- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
spora gidicem bir saat sonra rakibem :)) gözüne sokayım dedim ahahhahahiç kaçırmam takipteyim
babamın kontrolleri vardı ciddi bir şey değil. ama hastane havası malum sıkıntılı.. çökertti içimi çürüttüneden hastanedesin hayırdır ??
simit olmamış akşama hafif olacak rakibem :)
spora gidicem bir saat sonra rakibem :)) gözüne sokayım dedim ahah
Allah kolaylik versin bizim kizda kac gundur ishal ates dis cikariyo.
selam kızlaaaarrr
ay ne kadar bunaltıcı bir gün değil miruh halimi karman çorman etti
sabah kahvaltım
peynirli yumurta
çeyrek dilim ekmek
öğlen
yarım simit +çay
akşam belli değil
simit yemeyeydim iyiydi aslında ama sabahtan öğlene kadar hastanede olunca moral ve sinirsel olarak çöküş yaşadım kendimi mutlu etmeye ihtiyacım vardıyerken mutluydum ama yedikten sonra mutlu kaldığımı söyleyemicem pişmanım
hepimizin sıkıntısı farklı :) çok siterdim az basenim olsun popom olsun :)
Tamamdır süper o zamanCanım ben 8-6 burdayım :)) Akşam eve gittiğimde tablet,bilg ne varsa kaldırıyorum. Yoksa çocuklar başından kalkmıyorlar,yasak koydum bende :) O yüzden akşamları olmuyorum. Evet kilolalarımız aynı gibi takipte olursak birbirimizi daha iyi olur
akşamı yedim derken ? bu saatte mi ? ay canım acıkmayacak mısın gece falan. poğaça kek olmamışMerhaba fit bayaarrrr.... Hic iyi olmayan bir menu ile karsinizdayim. Sabah bir kozlenmis patlican ve bir dilim peynir. Aksami da yedim bir pogaca ve bir dilim kek. Spor ise 30 dakika yuruyus 100 sguat 20 dakika plates
aferin aferin rakibeme bak yaaa gözünü açtık resmen. benim de spor yapmam lazım altta kalırsam çatlarım ayol
canım istediğin gibi hitap et , sonuçta kımse kımsenın yasını aklında tutamaz , kimsede buna takılmaz ama cok incesin tatlımhatunlar bir de bir şey soracağım ben. bu başlıkta çeşitli yaşlarda hatunlar olarak toplandık. kiminiz benle yaşıt kiminiz benden büyük. ama tercihen samimi olmaktan ve abla vs dememekten yanayım. nihayetinde yaşlı ya da orta yaşlı olarak görmüyorum sizleri. gençsiniz ve daha da gençleşme çabasındasınız :) ama aranızda ben büyüğüm bana abla demeni tercih ederim bana ciddiyetini koru 'siz' diye hitap et diyeniniz olursa seve seve de hitap ederim :) buna bir açıklık getirelim de ben rahat rahat yazayım
geçmiş olsun canım
yarım simit=2 dilim ekmek bence fazla olmamış ki
ayyyy en güzeli orantılı alıp verenler, hastayım onlara
ben kilo alınca koccaman bi popom oluyo, 57,5 kiloyken bel 67 cm popom 101 cm di
Merhaba fit bayaarrrr.... Hic iyi olmayan bir menu ile karsinizdayim. Sabah bir kozlenmis patlican ve bir dilim peynir. Aksami da yedim bir pogaca ve bir dilim kek. Spor ise 30 dakika yuruyus 100 sguat 20 dakika plates
akşamı yedim derken ? bu saatte mi ? ay canım acıkmayacak mısın gece falan. poğaça kek olmamışdüzeltmemiz lazım kendimizi çok kaçamak yapıyoruz hepimiz
Yaz sen istediğin gibi yaaa hepimiz 20 li yaşlardayız zatennnn :)hatunlar bir de bir şey soracağım ben. bu başlıkta çeşitli yaşlarda hatunlar olarak toplandık. kiminiz benle yaşıt kiminiz benden büyük. ama tercihen samimi olmaktan ve abla vs dememekten yanayım. nihayetinde yaşlı ya da orta yaşlı olarak görmüyorum sizleri. gençsiniz ve daha da gençleşme çabasındasınız :) ama aranızda ben büyüğüm bana abla demeni tercih ederim bana ciddiyetini koru 'siz' diye hitap et diyeniniz olursa seve seve de hitap ederim :) buna bir açıklık getirelim de ben rahat rahat yazayım
olsun olsun ben yüz bulmayayım yerim yoksafazla o simit olmadı çok ayıp
bizim senle vücut tiplerimiz de aynı galiba. ben de aynı durumdayım çünkü :) bel 66-67 kalça ise bağımsızlığını ilan etmiş 100+ larda hükümdarlık sürüyor
Bazen kardeşim de anneme Fatma der çok komik oluyo hoşumuza gidiyoisimle hitap etmek candırr :) beniim eski okulumdaki kankalarımın biri 64lü biri 68 liydi isimleriyle gitap ederdim herkes dönüm bi bana bi onlara bakıyordu ahaha.
walla ben kalırım altta, bu havada hayatta popomu kaldırmam, hatta eve gideyim sıcak bişeyler hazırlayıp battaniye altında dizi izlicem
ayyyy senin iyi olmayan menülerine hastayım, o keki yiyim iki saat sonra benim kan şekerim düşüyor iyice acıkıyorum
acıkmıo acıkmıo öyle öyle 40 kilo verdi
Maaşallah maaşallah 90-60-90 a doğru gidiyosun kıskanmıyorum haaaşuanki ölçülerim bel:64 kalça:92kilo verdikçe orantılanmaya başladı
sabah : 2 kucuk dılım ekmek + 1 dilim peynır + yarım domates + 1 sıvrı bıber + cay
ogle : 1 dilim tavuk + 1 dılım esmer ekmek + 2 kasaık yoğurtlu ıspanak
şimdi nescafe ıcıyorum kremalı malesfe , döksem mı ne yapsam
işte bende de tam tersi göbek büsbüyük :)ayyyy en güzeli orantılı alıp verenler, hastayım onlara
ben kilo alınca koccaman bi popom oluyo, 57,5 kiloyken bel 67 cm popom 101 cm di
bak ya benden cm olarak incesin çatladım şuanşuanki ölçülerim bel:64 kalça:92kilo verdikçe orantılanmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?