♥haftalık kilo verme yarışması♥

ayy ne kalorili nill
evet bizim bura pahalı,herşeyde öyle zatenküçük yer olunca herkes tutturabildiğine,bide dükkan kiraları pahalı tabi
bende pizza,fırın patates,şinitsel tavuk,kola yapıcam,tatlı olarakta yarın gelirlerse şekerpare yaparım ama bugün gelirlerse hazır tatlı alıcam,dün akşam misafirlerden hazırlık yapamadım çünkü

ben de tavuk dünyasını seviyorum. ankaradayken yedim. makarna tavuk salata ve içecekle beraber 15 tl verdim hem uygun hem lezzetli hem de doyurucuydu. ama makarnanın yarısını bıraktım yani fazlaydı benim için.

Aslında aşırı kalorili değil genelde hepsini bitiremiyorsun zaten tavuk salata sağlıklı ne kadar kremalı falanda olsa belki makarna zararlıdır Ohh afiyet olsun ne menü ne menü benim atlayıp gelesim geldi
ben de tavuk dünyasını seviyorum. ankaradayken yedim. makarna tavuk salata ve içecekle beraber 15 tl verdim hem uygun hem lezzetli hem de doyurucuydu. ama makarnanın yarısını bıraktım yani fazlaydı benim için.

Evet çok lezzetli canım acayipte doyuruyor kalıyor dediğin gibi

Sabah; YOK
Ara; 1 kupa demleme yeşilçay
Öğle; 5 adet köfteli çorba(yarım kase anca) + 1 porsiyon ıspanak yemeği + 1 kase marul + 1 çay kaşığı anca zeytinyağı - 311 kalori
Ara; 13:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Akşama sağlıklı şeyler yiyip spor yapmalıyım bekleyen 4 dersimde var çalışmam için bana bakan

bitiremeyeceğii kim söyledi
bende kalabilemez yani sanmam
atla gel canım,gelemezsen ben sana tekrardan yaparım bu menüyü sen yeterki iste

menün çok şugar,köfteli çorbayı hiç yemedim ama okurken güzel geldi afiyet olsun
sadece marul mu vardı kasede onu nasıl aldın buldun yani öylesine mi veriyolar

ayy öğrenci olmak zor,okula giderken hadi iyide hem çalışıp hem okumak zor işallah kolaylık ve zihin açıklığı versin

@Unlnvited__ bize biraz kendini anlatsana
sabah kaçta kalkar,kaçta kahvaltı yaparsın,öğleni kaçta yersin,akşam kaçta evde olursun yemeğini kaçta yersin?evde spor aletin,internetin varmı?
sana bi plan yapalım

sabah 8 bucukta işte olmam gerek sabah 7 de kalksam süper olcak eşim de kahvaltı etmıs olcak ama ben 8e on kala kalkıyorum apar topar köpeğimi çıkarıyorum bucukta eve gel hazırlan taa 9 da işe gelıyorum ama bundan sonra 7 de kalkıcam öğlen 12-1 arası yemeğe gidiyorum akşam da 6 bucuk 7 gibi evde oluyorum ve tabıkı yemeğimi yapmamaıs oluyorum eşimi de bekletıyorum yemek yapıyorum 8-9 gibi anca yemek yiyorum.. spor aletim yok internetim var. ama spor salonum yakın pazartesi çarşamba cuma 8 e kadar acık salon. yemegım hazır olsa işte direk gecebılırım ama işte hiç yemegım hazır olmuyo durum bu anlıcağın

az çok benziyoruz ama ben daha erken evde oluyorum
sabah 7 kalkman sana avantaj sağlar artık günler uzadı hava epeyce aydınlık bide biraz daha sıcak seni çok zorlamaz diye düşünüyorum
o yemek işi benim içinde en büyük sıkıntı
hafta sonu bolca yapıp en azından pazartesi salı 2 akşam yeseniz,diğer günler içinde salı akşamından yapsan,eve gelince basit şeyler kalsa,mesela çorba,salata ,kendine bi düzen kursan olmaz mı?

internetinin olmasıda büyük avantaj ordan videolardan bakıp spor yapabilirsin,ne dersin?

yapıyodum eskiden yemek işini düzene soksam geç yememıs olcam ve spora da vaktım olcak . hafta sonu gezmekten ya da ev işinden dinlenemıyorum bile her aksam bulaşık yıkarken yapsam yemeği süper olur.. sen nasılsın benım gbı mı ?

