♥haftalık kilo verme yarışması♥

geçmiş olsun hastane kapısı bile insanı çökertiyor.

evet akşama hafif yiyoruzz :))

Merhaba fit bayaarrrr.... Hic iyi olmayan bir menu ile karsinizdayim. Sabah bir kozlenmis patlican ve bir dilim peynir. Aksami da yedim bir pogaca ve bir dilim kek. Spor ise 30 dakika yuruyus 100 sguat 20 dakika plates
Güzellll az yemişsin işte ne istiyon spor da yapılmışşş
Ben de squata devamm bugün 20 şer dakikalık yürüyüşün üstüne 100 er den 300 yaptımm

Wow nasıl bir serüven bu. Ve su konusunda kesinlikle haklısın canım. Bu arada tabloyu yeni gördüm ellerine sağlık müthiş olmuş

oooo süper yapma yapma benim işime gelirrr

iyiymiş o zaman yaw. ben acıkırım da şahsen

bende bende acıkırım dayanamam

Maaşallah maaşallah 90-60-90 a doğru gidiyosun kıskanmıyorum haaa

işte bende de tam tersi göbek büsbüyük :)

ölç bakim kız, deli etme adamı ölçülerle çık karşıma(hiç zannetmiyorum büsbüyük olduğunu)

bak ya benden cm olarak incesin çatladım şuan benim bel 66 kalça 95

yakala beni

filtre kahve hiç içmedim ben nasıl bir şey. sade falan mı oluyor. pek kahve düşkünü değilim. çaycıyım ben. kahve istedim mi sade türk kahvesi tüketiyorum
canım dışarda bi kaç kez içmiştim sade ceya sütlü . daha sağlıklı dedi bi arkadaş bakalım alıp deniycem :) kahve çok severim

bende bende acıkırım dayanamam

ölç bakim kız, deli etme adamı ölçülerle çık karşıma(hiç zannetmiyorum büsbüyük olduğunu)

yakala beni

şöle bişi arakadaşa göbeğimi gösterdim oha dedi hiç beklenmeyecek bi performans. bel diil böle göbek var yusyuvarlak anlatamıyorum. :))

beli tam olarak nerden ölçüyosun

canım resmi ölçüm şekli: en alt kaburganın üstüne işaret parmağını koy, leğen kemiğinin üstüne de serçe parmağını tam ortası asıl bel ölçüm yeri(genelde zayıflarda göbek deliğinin hemen üstüdür, göbekli olanlarda bu ölçü azcık şaşıyo:))

83-84 civarı geldi. son soru basen nerden ölçülüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…