- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Aynen öyle canım resmen canımız çıkıyor kimseyi doyuramayız k.bakmasınlar ihtiyaç olur onlarında didindiğini görürsün yardım edersin ama bizde yok biz ne yapalım ki herkes biraz kendini düşünmeli sorumluluğunu bilmelikesinlikle nil,çalışan kadının işi zor,ev,iş,eş,çocuk derken kendine vakit ayıramıyosun
eşim bazen ailesinin yıllarca rahat yaşamadığını onları rahat yaşatmak istediğini söylüyor da o kadar kızıyorumki,bu resmen beni çileden çıkarıyor
nill ev araba alacak paraları varken yemiş içmişler,sabahlara kadar oturup öğlenlere kadar uyumuşlar,geleceklerini düşünüp yatırımlarını yapmamışlar,yapsalarmış banane,şimdi eski maddi güçleri yok diye ben mi rahat yaşatacam onları
benim günahım ne bunca yıl oku,iş güç sahibi ol,yıllarca eşim işsizlik çeksin,gıt kanaat yaşa,kiralarda sürün
ailemden destekle ev al,borç ödee,eee feraha erincede kv kp yi düşün pışııkkk daha çok bekler,valla bugünlerde bu olaya kafayı takmış durumdayım,sinirlerim çok gergin,gerekirse herşeye razıyım,sonucuna katlanırım,bu dünyaya kimse için gelmedim ben
o yüzden kendinize vakit ayırın kızlar,kimse için fedakarlığa değ-mi-yor kimse için
Aynen öyle canım resmen canımız çıkıyor kimseyi doyuramayız k.bakmasınlar ihtiyaç olur onlarında didindiğini görürsün yardım edersin ama bizde yok biz ne yapalım ki herkes biraz kendini düşünmeli sorumluluğunu bilmeli
aynen öyle canım,kv hep kendini süper iyi göstermeye çalışıyo,bendelerdiya evi süpürmüş,sonra çarşıya çıkınca gitmiş eltimin babasına anlatmış böle böle yapıyorum diye,eltimde geldi diyo babam böle dedi begüm yenge ne saçmalıyo bu kv dedi,görsen varya nil hep süper hep düşünceli kv,millet ne saçma gözüyle bakıyo onada haberi yok yaa
kp kötü hastalık geçirdi,sürekli kontrol altında,ama asla kenara 5 kuruş para koyalımda lazım olur dediği yok,daha 10 bin borcu var krediye,ama kv. nin aklıda orta sehpası yokmuş almak istiyomuş parfümü bitmiş dün akşam bana laf söylüyo,alsın diye,(arkadaşım satıyosa av.n cu kendisi)gelişinden veriyo biliyo bunu,güya bana aldırcak parasınıda almıycağımı biliyo,geçiştirdim bende,kadın beleşçinin önde gideni iyice asabımı bozuyo,yarınını düşündüğü yok,hep olanı nasıl harcarımın peşinde
ee biliyo oğulları sağlam yere düştü,2 kız tarafında ailesi ev alırken yardım etti,bişey olursa oğullarım bana yardım eder gözüyle bakıyo
hayır sen çabala para biriktir yetmediği yerde yapmassak evlat değiliz ama sen gününü gün et,ye iç harcaa,hastalık gelince eeee oğlum,al sana oğlum,ayy sinirim bozuldu
sabah 8 bucukta işte olmam gerek sabah 7 de kalksam süper olcak eşim de kahvaltı etmıs olcak ama ben 8e on kala kalkıyorum apar topar köpeğimi çıkarıyorum bucukta eve gel hazırlan taa 9 da işe gelıyorumama bundan sonra 7 de kalkıcam öğlen 12-1 arası yemeğe gidiyorum akşam da 6 bucuk 7 gibi evde oluyorum ve tabıkı yemeğimi yapmamaıs oluyorum eşimi de bekletıyorum yemek yapıyorum 8-9 gibi anca yemek yiyorum.. spor aletim yok internetim var. ama spor salonum yakın pazartesi çarşamba cuma 8 e kadar acık salon. yemegım hazır olsa işte direk gecebılırım ama işte hiç yemegım hazır olmuyo durum bu anlıcağın
yapıyodum eskidenyemek işini düzene soksam geç yememıs olcam ve spora da vaktım olcak . hafta sonu gezmekten ya da ev işinden dinlenemıyorum bile her aksam bulaşık yıkarken yapsam yemeği süper olur.. sen nasılsın benım gbı mı ?
bize gelen giden olmaz koca bi köpeğim var korkuyolarsabahları 7 de kalksam çay olurken ortalığı bıle toplarım akşama dşrek yemeğe başlarım spora zaman kalır .. ah bi kalkabılsem.. nasıl kalkabılyosun sen ?
