bir iki fındık yedım tatlımama sen şimdiden 2 saat sonrasını düşünme. bırak zamana. evrene mesaj yolluyorsun 2 saat sonra acıkacağım acıkınca midem ağrıyacak diye. ee tamam acıkırsan ara öğün yapacaksın kuru meyve yaş meyve ceviz ayran ne varsa artık. sürekli bu modda olma bence.
BANA BANA
BANA BANA
Saka bi yana 17martta bi hedef koymam lazim benim deH Heart of Gold kız senin yüzünden hedefciye çıkacak
Yok güzelim hedef koymuyorum öyle kendi aramızda takiliyoruz
Sabah; YOK (Dün fazla geldiler sanki yemek istemedim)
Ara; 09:30 - Demleme karışık bitki çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon karnabahar yemeği - 223 kalori
Ara; 16:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon yoğurtlu brokoli salatası (tuz eklenmeden zeytinyağında pişmiş) - 89 kalori
Ara; 22:00 - Karışık demleme bitçi çayı
Toplam kalori: 304
Bir önceki gün 2 günlük yediğimden dün karnım guruldayarakta uyusam yetti bana
Spor: 45 dakika leslie
Su: 2,5 litre
günaydın canım Hayırlı cumalar herkese. iyi olmuş diyeceğim ama 304 kalori naptın kuzum. bugün normale dön az kalori alma sakın spor çok güzel ben de yaptım 3 mil. akşam brokoli yemiştim fenalardayım çok kötü oldu gaz yaptı ve öğlen kontrolüm var niye böyle oldu çok üzgünüm yine dün le bugün arasında + 600 var hep kontrol günü artı oluyorum ya
Günaydın canım açıkcası canım pekte istemedi spordan sonra zaten yiyesim gelmedi sabahta geçen geceden dolayı kahvaltı yapamamıştım. Regl dönemine girdim sadece bitki çayı içmek istedim en azından bu dönemi kendi avantajıma çevirmeliyimDediğin gibi brokoli gaz yapıyor o yüzden çok açlık hissedemiyorsun dün öğlen de karnabahar yediğim için açlıktan ölecek boyuta gelmedim Doktoruna anlat durumu zaten bütün oranları ölçüyor gazı şişkinliği anlar bende şuanda patlayacak gibiyim
kızlar günaydınnsabah 7 de uyandım 3 haşlanmıs yumurta bıraz peynır ve yeşil zeytin yedim her sabahki gibi köpeğimi dışarı cıkardım bundan sonra 6 da uyanıp yürüyüşe cıkabılsek keske bugun cook enerjik hissedıyorumm bu enerjim aksama kalırsa bi güzel temizlik yapıcam
sabah sıkı yedim haaşimdi de bitki çayımı içiyorum
kesin yağdan verdin tatlımneyseki analizde çıkıyor zaten bence yağdan verdim ama bakalım. ya dün kontrolüm olsaydı 1 kg vermiş görünecektim ama şimdi sadece 400 gr ayyyyy ağlayacağım yaa
ayy maşallah vallaGÜNaydın süper bir kahvaltı olmuş seni tok tutar baya. maşallah diyelim enerjine :)
kesin yağdan verdin tatlımyürüyüş yap git kontrole gıder 600 gr
ayy maşallah vallabirazdan hastalar tüm enerjimi emmezse aksama temizlik var
eczanede çaluşıyorum canım. sen ?yürüyüş yapamam zaten 12 de randevum :)
mesleğin nedir ?
eczanede çaluşıyorum canım. sen ?
yapcak bısey yok o zman ama olsun ya analizde cıkar :)
Moralini bozma sen kendini biliyorsun zaten :)neyseki analizde çıkıyor zaten bence yağdan verdim ama bakalım. ya dün kontrolüm olsaydı 1 kg vermiş görünecektim ama şimdi sadece 400 gr ayyyyy ağlayacağım yaa
aa hamile misinn kaç haftalıkaa süper o zaman uzmanlık sorularını sana sorabilirizben 657 memurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?