günaydın :) hayatımda hiç sabah aç karna kahve içmedim nasıl bişey acaba.Günaydın herkese. Güne kahve ile başladım. Diyet listemde öyle bir şey yok ama canım istedi. Kahvaltı da bir haşlanmış yumurta, söğüş,iki dilim tam buğday ekmeği, beş adet zeytin yedim. Kızlar diyet listeme çok dikkat ediyorum, günde bir saat kadar da yürüyüş yapıyorum ama iki kilo verdim, kaldım, daha da veremiyorum neden böyle oldu ki?
aramıza hoşgeldin bu ilk gününBoyum 1.67 Kilom 68 hedef 50 teşekkürler
tebrikler
Beni de gör sbeden:) yeni üye alıyor musunuz mesajımı yazdım ama görmediniz sanırım :)Spor bitti artık evde yürüyüş bandında yürüyorum . şimdilik 45 dk hızlı tempo . hastalıkla beraber çok zor oluyo feci ter atıyorum daralmaktan . günde 1 saate çıkarıcam kısa zamanda. ve sonra günde 2 kere 1 saat yürücem.
1 kız 3 ayda 25 kilo vermiş günde 4 saat yürümüş ama. sabah 2 akşam 2 . o benim için zor
bimden lastik aldım plates lastiği öneririm. o lastiklerle çok hareket öğrenmiştim. hergün yapıcam artık.
ALIYORUM TATLIM SIRAYLA İLERLEDİĞİMDEN GÖRMEDİMBeni de gör sbeden:) yeni üye alıyor musunuz mesajımı yazdım ama görmediniz sanırım :)
Boy 160 kilo 90.3 ilk hedef 85,80,75 tarzındaALIYORUM TATLIM SIRAYLA İLERLEDİĞİMDEN GÖRMEDİM
boy kilo hedef yazarsan şimdi ekliyim listeye
Suan Iyi cok sukur birkac gun cok zorlanmsdm simdi spor yapablyorumsorun olmaz canım . ayağın nasıl oldu
teşekkür ederimoyy oyy fena olmuş geçmiş olsun kaptaniçemnerde üşüttün o kadar öyle
evet yavaştanda olsa vermeye devam ediyorum hedefe az kaldı inşallah
aynen öyledaha ne olsun26 günde çok iyi bir sonuç tebrik ederim canım spor yapabiliyor muydun peki ?
ben regl oldum bitti bile, senin niye gecikti ki bu kadar. üstelik antibiyotik kullanmama rağmen oldum yani.
sağol begüşüm, kasım ayında 42 beden pantolon almıştım, zayıflayıp içine gireceğim demiştim ve c.tesi giydim oldu :) daha ne olsun
bisiklet mi sürdün yoksa o ilk zaman genelde ayağı sakatlarSuan Iyi cok sukur birkac gun cok zorlanmsdm simdi spor yapablyorum
aman daha kapatma kaptanım,daha erken derecesini düşür ama kapatma yaniiteşekkür ederimdoğalgazı kapatıyordum ara da unutuyordum bakmışım ev soğumuş üşüyoruz öyle öyle hasta oldum az kaldı sonra üstüne bi koruma çekersin oldu bitti
bense hiç ilaç içmedim etkilemesin diye. biraz önce oldum çok düzensizim yaa bazen 30 günde bazen 40 günde bir oluyo 2 kere doktora gittim bişey çıkmadı. varsa bile kolay kolay çözümleyemiyrlr çevremden biliyorum. kameralı filan iyice baktılar iç dış26 günde çok iyi bir sonuç tebrik ederim canım spor yapabiliyor muydun peki ?
ben regl oldum bitti bile, senin niye gecikti ki bu kadar. üstelik antibiyotik kullanmama rağmen oldum yani.
sağol begüşüm, kasım ayında 42 beden pantolon almıştım, zayıflayıp içine gireceğim demiştim ve c.tesi giydim oldu :) daha ne olsun
ooo iyiymiş gülerek giy. bende geçen lc nin yüksek bel pantolonunu aldım fermuar düğme yok çok rahat bi pantolon. 40R beden getirttim. bi önceki aynısı 42R idi. bu 40R oldu çok güzel topladı karnı filan . kullanışlı ve 35 tl öneririm. ciks duruyor26 günde çok iyi bir sonuç tebrik ederim canım spor yapabiliyor muydun peki ?
güzel havayla olsaydım nerdee ev havasında olmuşgeçmiş olsun canım ahh hep bu güzel havalar mahvetti bizi
İp atladim hamlik yapti :)))bisiklet mi sürdün yoksa o ilk zaman genelde ayağı sakatlar
rica ederm canım aramıza hoşgeldin.Boy 160 kilo 90.3 ilk hedef 85,80,75 tarzında
Son hedef 60
Çok teşekkür ederim:)
hımm benm diz altı kemklerimi ağrıtıyoİp atladim hamlik yapti :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?