♥haftalık kilo verme yarışması♥

olabilir canım,vücudumuzdaki eksik şeyleri bezen istemsiz canımız çekebiliyor,bulmuşken ye afiyet olsun

Demek ki içimizde bir ciğer aşkı var Bende yerim eşimde ağzına koymaz

bende ba-yı-lı-rım,evde yapamam eşim ve oğlum ağzına sürmez

su içiyorum mide şişsin bari kahveyi hemen iççsem olmazdemii.. tatlıyı tercih ederim ekmeğe

ye kuzum ciğer fazlası zarar etmez vücut istiyor ki yiyorsun demek ki.

afiyet olsun nil,adam da lezzetli yapıyo demekki yiyiyosun,yediğin çok sayılmaz bulmuşken ye afiyet olsun,tavuktan iyidir gibime geliyo bide

kesinlikle tavuk OUT, ciğer İN
bende ceviz alıyım bari portakal atıyım cantama her gün

CEVİZ CANDIR.

ay hepimiz ciğerciymişiz meğer. bir ara toplanalım da ciğerci bedo ya gidelim

benımkı de agzına koymaz ve evde pişiremem
Evde pişiremediğim dışarıda bulduğumda yumulduğum yemekler bellidir ; Ciğer, Bamya, Pırasa, Mercimek yemeği Diğerlerini eşim yemese de ben kendime karnabahar brokoli falan haşlıyorum normalde onları da hayatta ağzına koymaz ama ciğer, bamya, mercimek, pırasa da tek başına çekilmiyor ondan yapamıyorum

ye kuzum ciğer fazlası zarar etmez vücut istiyor ki yiyorsun demek ki.

kesinlikle tavuk OUT, ciğer İN

CEVİZ CANDIR.

ay hepimiz ciğerciymişiz meğer. bir ara toplanalım da ciğerci bedo ya gidelim
Vallahi Edirne'ye bir gün gidersem sırf ciğerden sebep gidebilirim çok meşhur ciğeri çıtır çıtır cips gibiymiş hadi toplanın gelin

bana da cok zor gelıyo kendıme yemek yapmak bazen brokolı haslıyorum sadece

Ahahha nasıl bana benziyorsun bende yemeği bir anlatırım ki oturur bir daha yersinÇok severek ve istekle yerim karşımdaki insan zor durumda kalır yani

ayy ben de ya ve ben acıktığım için yemek yemeyi seven biri değilim yani benim ki tat alma zevk için yerken mutlu olma...neyse kendime geleyim kontrolden geldim. tartı tabii sabahkiyle aynı ve 1,1 kg ödem çıktı. inanamadım...stresli üzünütülümüydünüz dedi. aynen dedim bu hafta kötü geçti benim için. ama 1 haftada tam 2 kg yağdan gitmiş kızlarrrr vee akşam için değişiklik yaptı şu meşhur chia tohumunu 2 su bardağı yoğgurtla tüketeceğim. sakın fazla kullanmayın dedi tansiyon düşürürmüş.

2 su bardağı yoğurtla 1 yk silme chia ekle 40 dk bekleyin öyle yiyin dedi. önerdiği bir yer vardı almak için gittim ama kalmamış akşam tekrar bakacağım

bana da cok zor gelıyo kendıme yemek yapmak bazen brokolı haslıyorum sadece
Bende kendime ya tonbalıklı salata ya kereviz yapıyorum ya da karnabahar, brokoli haşlıyorum

Aynen mutlu olmam gerekYaa çok sevindim canım tebrik ederim bak yağdan veriyorsun ödem atılacak bir şey önemli olan kilo olmaması doğru yoldasınBende chia tohumu aldım 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı koyup 20 dakika bekletiyordum doğru yapıyormuşum demek ki akşamları yapayım bari ama hiç şişmiyor anlamadım öyle mi tüketilecekDün brokolinin üzerine döktüğüm yoğurda ekledim yedim bu akşamda kerevize ekleyecektim 40 dakika bekleteyim o zaman

evet suya da koyulabiliyormuş. ama bana yoğurtla tüketmemi söyledi. 20 dk az bir süredir belki bana 40 dk bekleyin fazlada olmaz bu sefer çok şişiyor dedi. çok da fazla yeme ama olur mu canım.

evet suya da koyulabiliyormuş. ama bana yoğurtla tüketmemi söyledi. 20 dk az bir süredir belki bana 40 dk bekleyin fazlada olmaz bu sefer çok şişiyor dedi. çok da fazla yeme ama olur mu canım.
Demek ki o yüzden şişmiyorlar midemde şişiyorlar mı acepYok canım 1 tatlı kaşığı ekliyorum günde sadece olmadı bu akşam yoğurda ekleyip öyle bekleyeyim 1 çorba kaşığı koyarım belki silme şekilde fazlası zarar okumuştum bir çok yerde

Bu olmalı benimki

neden akşam diye sordum. özellikle tokluk hissi vermesi ve metabolizmayı çalıştırdığı için sabaha kadar o bizi tutacaktır dedi.

neden akşam diye sordum. özellikle tokluk hissi vermesi ve metabolizmayı çalıştırdığı için sabaha kadar o bizi tutacaktır dedi.
Çok mantıklı canım dün ondan mı acaba hiç acıkmadım brokoliye eklemiştim o zaman doğru yoldayız akşamları az yemek istiyorduk zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…