- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
ohh afiyet olsun kitara,çorba candır bende pek severim
bende yarın pazara gitcem eksik çok,tamamlamam lazım
burdada cumadan beri hava kapalı,halada kapalı,yarın aşırı sağnak var diyo,bide pazarada çıkıcam
çorba iyi gelmiştir hastalığına afiyet şifa olsun
oyy yarasın afiyet olsun canımsenin kulaklarını çok çınlattım, karabiberi de doldurdum hem eşime hem kendimin kine, ohh iyi olmuş dedi boğazıma iyi gelir. begüş sağolsun dedim içimden
Fit bi öğretmeniniz olur inşne güzel bir öğretmenimiz oldu :)
HoşbuldumSinifci 355 aramiza hosgeldin. Selam kizlar bugun regl oldum sonunda. Kilom da 88,6
400 gr. da vermis olsam benim icin iyidir . Daha once hic diyet yapmamis biri olarak ilk defa bir beslenme duzenini bir hafta boyunca yapabildim. En azindan bir yeme duzeni olusturdum. Acelem de yok onemli olan
bu yolculuktan keyif alarak kilo vermek.
hayırlı olsun güzelimÖnceden bende burdaydım canım , sen yoktun o zaman sanırsam :) Bebiş olunca tekrardan döneceğim inş. Sağol cnm tekrardan Allah razı olsun
hedef büyük başarılar diliyorum :)Boy:1.65
25 Şubat kilo:73.5
11 Mart kilo:70.4
Mayıs'a kadar 61 olmayı düşünüyorum. Epeydir takip ediyordum kk'yı.
Bugün yazayım dedim.
Aranızda olmaktan mutluluk duydum
ama unuttunbaktım tabii ama hatırlamıyorum akşam yazcam sana
woww bir kaçak daha :) hoşgeldin hamilelik nasıl gidiyorhayırlı olsun güzelim
Sinifci 355 aramiza hosgeldin. Selam kizlar bugun regl oldum sonunda. Kilom da 88,6
400 gr. da vermis olsam benim icin iyidir . Daha once hic diyet yapmamis biri olarak ilk defa bir beslenme duzenini bir hafta boyunca yapabildim. En azindan bir yeme duzeni olusturdum. Acelem de yok onemli olan
bu yolculuktan keyif alarak kilo vermek.
hoşbuldum canım :) nolsun çok şükür yatarak dinlenerek devam ediyor, raporluyum evdeyim. yedinci ayımdayımwoww bir kaçak daha :) hoşgeldin hamilelik nasıl gidiyor
ama unuttun
hoşbuldum canım :) nolsun çok şükür yatarak dinlenerek devam ediyor, raporluyum evdeyim. yedinci ayımdayımsbeden sekiz kilo aldım şimdilik. bebişler teyzelerinin ellerinden öper
Sağol cnm benım Allah razı olsun :)hayırlı olsun güzelim
yok ikizlerde 30. haftada başlıyor izin. ben şimdlik rapor aldım. insan çok ağırlaşıyor çünkü.38,6 canım baktım
ikizmiydi senin? çok iyi 8 kilo maşaAllah. 32. haftada ayrıldın mı izne
Aneeee görmedim sendemi hamilesin bacım , Maşaallah senınki kocaman olmuşşşş :)yok ikizlerde 30. haftada başlıyor izin. ben şimdlik rapor aldım. insan çok ağırlaşıyor çünkü.
yok ikizlerde 30. haftada başlıyor izin. ben şimdlik rapor aldım. insan çok ağırlaşıyor çünkü.
sağolasın canım :) böyle bir bakmışsın sağlıkla doğmuşlar inşallahAneeee görmedim sendemi hamilesin bacım , Maşaallah senınki kocaman olmuşşşş :)
İnşallah cnm Rabbimin izniylesağolasın canım :) böyle bir bakmışsın sağlıkla doğmuşlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?