♥haftalık kilo verme yarışması♥

Afiyet olsun canım sağlam ve sağlıklı bir kahvaltı olmuş Keşke her gün yürüyebilsek

Moralini bozma sen kendini biliyorsun zaten :)

ö ö

aa hamile misinn kaç haftalık daha yenıyım ama sen sorabılırsın eczacıma sorarım bılemedıklerımı 657 memur ne demek ?

bu cevaptan hamile misin sorusu ilginç oldu. hayır değilim canım. 657 demek devlet memurlarının kanunudur. memurlar genelde mesleğin nedir diye sorarlarsa 657 yim der

ben hergün cıkıyorum zaten ama bıraz erken cıksam yurusem süper olcakk
Bende çok yürümek istiyorum ama bu yeni iş yerinde bu imkanım yok maalesef önceden olsa her sabah eşimin iş yerine giidp oradan yerime yarım saat yürüyordum
bu cevaptan hamile misin sorusu ilginç oldu. hayır değilim canım. 657 demek devlet memurlarının kanunudur. memurlar genelde mesleğin nedir diye sorarlarsa 657 yim der

nehirnil111 sağol kuzum inan gerçekten bu sefer çok kararlı bir şekilde ilerliyorum.

Sana inanıyorum başaracaksın başaracağız kuzum zafer bizim artık

erken kalkabılsem

sabah 7.45 de yedim öğlen 12 çeyrekte falan cıkarım . yogunluga baglı ama genelde 12 olunca cok acıktım ben gıdıyorum dıyorum
aynı bende 07:45 de sabah,öğlen 11:50de yiyiyorum
sabahla öğlen arası ara öğün yapma derim,zaman uzun değil ve anca ayılıyosun zaten
az sık dişini,yerinden kalk,başka yere git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…