♥haftalık kilo verme yarışması♥

gittiniz öbür gruba hiç katılmıyorsunuz buraya. yakında ben de gelmeyeceğim.
Kuzum sen ve diğer arkadaşımız dışında pek kimse yazmıyor yazdıkça etiketlersen gelirim neden gelmeyeyim hiç bırakır mıyım burayı aşk olsunOraya menümü belirtip işlerimi bitirmeye çalışıyorum bugünlerde o yüzden seyrekleşti yazmalarım yoksa topikle alakası yok

Sabah; 07:30 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + 4 minik kokteyl köfte + yarım porsiyon bezelye yemeği(suyunu yemeklerin yemem) + 2-3 çtl mevsim salata - 277 kalori
Ara; 14:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Akşam; 19:00 - 1 porsiyon cevizli yoğurtlu kereviz salatası - 152 kalori
Ara; 19:40 - 1 orta boy muz + 3 ad.badem + 1 bardak tarçınlı karışımlı su - 126 kalori

Toplam kalori: 724

2,5 Lt su içildi

peki canım öpücüğüne de çok sevdim

Günaydın birazdan yataktan kalkacam yine erken kalkamadim

beni öldürseler mümkün değil en geç 8.30 belki bir iki kez 9 da kalkmışımdır ki son 10 yıldır hiç sanmıyorum. senin vücut saatin alışmış buna, ancak işe başlarsan düzene girer.

Sen neler yapıyorsun menülerini ayrıca belirtebilirsin mesela ben hep yazarım çok etkisi oluyor

Günaydın herkese
günaydın öğretmenim.

yok canım olurmu öyle şey seni bırakmayız biz
sen sakın bırakma burayı bak ne güzel yağdan yağdan veriyosun kiloları

az önce aradım sevgili diyetisyenimi. tanıyamadı ses gitmiş bende tabii.. c.tesi bekliyorum siz dinlenin öyle gelin dedi cancagızım

Sen neler yapıyorsun menülerini ayrıca belirtebilirsin mesela ben hep yazarım çok etkisi oluyor

valla iyiyim canım menülerim iyi yani

dur kopyala yapıştır yapayım

13 mart p.tesi menüm

1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su

kahvaltı: 1 yumurta, 2 yk lor, 1 dilim çavdar ekmeği, 5 zeytin, yeşillik, 1/2 kapya, 1/2 yeşil biber, 1,5 dlm salam, 1 çk bal
ara: 1 kupa türk kahvsi, 16 gr lık browni intense ( özellikle yedim içtim yürüyüş öncesi)
öğlen; 100 gr ton balığı, 8-10 yaprak marul, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 tane maden suyu
ara: 1 kivi
akşam; 200 gr tavuk ızgara, 2 kepçe yayla çorbası, 1 kase salata

su: 3 lt
spor: 1 saat yürüyüş, 55 squat, 20 sn plank

bacaklarım ağrıyor ölüyorum ağrıdan felaketim jillian yapamadım bu hareketlerden sonra resmen halıya yığıldım yaa

hoşbuldum canım :) nolsun çok şükür yatarak dinlenerek devam ediyor, raporluyum evdeyim. yedinci ayımdayım sbeden sekiz kilo aldım şimdilik. bebişler teyzelerinin ellerinden öper
ben şimdi hatirladim canim sonunda hamilelik oldu ve doğuma az zaman kaldi ve ikizler yat dinlen tabi yakinda büyük surprize hazırla kendini
ayy dogumdan sonra göreceksin güzel kokuyorlar cok tatli oluyorlar sevmeye doyulmuyo .. ne güzel kilo almamissin resmen hadi hayırlısı bakalim bizide habersiz birakma

Harikasın canım afiyet olsun brownie olmamış ama nazarlığımız olsunKarışımlı su nasıl gidiyor ben akşamları içmeye çalışıyorum daha çok

gece 3 bucuktu yattim. erken yatiyorum bu sefer beynim uyumuyo gecen 12 gibi yattik 5 bucuga kadar beynimi uyutamadim. bu sefer eziyet cekiyorum ikide bi dönuyrm esimde uyanip duruyo ne yapcam bilemedim. o gun saat 5 e dogru yatakta gözümü actigimda salona bi baktım yeşil ışıkla dolmuş aaa bu ne dedim esimi uyandirdim görünce birden fırladı bilgisayar kendi kendine acilmis hem uyuyamiyrm hem macera yasiyorum dunde uyuyamiyrm diye pc de oturdum site icin yeni güzel tablo aradim filan :) kodlari bu sitede çalışmadı

Harikasın canım afiyet olsun brownie olmamış ama nazarlığımız olsunKarışımlı su nasıl gidiyor ben akşamları içmeye çalışıyorum daha çok

nill inan bana çok masum o, onu da yemezsem çatlarım şu an serbest olduğum için daha mutluyum bir paket yeseydim haklısın da zaten 250 kez zıplayarak yaktım onu bile. yürüyüşe gidemedim malum yağmur kar, bugün dinlencem

H Heart of Gold oo güzel durumları esitlemissin. bakalim 30 martta ben ne olcam
yag yuzdesi bakimindan

38 di aslında da geçenlerde yağ patlaması yaşandı. bakalım benim de c.tesi ne çıkacak

iyi gidiyor 1 haftam bitiyor su da. okula 750 ml getiriyorum evde de 500 ml bırakıyorum. evdekinin 1 bardağını yemekten önce, kalanı da yatmadan önce içiyorum. ve hani ödem falan kalmadı sanki nill iyiyim tani .

iyi gidiyor 1 haftam bitiyor su da. okula 750 ml getiriyorum evde de 500 ml bırakıyorum. evdekinin 1 bardağını yemekten önce, kalanı da yatmadan önce içiyorum. ve hani ödem falan kalmadı sanki nill iyiyim tani .

Anladım canım tabi ki kişi kendine ödül vermeli sana söylediğime bakma arada bende tatlı bir şeyler kaçırıyorum Maşallah canım benimde 2.yapışım yarısı duruyor bakalım biterse yarın tekrar yapacağım tadına da alıştım gibi

Nedir bu karışımlı su kızlar?

şöyle ki sevgili öğretmenim;

6 bardak ( ben 8 yapıyorum) suya 3-4 tane kabuk tarçın atılır ve 15 dk kaynatılır, sonrasında isteğe göre 2-3 tane karanfil, 1 adet kök zencefil, 4-5 tane defne yaprağı ve 1/2 elma dilimlenmiş ilave edilir ve 10 dk daha kaynatılır. sonrasında süzdürülüp soğumaya bırakılır.

gün içinde yemeklerden önce 1 bardak ve akşam yatmadan önce içilerek tüketilir. içine limon sıkılırsa daha güzel tercihe bağlı tabii tarçının acı tadı olmuyor.

amaç; ünlülere kilo verdirmiş, yani tatlı isteğini azaltmak, ödem atmak ve kilo verdirmek. 1 haftadan sonra etkisini gösteriyor. her gün içebilirsiniz.

Deneyeceğim inş malzemeleri temin edeyim. Çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…