♥haftalık kilo verme yarışması♥

Akşam yemeğine de yarım balık, yoğurtlu kereviz salata, bol yeşil salata yedim arkasından 15 dakika kadar da spor yaptım ama dayanamadım bir kaşık fındık ezmesi yedim, tatlıya karşı zaafım var dayanamıyorum

Harika bir menü daha ne olsun pırasa pirinçliyse 1 büyü tabak belki fazla gelmiştir hatta ekmeği yemesen bile doyardın yani illa ekmek olsun diye bakma olaya
Teşekkür ederim...

Bilmiyorum ama diyetisyen bana bir ayda 4 ve ya 6 kilo verdireceğim, normal olan da bu dedi.

Ben o gün çok koşuşturdum devamlı işlerim vardı. Hep ayaktaydım yemek yemeğe bile fırsatım olmamıştı doğru düzgün oda etkili oldu. Şimdi 300-400 gr daha fazla çıkıyorum

Günaydın;

Kahvaltı;

07:00= 1 dilim tam buğday ekmeği, yarım haşlanmış yumurta, bir parça peynir, 2 adet zeytin, yarım domates

08:10= 15 dakika kardiyo yaptım,6-7 tane mekik çektim. Kahvaltıda yediklerim azıcık hareketlensin dedim.

09:30= Yeşil çay

Akşam yemeklerinde arada bir kaçamak yaptığınız oluyor mu. Arada bir vücudun şaşırtmak gerektiğini duymuştum
Benim dün öyle oldu mesela.
Sabah kahvaltı öğlen yemeği iptal oldu. 1 elma
Akşam biraz gün tabağı gibi oldu:)
Ama tatlı yoktu. Yine de ölçülü yemeye çalıştım.
Bugün dengeledim. Bana iyi geliyor. Arada sevdiğim şeyleri yemek ama yıkamada değil.
Bugün menüm şöyle
Sabah 1dilim ekmek ve 2 yumurta ile kahvaltı
Ara yoğurtlu kereviz salata
Akşam çok az tarhana ve yoğurtlu sebze
1 dilim ekmek
Ara
Yarım avuç fındık

Güzel bir menü, ben de genelde bu şekilde besleniyorum ama arada bir kaçamak yaptığım da oluyor doğrusu

Kizlar iki gundur menu paylasamiyorum. Egzersiz yapamadim ayagim rahatsizdi biraz. yediklerime dikkat edemedim ve sanki biraz kilo aldim . Yarın hizli bir dönuş yapcam ama isvec diyetine basliyorum burda sorun olmaz dimi listem belli zaten menu paylasmasam? Kilo bildirimi yapsam sadece ? Ne dersiniz?

Akşam yemeklerinde arada bir kaçamak yaptığınız oluyor mu. Arada bir vücudun şaşırtmak gerektiğini duymuştum

Ben dün akşam yemeğinde o kaçamağı fazlası ile yaptım maalesef
Beşamel soslu kaşarlı fırında makarna ve 3 adet köfte yedim ama ölçülü yedim. O saatten sonra kahvaltıya kadar bir şey yemedim sadece bol sıvı tükettim. Sabah kalkıp tartıldım bir sıkıntı yok çok şükür

ORTALIK BOŞ kalmış...

benim oluyor harfiyen uyguluuyorum diyemem açıkcası sonu kötü biten kaçamaklarım oldu özellikle de akşam 8 den sonra yenenler. test ettim kesinlikle kaçamak yapılacaksa tek öğünde ve gündüz olmalı. akşam kaçamağı acı patlıyor resmen.

biz de genelde kilo bildirimi yapıyoruz artık menü spor paylaşan kalmadı ama paylaşabilirsin tabii ki...isveç diyeti dukan değil dimi farklı mı ?

Cok iyi o zman bende arada menu paylasirim ama kilo bildirimi yaparim birbirimizi motive etme amacli .her pazartesiydi kilo bildirimi degil mi?
Bu arada dukan hic yapmadim isveç diyeti farklidir ama. Bugun başladim bende isvec diyetine. iki hafta sonra akdeniz diyetine devam etcem bu defa 6 lari gorcem 71 den asagi dusemedim bir turlu birde birkac gundur cook afedrsinz kabzlk cekyorum 72 gorunyom tartida morelim bozuldu o yuzden iki hafta hic cikmicam liste disina vee artik 60 lari gorcem insallah sizden de destek bekliyorum

6lara düşmek için ben de 1 haftadır uğraşıyordum son 200 gr bir türlü gitmemişti ama neyse ki bugün görebildim 6ları ucundan :) dün gece inanılmaz midem kazındı zar zor tuttum kendimi kilom 70.0dı diye, sabah tartılınca da iyi ki tutmuşum dedim. önümüzdeki birkaç günlük hedefim tok karnına da 6larda görünmek ve onu sağlama aldıktan sonra da diğer hedef 65e düşmek olacak. tartıda 69.9u görürsen motivasyonun kesinlikle artar, isveç diyetiyle bence 1 hafta içinde kesin görürsün 6ları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…