♥haftalık kilo verme yarışması♥

Selam kızlar ben geldim gün itibariyle 31 haftamız bitti ve ben 75 kiloyu gördüm
Neyse artık yapacak bir şey yok 80 i geçicem galiba inşallah sonrasında veririm

oyy canım benim hoşgeldin maşallah olsun verirsin takma düşünme bunları strese girme daha önce nasıl verdiysen yine verirsin.

Çok mantıklı canım dün ondan mı acaba hiç acıkmadım brokoliye eklemiştim o zaman doğru yoldayız akşamları az yemek istiyorduk zaten

evet evet süper oldu bu. bende instagram takip ediyordum hep chia yoğurt yiyorlardı bakalım ben de nasıl sonuç verecek

bimde vardi chia tohumu bende iş çıkışı ugrayım barii

açıkcası bana bir iki yer önerdi onun dışındakilerden almayın deid özellikle de aktardan almayın dedi.

nereleri önerdi canım

bimde vardi chia tohumu bende iş çıkışı ugrayım barii
Al canım ben Bimde görmemiştim aktardan aldım
58 le başladım 17 kilo oldu daha da artar yani kızımda 24 almıştım ama o zaman 53 kiloymuşum 77 olmuştum
Sağlıklı şeyler yiyerek mi alıyorsun peki yoksa hamur işi tatlıyla mı alıyorsun canım belki tuzlu yiyorsan o da şişkinlik yapıyor olabilir verirsin dert etme sen bebegin sağlıklı olunda doğumdan sonra hızla dönersin buralara

Ben aktardan aldım şu gösterdiğim kapta sana nereleri önerdi canım tüh bilseydim almazdım amca çok iyi biri ama

ya şu büyük bir market var ya ordakinden alın dedi M.GR.S olan aktara pek güvenmiyor nedense

tebrikler canım süpersin ne kadar zamanda gitmiş oldu bu 2 kg,15 günde demi?
canım o chialı yoğurdu akşam yemeği yerine mi yiyiyosun,yani başka şey yok demi?
bendemi alsam napsam,herkeş yiyoo merak ettim bende,neye yarıyo şimdi bu?

Allah Allah peki aynı marka varsa nasıl olacak

bak onu bilmiyorum çünkü markasını bilmiyorum aynıysa neden olmasın anlaşıldı ben akşam market market gezeceğim.

yok kuzum 1 haftada giden geçen hafta yoktu 0 dı.

evet akşam yemeği yok 1 hafta sadece yoğurt ve ciha. sanırım arınma yapacak ödem de çıktı ya onun için verdi. ne yapıyormuş tok tutuyormuş metabolizmayı hızlandırıyormuş. böylece sabaha kadar herşey temizlenip gidiyor uçuyormuşşşş

kahve türk se iç ama nescafe ödem tutturur benden demesi
ayy bende tatlıyı ekmeğe tercih ederim ama 2sindende bir süre vazgeçkem en güzeli
nescafe içmem zaten canım midemi ağrıtıyo sade türk kahvesi içiyodum ama buz gıbı oldu

Ben haşladığım brokolinin üzerine dökmüşüm yoğurtla yetiyor bugünde kerevize ekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…