Canımm ne guzel motive edici bir yorum olmuss valla ne iyi olur en son ne zman 6kilolardaydim bilmiyorum isvec diyeti bana uygun devami gekcek insallah bende artik 6 lari gorcem zaten o zman daha motive olurum vee 59 a kadar inerim insallah yani oyle umut ediyorumm6lara düşmek için ben de 1 haftadır uğraşıyordum son 200 gr bir türlü gitmemişti ama neyse ki bugün görebildim 6ları ucundan :) dün gece inanılmaz midem kazındı zar zor tuttum kendimi kilom 70.0dı diye, sabah tartılınca da iyi ki tutmuşum dedim. önümüzdeki birkaç günlük hedefim tok karnına da 6larda görünmek ve onu sağlama aldıktan sonra da diğer hedef 65e düşmek olacak. tartıda 69.9u görürsen motivasyonun kesinlikle artar, isveç diyetiyle bence 1 hafta içinde kesin görürsün 6ları
ben de 59a kadar inmek istiyorum, uzun vadeli hedefim o. sen de benim gibi kısa vadeli hedefle başla bence. ben 72.5 kiloyken ilk hedef 69.9 demiştim, şimdi onu başardım, ikinci hedef 65 diyorum, 65e düşünce de 59 dicem. şu anki durumunu çok iyi anlıyorum çünkü cidden bir türlü inememiştim 69lara, 2-3 gün sabit kaldığım oldu, +100 çıktığım falan oldu, çok sinir bozucu bir durum :)) bir de ben hiç kaçamak yapmadığım halde veremedim kilo, o daha sinir bozucuyduCanımm ne guzel motive edici bir yorum olmuss valla ne iyi olur en son ne zman 6kilolardaydim bilmiyorum isvec diyeti bana uygun devami gekcek insallah bende artik 6 lari gorcem zaten o zman daha motive olurum vee 59 a kadar inerim insallah yani oyle umut ediyorumm
Olur olur bal gibi olurCanımm ne guzel motive edici bir yorum olmuss valla ne iyi olur en son ne zman 6kilolardaydim bilmiyorum isvec diyeti bana uygun devami gekcek insallah bende artik 6 lari gorcem zaten o zman daha motive olurum vee 59 a kadar inerim insallah yani oyle umut ediyorumm
Başlangıç kilomuz ve gidişat aynıben de 59a kadar inmek istiyorum, uzun vadeli hedefim o. sen de benim gibi kısa vadeli hedefle başla bence. ben 72.5 kiloyken ilk hedef 69.9 demiştim, şimdi onu başardım, ikinci hedef 65 diyorum, 65e düşünce de 59 dicem. şu anki durumunu çok iyi anlıyorum çünkü cidden bir türlü inememiştim 69lara, 2-3 gün sabit kaldığım oldu, +100 çıktığım falan oldu, çok sinir bozucu bir durum :)) bir de ben hiç kaçamak yapmadığım halde veremedim kilo, o daha sinir bozucuydu
Aynen oyleeOlur olur bal gibi olur
Azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz inş
Bazen kilo verme duruyo yada yavasliyo napalim oyle durumlarda en azindan kilo almıyoruz diyp avunalim cunku er yada gec gidecek kilolar inandiģimiz sürece sorun yok. Ama eger yeter artik olmuyo diyip pes edersek o pskolojiyle daha da fazla kilo alırız .ayrica bende senin gibi yapyorum once hedefi kücük tutuyrum. simdi 69 bi gorim sonra 65 sonra 59 sonra en son 55 insallah :)hayal etmesi kolay umarim vermesi de kolay olurben de 59a kadar inmek istiyorum, uzun vadeli hedefim o. sen de benim gibi kısa vadeli hedefle başla bence. ben 72.5 kiloyken ilk hedef 69.9 demiştim, şimdi onu başardım, ikinci hedef 65 diyorum, 65e düşünce de 59 dicem. şu anki durumunu çok iyi anlıyorum çünkü cidden bir türlü inememiştim 69lara, 2-3 gün sabit kaldığım oldu, +100 çıktığım falan oldu, çok sinir bozucu bir durum :)) bir de ben hiç kaçamak yapmadığım halde veremedim kilo, o daha sinir bozucuydu
Menü güzel ama çok az değil mi? Bir de bunların önden hafif bir çorba içsen sindirim sistemini de çalıştırır diye düşünüyorum2.günüm bitti ve cokta guzel gecti cok şükür hatta bu aksam ki meyve hakkimi sabaha mi biraksam acaba oyle olur heralde .pazartesi tartilcam ama endişeliyim insallah vermismdir kilo.ama sindirim problemim var ondan cok umutlanamiyorum :/
İkinci gun akşam menum
Mor lahana turşusuna bayılyorum hem belkı iyii gelr bana o yuzden salataya da ilave ettim
Bu tabagın da yarısını yedim tabi
2 lt su
20 dakıka elptik
Isvec diyeti yapiyorum canim sabah nescafe vardi ogen biraz yogurt salam.aksamda bunlar ama 13 gunluk bir diyet sadeceMenü güzel ama çok az değil mi? Bir de bunların önden hafif bir çorba içsen sindirim sistemini de çalıştırır diye düşünüyorum
Hmm tamam şimdi anladım hızlı kilo verdirirse ben de deniyim ama salam yiyemem benIsvec diyeti yapiyorum canim sabah nescafe vardi ogen biraz yogurt salam.aksamda bunlar ama 13 gunluk bir diyet sadece
Bende ufak tefek degşklikler yapyom ama kacamak degil onun yerine başka bir alternetif bulursunHmm tamam şimdi anladım hızlı kilo verdirirse ben de deniyim ama salam yiyemem ben
Gunaydin nasil gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?