♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar konustum geldim bıraz uyumak istıyorum cok özledım çünkü uyumayı sonra da kalkıp evımle ılgılencem temızlık yapıcam spor da olur hem
bu arada eczacm hiç bısey sormadı bile .. yarın muhasebeye gdp imzamı atıcam .

Hayırlısı olsun canım sormadığına göre bir şey kaybetmemişsin desene

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 7 gr chia tohumu - 194 kalori
Ara; 10:00 - 1 kupa demleme yeşil çay + 1 kupa kuşburnu
Öğle; 12:15 - 1 kase tavuk çorbası + 1 porsiyon ciğer - 286 kalori

canım senin adına sevindim,korktuğun gibi olmamış bak,ya adam yalandanda olsa sorar ne saçma hiç sormamış bile
boşver hayırlısı olsun,en iyisini yaptın

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 7 gr chia tohumu - 194 kalori
Ara; 10:00 - 1 kupa demleme yeşil çay + 1 kupa kuşburnu
Öğle; 12:15 - 1 kase tavuk çorbası + 1 porsiyon ciğer - 286 kalori

afiyet şifa olsun, bugünkü tavuk çorbası çok yerinde olmuş karabiberde döktün mü?

hayırlısı olsun hakkında .biraz kendine zaman ayır düşün gez dinlen. sormadığına göre zaten seni önemsemiyormuş bu kadar taktığına da değmezmiş

ne kolay adapte oluyosun nil maşallah
adaçayını içmeye çalış canım yada hiç olmadı gargara yap

Vallahi hastalıktan mı nedir bilemiyorum ama normalde de canım hiç çekmedi 2-3 haftadır neredeyse içmiyorum artık arada sade türk kahvesi içiyorum Olmadı 5 gibi de onu içerim Müdür şaşırdı artık sabahtan beri içtiklerimi sayayım 1 kupa yeşil çay + 1 kupa kuşburnu + 1,5 kupa ıhlamur + 2 lt su + 1 kupa nescafe şimdi de 1 kupa adaçayı içersem vallahi lavabo üst katta in çık su yolu oldu bugün

yanına alda evde içersin onuda çok bitkili şeyler içmişsin halsiz bırakmasın seni

yanına alda evde içersin onuda çok bitkili şeyler içmişsin halsiz bırakmasın seni
Halsizlik hastalıktan dolayı öyleyim de uyku bastırıyor çok fena Eve kadar dayanamam gibi boğazım kazınıyor illa ılık bir şey içeceğim spreyim ilacım evde kaldı çünkü akılsız kafamburada içerim yemek yiyesim zaten yok eve gidince uyurum olmadı dünden kıyma çıkarmıştım dolaba yemeği nasıl yapacağım ya

fısfısı ihmal etme evet o öenmli,keşke hemen çantaya atsaydın,neyse gidince bi sefer sık hemen
bi tarhana çorbası falan yapabilirsen süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…