- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Aynen bakma üşeniyoruzhepsi var ama kalkamıyorum ya 7 de kalkmaya bı alışsam evımı de temız bırakıp cıkmak ıstıyorum hem hareket olur sabah sabah
bu sabah bende yumurta yedim ve acıktım,garip bi şekilde yumurta yiyince daha çok acıktığımı hissediyorum
ece yumurtanın yanında ananasta yiyiyo,sadece yumurta yerseniz deneyin
bitki çayı içmiştim canım bıtek. türk kahvesi içsem mi dıye dıye saat kaç olduaynı bende 07:45 de sabah,öğlen 11:50de yiyiyorum
sabahla öğlen arası ara öğün yapma derim,zaman uzun değil ve anca ayılıyosun zaten
az sık dişini,yerinden kalk,başka yere git
sabah 7.45 de yedim öğlen 12 çeyrekte falan cıkarım . yogunluga baglı ama genelde 12 olunca cok acıktım ben gıdıyorum dıyorum
bu sabah bende yumurta yedim ve acıktım,garip bi şekilde yumurta yiyince daha çok acıktığımı hissediyorum
ece yumurtanın yanında ananasta yiyiyo,sadece yumurta yerseniz deneyin
aynı bende 07:45 de sabah,öğlen 11:50de yiyiyorum
sabahla öğlen arası ara öğün yapma derim,zaman uzun değil ve anca ayılıyosun zaten
az sık dişini,yerinden kalk,başka yere git
Aynen bakma üşeniyoruz
Bende deneyeyim canım genelde yumurta yediğimde bende acıktığımı farkediyorum bu sabahta öyle meselaama dediğin gibi Ebru Şallı'da mesela kivi ceviz falan tüketiyor yanında
bitki çayı içmiştim canım bıtek. türk kahvesi içsem mi dıye dıye saat kaç oldu
Ceviz güzel fikir yapmalıyımaynen canım ben de öyle yapıyorum ceviz yoksa çiğ badem fındık yiyorum. ve son 1 haftadır da kivi mandalina dönüşümlü yiyorum kahvaltıda.
ben 1 kupa içtim saat 9.30 gibi çok rahatladım valla anladınız siz
bitki çayı içmiştim canım bıtek. türk kahvesi içsem mi dıye dıye saat kaç oldu
ben 7.30 da kalktım sofradan bugün yeşillik falan yiyemedim geç kalırım diye. ve öğlen yemeğimi 1 de yiyorum
begümmm evet ve ben şu an 1 gün kivi 1 gün mandalina yiyorum kahvaltıda yumurtadan sonra. ananas alacağım pazardan haftaya öyle deneyeceğim.
bende sabah öğle arasında ara yapmıyorum begüş önceleri zor oluyordu ama alıştım şimdi.
aynen canım ben de öyle yapıyorum ceviz yoksa çiğ badem fındık yiyorum. ve son 1 haftadır da kivi mandalina dönüşümlü yiyorum kahvaltıda.
ben 1 kupa içtim saat 9.30 gibi çok rahatladım valla anladınız siz
arada kahve iç bence,metabolizman hızlanır
demek yumurta yanında meyva yemek lazım,hımm bidaha öyle diyeyim bende
bende ara öğün hakkımı öğlenle akşam arasına saklıyorum,daha çok acıkıyorum çünkü
ne yicez ara öğündearada kahve iç bence,metabolizman hızlanır
bende ara öğün hakkımı öğlenle akşam arasına saklıyorum,daha çok acıkıyorum çünkü
akşam üzeri içiyim bariarada kahve iç bence,metabolizman hızlanır
aklın hep yemekte olmasın ama yanında yiyebileceğin ara öğünün olsunne yicez ara öğündevallahı aklım fıkrım hep yemekte
geç kalmışsın bugün, afiyet olsunyemeğe gidiyoruumm
aynı bana benziyosun kız,bende ilk başlarda öyleydim hiç doymazdım,ara ara doymasamda eskiye nazaran daha iyiyimCok guzel makarna vardiiiama almadim tabikii bi tabak bezelye cacik bi kepce corba veee iki tanecik kemalpasaaa ama bezelye kötüydü ac kalmamak icin yedim ama hic doymadimmm
afiyet olsun nil,adam da lezzetli yapıyo demekki yiyiyosun,yediğin çok sayılmaz bulmuşken ye afiyet olsun,tavuktan iyidir gibime geliyo bideSabah; 07:30 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 3 ad.siyah zeytin + yarım parça beyaz peynir - 129 kalori
Ara; 09:30 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase yoğurt çorbası (minik minik 3-4 köfte vardı) + arnavut ciğeri + yarım kase yeşil salata - 415 kalori (vücudumda fazla mı demir eksikliği nedir ciğer yemelere doyamıyorum ben )
bende ceviz alıyım bari portakal atıyım cantama her günaklın hep yemekte olmasın ama yanında yiyebileceğin ara öğünün olsun
ben meyva,süt,yoğurt bulunduruyorum,cevizim her daim var,çok acıkırsam ceviz ekmek bile yiyiyorum
kuru meyvalardan açıkcası uzak duruyorum
bende severim ciğeri hergün olsa hergün bende yerimSabah; 07:30 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 3 ad.siyah zeytin + yarım parça beyaz peynir - 129 kalori
Ara; 09:30 - 1 kupa karışık demleme bitki çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase yoğurt çorbası (minik minik 3-4 köfte vardı) + arnavut ciğeri + yarım kase yeşil salata - 415 kalori (vücudumda fazla mı demir eksikliği nedir ciğer yemelere doyamıyorum ben )
Kadın yapan kuzum çok güzel yapıyor Abla açıkcası arnavut olmasa da normal ciğeri de çok seviyorum bulmuşken hayır diyemiyorum Begüş acayip bir istek var ona karşı evde hiç yapamam eşim sevmediği içinafiyet olsun nil,adam da lezzetli yapıyo demekki yiyiyosun,yediğin çok sayılmaz bulmuşken ye afiyet olsun,tavuktan iyidir gibime geliyo bide
Demek ki içimizde bir ciğer aşkı varbende severim ciğeri hergün olsa hergün bende yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?