- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Maşallah canım kaç kilo aldın hamilelikte aman dikkatli olSelam kızlar ben geldim gün itibariyle 31 haftamız bitti ve ben 75 kiloyu gördüm
Neyse artık yapacak bir şey yok 80 i geçicem galiba inşallah sonrasında veririm
bimde vardi chia tohumu bende iş çıkışı ugrayım bariiÇok mantıklı canım dün ondan mı acaba hiç acıkmadım brokoliye eklemiştim o zaman doğru yoldayız akşamları az yemek istiyorduk zaten
58 le başladım 17 kilo oldu daha da artar yani kızımda 24 almıştım ama o zaman 53 kiloymuşum 77 olmuştumMaşallah canım kaç kilo aldın hamilelikte aman dikkatli ol
Selam kızlar ben geldim gün itibariyle 31 haftamız bitti ve ben 75 kiloyu gördüm
Neyse artık yapacak bir şey yok 80 i geçicem galiba inşallah sonrasında veririm
Çok mantıklı canım dün ondan mı acaba hiç acıkmadım brokoliye eklemiştim o zaman doğru yoldayız akşamları az yemek istiyorduk zaten
bimde vardi chia tohumu bende iş çıkışı ugrayım barii
nereleri önerdi canımoyy canım benim hoşgeldin maşallah olsun verirsin takma düşünme bunları strese girme daha önce nasıl verdiysen yine verirsin.
evet evet süper oldu bu. bende instagram takip ediyordum hep chia yoğurt yiyorlardı bakalım ben de nasıl sonuç verecek
açıkcası bana bir iki yer önerdi onun dışındakilerden almayın deid özellikle de aktardan almayın dedi.
Al canım ben Bimde görmemiştim aktardan aldımbimde vardi chia tohumu bende iş çıkışı ugrayım barii
Sağlıklı şeyler yiyerek mi alıyorsun peki yoksa hamur işi tatlıyla mı alıyorsun canım belki tuzlu yiyorsan o da şişkinlik yapıyor olabilir verirsin dert etme sen bebegin sağlıklı olunda doğumdan sonra hızla dönersin buralara58 le başladım 17 kilo oldu daha da artar yani kızımda 24 almıştım ama o zaman 53 kiloymuşum 77 olmuştum
evet evet süper oldu bu. bende instagram takip ediyordum hep chia yoğurt yiyorlardı bakalım ben de nasıl sonuç verecek
açıkcası bana bir iki yer önerdi onun dışındakilerden almayın deid özellikle de aktardan almayın dedi.
Al canım ben Bimde görmemiştim aktardan aldım
Sağlıklı şeyler yiyerek mi alıyorsun peki yoksa hamur işi tatlıyla mı alıyorsun canım belki tuzlu yiyorsan o da şişkinlik yapıyor olabilir verirsin dert etme sen bebegin sağlıklı olunda doğumdan sonra hızla dönersin buralara
Ben aktardan aldım şu gösterdiğim kapta sana nereleri önerdi canım tüh bilseydim almazdım amca çok iyi biri ama
aa o zman iş çıkısı oraya ugrarızya şu büyük bir market var ya ordakinden alın dedi M.GR.S olan aktara pek güvenmiyor nedense
su içiyorum mide şişsin barikahveyi hemen iççsem olmazdemii.. tatlıyı tercih ederim ekmeğe
Erkekler pek sevmiyor neden acabaBizim iş yerinde abilerde yemiyor
Allah Allah peki aynı marka varsa nasıl olacakya şu büyük bir market var ya ordakinden alın dedi M.GR.S olan aktara pek güvenmiyor nedense
Vallahi Edirne'ye bir gün gidersem sırf ciğerden sebep gidebilirim çok meşhur ciğeri çıtır çıtır cips gibiymiş hadi toplanın gelin
Aynen bize kalsıneşek hoşaf meselesi bence,aman yemezlerse yemesinler çok güzel bir nimeti kaçırıyorlar farkında değiller,boşverin bütün ciğerler bize kalır
Gel Begüş ne güzel olurdubende geliyorum bende
ayy ben de ya ve ben acıktığım için yemek yemeyi seven biri değilim yani benim ki tat alma zevk için yerken mutlu olma...neyse kendime geleyim kontrolden geldim. tartı tabii sabahkiyle aynı ve 1,1 kg ödem çıktı. inanamadım...stresli üzünütülümüydünüz dedi. aynen dedim bu hafta kötü geçti benim için. ama 1 haftada tam 2 kg yağdan gitmiş kızlarrrrvee akşam için değişiklik yaptı şu meşhur chia tohumunu 2 su bardağı yoğgurtla tüketeceğim. sakın fazla kullanmayın dedi tansiyon düşürürmüş.
2 su bardağı yoğurtla 1 yk silme chia ekle 40 dk bekleyin öyle yiyin dedi. önerdiği bir yer vardı almak için gittim ama kalmamış akşam tekrar bakacağım
Allah Allah peki aynı marka varsa nasıl olacak
tebrikler canım süpersinne kadar zamanda gitmiş oldu bu 2 kg,15 günde demi?
canım o chialı yoğurdu akşam yemeği yerine mi yiyiyosun,yani başka şey yok demi?
bendemi alsam napsam,herkeş yiyoo merak ettim bende,neye yarıyo şimdi bu?
nescafe içmem zaten canım midemi ağrıtıyokahve türk se iç ama nescafe ödem tutturur benden demesi
ayy bende tatlıyı ekmeğe tercih ederim ama 2sindende bir süre vazgeçkem en güzeli
Ben haşladığım brokolinin üzerine dökmüşüm yoğurtla yetiyor bugünde kerevize ekleyeceğimtebrikler canım süpersinne kadar zamanda gitmiş oldu bu 2 kg,15 günde demi?
canım o chialı yoğurdu akşam yemeği yerine mi yiyiyosun,yani başka şey yok demi?
bendemi alsam napsam,herkeş yiyoo merak ettim bende,neye yarıyo şimdi bu?
bime mi gitsem migrosa mıbimdekiyle migrostaki aynı ürün alabiliriz kızlar bim den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?