pişmiş havucu pek sevmem bide diyetlerde mısır havuç patates yasakAfiyet olsun canım seninde menün güzel hatta öğle menün bayağı az resmen aç kalmışsınhavuçları yeseydin bari Bende şimdi 1 kg luk eklerin içinden 1 minik alarak kendimi frenledim iş yerine getirmiş patron illa alacaksın olur mu kıyamet kopar diye diye
pişmiş havucu pek sevmem bide diyetlerde mısır havuç patates yasak
gerçekten aç kaldım şekerim düşerse diye tedirginim açıkcası,eminim dünkü kaloriler tutuyo beni yoksa şimdiye koyvermiştim eve gidene kadar idare etse yeter
ekler miayy nede güzeldir tadı dimi
bizimde kemalpaşa vardı aşçı tabağıma koymuş geri gönderdim
ekledim canım23 yasindayim 1.63 boyum 71 kiloyum
afiyet olsun nill,menü güzel
benim menü şöylenehirnil111
sabah(07:45)
1 dilim ekmek
peynir çeşitleri
zeytin çeşitleri
3 ceviz
öğlen (11:50)
1 dilim ekmek
bezelye yemeği (patates ve havuçlarını hep çıkardım geriye kuş kadar bezelye kaldı)
yoğurt
H Heart of Gold öğlen videoyu yapabildin mi?
merhaba kızlar bugün yoğunum biraz kısa kısa girmeye çalışıcam.
kilom 77.000
adet başlamadı onun etkisi yoksa kesinlikle kilo almadım
Tutuyor olabilir bende çok açlık hissetmiyorum
Pekte güzel değildi idare ederdi resmen vicdan azabı yaşatıyorlar bana bizim burası çok kötü Begüş ya ağızları hiç boş durmuyor bu erkeklerin hepsi pis boğaz
İyi yapmışsın kemalpaşa yemeyeli çok oldu
ayy evet kendi metaları hızlıya bizide arada yakıyolar
allahtan senin iraden güçlü azcık bişeyle olayı kapatabiliyosun
bende bayadır yemedim ama dünkü baklavaların üzerine gitmezdi doğrusubu kadar abartı yeter kendime zarardan başka bişey değil
yaptım ama hepsini değil şınav mekik kaldı yer müsait değil çünkü. onun yerine ayakta mekik yaptım ben de. bol bol da squat varmış ya, sonra kapattım 5 dk jilliana baktım...reglin ilk günü olunca hareket ettikçe malum durmuyor güme gitmeyeyim dedim
bende tebrik ettim şimdi seniVallahi burada bunlar evde eşim yine buna rağmen kendimi tebrik ediyorumNeyse toparlayacağız dur bakalım
dün aç kaldım arada olur 3 buçukta yedim azıcık sonra hiç bişey yemedim gece açlıktan zor uyudumAnladım tatlım. Ben de aç kalarak kilo veremiyorum. Bunu hep savunurum. AMA kk da menülere bakınca telaşlandım, ben ne çok yiyorum diye
Dün her öğünde ekmek varda bugün düne göre eksiyim mesela. Çok aç kalmadan devam o zaman. Seni tanımaktan mutluluk duydum
bende tebrik ettim şimdi seni
bu kadar dış gücün içinde iyi dayanıyosun valla
tebrik ederim kitara,süpersin bende videoyu indirdim, flaşa attım bi bakayım dedim açmadı belki evdeki pc de açar,şansıma artık
yorucu ve terleticimi peki nasıldı?
aman malum günde çok zorlama kendini
cumartesi ve pazar ıssız oluyor grup. 10 gün kaçamaksız çok iyii vücudunu şaşırt bazen bir öğünü fazla ye yada bazen üst üste fazla su iç vücut boğuluyorum sanıpnasılsınız kızlar, nasıl gidiyor :) bugün 10. günüm, hiç kaçamak yapmadım, son günlerde biraz duraklama yaşadım, bazı günler sabit çıktım ama az da olsa gidiyor şu an kilolar, motivasyonum hafiften düştü gibi ama idare etmeye çalışıyorum :) sizlerde durumlar nasıl
Resmen etrafımdaki herkes aşırı yemek abur cubur düşkünü hele yanı başımda oturan abi var hep iştahla herşeyi süpürüyor
ooo iyiymiş o,heveslendim bak şimdivideonun sol altında kaç kalori yaktığın yazıyor ve kalp ritmin çıkıyor. dehşet bir şey her şey var kol bacak çalışıyor zıplama mekik squat ben özellikle askılı durdum ona rağmen sırtım terledi. bence onu her gün yap iş bitmiştir başka şeye gerek yok
Ben zaten yemiyorum pek yediklerini bir görsen kiloları da var ama iştesen herşeyi ona kakala boşver sen yeme
çalışırken yandan yandan masasına kou o ne yediğini bile anlamaz
Hangi video buvideonun sol altında kaç kalori yaktığın yazıyor ve kalp ritmin çıkıyor. dehşet bir şey her şey var kol bacak çalışıyor zıplama mekik squat ben özellikle askılı durdum ona rağmen sırtım terledi. bence onu her gün yap iş bitmiştir başka şeye gerek yok
merhaba aramıza hoş geldinMerhaba bende katılabilir miyim?
09.03.2017 de 55 kilo ile başladım. 10 gün sonra yani bugün tartıldığımda 52.800ü gördüm.
Boyum 1.58 yaşım 24. Hedefim 48 kiloya inmek
Bende sizinle birlikte motive olmak isterim.sbeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?