♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bende kalori sayiyodum ama baktim genelde 700 civarinda en fazla 1000 oluyo gerek duymadim o yuzden .

Çok iyi kilo vermişsin canım eminim hedefine ulaşacaksın

Ben kalori saymazsam kendimi durduramıyorum bazen

Merhabalar herkese,
Bugün menüm şöyle;
Sabah sucuklu yumurta(ev yapımı sucuk),az peynir, domates, salatalık be 1 dilim kepek ekmek.
Öğle yoğurtlu,pul binerli kereviz
Akşam koca tabak pırasa, yoğurt ve 1 dilim kepek ekmek
Menümü yorumlayacak olan var mı?
Memnun olurum

Kızlarr az önce bir hata yaptım ve profiterol yedim çoook ama çoook pişmanım keşke yemesrydim ya ne yapıyım şimdi kızlar bi öneriniz var mı
ben bu şekilde kaçamak yapınca akşamı sadece su içerek geçiriyorum ve sabah da sadece kahve içerek aç karnına yürüyüş yapıyorum.

bence gayet güzel bir menü eğer kereviz ve pırasa zeytinyağlı ise

Menu gayet iyi gorunuyo canim afiyet olsun

Sabah
Kiymali yumurta
Kuymak
İki ince dilim kepekli ekmek

Ara yesil elma

Aksam yarim avuc antep fistigi
2 ceviz

2 lt su ( birde boyle denicem sabahlari yiyip baska ögün yapmicam bu sekilde ara ogunlerim olcak gunde 1 ogun yicem sabah yada ogle olcak aksama birakmicam )

bence gayet güzel bir menü eğer kereviz ve pırasa zeytinyağlı ise
Kereviz yağsız salata şeklinde
Pırasa pirinçli ama zeytinyağlı. Normalde hiç pilav yemiyorum.

Menu gayet iyi gorunuyo canim afiyet olsun
Sağolasın
Doyabildin mi çok az yemişsin sanki

Salatayı değiştirerek yiyebilirsin kereviz brokoli ton balıklı salata tavuklu salata bunlar hep seçenektir canım
Harika bir menü daha ne olsun pırasa pirinçliyse 1 büyü tabak belki fazla gelmiştir hatta ekmeği yemesen bile doyardın yani illa ekmek olsun diye bakma olaya
Kızlarr az önce bir hata yaptım ve profiterol yedim çoook ama çoook pişmanım keşke yemesrydim ya ne yapıyım şimdi kızlar bi öneriniz var mı
Akşam yemeğini ona göre dengelersin kilo almazsın sadece vermeni zorlaştırır

Çok az bence vücut sıkmaya başlayacaktır öğle akşama doğru yesen daha sağlıklı akşam yememek daha güzel

menün güzel ama akşam öğlen iki kez sebze yerine, öğlen ki menüne tavuklu ton balıklı salata yapabilirsin yani öğlen et tavuk balık yemek uzun süre tokluk verir hem de akşama kadar yakarsın biliyorsun bu tarz şeylerin hazmı 4-6 saat arası sürüyor.

sorun yok kaldığın yerden devam bugün kaçamak yapmayarak devam et.

bu şekilde yaparak su ve kas kaybın olur. illa yemeyecem diyorsan akşam sadece salata ye, ama kahvaltı ve öğle yemeği şart yoksa nasıl ayakta duracaksın bir süre sonra enerjin bitecek bu sefer de daha fazla yükleneceksin. antep fıstığı yerine çiğ fındık badem fıstık tüketebilirsin.

sabah ki kahvaltın çok doyurucu çünkü protein almışsın ara yapmadan öğlene kadar durabilirsin. ama öğlen sebze ızgara salata yoğurt şart. prebiyotik de almalısın.

Badem sevmiyorum antep fistigini az tuketince zarari yok canim ama dedigin dogru kas kaybi olmasini bende istemiyorum kilo vermemi birz hizlandirmak icindi zorlanirsam öģlende de yerim aksama salata birakirim o sekilde de denemistim cunku

Günaydın,

Bugün kendime yine 2 dilim ekmekten tost yaptım, haşlanmış yumurta , peynir , domates ve zeytin yedim.

Dün gece yatmadan önce 1 bardak süt içip, biraz fındık yedim çünkü tartılınca korktum.

Ben kendimi hiç ac bırakmıyorum ara öğünlerimi hep yiyorum ama çok hızlı kilo vermeye başladım. Sağlığıma bisey olur diye az endişelendim. Pazartesi size 52.8i bildirdim dün gece yatmadan 51.4 çıktım her zaman ki tartım yanlis olamaz defalarca tartıldım.

Inşallah sağlıklı kilo veririm. 9 martta başladım bugün 22 mart 3 kilo 600 gram çok değil mi bu sürede vermek

Eklentiler

• 20170322_105141.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 31
Evet bugün kahvaltımı ekmeksiz yaptım sadece bir tane domates ve iki çatal da peynir yedim bir bardak da yeşil çay ile kahvaltımı sonlandırdım. Normalde bir dilim ekmek yiyorum ama dün profiterol yediğim için kendimi cezalandırdım. Kahvaltıdan bir saat sonra da yaklaşık 9,10 tane badem yedim, bademin içindeki yağın yağ yakımını hızlandırdığını duymuştum doğru mu acaba?

Bilmiyorum ama diyetisyen bana bir ayda 4 ve ya 6 kilo verdireceğim, normal olan da bu dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…