliriz et salata türü yedim bol bol yürüyüş yaptım mı toparladım sayılır Sözüm söz begum75 23 Nisanda 52-53 rakamını göreceksin benden

kız bende kıyamadığımdan diyom,kaç zamandır yerinde sayıyo,debeleniyo duruyo,üstüne bide böyle menüyü görünce dedim böyle olmaz bu iş,havalarda ufaktan ısınıyo modumuz düşmeden toparlayalım diye dedim,yoksa kıyarmıyım ben ona,seviyom ben onu

yapacağını biliyorum canım,hırslısın sana güvenim tam
alınmadığınıda biliyorum çünkü ikimizde hedef koyduk 23 nisana ve beraber hedefe ulaşacağız

Biliyorum Begüş zaten vurup parçala kır vallahi hakediyorum bana böyle şeyler gerek dediğin gibi resmen kendimi oyalıyorumAkıllandım yok artık öyle şeyler dolaptanda gözümün önünden dee kaldırıp atacağım bütün zararlı şeyleri

arada dokanırım merak etme sen
göz görmeyince insan yemiyoda görünce aklı kalıyo yaaakaldırmakla iyi edersin canım

protein ağırlıklı ye aynen çık sahile kocanla. hazır çocuk da yok gez toz tadını çıkar.

Yulaf hem tok tutuyor hemde tuvalete çıkarıyor. Ben 4 günde bir tuvalete çıkıyorum bu da sıkıntı benim için.
Sürekli değil günde bir porsiyon kesin yemesi gerekiyor diyet uygulayan birinin.

yulaf evet iyi ama ben sadece duraklama dönemlerinde tükettim. kesin yemesi gerektiğini diyetisyen mi söylüyor

begümm benim için de bir hedef koyar mısın...aslında benim hedefim ağustos da 60 62 olmak ama sen 23 nisan için bana da belirle belki daha çok hırslanırım.

minnak minnoşum
Allahım sevmesi ayrı güzel, kızması ayrı ben de sizi seviyom

hem severim hem kızarım çünkü sizi severim
sanada 23 nisan hedefi 70 diyorum oldumu
bu arada 4.takım nasıl gidiyo?adapte oldun mu?

hem severim hem kızarım çünkü sizi severim
sanada 23 nisan hedefi 70 diyorum oldumu
bu arada 4.takım nasıl gidiyo?adapte oldun mu?

FENA DEĞİL henüz tanımıyorum kimseyi pek sohbete dahil olmuyorum ama iyi yani işte. 70 diyon haa tam 2 ay var. tamam öyle olsun begüm 70 hedef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…