♥haftalık kilo verme yarışması♥

neden hastanedesin hayırdır ??

simit olmamış akşama hafif olacak rakibem :)
babamın kontrolleri vardı ciddi bir şey değil. ama hastane havası malum sıkıntılı.. çökertti içimi çürüttü
dimi dimi yaaa olmadı o akşamı hafif yiyeyim ben dediğin gibi telafi etmem lazım yoksa bu haftayı eksiyle bitiremicem

Allah kolaylik versin bizim kizda kac gundur ishal ates dis cikariyo.

geçmiş olsun canım

yarım simit=2 dilim ekmek bence fazla olmamış ki

hepimizin sıkıntısı farklı :) çok siterdim az basenim olsun popom olsun :)

ayyyy en güzeli orantılı alıp verenler, hastayım onlara
ben kilo alınca koccaman bi popom oluyo, 57,5 kiloyken bel 67 cm popom 101 cm di

Tamamdır süper o zaman

Merhaba fit bayaarrrr.... Hic iyi olmayan bir menu ile karsinizdayim. Sabah bir kozlenmis patlican ve bir dilim peynir. Aksami da yedim bir pogaca ve bir dilim kek. Spor ise 30 dakika yuruyus 100 sguat 20 dakika plates
akşamı yedim derken ? bu saatte mi ? ay canım acıkmayacak mısın gece falan. poğaça kek olmamış düzeltmemiz lazım kendimizi çok kaçamak yapıyoruz hepimiz

aferin aferin rakibeme bak yaaa gözünü açtık resmen. benim de spor yapmam lazım altta kalırsam çatlarım ayol

walla ben kalırım altta, bu havada hayatta popomu kaldırmam, hatta eve gideyim sıcak bişeyler hazırlayıp battaniye altında dizi izlicem

canım istediğin gibi hitap et , sonuçta kımse kımsenın yasını aklında tutamaz , kimsede buna takılmaz ama cok incesin tatlım

geçmiş olsun canım

yarım simit=2 dilim ekmek bence fazla olmamış ki

ayyyy en güzeli orantılı alıp verenler, hastayım onlara
ben kilo alınca koccaman bi popom oluyo, 57,5 kiloyken bel 67 cm popom 101 cm di

olsun olsun ben yüz bulmayayım yerim yoksa fazla o simit olmadı çok ayıp

bizim senle vücut tiplerimiz de aynı galiba. ben de aynı durumdayım çünkü :) bel 66-67 kalça ise bağımsızlığını ilan etmiş 100+ larda hükümdarlık sürüyor

Merhaba fit bayaarrrr.... Hic iyi olmayan bir menu ile karsinizdayim. Sabah bir kozlenmis patlican ve bir dilim peynir. Aksami da yedim bir pogaca ve bir dilim kek. Spor ise 30 dakika yuruyus 100 sguat 20 dakika plates

ayyyy senin iyi olmayan menülerine hastayım, o keki yiyim iki saat sonra benim kan şekerim düşüyor iyice acıkıyorum

akşamı yedim derken ? bu saatte mi ? ay canım acıkmayacak mısın gece falan. poğaça kek olmamış düzeltmemiz lazım kendimizi çok kaçamak yapıyoruz hepimiz

acıkmıo acıkmıo öyle öyle 40 kilo verdi

Yaz sen istediğin gibi yaaa hepimiz 20 li yaşlardayız zatennnn :)

şuanki ölçülerim bel:64 kalça:92 kilo verdikçe orantılanmaya başladı

walla ben kalırım altta, bu havada hayatta popomu kaldırmam, hatta eve gideyim sıcak bişeyler hazırlayıp battaniye altında dizi izlicem

oooo süper yapma yapma benim işime gelirrr

ayyyy senin iyi olmayan menülerine hastayım, o keki yiyim iki saat sonra benim kan şekerim düşüyor iyice acıkıyorum

acıkmıo acıkmıo öyle öyle 40 kilo verdi

iyiymiş o zaman yaw. ben acıkırım da şahsen

yapmışsın artık dökme canım ya. ama krema tüketme çok yine de. hem selülit de yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…