♥haftalık kilo verme yarışması♥

günaydın :) hayatımda hiç sabah aç karna kahve içmedim nasıl bişey acaba.
kilo bildirimlerini net yapın rakamlarla ve ismimi etiketleyin gözümden kaçabiliyor yoksa

kızlar biraz sonra profil resmimi değiştircem. elimde çok güzel kız rezimleri var İSTEYEN VARSA ÖRNEKLER KOYARIM

günaydın iyi haftalar herkese

sbeden geçen hafta 76,1
bu hafta 75,1

cuma kontrolüm vardı 1,7 yağdan gitmiş çok sevindim. sbeden yağ oranım %37.3 oldu.
tebrikler beni geçmiş oldun yağ yüzdesinde . aramızda 2 kilo var şuan. 30 martta yağ yüzdem ya yerinde sayar ya da fazla çıkar gibi geliyor bakalım az kaldı.

Spor bitti artık evde yürüyüş bandında yürüyorum . şimdilik 45 dk hızlı tempo . hastalıkla beraber çok zor oluyo feci ter atıyorum daralmaktan . günde 1 saate çıkarıcam kısa zamanda. ve sonra günde 2 kere 1 saat yürücem.
1 kız 3 ayda 25 kilo vermiş günde 4 saat yürümüş ama. sabah 2 akşam 2 . o benim için zor

bimden lastik aldım plates lastiği öneririm. o lastiklerle çok hareket öğrenmiştim. hergün yapıcam artık.

Beni de gör sbeden:) yeni üye alıyor musunuz mesajımı yazdım ama görmediniz sanırım :)

Kızlar gruptan iki kişiyiz yağ yüzdesini takip eden. Yağ yüzdenizi merak ediyorsanız bazı eczanelerde bakıyorlar. geçen farkettim camda yazı vardı. verdiğiniz kilo yağdan mı kastan mı bakarsınız. ya da kaslı bi insan mısnız yoksa yağlı bi insan mısınız görürsünüz ÜCRETSİZ VİTAMİN ÖLÇÜYORLAR BİDE ONA BAKTIRCAM BU HAFTA

oyy oyy fena olmuş geçmiş olsun kaptaniçem nerde üşüttün o kadar öyle
evet yavaştanda olsa vermeye devam ediyorum hedefe az kaldı inşallah
teşekkür ederim doğalgazı kapatıyordum ara da unutuyordum bakmışım ev soğumuş üşüyoruz öyle öyle hasta oldum az kaldı sonra üstüne bi koruma çekersin oldu bitti

aynen öyledaha ne olsun
hedefe varana kadar böyle devam o zaman

teşekkür ederim doğalgazı kapatıyordum ara da unutuyordum bakmışım ev soğumuş üşüyoruz öyle öyle hasta oldum az kaldı sonra üstüne bi koruma çekersin oldu bitti
aman daha kapatma kaptanım,daha erken derecesini düşür ama kapatma yanii
yine ramazana kadar devam edicem sonrasında artık korumaya geçerim heralde

bense hiç ilaç içmedim etkilemesin diye. biraz önce oldum çok düzensizim yaa bazen 30 günde bazen 40 günde bir oluyo 2 kere doktora gittim bişey çıkmadı. varsa bile kolay kolay çözümleyemiyrlr çevremden biliyorum. kameralı filan iyice baktılar iç dış YOK BİŞEY ÇOK ŞÜKÜR

ooo iyiymiş gülerek giy. bende geçen lc nin yüksek bel pantolonunu aldım fermuar düğme yok çok rahat bi pantolon. 40R beden getirttim. bi önceki aynısı 42R idi. bu 40R oldu çok güzel topladı karnı filan . kullanışlı ve 35 tl öneririm. ciks duruyor

Boy 160 kilo 90.3 ilk hedef 85,80,75 tarzında
Son hedef 60
Çok teşekkür ederim:)
rica ederm canım aramıza hoşgeldin.
ilk hedefi 85 yazıyrm bana 2. hedef zamanı hatırlatırsın
her pazartesi bildirim yapıyoruz.
boyuna göre kilon çok çok fazla fiziki görünümünü tahmin edebiliyorum.
herşey daha iyiye gidecek zayıflayacksın her hafta eksi görmek istiyorum az veya çok ama eksii.
her hafta takip edeceğim kilonu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…