aynen aynen,hafta sonu gezmekten kalıyo hep işler
bende her sabah 7 de kalkıyorum
07:45 kahvaltı sofrasında olurum
11:50 öğlen yemeğimi yerim
akşam 5 gibi evde oluyorum,o avantaj işte,sofraya oturmam 6,30-7 gibi oluyo,8,30-9 gibide spora başlıyorum,tabi gelen giden yoksa,benimde gelen gidenim bitmez,biz gideriz falan falan..

bize gelen giden olmaz koca bi köpeğim var korkuyolar sabahları 7 de kalksam çay olurken ortalığı bıle toplarım akşama dşrek yemeğe başlarım spora zaman kalır .. ah bi kalkabılsem.. nasıl kalkabılyosun sen ?

bitiremeyeceğii kim söyledi
bende kalabilemez yani sanmam
atla gel canım,gelemezsen ben sana tekrardan yaparım bu menüyü sen yeterki iste

Bende bitiriyorum Keşke nasip olsa çok isterim

Köfte eklemiş bildiğin şehriye çorbasınaEvet direk marul verdi ortaya salata niyetine yanında 2-3 dilim dilim domates vardı

Yıllardır alıştım artık, bazen ilk anda zor geliyor ama ayağa kalkınca alisiveriyosun

Bende bitiriyorum Keşke nasip olsa çok isterim

Köfte eklemiş bildiğin şehriye çorbasınaEvet direk marul verdi ortaya salata niyetine yanında 2-3 dilim dilim domates vardı

Kadın corbada çeşit olsun diye uğraşıyor sanırım
Ama onu yapim derken salatayı yetistirememis

Yıllardır alıştım artık, bazen ilk anda zor geliyor ama ayağa kalkınca alisiveriyosun

Kadın corbada çeşit olsun diye uğraşıyor sanırım
Ama onu yapim derken salatayı yetistirememis
Ahahah salatayı bizim müdür istedi pilav yemiyoruz bazen hep geldiğimizde koy dedi millete vermiyor

Çalışma saatlerimiz aynı seninle beni abi almaya geldiği halde sabah 7 de uyanıyorum kahvaltı yapıyorum eşime ekmeğini hazırlıyorum(o iş yerine götürüp yiyor) makyajım saçım yapılı abiyi bekliyorum 7:50 de alıyor Akşam en geç 7 gibi evdeyim genelde pazar günü yapıp 2 gün yemeyi planlıyorum en azından hafta içi 1 bilemedin 2 kere yapmış oluyorum diğer günler bana kalıyor yoksa senin gibi 9 da anca iş bitmiş oluyorİnternetin varmış ben açıyorum tv den yapıyorum karşısında bence yemek düzenini uydurmalısın cumartesi benim gibi temizlik yapsan pazar günün yine sana kalır

isteyene her yol ankara

Hayat zor hem çalışmak hem ev hanımı olmak hemde benim gibi okumaya çalışıyorsun resmen dakikaların önemi var araya sporda sıkıştırıyorum

kesinlikle nil,çalışan kadının işi zor,ev,iş,eş,çocuk derken kendine vakit ayıramıyosun
eşim bazen ailesinin yıllarca rahat yaşamadığını onları rahat yaşatmak istediğini söylüyor da o kadar kızıyorumki,bu resmen beni çileden çıkarıyor
nill ev araba alacak paraları varken yemiş içmişler,sabahlara kadar oturup öğlenlere kadar uyumuşlar,geleceklerini düşünüp yatırımlarını yapmamışlar,yapsalarmış banane,şimdi eski maddi güçleri yok diye ben mi rahat yaşatacam onları
benim günahım ne bunca yıl oku,iş güç sahibi ol,yıllarca eşim işsizlik çeksin,gıt kanaat yaşa,kiralarda sürün
ailemden destekle ev al,borç ödee,eee feraha erincede kv kp yi düşün pışııkkk daha çok bekler,valla bugünlerde bu olaya kafayı takmış durumdayım,sinirlerim çok gergin,gerekirse herşeye razıyım,sonucuna katlanırım,bu dünyaya kimse için gelmedim ben

yaşatacağım biri olursa oda kendi ailem olur onun ailesi değil

o yüzden kendinize vakit ayırın kızlar,kimse için fedakarlığa değ-mi-yor kimse için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…