yaparsan iyi olur mecbur değil ama motive adaptasyon vs anladın senMenu paylasimı yapiyomuyuz ?
Ben zaten yemiyorum pek yediklerini bir görsen kiloları da var ama işte
sabah yazmıştım ya nill, 500 tk videosuHangi video bu
Hangi video bu
pek sağlıklı gelmedi bana. öğlende bişeyler ye yağ yerine kas kaybetme. önemli olan sağlıklı beslenerek zayıflamak. grisini nedir ya bir elma yeseydin bi havuç ya da YOĞURT yada ceviz ya da badem .....Bende bugün yediklerimi paylaşayım,
Kahvaltı: İnce 1 dilim kızarmış yağsız ekmek
Bir parça peynir,2 adet siyah zeytin, 1 küçük domates,1 adet çarliston biber
1 adet haşlanmış yumurta, şekersiz yeşil çay.
Ara: 2 adet grisini, türk kahvesi
Akşam: Yağsız salata, 5 yemek kaşığı ıspanak, 1 kepçe mantar çorbası
Ara: 2 adet kepekli diyet bisküvi, yeşil çay ( 1,5-2 litre arası su toplamda)
eline sağlık ne güzel yazmışsıncanım şu yediklerin kabaca, 500 kalori bile değil, şu an şok diyet yaparak vücudunu kitliyorsun. bu şekilde hem aç kalırsın hem kas kaybına uğrarsın. bence bir an önce düzene girmelisin. 3 ana öğün şart, atlama diye birşey yok geç kalktım öğlen yemeyim diye birşey yok. ara yapıp yapmamak sana kalmış ama bence 1 ya da 2 ara öğün iyidir. o yüzden yerinde sayıyorsun.
bana da devlet hastanesindeki diyetisyen demişti. ama ben yumurta ve peyniri aynı anda tüketiyorum. peynir yemezsem olmaz. sanırım ikiside protein olduğundan vermiyorlar
bence de ekmek olmasın ama peynir olsun. yumurta en önemli öğün yumurtasız kahvaltı olmamalı zaten.
canım geçiştirme, en büyük yanlış o . bu sefer akşam çok yüklenirsin yemeğe.
bitki çayı en fazla 3 fincan fazlası yorar bu menü güzel işte bu şekilde ye. ayrıca mercimek çorba ve patates aynı anda olmamalı akşam hep karbonhidrat almışsın. patates yiyorsan yanında yoğurt ye ve öğlen tüketmeye çalış.
tebrikler genç olmanın avantajları. az olmasında rağmen iyi vermişsin
o zaman senin pilatese ihtiyacın var hem sıkılaşırsın forma girersin. yürüyüş yeterli gelmeyebilir.
güzel bir menü ama öğlen yemeği yok 1 çorba bile olsa bişiler yemelisin.
bana da bu hafta diyetisyenim bisküvi verdi ama tabii sayıyla. erken yediğin için sıkıntı yok ama miktar önemli bence.
kiloları var ama farkında değiller
kiloları var ama büyük bi sağlık sorunları olmadığı için olayın farkında değiller
malesef benim etrafımdakilerde öyle herkesin kendi iradesi bişey diyemeyizki
sabah yazmıştım ya nill, 500 tk videosu
Evet farkındalar ama bir şey yapmak istemiyorlar yoksa hepsi 90 dan aşağı değilben çıkıyorum kızlar
yarın görüşmek üzere
40 dk da 500 kalori videosu begüşün sabah paylaştığı
Evet farkındalar ama bir şey yapmak istemiyorlar yoksa hepsi 90 dan aşağı değilBiri diyete girdi ara ara geliyor buraya öğlen meyveli yoğurt alıp yiyor üstüne çerez yiyor bayağı diyet yapıyorum diyor
İyi akşamlar kuzum yarın akşam bakacağım videoya bu akşam ders çalışmam gerek
Yarın akşam bakacağım kuzum demek 500 kalori desene leslie den çok çok daha fazla yakıyor
Oo çok iyi o vakit denemeli Leslie de beni kan ter içinde bırakıyor gerçileslie ne ki bunun yanında, hayır hepsini değil yarısını yapsan bile yeter.
Önerilerini dikkate alıcamcanım şu yediklerin kabaca, 500 kalori bile değil, şu an şok diyet yaparak vücudunu kitliyorsun. bu şekilde hem aç kalırsın hem kas kaybına uğrarsın. bence bir an önce düzene girmelisin. 3 ana öğün şart, atlama diye birşey yok geç kalktım öğlen yemeyim diye birşey yok. ara yapıp yapmamak sana kalmış ama bence 1 ya da 2 ara öğün iyidir. o yüzden yerinde sayıyorsun.
Önerilerin benim için önemli. İnsan bazen şaşırıyor ne yapacağını. Daha dikkatli olucam.
bana da devlet hastanesindeki diyetisyen demişti. ama ben yumurta ve peyniri aynı anda tüketiyorum. peynir yemezsem olmaz. sanırım ikiside protein olduğundan vermiyorlar
bence de ekmek olmasın ama peynir olsun. yumurta en önemli öğün yumurtasız kahvaltı olmamalı zaten.
bitki çayı en fazla 3 fincan fazlası yorar bu menü güzel işte bu şekilde ye. ayrıca mercimek çorba ve patates aynı anda olmamalı akşam hep karbonhidrat almışsın. patates yiyorsan yanında yoğurt ye ve öğlen tüketmeye çalış.
bana da bu hafta diyetisyenim bisküvi verdi ama tabii sayıyla. erken yediğin için sıkıntı yok ama miktar önemli bence.
dün aç kaldım arada olur 3 buçukta yedim azıcık sonra hiç bişey yemedim gece açlıktan zor uyudumYEMEK İSTEMEDİM çünkü 2 dilim kıbrıs tatlısı yemiştim korktum kilo alırım diye.
Bugün kahvaltımı yaptım sonra 1 ısırık muz başka da fırsat olmadı yemeğe. cacık yicem markete gidip geldikten sonra hemde büyüük bir kase cacık . mesela kahvaltıda ne yiyorsun yazar mısın . sen her öğünde bende kahvaltıda yiyorum ekmeği . tam buğday ekmeği ama gün içi bazı yemekler ekmeksiz yenmiyor . nadiren bir dilim daha yiyorum. Bende aramızda olmandan mutluluk duydum
Çok iyi ya acaba ben ne zman o kilolara incem
ben de aynı şeyi bekliyorumm :))Çok iyi ya acaba ben ne zman o kilolara incem
Ayy inşallah veririz yaa gerci yaz geliyo daha kolay veririz belkiben de aynı şeyi bekliyorumm :))
ben artıdayım adet başlamadığı için. sen yine en azından eksidesin buda moral oluyor insana az çok eksi olsunda..sbeden bu hafta yağdan verememişim maalesef aynıyım
geçen hafta: 76,3
bu hafta: 76.1
reglim çok gecikmişti çok stres oldum bildiğiniz gibi değil sabaha karşı olmuşum ama şiş bir haldeyim. h. sonu 2 lt su içebildim. h içi daha düzenli ve iyi oluyorum.
bu haftaki menüme, akşam arasında 2 porsiyon meyve ekledi dün 1 porsiyondan biraz fazla yedim ve hemen artıdayım. yani akşam 20.30 da 2 tane meyve çok değil mi dedim, hayır dedi. bilemedim valla. ki ben akşam 7 den sonra yenen meyvelerin direk simit yaptığını savunuyorum ve yememe kararı aldım ya da gündüz yiyeceğim bir tane o hakkımı öyle kullanacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?