kesinlikle nil,çalışan kadının işi zor,ev,iş,eş,çocuk derken kendine vakit ayıramıyosun
eşim bazen ailesinin yıllarca rahat yaşamadığını onları rahat yaşatmak istediğini söylüyor da o kadar kızıyorumki,bu resmen beni çileden çıkarıyor
nill ev araba alacak paraları varken yemiş içmişler,sabahlara kadar oturup öğlenlere kadar uyumuşlar,geleceklerini düşünüp yatırımlarını yapmamışlar,yapsalarmış banane,şimdi eski maddi güçleri yok diye ben mi rahat yaşatacam onları
benim günahım ne bunca yıl oku,iş güç sahibi ol,yıllarca eşim işsizlik çeksin,gıt kanaat yaşa,kiralarda sürün
ailemden destekle ev al,borç ödee,eee feraha erincede kv kp yi düşün pışııkkk daha çok bekler,valla bugünlerde bu olaya kafayı takmış durumdayım,sinirlerim çok gergin,gerekirse herşeye razıyım,sonucuna katlanırım,bu dünyaya kimse için gelmedim ben
yaşatacağım biri olursa oda kendi ailem olur onun ailesi değil
o yüzden kendinize vakit ayırın kızlar,kimse için fedakarlığa değ-mi-yor kimse için
aynen öyle canım,kv hep kendini süper iyi göstermeye çalışıyo,bendelerdiya evi süpürmüş,sonra çarşıya çıkınca gitmiş eltimin babasına anlatmış böle böle yapıyorum diye,eltimde geldi diyo babam böle dedi begüm yenge ne saçmalıyo bu kv dedi,görsen varya nil hep süper hep düşünceli kv,millet ne saçma gözüyle bakıyo onada haberi yok yaa
kp kötü hastalık geçirdi,sürekli kontrol altında,ama asla kenara 5 kuruş para koyalımda lazım olur dediği yok,daha 10 bin borcu var krediye,ama kv. nin aklıda orta sehpası yokmuş almak istiyomuş parfümü bitmiş dün akşam bana laf söylüyo,alsın diye,(arkadaşım satıyosa av.n cu kendisi)gelişinden veriyo biliyo bunu,güya bana aldırcak parasınıda almıycağımı biliyo,geçiştirdim bende,kadın beleşçinin önde gideni iyice asabımı bozuyo,yarınını düşündüğü yok,hep olanı nasıl harcarımın peşinde
ee biliyo oğulları sağlam yere düştü,2 kız tarafında ailesi ev alırken yardım etti,bişey olursa oğullarım bana yardım eder gözüyle bakıyo
hayır sen çabala para biriktir yetmediği yerde yapmassak evlat değiliz ama sen gününü gün et,ye iç harcaa,hastalık gelince eeee oğlum,al sana oğlum,ayy sinirim bozuldu
Vallahi bu erkek aileleri hele hiç anlamıyorum bizim ailelerimiz öyle değil resmen kızımız mutlu olsun aman borçları olmasın gözüyle bakıyorlar ama erkek aileleri büyüttüm oğlum bir iki şey yapar elbet bize baksınlar ne koparırsak kardır diye bakıyorlar. Versen bile yaranamıyorsun eşim o kadar yardımcı oldu hala pinti derler ama diğer oğlu bir çöp almamıştır eminim
Sizinkiler daha da beleşçi kuzum ah biliyorum ve çok üzülüyorum
Bizim eski birleşik olduğumuz yerin yemekhanesi değişmiş abi bugün orada yedi salata barı resmen yemek yeri olmuş mantarlı salatadan tut kereviz salatasına kadar vardı diyor
Evet yaranamıyorsun kaynım zırnık koklatmadığı gibi sürekli evlendiğinden beri annesinden alır ev eşyalarınında yarısını ödemiştir ama hala eşimden herşey bekliyorlar gören bizi çok zengin zannediyor herhalde anlamadımsabah kalkamanın sebebi gece geç yatıyor olabilmen olabilir mi? yanlış anlama lütfen ama mesaine geç kalıyorsun ve bunu alışkanlık haline getirirsen hep böyle devam eder. lütfen yanlış anlama ben biraz takıntılıyım. büyük şehirlerde de yaşadım ama mesaime tam saatinden geldim aldığım parayı hak etmek isterim.
velhasıl düzensiz bir beslenme şeklin var. 1 saat erken kalk ve 1-0 önde başla emin ol farkı göreceksin işlerini vaktinde bitireceksin. akşam yemeği de çok geç bence, bir gün önceden yemeğini yapmaya çalış... ben sabah 6 da kalkıyorum. her gün kahvlatı hazıtlıyorum kızımı hazırlıyorum ve işe geliyorum. yemek yapmadığım bir gün bile olmadı. ilerde çoçuğun olunca rahat edeceksin şimdiden kendine bir düzen yap.
