ayy ne kalorili nillBizim Kadıköy'de var öyle bir yer ama en pahalı makarnası 10 TL dir bütün öğrenciler oradan yer mesela sizin orası pahalıymış tek olduğu için herhaldeBiz tavuk dünyasında salata tavuk makarna içecek 20 TL falan veriyoruz hepsinden az az oluyor ama bayağı tıka basa doyuyorsun soslu kremalı ne ararsan
Bizim Kadıköy'de var öyle bir yer ama en pahalı makarnası 10 TL dir bütün öğrenciler oradan yer mesela sizin orası pahalıymış tek olduğu için herhaldeBiz tavuk dünyasında salata tavuk makarna içecek 20 TL falan veriyoruz hepsinden az az oluyor ama bayağı tıka basa doyuyorsun soslu kremalı ne ararsan
ayy ne kalorili nill
evet bizim bura pahalı,herşeyde öyle zatenküçük yer olunca herkes tutturabildiğine,bide dükkan kiraları pahalı tabi
bende pizza,fırın patates,şinitsel tavuk,kola yapıcam,tatlı olarakta yarın gelirlerse şekerpare yaparım ama bugün gelirlerse hazır tatlı alıcam,dün akşam misafirlerden hazırlık yapamadım çünkü
ben de tavuk dünyasını seviyorum. ankaradayken yedim. makarna tavuk salata ve içecekle beraber 15 tl verdim hem uygun hem lezzetli hem de doyurucuydu. ama makarnanın yarısını bıraktım yani fazlaydı benim için.
Aslında aşırı kalorili değilgenelde hepsini bitiremiyorsun zaten tavuk salata sağlıklı ne kadar kremalı falanda olsa belki makarna zararlıdır Ohh afiyet olsun ne menü ne menü benim atlayıp gelesim geldi
Evet çok lezzetli canım acayipte doyuruyor kalıyor dediğin gibi
menün çok şugar,köfteli çorbayı hiç yemedim ama okurken güzel geldiSabah; YOK
Ara; 1 kupa demleme yeşilçay
Öğle; 5 adet köfteli çorba(yarım kase anca) + 1 porsiyon ıspanak yemeği + 1 kase marul + 1 çay kaşığı anca zeytinyağı - 311 kalori
Ara; 13:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşama sağlıklı şeyler yiyip spor yapmalıyım bekleyen 4 dersimde var çalışmam için bana bakan
adını bi türlü etiket yapamadım,gör diye mesajı bu şekilde yazıyorum
@Unlnvited__ bize biraz kendini anlatsana
sabah kaçta kalkar,kaçta kahvaltı yaparsın,öğleni kaçta yersin,akşam kaçta evde olursun yemeğini kaçta yersin?evde spor aletin,internetin varmı?
sana bi plan yapalım
sabah kaçta kalkar,kaçta kahvaltı yaparsın,öğleni kaçta yersin,akşam kaçta evde olursun yemeğini kaçta yersin?evde spor aletin,internetin varmı?
sana bi plan yapalım
sana bi plan yapalım[/QUOTE
sabah 8 bucukta işte olmam gerek sabah 7 de kalksam süper olcak eşim de kahvaltı etmıs olcak ama ben 8e on kala kalkıyorum apar topar köpeğimi çıkarıyorum bucukta eve gel hazırlan taa 9 da işe gelıyorumama bundan sonra 7 de kalkıcam öğlen 12-1 arası yemeğe gidiyorum akşam da 6 bucuk 7 gibi evde oluyorum ve tabıkı yemeğimi yapmamaıs oluyorum eşimi de bekletıyorum yemek yapıyorum 8-9 gibi anca yemek yiyorum.. spor aletim yok internetim var. ama spor salonum yakın pazartesi çarşamba cuma 8 e kadar acık salon. yemegım hazır olsa işte direk gecebılırım ama işte hiç yemegım hazır olmuyo durum bu anlıcağın
sabah 8 bucukta işte olmam gerek sabah 7 de kalksam süper olcak eşim de kahvaltı etmıs olcak ama ben 8e on kala kalkıyorum apar topar köpeğimi çıkarıyorum bucukta eve gel hazırlan taa 9 da işe gelıyorumadını bi türlü etiket yapamadım,gör diye mesajı bu şekilde yazıyorum
sana bi plan yapalım
sabah 8 bucukta işte olmam gerek sabah 7 de kalksam süper olcak eşim de kahvaltı etmıs olcak ama ben 8e on kala kalkıyorum apar topar köpeğimi çıkarıyorum bucukta eve gel hazırlan taa 9 da işe gelıyorumama bundan sonra 7 de kalkıcam öğlen 12-1 arası yemeğe gidiyorum akşam da 6 bucuk 7 gibi evde oluyorum ve tabıkı yemeğimi yapmamaıs oluyorum eşimi de bekletıyorum yemek yapıyorum 8-9 gibi anca yemek yiyorum.. spor aletim yok internetim var. ama spor salonum yakın pazartesi çarşamba cuma 8 e kadar acık salon. yemegım hazır olsa işte direk gecebılırım ama işte hiç yemegım hazır olmuyo durum bu anlıcağın
yapıyodum eskidenaz çok benziyoruz ama ben daha erken evde oluyorum
sabah 7 kalkman sana avantaj sağlar artık günler uzadı hava epeyce aydınlık bide biraz daha sıcak seni çok zorlamaz diye düşünüyorum
o yemek işi benim içinde en büyük sıkıntı
hafta sonu bolca yapıp en azından pazartesi salı 2 akşam yeseniz,diğer günler içinde salı akşamından yapsan,eve gelince basit şeyler kalsa,mesela çorba,salata ,kendine bi düzen kursan olmaz mı?
