♥haftalık kilo verme yarışması♥

Aynen öyle canım resmen canımız çıkıyor kimseyi doyuramayız k.bakmasınlar ihtiyaç olur onlarında didindiğini görürsün yardım edersin ama bizde yok biz ne yapalım ki herkes biraz kendini düşünmeli sorumluluğunu bilmeli

aynen öyle canım,kv hep kendini süper iyi göstermeye çalışıyo,bendelerdiya evi süpürmüş,sonra çarşıya çıkınca gitmiş eltimin babasına anlatmış böle böle yapıyorum diye,eltimde geldi diyo babam böle dedi begüm yenge ne saçmalıyo bu kv dedi,görsen varya nil hep süper hep düşünceli kv,millet ne saçma gözüyle bakıyo onada haberi yok yaa

kp kötü hastalık geçirdi,sürekli kontrol altında,ama asla kenara 5 kuruş para koyalımda lazım olur dediği yok,daha 10 bin borcu var krediye,ama kv. nin aklıda orta sehpası yokmuş almak istiyomuş parfümü bitmiş dün akşam bana laf söylüyo,alsın diye,(arkadaşım satıyosa av.n cu kendisi)gelişinden veriyo biliyo bunu,güya bana aldırcak parasınıda almıycağımı biliyo,geçiştirdim bende,kadın beleşçinin önde gideni iyice asabımı bozuyo,yarınını düşündüğü yok,hep olanı nasıl harcarımın peşinde

ee biliyo oğulları sağlam yere düştü,2 kız tarafında ailesi ev alırken yardım etti,bişey olursa oğullarım bana yardım eder gözüyle bakıyo
hayır sen çabala para biriktir yetmediği yerde yapmassak evlat değiliz ama sen gününü gün et,ye iç harcaa,hastalık gelince eeee oğlum,al sana oğlum,ayy sinirim bozuldu

Vallahi bu erkek aileleri hele hiç anlamıyorum bizim ailelerimiz öyle değil resmen kızımız mutlu olsun aman borçları olmasın gözüyle bakıyorlar ama erkek aileleri büyüttüm oğlum bir iki şey yapar elbet bize baksınlar ne koparırsak kardır diye bakıyorlar. Versen bile yaranamıyorsun eşim o kadar yardımcı oldu hala pinti derler ama diğer oğlu bir çöp almamıştır eminim

Sizinkiler daha da beleşçi kuzum ah biliyorum ve çok üzülüyorum

Bizim eski birleşik olduğumuz yerin yemekhanesi değişmiş abi bugün orada yedi salata barı resmen yemek yeri olmuş mantarlı salatadan tut kereviz salatasına kadar vardı diyor

sabah kalkamanın sebebi gece geç yatıyor olabilmen olabilir mi? yanlış anlama lütfen ama mesaine geç kalıyorsun ve bunu alışkanlık haline getirirsen hep böyle devam eder. lütfen yanlış anlama ben biraz takıntılıyım. büyük şehirlerde de yaşadım ama mesaime tam saatinden geldim aldığım parayı hak etmek isterim.

velhasıl düzensiz bir beslenme şeklin var. 1 saat erken kalk ve 1-0 önde başla emin ol farkı göreceksin işlerini vaktinde bitireceksin. akşam yemeği de çok geç bence, bir gün önceden yemeğini yapmaya çalış... ben sabah 6 da kalkıyorum. her gün kahvlatı hazıtlıyorum kızımı hazırlıyorum ve işe geliyorum. yemek yapmadığım bir gün bile olmadı. ilerde çoçuğun olunca rahat edeceksin şimdiden kendine bir düzen yap.

kuzumm yaaa seni çok iyi anlıyorum. maalesef eşimin ailesi de öyle. zamanında eve girmişler ama kp çekmiş parayı harcamış. hala kiradalar. eşim para yolluyordu özellikle kış aylarında. meğersem yine kredi çekmiş geçenlerde gittiğimizde eşim çok sıkıştırdı babasını. 12 yıldır kredi ödüyor ama bitmiyor. her seferindee 2 3 bin daha çekip yeniletmiş. bitti artık para falan yok dedi. inan ben üzüldüm yani hatalılar ama içim sızladı. aramıyor bile döndüğümüzden beri. yani eşim de haklı, onların borçlarını ödemek için mi çalışıyorum kendime göre borcum var dedi. yani kıymet bilse ödenir tabii ana baba sonuçta ama yok çar çur etmiş yolladığı paraları...yani haklısın fedakarlığa değmiyor ne yaparsa kendi canın için yapacaksın. ben evladıma yapıyorum yatırımımı

eşim için, kp pinti demiş...kv anlatıyor bana, para yolluyor ama yine de yaranamıyor dedi. senin bu oğlunda kızında pinti çıktılar demiş. ablası da var eşimin. ama beni çok seviyormuş. ben ararım sorarım var mı eksik diye ondan kp seviyormuş. ee iyi de beni boşver ben el kızıyım esas oğluyla arayı bulmalı.. aman işte yaranamıyorsun gerçekten nill

eşim bu aralar ev işlerinde falan pek bir yardımcı oluıyor sağolsun .hele bu sabah güldük. ben kızımı hazırlarken buşalık makinesini boşalttı yumurtaları yaptı. sonra akşam ki bardakları makinaya dizdi, kahvaltıyı topladı masayı sildi bulaşıkları yerleştirdi. Allah allah maşallah dedim. bir yandan da hadi kızım dişlerimiz fırçalanacak gecikmeyelim dedi. sana ne oldu dedim. cevap; zaten gelince ben boşaltacaktım şimdiden yaptım :) hızımı alamadım dedi.

