Hayırlısı olsun canım sormadığına göre bir şey kaybetmemişsin desenekızlar konustum geldim bıraz uyumak istıyorum cok özledım çünkü uyumayı sonra da kalkıp evımle ılgılencem temızlık yapıcam spor da olur hem
bu arada eczacm hiç bısey sormadı bile .. yarın muhasebeye gdp imzamı atıcam .
kızlar konustum geldim bıraz uyumak istıyorum cok özledım çünkü uyumayı sonra da kalkıp evımle ılgılencem temızlık yapıcam spor da olur hem
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 7 gr chia tohumu - 194 kalori
Ara; 10:00 - 1 kupa demleme yeşil çay + 1 kupa kuşburnu
Öğle; 12:15 - 1 kase tavuk çorbası + 1 porsiyon ciğer - 286 kalori
Döktüm Begüş dökmem mi limonda sıktımafiyet şifa olsun, bugünkü tavuk çorbası çok yerinde olmuşkarabiberde döktün mü?
Döktüm Begüş dökmem mi limonda sıktımYemeğe giderken dua ediyordum tavuk çorbası olsun diye
kızlar konustum geldim bıraz uyumak istıyorum cok özledım çünkü uyumayı sonra da kalkıp evımle ılgılencem temızlık yapıcam spor da olur hem
Boğazım hala çok kötü ıhlamur içiyorum
off şifa olsun
sen vüzut direncini yüksek tut,şimdi içinde savaş vardırBoğazım hala çok kötü ıhlamur içiyorum
Sanırım savaş var ilaç aldığım halde baş ağrımda başladı nescafe içeyim diyorumsen vüzut direncini yüksek tut,şimdi içinde savaş vardır
hadi yaaSanırım savaş var ilaç aldığım halde baş ağrımda başladı nescafe içeyim diyorum
Boğazımı kazıyorlar sankihadi yaaiç kuzum iç,o kadarcıktan bişey olmaz
hımm,canım adaçayı al,boğazlarına iyi gelir,hatta gargara yapa yapa içBoğazımı kazıyorlar sanki
hımm,canım adaçayı al,boğazlarına iyi gelir,hatta gargara yapa yapa iç
ne kolay adapte oluyosun nil maşallahAdaçayı vardı bak ama tadı çok iğrenç ya onu içemiyorum yoksa demleme şeklinde varNescafe yaptım ama var ya artık hoşuma gitmiyor nescafe nasıl içiyormuşum her gün
ne kolay adapte oluyosun nil maşallah
adaçayını içmeye çalış canım yada hiç olmadı gargara yap
Vallahi hastalıktan mı nedir bilemiyorum ama normalde de canım hiç çekmedi 2-3 haftadır neredeyse içmiyorum artık arada sade türk kahvesi içiyorumOlmadı 5 gibi de onu içerim Müdür şaşırdı artık sabahtan beri içtiklerimi sayayım 1 kupa yeşil çay + 1 kupa kuşburnu + 1,5 kupa ıhlamur + 2 lt su + 1 kupa nescafe şimdi de 1 kupa adaçayı içersem vallahi lavabo üst katta in çık su yolu oldu bugün
Halsizlik hastalıktan dolayı öyleyim de uyku bastırıyor çok fenayanına alda evde içersin onuda çok bitkili şeyler içmişsin halsiz bırakmasın seni
fısfısı ihmal etme evet o öenmli,keşke hemen çantaya atsaydın,neyse gidince bi sefer sık hemenHalsizlik hastalıktan dolayı öyleyim de uyku bastırıyor çok fenaEve kadar dayanamam gibi boğazım kazınıyor illa ılık bir şey içeceğim spreyim ilacım evde kaldı çünkü akılsız kafam burada içerim yemek yiyesim zaten yok eve gidince uyurum olmadı dünden kıyma çıkarmıştım dolaba yemeği nasıl yapacağım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?