selam herkese.
geçen haftaki kilo 71.5
bu hafta 70.1
verilen: 1.4
69.9u 200 gramla kaçırmasaydım iyiydi :)
ohh -800 tebrklerHerkese merhabalar.
Kilomu yazıp kaçayım.
Ders arası
Geçen hafta 70.4
Bu hafta 69.6
Şişim indi şükür
iyi akşamlar canım geç oldu ama :)İyi akşamlar herkese bi de çoklu alıntı yapmayı becerebilsem
pazartesi böyle :)Yok tatlım ödem olunca ekmek ekledim öğünlere kahvaltı klasik hemen hemen.
Burası çok canlanmış bugün yetişemedim mesajlara
ooo sonunda aç olacan tabi doğru ölçüm
ohh -800 tebrkler
Bu sefer oldu sanırım.iyi akşamlar canım geç oldu ama :)
çoklu alıntıya tıklıyorsun . en aşağıda cevapla kısmın da alıntıları ekle yazar öyle öğrenirsin
çok sevindimSağol hayatım senin zencefilli su işe yaradı sanırımPes etmemek gerekirmiş demek ki. Tabi motivasyon, topikte olmak çok etkili.
Bu sefer oldu sanırım.
merhaba aramıza hoş geldin
şimdi listeye ekliyorum. hedefe az kalmış inşallah motive olursun bizimle.
peki diyetle mi verdin
Çok daha iyi kilolara inersin bence yeterki iste :)Çok iyi ya acaba ben ne zman o kilolara incem
ben artıdayım adet başlamadığı için. sen yine en azından eksidesin buda moral oluyor insana az çok eksi olsunda..
bende karaciğeri yağlandırıyo diye biliyorum fazlası hele ki geç saatte ve iki adet .. enteresaan beni dinlersen bi tane ye
Menum
Salatalik,ceri domates
Bir bardak süt
Yarim dilim ekmek
Bir dilim salam
Ara bir yeşil elma bitter çikolata
Saat 17:00
firinda patatesli kofte
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
2 lt su
Egzersiz 150 ip atlama.
Sagol canim ama patatesden cok az yedim bana baya yariyo patatesi nadir tüketiyorum o yuzden . zaten artik akşam hafif olcak birde boyle deniyim bakim. 10 kilo verdim daha once simdi onceki gibi hızli veremiyorum belki de aksam yemeklerimden dolayi gerçi saat 19 :00 u gecmiyorum ama yinede eskisi gibi denim bide tek ogun sadece sabah yada oglen yiyip sonrasinda ara ögunde oldugu gibi atıştirmaliklarim olcak sonuclari yazarim :)Akşam ki fırın köfte patatesin patateslerini yememeni öneririm canım kiloyu tutuyor şeker varpatitiste haşlaması bir nebze tüketmeye çalışıyorum mesela Afiyet olsun diğer menülerin çok güzel
Bende kalori sayiyodum ama baktim genelde 700 civarinda en fazla 1000 oluyo gerek duymadim o yuzden .Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 167 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa civanperçemi + kekik + papatya karışımı demleme çay
Öğle; 12:12 - Yarım kase tavuk suyu çorbası(tavuk yok) + 1 porsiyon zeytinyağlı bakla + 100 gr manda yoğurdu - 288 kalori
Ara; 13:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?