♥haftalık kilo verme yarışması♥

hepsi var ama kalkamıyorum ya 7 de kalkmaya bı alışsam evımı de temız bırakıp cıkmak ıstıyorum hem hareket olur sabah sabah
Aynen bakma üşeniyoruz
bu sabah bende yumurta yedim ve acıktım,garip bi şekilde yumurta yiyince daha çok acıktığımı hissediyorum
ece yumurtanın yanında ananasta yiyiyo,sadece yumurta yerseniz deneyin

Bende deneyeyim canım genelde yumurta yediğimde bende acıktığımı farkediyorum bu sabahta öyle meselaama dediğin gibi Ebru Şallı'da mesela kivi ceviz falan tüketiyor yanında

aynı bende 07:45 de sabah,öğlen 11:50de yiyiyorum
sabahla öğlen arası ara öğün yapma derim,zaman uzun değil ve anca ayılıyosun zaten
az sık dişini,yerinden kalk,başka yere git
bitki çayı içmiştim canım bıtek. türk kahvesi içsem mi dıye dıye saat kaç oldu

sabah 7.45 de yedim öğlen 12 çeyrekte falan cıkarım . yogunluga baglı ama genelde 12 olunca cok acıktım ben gıdıyorum dıyorum

ben 7.30 da kalktım sofradan bugün yeşillik falan yiyemedim geç kalırım diye. ve öğlen yemeğimi 1 de yiyorum

bu sabah bende yumurta yedim ve acıktım,garip bi şekilde yumurta yiyince daha çok acıktığımı hissediyorum
ece yumurtanın yanında ananasta yiyiyo,sadece yumurta yerseniz deneyin

begümmm evet ve ben şu an 1 gün kivi 1 gün mandalina yiyorum kahvaltıda yumurtadan sonra. ananas alacağım pazardan haftaya öyle deneyeceğim.

aynı bende 07:45 de sabah,öğlen 11:50de yiyiyorum
sabahla öğlen arası ara öğün yapma derim,zaman uzun değil ve anca ayılıyosun zaten
az sık dişini,yerinden kalk,başka yere git

bende sabah öğle arasında ara yapmıyorum begüş önceleri zor oluyordu ama alıştım şimdi.

Aynen bakma üşeniyoruz

Bende deneyeyim canım genelde yumurta yediğimde bende acıktığımı farkediyorum bu sabahta öyle meselaama dediğin gibi Ebru Şallı'da mesela kivi ceviz falan tüketiyor yanında

aynen canım ben de öyle yapıyorum ceviz yoksa çiğ badem fındık yiyorum. ve son 1 haftadır da kivi mandalina dönüşümlü yiyorum kahvaltıda.

ben 1 kupa içtim saat 9.30 gibi çok rahatladım valla anladınız siz

Ceviz güzel fikir yapmalıyımBunda sonra bende kahvaltıda kivi ananas muz falan alıp yemeye çalışacağım diğer meyveleri sabah sabah midem pek almaz

arada kahve iç bence,metabolizman hızlanır

demek yumurta yanında meyva yemek lazım,hımm bidaha öyle diyeyim bende

bende ara öğün hakkımı öğlenle akşam arasına saklıyorum,daha çok acıkıyorum çünkü

Bende bu sabah sade türk kahvesi içtim her gün minik içmeye çalışıyorum şekersiz

ne yicez ara öğünde vallahı aklım fıkrım hep yemekte

akşam üzeri içiyim bari

Cok guzel makarna vardiii ama almadim tabikii bi tabak bezelye cacik bi kepce corba veee iki tanecik kemalpasaaa ama bezelye kötüydü ac kalmamak icin yedim ama hic doymadimmm

Cok guzel makarna vardiii ama almadim tabikii bi tabak bezelye cacik bi kepce corba veee iki tanecik kemalpasaaa ama bezelye kötüydü ac kalmamak icin yedim ama hic doymadimmm
aynı bana benziyosun kız,bende ilk başlarda öyleydim hiç doymazdım,ara ara doymasamda eskiye nazaran daha iyiyim
o 2 tatlıyı yiyene kadar 1 dilim ekmek yeseydin,neyse makarnayı almamanda bi başarı zamanla düzene gircek,bide vakit geçtikçe tokluk hissi oturur,mide eski alışkın yemekleri arıyo kanma, oda zamanla oda alışcak sende

Sabah; 07:30 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 3 ad.siyah zeytin + yarım parça beyaz peynir - 129 kalori
Ara; 09:30 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase yoğurt çorbası (minik minik 3-4 köfte vardı) + arnavut ciğeri + yarım kase yeşil salata - 415 kalori (vücudumda fazla mı demir eksikliği nedir ciğer yemelere doyamıyorum ben )

afiyet olsun nil,adam da lezzetli yapıyo demekki yiyiyosun,yediğin çok sayılmaz bulmuşken ye afiyet olsun,tavuktan iyidir gibime geliyo bide

bende ceviz alıyım bari portakal atıyım cantama her gün

bende severim ciğeri hergün olsa hergün bende yerim

afiyet olsun nil,adam da lezzetli yapıyo demekki yiyiyosun,yediğin çok sayılmaz bulmuşken ye afiyet olsun,tavuktan iyidir gibime geliyo bide
Kadın yapan kuzum çok güzel yapıyor Abla açıkcası arnavut olmasa da normal ciğeri de çok seviyorum bulmuşken hayır diyemiyorum Begüş acayip bir istek var ona karşı evde hiç yapamam eşim sevmediği için Dediğin gibi tavuktan iyidir içinde çok güzel işime yarayacak B12 ve demir var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…