- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
geçmiş olsun hastane kapısı bile insanı çökertiyor.babamın kontrolleri vardı ciddi bir şey değil. ama hastane havası malum sıkıntılı.. çökertti içimi çürüttü
dimi dimi yaaa olmadı oakşamı hafif yiyeyim ben dediğin gibi telafi etmem lazım yoksa bu haftayı eksiyle bitiremicem
ahah canım rakibem sen,n sayende :))aferin aferin rakibeme bak yaaa gözünü açtık resmen. benim de spor yapmam lazım altta kalırsam çatlarım ayol
Güzellll az yemişsin işte ne istiyon spor da yapılmışşşMerhaba fit bayaarrrr.... Hic iyi olmayan bir menu ile karsinizdayim. Sabah bir kozlenmis patlican ve bir dilim peynir. Aksami da yedim bir pogaca ve bir dilim kek. Spor ise 30 dakika yuruyus 100 sguat 20 dakika plates
beli tam olarak nerden ölçüyosunşuanki ölçülerim bel:64 kalça:92kilo verdikçe orantılanmaya başladı
gurur duyuyorum seninleahah canım rakibem sen,n sayende :))
ben de hep ikisi bi arada içiyorum filtre kahve alıcam bakalımyapmışsın artık dökme canım ya. ama krema tüketme çok yine de. hem selülit de yapar
bel ölçüsü belin en ince olduğu yerden ölçülür oyuntunun en fazla olduğu bölge.beli tam olarak nerden ölçüyosun
filtre kahve hiç içmedim ben nasıl bir şey. sade falan mı oluyor. pek kahve düşkünü değilim. çaycıyım ben. kahve istedim mi sade türk kahvesi tüketiyorumben de hep ikisi bi arada içiyorum filtre kahve alıcam bakalım
sağol canım :)geçmiş olsun hastane kapısı bile insanı çökertiyor.
evet akşama hafif yiyoruzz :))
Wow nasıl bir serüven bu. Ve su konusunda kesinlikle haklısın canım. Bu arada tabloyu yeni gördüm ellerine sağlık müthiş olmuşsu zayiflarken buyuk yardimci o olmadan olmuyor.bizde de kiloyu sevmezler oldum olasi takigim. lisede 56 filandim. ben lisede bi taktim su harici bir yudum sivi veya yiyecek almadan tam 3 gun yemeden dolandim okulda devam ediyordu. dedemin tansiyonunu olcerlerken benim tansiyonuda olcturdm düşük cikinca akrblr kızdı dusup bayilirsin bir an nasıl yemezsin bende saniyorm zayifliyrm kas gidiyrms bilgi yoktu o zamanlar. bide 2010 da bi 15 gunde filan 6 kilo vermistm. ama kasmis. sabah bir lokma ekmek bir lokma yumurta bir cay ve cok su öğlen iki lokma kuru ekmek yani neredeyse yine hic yemeyerek 66 dan 60 a düştüm. 65 le evlendim 1 bucuk yilda 81 oldum hamile kaldim.bilerek 105 le dogum simdi bu gunlerdeyim. bazen hastalik derecesinde sapityrm bu sefer saglikla ilerliyrm . çok yazdım
oooo süper yapma yapmabenim işime gelirrr
iyiymiş o zaman yaw. ben acıkırım da şahsen
Maaşallah maaşallah 90-60-90 a doğru gidiyosun kıskanmıyorum haaa
işte bende de tam tersi göbek büsbüyük :)
bak ya benden cm olarak incesin çatladım şuanbenim bel 66 kalça 95
Ben göbeğin alt kısmından ölçtüğüme bel diyodum yanlış mıııbel ölçüsü belin en ince olduğu yerden ölçülür oyuntunun en fazla olduğu bölge.
canım dışarda bi kaç kez içmiştim sade ceya sütlü . daha sağlıklı dedi bi arkadaş bakalım alıp deniycem :) kahve çok severimfiltre kahve hiç içmedim ben nasıl bir şey. sade falan mı oluyor. pek kahve düşkünü değilim. çaycıyım ben. kahve istedim mi sade türk kahvesi tüketiyorum
bende bende acıkırım dayanamam
ölç bakim kız, deli etme adamı ölçülerle çık karşıma(hiç zannetmiyorum büsbüyük olduğunu)
yakala beni
beli tam olarak nerden ölçüyosun
http://img26.imageshack.us/img26/136/57653443.jpgbende bende acıkırım dayanamam
ölç bakim kız, deli etme adamı ölçülerle çık karşıma(hiç zannetmiyorum büsbüyük olduğunu)
yakala beni
Ben de çaycıyım daha fazla sıvı tüketiyosunfiltre kahve hiç içmedim ben nasıl bir şey. sade falan mı oluyor. pek kahve düşkünü değilim. çaycıyım ben. kahve istedim mi sade türk kahvesi tüketiyorum
Ben göbeğin alt kısmından ölçtüğüme bel diyodum yanlış mııı
şöle bişi arakadaşa göbeğimi gösterdim oha dedi hiç beklenmeyecek bi performans. bel diil böle göbek var yusyuvarlak anlatamıyorum. :))
83-84 civarı geldi. son soru basen nerden ölçülüyocanım resmi ölçüm şekli: en alt kaburganın üstüne işaret parmağını koy, leğen kemiğinin üstüne de serçe parmağını tam ortası asıl bel ölçüm yeri(genelde zayıflarda göbek deliğinin hemen üstüdür, göbekli olanlarda bu ölçü azcık şaşıyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?