♥haftalık kilo verme yarışması♥

pişmiş havucu pek sevmem bide diyetlerde mısır havuç patates yasak
gerçekten aç kaldım şekerim düşerse diye tedirginim açıkcası,eminim dünkü kaloriler tutuyo beni yoksa şimdiye koyvermiştim eve gidene kadar idare etse yeter

ekler mi ayy nede güzeldir tadı dimi
bizimde kemalpaşa vardı aşçı tabağıma koymuş geri gönderdim

Tutuyor olabilir bende çok açlık hissetmiyorum

Pekte güzel değildi idare ederdi resmen vicdan azabı yaşatıyorlar bana bizim burası çok kötü Begüş ya ağızları hiç boş durmuyor bu erkeklerin hepsi pis boğaz

İyi yapmışsın kemalpaşa yemeyeli çok oldu

yaptım ama hepsini değil şınav mekik kaldı yer müsait değil çünkü. onun yerine ayakta mekik yaptım ben de. bol bol da squat varmış ya, sonra kapattım 5 dk jilliana baktım...reglin ilk günü olunca hareket ettikçe malum durmuyor güme gitmeyeyim dedim

ayy evet kendi metaları hızlıya bizide arada yakıyolar
allahtan senin iraden güçlü azcık bişeyle olayı kapatabiliyosun
bende bayadır yemedim ama dünkü baklavaların üzerine gitmezdi doğrusubu kadar abartı yeter kendime zarardan başka bişey değil

Vallahi burada bunlar evde eşim yine buna rağmen kendimi tebrik ediyorumNeyse toparlayacağız dur bakalım

tebrik ederim kitara,süpersin bende videoyu indirdim, flaşa attım bi bakayım dedim açmadı belki evdeki pc de açar,şansıma artık
yorucu ve terleticimi peki nasıldı?
aman malum günde çok zorlama kendini

dün aç kaldım arada olur 3 buçukta yedim azıcık sonra hiç bişey yemedim gece açlıktan zor uyudum YEMEK İSTEMEDİM çünkü 2 dilim kıbrıs tatlısı yemiştim korktum kilo alırım diye.
Bugün kahvaltımı yaptım sonra 1 ısırık muz başka da fırsat olmadı yemeğe. cacık yicem markete gidip geldikten sonra hemde büyüük bir kase cacık . mesela kahvaltıda ne yiyorsun yazar mısın . sen her öğünde bende kahvaltıda yiyorum ekmeği . tam buğday ekmeği ama gün içi bazı yemekler ekmeksiz yenmiyor . nadiren bir dilim daha yiyorum. Bende aramızda olmandan mutluluk duydum

tebrik ederim kitara,süpersin bende videoyu indirdim, flaşa attım bi bakayım dedim açmadı belki evdeki pc de açar,şansıma artık
yorucu ve terleticimi peki nasıldı?
aman malum günde çok zorlama kendini

videonun sol altında kaç kalori yaktığın yazıyor ve kalp ritmin çıkıyor. dehşet bir şey her şey var kol bacak çalışıyor zıplama mekik squat ben özellikle askılı durdum ona rağmen sırtım terledi. bence onu her gün yap iş bitmiştir başka şeye gerek yok

cumartesi ve pazar ıssız oluyor grup. 10 gün kaçamaksız çok iyii vücudunu şaşırt bazen bir öğünü fazla ye yada bazen üst üste fazla su iç vücut boğuluyorum sanıp olan biteni dışarı atsın ben yapıyrmda sanki işe yarıyor
motivasyonun düşmesin hangi birimiz hızlı kilo veriyoruz sabırla yol alcaz işte

ooo iyiymiş o,heveslendim bak şimdi
inşallah evde açar video bu akşam yapmak istiyorum

Hangi video bu

merhaba aramıza hoş geldin
şimdi listeye ekliyorum. hedefe az kalmış inşallah motive olursun bizimle.
peki diyetle mi verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…