kuzumm yaaa seni çok iyi anlıyorum. maalesef eşimin ailesi de öyle. zamanında eve girmişler ama kp çekmiş parayı harcamış. hala kiradalar. eşim para yolluyordu özellikle kış aylarında. meğersem yine kredi çekmiş geçenlerde gittiğimizde eşim çok sıkıştırdı babasını. 12 yıldır kredi ödüyor ama bitmiyor. her seferindee 2 3 bin daha çekip yeniletmiş. bitti artık para falan yok dedi. inan ben üzüldüm yani hatalılar ama içim sızladı. aramıyor bile döndüğümüzden beri. yani eşim de haklı, onların borçlarını ödemek için mi çalışıyorum kendime göre borcum var dedi. yani kıymet bilse ödenir tabii ana baba sonuçta ama yok çar çur etmiş yolladığı paraları...yani haklısın fedakarlığa değmiyor ne yaparsa kendi canın için yapacaksın. ben evladıma yapıyorum yatırımımı
eşim için, kp pinti demiş...kv anlatıyor bana, para yolluyor ama yine de yaranamıyor dedi. senin bu oğlunda kızında pinti çıktılar demiş. ablası da var eşimin. ama beni çok seviyormuş. ben ararım sorarım var mı eksik diye ondan kp seviyormuş. ee iyi de beni boşver ben el kızıyım esas oğluyla arayı bulmalı.. aman işte yaranamıyorsun gerçekten nill
kızlar günaydın bugün işe gitmedm brazdan patronla konusmaya gtcem işi bırakıyorum. sorunum onlarla ama onlara nasıl dıcem bılmıyorum baska bıseyler uydurcam bakalım. cok gergınım..
yok yok ben çalısmak istemıyorum sorun onların aile yapısı hoşlanmadım yanı konusma tarzları flan uyarıyorum bırı btıyo bırı baslıyo esimle huzursuz oluyoruz evle ilglenemyrum olmuyo yanı. ama onlara szi begemyorum dıyemem..aaaa bir dakika gergin olma sakin ol. öncelikle dürüst ol. onlardan kaynaklı bir sorun varsa dile getir, sakın içinde kalmasın yoksa dert olur. konuşmanda direk işi bırakmak istediğini söyleme de, sorunların nasıl hallolacağını söyle. siz de eğer benimle çalışmak istiyorsanız bu sorunların çözümü için uğraşmalısınız şeklinde gir konuya. ha derse ki istemiyoruz o zaman eyvallah.
yok yok ben çalısmak istemıyorum sorun onların aile yapısı hoşlanmadım yanı konusma tarzları flan uyarıyorum bırı btıyo bırı baslıyo esimle huzursuz oluyoruz evle ilglenemyrum olmuyo yanı. ama onlara szi begemyorum dıyemem..
evet ailecek. kızı oğlu gelini dayısı amcası arkadası bankacısı gelen gıden btmıyo. yavrum fıstıgım bebegım ne gelırse aklına hoşlanmıyorum bende eşimle tartısıyoruz.. bunları soyleyemem amacanım hayırlısı olsun,üzüldüm şimdi, sizi beğenmiyorum denmez tabide,hani bu şekilde konuşmalar beni geriyo alışık değilim,hzuursuz oluyorum,yapamıycam galiba falan de,hay allah yaa,
nasıl konuşmaları varki, yani küfürlümü konuşuyolar,bide orası işyeri yani ailecekmi çalışıyolar orda???
yok yok ben çalısmak istemıyorum sorun onların aile yapısı hoşlanmadım yanı konusma tarzları flan uyarıyorum bırı btıyo bırı baslıyo esimle huzursuz oluyoruz evle ilglenemyrum olmuyo yanı. ama onlara szi begemyorum dıyemem..
evet ailecek. kızı oğlu gelini dayısı amcası arkadası bankacısı gelen gıden btmıyo. yavrum fıstıgım bebegım ne gelırse aklına hoşlanmıyorum bende eşimle tartısıyoruz.. bunları soyleyemem amane dıcem bılmıyoru
byle durumlarda hiç konusaamamaile işyerinde çalışmak zor kendini hep dış kapının mandalı gibi hissedersin. o zaman şöyle de, huzursuzum kendimi mutlu hissetmiyorum bu ortamda, ve bu da sağlığımı etkiliyor. o yüzden sizinle daha fazla çalışamayacağım de bas git
bırını uyarıyoru bırı cıkıyo evet bana da dıyolaryılışıklarrr hiç sevmem. sen kimsin de fıstık bebeğim diyon. sana diyorlar dimi bu sözleri
evet ailecek. kızı oğlu gelini dayısı amcası arkadası bankacısı gelen gıden btmıyo. yavrum fıstıgım bebegım ne gelırse aklına hoşlanmıyorum bende eşimle tartısıyoruz.. bunları soyleyemem amane dıcem bılmıyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?