♥haftalık kilo verme yarışması♥

pek sağlıklı gelmedi bana. öğlende bişeyler ye yağ yerine kas kaybetme. önemli olan sağlıklı beslenerek zayıflamak. grisini nedir ya bir elma yeseydin bi havuç ya da YOĞURT yada ceviz ya da badem ..... salatana azıcık zeytin yağı dök yağda eriyen o vitaminleri nasıl alacaksın. ıspanaktaki yağ yetmez

eline sağlık ne güzel yazmışsın

kiloları var ama farkında değiller
kiloları var ama büyük bi sağlık sorunları olmadığı için olayın farkında değiller
malesef benim etrafımdakilerde öyle herkesin kendi iradesi bişey diyemeyizki

sabah yazmıştım ya nill, 500 tk videosu

ben çıkıyorum kızlar
yarın görüşmek üzere
Evet farkındalar ama bir şey yapmak istemiyorlar yoksa hepsi 90 dan aşağı değil Biri diyete girdi ara ara geliyor buraya öğlen meyveli yoğurt alıp yiyor üstüne çerez yiyor bayağı diyet yapıyorum diyor

İyi akşamlar kuzum yarın akşam bakacağım videoya bu akşam ders çalışmam gerek
40 dk da 500 kalori videosu begüşün sabah paylaştığı

Yarın akşam bakacağım kuzum demek 500 kalori desene leslie den çok çok daha fazla yakıyor

leslie ne ki bunun yanında, hayır hepsini değil yarısını yapsan bile yeter.

Önerilerini dikkate alıcam

Yok tatlım ödem olunca ekmek ekledim öğünlere kahvaltı klasik hemen hemen.
Burası çok canlanmış bugün yetişemedim mesajlara

Menum
Salatalik,ceri domates
Bir bardak süt
Yarim dilim ekmek
Bir dilim salam

Ara bir yeşil elma bitter çikolata

Saat 17:00
firinda patatesli kofte
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt

2 lt su
Egzersiz 150 ip atlama.

ben artıdayım adet başlamadığı için. sen yine en azından eksidesin buda moral oluyor insana az çok eksi olsunda..
bende karaciğeri yağlandırıyo diye biliyorum fazlası hele ki geç saatte ve iki adet .. enteresaan beni dinlersen bi tane ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…