- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Günaydın herkese. Güne kahve ile başladım. Diyet listemde öyle bir şey yok ama canım istedi. Kahvaltı da bir haşlanmış yumurta, söğüş,iki dilim tam buğday ekmeği, beş adet zeytin yedim. Kızlar diyet listeme çok dikkat ediyorum, günde bir saat kadar da yürüyüş yapıyorum ama iki kilo verdim, kaldım, daha da veremiyorum neden böyle oldu ki?
Gunaydin kizlar bu gün ki kilom 85.8
Daha once hic diyet yapmayan biri olarak duzenli olarak kilo vermek cok guzel.
Ben hic bir diyet yapmiyorum, sadece beyin obezligimi yendim.
Daha diyetisyene gitmedim. Bir ay sonra gel dedi ben ikinci haftamdayımdiyetisyenin ne diyo peki bu konuda takılmanı normal mi buluyor
Daha diyetisyene gitmedim. Bir ay sonra gel dedi ben ikinci haftamdayım
1.3.17 de 90.2 kg ile baslamistimçok güzel canım tebrikler. kaç kg ile başlamıştın?
tabiki katılabilirsin :) boy kilo ve hedef yazarsan listeye ekliyim birazdanmerhaba katılabiliyor muyuz acaba gruba?sbeden
sorun olmaz canım . ayağın nasıl olduKizlar iki gundur menu paylasamiyorum. Egzersiz yapamadim ayagim rahatsizdi biraz. yediklerime dikkat edemedim ve sanki biraz kilo aldim . Yarın hizli bir dönuş yapcam ama isvec diyetine basliyorum burda sorun olmaz dimi listem belli zaten menu paylasmasam? Kilo bildirimi yapsam sadece ? Ne dersiniz?
ne zaman istersen katılabilirsin. kilo bildirimleri pazartesi yapılıyor.kızlar buraya ne zaman katılablırım? hangı gun aşlayıp kılo bildiriyorsunuz ?
vayy kitara harika bir sonuç tebrik ederim
günaydın canım çok fena grip oldum kaç gündür çekiyorum ciğerlerim sökülüyo iyileşme sürecinde
oyy oyy fena olmuş geçmiş olsun kaptaniçemgünaydın canım çok fena grip oldum kaç gündür çekiyorum ciğerlerim sökülüyo iyileşme sürecinde
sen nasılsın maşallah 57 görmek haaa
süpersin maşallah . inşallah böyle devam edersin tebrik ederim çok güzel bi ilerleme olduGunaydin kizlar bu gün ki kilom 85.8
Daha once hic diyet yapmayan biri olarak duzenli olarak kilo vermek cok guzel.
Ben hic bir diyet yapmiyorum, sadece beyin obezligimi yendim.
1.3.17 de 90.2 kg ile baslamistim
günaydın kızlar
kaç gündür çok hastayım ne koku ne tat alabiliyorum. regl hala başlamadı gecikti.
kilom sabit
vayy kitara harika bir sonuç tebrik ederim
kendinde farklılıklar görmeye başladın mı?
kesin görmüşsündür çok güzel kilo verdin ve çok güzel gidiyosun
tabiki katılabilirsin :) boy kilo ve hedef yazarsan listeye ekliyim birazdan
günaydın canım çok fena grip oldum kaç gündür çekiyorum ciğerlerim sökülüyo iyileşme sürecinde
sen nasılsın maşallah 57 görmek haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?