- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Afiyet olsun canım sağlam ve sağlıklı bir kahvaltı olmuşkızlar günaydınnsabah 7 de uyandım 3 haşlanmıs yumurta bıraz peynır ve yeşil zeytin yedim her sabahki gibi köpeğimi dışarı cıkardım bundan sonra 6 da uyanıp yürüyüşe cıkabılsek keske bugun cook enerjik hissedıyorumm bu enerjim aksama kalırsa bi güzel temizlik yapıcam
sabah sıkı yedim haaşimdi de bitki çayımı içiyorum
ben hergün cıkıyorum zaten ama bıraz erken cıksam yurusem süper olcakkAfiyet olsun canım sağlam ve sağlıklı bir kahvaltı olmuşKeşke her gün yürüyebilsek
Moralini bozma sen kendini biliyorsun zaten :)
ö ö
aa hamile misinn kaç haftalıkdaha yenıyım ama sen sorabılırsın eczacıma sorarım bılemedıklerımı 657 memur ne demek ?
bu cevaptan hamile misin sorusu ilginç oldu. hayır değilim canım. 657 demek devlet memurlarının kanunudur. memurlar genelde mesleğin nedir diye sorarlarsa 657 yim der
hamile kadın koymuşsun canım msja hamılesın sandım bendeaa süper o zaman uzmanlık sorularını sana sorabilirizben 657 memurum.
hamile kadın koymuşsun canım msja hamılesın sandım bende
o 600 gr seni mahvettiAyy canım farkında değilimmmmm koptum şu an
Bende çok yürümek istiyorum ama bu yeni iş yerinde bu imkanım yok maalesef önceden olsa her sabah eşimin iş yerine giidp oradan yerime yarım saat yürüyordumben hergün cıkıyorum zaten ama bıraz erken cıksam yurusem süper olcakk
bu cevaptan hamile misin sorusu ilginç oldu. hayır değilim canım. 657 demek devlet memurlarının kanunudur. memurlar genelde mesleğin nedir diye sorarlarsa 657 yim der
nehirnil111 sağol kuzum inan gerçekten bu sefer çok kararlı bir şekilde ilerliyorum.
erken kalkabılsemBende çok yürümek istiyorum ama bu yeni iş yerinde bu imkanım yok maalesef önceden olsa her sabah eşimin iş yerine giidp oradan yerime yarım saat yürüyordum
Sana inanıyorum başaracaksın başaracağız kuzum zafer bizim artık
Yerin zamanın varsa kalk canım yarım saat bile iyidirerken kalkabılsem
Ayy canım farkında değilimmmmm koptum şu an
begum75 nerdesin canım
hepsi var ama kalkamıyorum ya 7 de kalkmaya bı alışsam evımı de temız bırakıp cıkmak ıstıyorum hem hareket olur sabah sabahYerin zamanın varsa kalk canım yarım saat bile iyidir
kızlarben acıktım
farkında olmadan sen bu sürece giriyosunben sana diyim
haa haa hıı öyle diyorsun yani yok daha var onavar var
burdayım burda
kızlarben acıktım
sabah 7.45 de yedim öğlen 12 çeyrekte falan cıkarım . yogunluga baglı ama genelde 12 olunca cok acıktım ben gıdıyorum dıyorumsabah kaçta,ne yedin?
öğlen yemeği kaçta?
bu sabah bende yumurta yedim ve acıktım,garip bi şekilde yumurta yiyince daha çok acıktığımı hissediyorumtamam tatlım
3 yumurtayı ne ara yaktın
tamam tatlım
3 yumurtayı ne ara yaktın
aynı bende 07:45 de sabah,öğlen 11:50de yiyiyorumsabah 7.45 de yedim öğlen 12 çeyrekte falan cıkarım . yogunluga baglı ama genelde 12 olunca cok acıktım ben gıdıyorum dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?