byle durumlarda hiç konusaamam
bırını uyarıyoru bırı cıkıyo evet bana da dıyolar
yok kız butun gun evde burda basınızın etını yerım ben artıko ne bee,öyle hitap mı olur
emin ol sen gittikten sonra yeni gelenede aynı şeyi yaparlar o yüzden sen cesaretli ol ve direk olmasada anlayacağı şekilde bu hitaplardan rahatsız oluyorum,buda beni geriyo,eşimde duydu bikaç kez ve bu durumdan rahatsız,belki siz alışkınsınız size normal geliyo ama ben alışkın değilim,benide yanlış anlamayın,bu şekilde çalışmaya devam edemiycem de,töbe töbeee o nasıl hitap yaa
ee işi bırakırsan bizide bırakma sakın,merak ederiz
hee o kadarda değil tabiyok kız butun gun evde burda basınızın etını yerım ben artık
yıllardır tanıdıgımz bı eczane karsılasma ıhtımalı cok yuksek cunku aynı yerdeyız yakın oturuyorum eczaneye ama cok da önmli degıl en fazla kafaı cevırırım demiya onlara gebe misin, hayatının geri kalan kısmında onlarla karşılaşma durumun var mı ? tanıdık birinin vasıtasyıla mı orada işe başladın. eğr bu soruların cevabı HAYIR ise,
git içindekileri söyle. helalleş ve ayrıl.
hee o kadarda değil tabi,sana acil yeni iş bulmak lazım o zaman
yok yok kesın bıraktım zaten de ne dıcegımı dusunuyırumsen konuşamazsan onlar sana o şekilde konuşmaya devam eder ama bunuda unutma,katlanabilecek misin buna?
ayy onlar alışmış demek uyarmakla anlamıyacaklar,sen kaç kurtar kendini onlar kendilerine desin dursunlar
yıllardır tanıdıgımz bı eczane karsılasma ıhtımalı cok yuksek cunku aynı yerdeyız yakın oturuyorum eczaneye ama cok da önmli degıl en fazla kafaı cevırırım demi
hee o kadarda değil tabi,sana acil yeni iş bulmak lazım o zaman
maddi olarak sorun olmaz dersen güzel bi fikir,en azından bir süre dinlenirsin sonra duruma göre çalışırsın
çalısmıcam.. evımle kocamla ilgilencem
işin kötüsü benı de kendılerıne benzetıyıolar bende gevsek gevsek konusuyorum eşimle ona tartısıyoruzmaddi olarak sorun olmaz dersen güzel bi fikir,en azından bir süre dinlenirsin sonra duruma göre çalışırsın
konuşunca bizede haber ver,merakta bırakma
Kızlar 3-4 gündür menümü yazamadım oldukça yoğundu ama benzer menülerde her zamanki gibi bugünkü menüm:
Ilık su limonlu
Sabah : 1 orta yumurta haşlanmış 77 kalori , kırmızı büyük biber 28 kalori , 3 yemek kaşığı lor peyniri 33 kalori , bitki çayı 2 kalori
Ara: 20 g leblebi 54 kalori
Öğlen : 3 kaşık ıspanak 60 kalori , 1 kaşık yoğurt 20 kalori , 1 kepçe çorba 30 kalori
Ara: 20 gram kuru meyve 55 kalori
3 kaşık yoğurt 60 kalori
Akşam : 5 kaşık güveç 50 kalori , salata 77 kalori
Ara : elma orta 62 kalori
2 litre su
Toplam :675 kalori
Maşallah canım düzenin güzel inşallah hedefine ulaşacaksınGüncel kilom 61.3sbeden ancak geçen hafta 63 tü ki regl olmadan önce bence 63 kilonun 1 kilosu regl ödemiydi haksızlık olmasın diye şöyleyim dedim :)
kızlar günaydın bugün işe gitmedm brazdan patronla konusmaya gtcem işi bırakıyorum. sorunum onlarla ama onlara nasıl dıcem bılmıyorum baska bıseyler uydurcam bakalım. cok gergınım..
işin kötüsü benı de kendılerıne benzetıyıolar bende gevsek gevsek konusuyorum eşimle ona tartısıyoruz
bunları ben yapıcamhiç çekinme,derin nefes al,söyleyeceklerini kafanda toparla,asla kem küm etme,net ol,seni caydırmalarına,kendilerini haklı gibi göstermelerine izin verme,kararlı ol
bide bugün konuşcaksan fazlada bekleme,en azından günün mahvolmasın eve gidip spor yaparsın(bu işin şakası tabi aman ciddiye alma-önce kafanı topla önemli olan o)
bunları ben yapıcam
Günaydın çıtırlar ben çok rahatsızım boğazlarım felaket ağrıyor sabah süt içtim ama çok kar etmedi ne geçirecek bilemiyorumakşamda 2 dilim ekmek 10 zeytin yarım parça peynir yedim uyudum
Günaydın çıtırlar ben çok rahatsızım boğazlarım felaket ağrıyor sabah süt içtim ama çok kar etmedi ne geçirecek bilemiyorumakşamda 2 dilim ekmek 10 zeytin yarım parça peynir yedim uyudum
yaşın küçük heralde,eskiden bende öyleydim,ama yaş aldıkça (yaşlandıkça demiyoruz)insan daha cesaretli oluyo,inan bana çekinecek bişey yok,onlar önemli değil,burda önemli olan sensin,senin hissettiğin yaşadığın düşündüğün o yüzden kendi değerini bil,kendini değerli hisset,haketmediğin yerde de durma,kimseye karşı ezik olma,dik ol
kuzum geçmiş olsun ne oldu sana,hafta sonu başı açık gezdin tabi boyundada şal,atkı bişey yoktu,kaptın şifayı,bu öğlen mutlaka bol karabiberli bi çorba ve sulu bir yemek ye,işyerindede ılık su,varsa btiki çayı iç,aman önlemini al,direncini artır
suyuna limon sık bide
kuzum geçmiş olsun ne oldu sana,hafta sonu başı açık gezdin tabi boyundada şal,atkı bişey yoktu,kaptın şifayı,bu öğlen mutlaka bol karabiberli bi çorba ve sulu bir yemek ye,işyerindede ılık su,varsa btiki çayı iç,aman önlemini al,direncini artır
suyuna limon sık bide
bol bitki çayı tansiyonunu düşürebilir,kararında bırakSağol kuzum Aslında şapkalı montum vardı ara ara üşüttüm galiba gittiğimiz yer çok rüzgarlıydı. Sabah süte bal ekmeyi unuttum bugün dediğin gibi öğlen çorbasını öyle yapayımbol bol bitki çayı içiyorum şuanda akşamda limonla bal bitki çayı içerim
Ben hala kalın giyerim botlarım ayağımdadır hep mikrop sanırım buıhlamur iç canım. acılı şeyler yeme. ılık su iç dikkat et hava aldatıcı
bol bitki çayı tansiyonunu düşürebilir,kararında bırak
öğlen çorbayı ihmal etme,içme suyunada limon sık,artık gerisi direncine kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?