♥haftalık kilo verme yarışması♥

ohh -800 tebrkler

Sağol hayatım senin zencefilli su işe yaradı sanırım Pes etmemek gerekirmiş demek ki. Tabi motivasyon, topikte olmak çok etkili.
iyi akşamlar canım geç oldu ama :)

çoklu alıntıya tıklıyorsun . en aşağıda cevapla kısmın da alıntıları ekle yazar öyle öğrenirsin
Bu sefer oldu sanırım.

Sağol hayatım senin zencefilli su işe yaradı sanırım Pes etmemek gerekirmiş demek ki. Tabi motivasyon, topikte olmak çok etkili.

Bu sefer oldu sanırım.
çok sevindim demek uyguladın . zayıflatmanın yanında faydalı içecek sonuçta. toksine atar .

oldu oldu

merhaba aramıza hoş geldin
şimdi listeye ekliyorum. hedefe az kalmış inşallah motive olursun bizimle.
peki diyetle mi verdin

Özellikle bir diyet uygulamadım. Ekmeği makarnayı pilavı tatlıyı vs kestim. 45 dakika yürüyüş yaptim. Burada paylaştığım gibi az sık öğünler tükettim. Ancak vardıysam değiştiğinden bu hafta pek yürüyüş yapamayacağım muhtemelen veremem pek verdigimi korumaya çalışacağım

Bugün eşimin elleri doluyken benden kendisine dondurma almamı rica etti. Diyeti unutup kendime de aldım ordan biraz fire verdim.
Akşam yemeği için kendime biraz özenip ızgara tavuklu salata yaptım. Sunum örneği için paylasiyorum

Biraz fazla oldu sanki ama çok geç yemediğimden +kilo olmaz umarım.

Tabi eşime ayrı menü yapmak durumunda kalıyorum

Eklentiler

• img1490037858325.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 36

eksideyim ama cumaya göre de artıdayım aslında

yemedim dün yersem de gündüz ara öğün olarak yemeyi düşünüyorum ve 1 tane

Günaydın;

Bugün bayağı erken kahvaltı yaptım. 07:00'da,

İncecik 2 dilim ekmeğe peynirli, domatesli tost. (yağsız)
4 adet zeytin, bir parça peynir.
Tek şekerli ufak bardakta çay, 330ml kadar su kahvaltı öncesinde.

09:15'te şekersiz yeşil çay.

Menum
Salatalik,ceri domates
Bir bardak süt
Yarim dilim ekmek
Bir dilim salam

Ara bir yeşil elma bitter çikolata

Saat 17:00
firinda patatesli kofte
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt

2 lt su
Egzersiz 150 ip atlama.

Akşam ki fırın köfte patatesin patateslerini yememeni öneririm canım kiloyu tutuyor şeker var patitiste haşlaması bir nebze tüketmeye çalışıyorum mesela Afiyet olsun diğer menülerin çok güzel

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 167 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa civanperçemi + kekik + papatya karışımı demleme çay
Öğle; 12:12 - Yarım kase tavuk suyu çorbası(tavuk yok) + 1 porsiyon zeytinyağlı bakla + 100 gr manda yoğurdu - 288 kalori
Ara; 13:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

Son düzenleme:
Dün ki menüm
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 167 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay demleme
Ara; 11:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi - 2 kalori
Öğle; 12:30 - Yarım kase yoğurt çorbası (pirinçleri ayıkladım) + 1 porsiyon ıspanaklı yumurta - 254 kalori
Ara; 1 ad.minik ekler - 70 kalori (İş yerindeki abilerin dilinden anca bu şekilde kurtuldum niye erkekler bu kadar aç)
Akşam; 19:30 - Hamsi + istavrit tava + biraz yeşil salata + yarım kase düğün çorbası - 179 kalori

Toplam kalori: 672

Akşam ki fırın köfte patatesin patateslerini yememeni öneririm canım kiloyu tutuyor şeker var patitiste haşlaması bir nebze tüketmeye çalışıyorum mesela Afiyet olsun diğer menülerin çok güzel
Sagol canim ama patatesden cok az yedim bana baya yariyo patatesi nadir tüketiyorum o yuzden . zaten artik akşam hafif olcak birde boyle deniyim bakim. 10 kilo verdim daha once simdi onceki gibi hızli veremiyorum belki de aksam yemeklerimden dolayi gerçi saat 19 :00 u gecmiyorum ama yinede eskisi gibi denim bide tek ogun sadece sabah yada oglen yiyip sonrasinda ara ögunde oldugu gibi atıştirmaliklarim olcak sonuclari yazarim :)

Bende kalori sayiyodum ama baktim genelde 700 civarinda en fazla 1000 oluyo gerek duymadim o yuzden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…