♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hehe aldım mesajı:) 55 yaşına gelincede hala bu kiloda olmayasin diyorsun:))

öyle deme benim annem 2-3 kilo alsa benden azar işitir, yaş kilonun bahanesi olmamalı bence gerçi anneşkomda daha 45 lik çıtır o yüzden hiç bi zaman kilolu olmamaya çalışmak lazım, bu sene miladın olsun diye uğraşıoz. gaza gel diye acık cimcikliyoz seni

Sagolasin canimcim. Ya belki size tuhaf gelecek ama ben hic sevmiyorum mantiyi. Misafir icin yaptim bunu. Dunden tavuk pilav falan var onlardan yerim ben.

oyyyy ev yapımı mantıya bayılırım ben zaten bu günlerde neye bayılmıyon ki diyebilirsiniz bana
ama anlıyorum seni bende sevmediğim bişeyi yemek istemem

kızlar bakın kendi günlüğümden bu yazı

günlükcüm 1 saat yürüdüm yavaş yavaş. nedense bacaklarım çok ağrıyor ha gayret diye diye zorladım kendimi,sızlıyor bacaklarım resmen yaaaa
ama canım neler çekmedi neler çekmedi anlatamam. yürürken bi vitrin gördüm ki fındıklı,cevizli,antep fıstıklı baklavalar,şöbiyetler, bülbül yuvaları aman yarabbi o ne güzel görüntüdür hemen uzaklaştım ordan böyle dur ne yapıosun dedim kendime.
sonracığıma künefe, çikolata,dondurma,cips sırasıyla aklımdan geçti hatta meyil ettim bi kaç dükkana ama almadım
oooffff offf irademle hiiiiçççç iyi anlaşamıyoruz buaralar, bana küstü gitti hiç pas vermiyor. bi ortaya çıksa bana hatırlatsa olmak istediğim bedende olmadığımı ne var sanki

neyse zor bela işe döndüm ben bi sert neskafe içeyim de unutayım şu tatlıları

ben kazandımmmmm,nefsimi böyle böyle dövdümmm

Oooo süpersin dostum yaaa çak bi beşlik
Ben de vitrinden olsun içerden olsun çok severim yiyeceklere bakmayı biraz köyden indim şehire gibi oluyorum ama
Eskiden hiç bakmazdım vitrinlere kendi yansımamı görmemek için şimdi bi vitrine bi kendime bakıyorum

sbeden dün akşam misafirim vardı bildiremedim. ama önceki günki kilomu bildirmiştim 56.8 olarak. onu kabul eder misin canım. önceki hafta da geç bildirebilmiştim. 57.9 olarak. benim tablo çok boş kalmış
canm sadece 29 bildirimleri yer aliyor. bundan sonra herkes icin soyluyrm pazartesi bildirim yapamazsnz imkanszliklardn dolayi.. ozelden msj atip sali günü bildirin olmazsa haftaya pazartesi yeni kilonuzu bildirirsinz

Benim babam mesela boyu baya uzundur iki yıl önce çok kilo aldı 90 a çıktı sonra adam dikkat etti heryere yürüyerek gitti 78 e düştü ya ve beni şu anda çok destekliyor kilo ömrü kısaltır diyor.
Ya benim eğer sevmediğim bi şeyse kesseler yiyemem öyle bi adetim var

kızlar malum spor yapamıyorum ben ev , iş , çocuk derken , birde mesai saatlerım cok fazla maalesef , bende cozumu merdıven çıkıp ınmekte ve çocuğumu aksam parka götürmekte buldum , umarım işe yarar
Yarar tabiki öyle boş boş oturmaktansa ayakta durman yavaş da olsa yürümen bile fayda eder.
Hareketin olduğu yerde bereket vardır

tebrıkler canım ,

Sagolun hepiniZ tatlım bana cok cok iyi geliyor o cimcikler. Haftaya pazartesi ne kadar iyi geldigini hep beraber göreceğiz zaten insallah:))
Annenede maşallah bende genc çıtır bir anne olacagim kizlarr yazdım buraya:))

Supersin canim iradene bravo

Ben sevmedigim seyleride yiyorum genelde galiba:))

Şİmdi kendini görünce vitrinde vitrindekileri de almak istemezsin zatennn

Ben de aynen bizde de zaten meyve sebze zeytinyağı boldur.
Bornova da pazara gitmiştik bir gelişide allahım o ne güzel yeşilliklerdi var yaaa ben hiçbir yerde o kadar güzel yeşillik bulunan pazar görmedim üstelik de temmuz ayında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…