internetinin olmasıda büyük avantaj ordan videolardan bakıp spor yapabilirsin,ne dersin?
yapıyodum eskidenyemek işini düzene soksam geç yememıs olcam ve spora da vaktım olcak . hafta sonu gezmekten ya da ev işinden dinlenemıyorum bile her aksam bulaşık yıkarken yapsam yemeği süper olur.. sen nasılsın benım gbı mı ?
bize gelen giden olmaz koca bi köpeğim var korkuyolaraynen aynen,hafta sonu gezmekten kalıyo hep işler
bende her sabah 7 de kalkıyorum
07:45 kahvaltı sofrasında olurum
11:50 öğlen yemeğimi yerim
akşam 5 gibi evde oluyorum,o avantaj işte,sofraya oturmam 6,30-7 gibi oluyo,8,30-9 gibide spora başlıyorum,tabi gelen giden yoksa,benimde gelen gidenim bitmez,biz gideriz falan falan..
bitiremeyeceğii kim söyledi
bende kalabilemezyani sanmam
atla gel canım,gelemezsen ben sana tekrardan yaparım bu menüyü sen yeterki iste
menün çok şugar,köfteli çorbayı hiç yemedim ama okurken güzel geldiafiyet olsun
sadece marul mu vardı kasede onu nasıl aldın buldun yani öylesine mi veriyolar
ayy öğrenci olmak zor,okula giderken hadi iyide hem çalışıp hem okumak zor işallah kolaylık ve zihin açıklığı versin
bize gelen giden olmaz koca bi köpeğim var korkuyolarsabahları 7 de kalksam çay olurken ortalığı bıle toplarım akşama dşrek yemeğe başlarım spora zaman kalır .. ah bi kalkabılsem.. nasıl kalkabılyosun sen ?
Bende bitiriyorumKeşke nasip olsa çok isterim
Köfte eklemiş bildiğin şehriye çorbasınaEvet direk marul verdi ortaya salata niyetine yanında 2-3 dilim dilim domates vardı
Ahahah salatayı bizim müdür istedi pilav yemiyoruz bazen hep geldiğimizde koy dedi millete vermiyorYıllardır alıştım artık, bazen ilk anda zor geliyor ama ayağa kalkınca alisiveriyosun
Kadın corbada çeşit olsun diye uğraşıyor sanırım
Ama onu yapim derken salatayı yetistirememis
Çalışma saatlerimiz aynı seninle beni abi almaya geldiği halde sabah 7 de uyanıyorum kahvaltı yapıyorum eşime ekmeğini hazırlıyorum(o iş yerine götürüp yiyor) makyajım saçım yapılı abiyi bekliyorum 7:50 de alıyorAkşam en geç 7 gibi evdeyim genelde pazar günü yapıp 2 gün yemeyi planlıyorum en azından hafta içi 1 bilemedin 2 kere yapmış oluyorum diğer günler bana kalıyor yoksa senin gibi 9 da anca iş bitmiş oluyor İnternetin varmış ben açıyorum tv den yapıyorum karşısında bence yemek düzenini uydurmalısın cumartesi benim gibi temizlik yapsan pazar günün yine sana kalır
Hayat zor hem çalışmak hem ev hanımı olmak hemde benim gibi okumaya çalışıyorsun resmen dakikaların önemi var
isteyene her yol ankara
Hayat zor hem çalışmak hem ev hanımı olmak hemde benim gibi okumaya çalışıyorsun resmen dakikaların önemi vararaya sporda sıkıştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?