beni anladın mı peki dedim her gün yapıyorum bunları, ekstradan da kızı hazırlıyorum gönlünü ediyorum saçımız şöyle olsun kıyafetimiz böyle olsun gardrop önünde oyalanıyoruz. ve ben bunlara rağmen saç makyaj yapılı 8 de iş yerindeyim. yavaş olamıyorum rutinim olmuş benim. ama önemlisi de eşime sordum beni anladın mı? anlıyorum dedi. Allah razı olsun dedim. aklıma gelmişken yazayım dedim.

Evet yaranamıyorsun kaynım zırnık koklatmadığı gibi sürekli evlendiğinden beri annesinden alır ev eşyalarınında yarısını ödemiştir ama hala eşimden herşey bekliyorlar gören bizi çok zengin zannediyor herhalde anlamadım

Kızlar 3-4 gündür menümü yazamadım oldukça yoğundu ama benzer menülerde her zamanki gibi bugünkü menüm:
Ilık su limonlu
Sabah : 1 orta yumurta haşlanmış 77 kalori , kırmızı büyük biber 28 kalori , 3 yemek kaşığı lor peyniri 33 kalori , bitki çayı 2 kalori
Ara: 20 g leblebi 54 kalori
Öğlen : 3 kaşık ıspanak 60 kalori , 1 kaşık yoğurt 20 kalori , 1 kepçe çorba 30 kalori
Ara: 20 gram kuru meyve 55 kalori
3 kaşık yoğurt 60 kalori
Akşam : 5 kaşık güveç 50 kalori , salata 77 kalori
Ara : elma orta 62 kalori
2 litre su
Toplam :675 kalori

kızlar günaydın bugün işe gitmedm brazdan patronla konusmaya gtcem işi bırakıyorum. sorunum onlarla ama onlara nasıl dıcem bılmıyorum baska bıseyler uydurcam bakalım. cok gergınım..

kızlar günaydın bugün işe gitmedm brazdan patronla konusmaya gtcem işi bırakıyorum. sorunum onlarla ama onlara nasıl dıcem bılmıyorum baska bıseyler uydurcam bakalım. cok gergınım..

aaaa bir dakika gergin olma sakin ol. öncelikle dürüst ol. onlardan kaynaklı bir sorun varsa dile getir, sakın içinde kalmasın yoksa dert olur. konuşmanda direk işi bırakmak istediğini söyleme de, sorunların nasıl hallolacağını söyle. siz de eğer benimle çalışmak istiyorsanız bu sorunların çözümü için uğraşmalısınız şeklinde gir konuya. ha derse ki istemiyoruz o zaman eyvallah.

yok yok ben çalısmak istemıyorum sorun onların aile yapısı hoşlanmadım yanı konusma tarzları flan uyarıyorum bırı btıyo bırı baslıyo esimle huzursuz oluyoruz evle ilglenemyrum olmuyo yanı. ama onlara szi begemyorum dıyemem..

canım hayırlısı olsun,üzüldüm şimdi, sizi beğenmiyorum denmez tabide,hani bu şekilde konuşmalar beni geriyo alışık değilim,hzuursuz oluyorum,yapamıycam galiba falan de,hay allah yaa,

nasıl konuşmaları varki, yani küfürlümü konuşuyolar,bide orası işyeri yani ailecekmi çalışıyolar orda???

evet ailecek. kızı oğlu gelini dayısı amcası arkadası bankacısı gelen gıden btmıyo. yavrum fıstıgım bebegım ne gelırse aklına hoşlanmıyorum bende eşimle tartısıyoruz.. bunları soyleyemem ama ne dıcem bılmıyoru

aile işyerinde çalışmak zor kendini hep dış kapının mandalı gibi hissedersin. o zaman şöyle de, huzursuzum kendimi mutlu hissetmiyorum bu ortamda, ve bu da sağlığımı etkiliyor. o yüzden sizinle daha fazla çalışamayacağım de bas git

yılışıklarrr hiç sevmem. sen kimsin de fıstık bebeğim diyon. sana diyorlar dimi bu sözleri

byle durumlarda hiç konusaamam

o ne bee,öyle hitap mı olur
emin ol sen gittikten sonra yeni gelenede aynı şeyi yaparlar o yüzden sen cesaretli ol ve direk olmasada anlayacağı şekilde bu hitaplardan rahatsız oluyorum,buda beni geriyo,eşimde duydu bikaç kez ve bu durumdan rahatsız,belki siz alışkınsınız size normal geliyo ama ben alışkın değilim,benide yanlış anlamayın,bu şekilde çalışmaya devam edemiycem de,töbe töbeee o nasıl hitap yaa
ee işi bırakırsan bizide bırakma sakın,merak ederiz

ya onlara gebe misin, hayatının geri kalan kısmında onlarla karşılaşma durumun var mı ? tanıdık birinin vasıtasyıla mı orada işe başladın. eğr bu soruların cevabı HAYIR ise,

git içindekileri söyle. helalleş ve ayrıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…