♥haftalık kilo verme yarışması♥

senin kulaklarını çok çınlattım, karabiberi de doldurdum hem eşime hem kendimin kine, ohh iyi olmuş dedi boğazıma iyi gelir. begüş sağolsun dedim içimden

Sinifci 355 aramiza hosgeldin. Selam kizlar bugun regl oldum sonunda. Kilom da 88,6
400 gr. da vermis olsam benim icin iyidir . Daha once hic diyet yapmamis biri olarak ilk defa bir beslenme duzenini bir hafta boyunca yapabildim. En azindan bir yeme duzeni olusturdum. Acelem de yok onemli olan
bu yolculuktan keyif alarak kilo vermek.

Hoşbuldum
Regliysen aslında daha çok vermişsindir.
Haftaya belli olur. Ben de yemek yemekten keyif alam biri olarak bu süreci keyifli geçirmeye çalışıyorum. Midem acıyana kadar yememek daha keyifli
Devamı için motivasyon olur burası inş

Boy:1.65
25 Şubat kilo:73.5
11 Mart kilo:70.4
Mayıs'a kadar 61 olmayı düşünüyorum. Epeydir takip ediyordum kk'yı.
Bugün yazayım dedim.
Aranızda olmaktan mutluluk duydum
hedef büyük başarılar diliyorum :)
keşke daha önceden katılsaydın aramıza ama olsun geç kalmış sayılmazsın

haftaya 88 görürsek zarardasın onu söyliyim çünkü ödemin hepsini atmamışsındır henüz kilo fazla bi süre hızlı vermek lazım havalarda ısındı biraz panikle acilen . bu kadar rahat olma sonra kilo vermek nasılsa yavaşlıyor
kaç yaşındasın evlilik çocuk var mı?

yok ikizlerde 30. haftada başlıyor izin. ben şimdlik rapor aldım. insan çok ağırlaşıyor çünkü.

doğru diyorsun 2 hafta önce başlıyordu. bizim burda da 2 hocamız ikiz doğurdu doğum sonrası izinlerini hesaplayacağım diye göbeğim çatlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…