83-84 civarı geldi. son soru basen nerden ölçülüyo
sen göbüşünü ölçmediğine emin misin kuzum? çünkü benim göbüş kısmı 75 falan çıkıo(leğen kemikleri yüzünden)83-84 civarı geldi. son soru basen nerden ölçülüyo
Ben anlıyorum bir arkadaşım öyleydi kız çok zayıf her yeri düzgün göbeği çıkıyodu genelde yemeklerden sonra tabii doktora bile gitti onun için dr karın kaslarını sıkılaştırması gerektiğini söylemişti aynı sorun hepimizde varşöle bişi arakadaşa göbeğimi gösterdim oha dedi hiç beklenmeyecek bi performans. bel diil böle göbek var yusyuvarlak anlatamıyorum. :))
yakala beni
yanlış ölçüm canım o . ölçtüğüm yer simit bölgesi oluyor. bel ölçüsü belin en ince kıvrımından alınır. belin altı göbektir. göbek altı simit bölgesi. sonra kalça basen diye giderBen göbeğin alt kısmından ölçtüğüme bel diyodum yanlış mııı
bi al dene bakim sonra bilgi vercanım dışarda bi kaç kez içmiştim sade ceya sütlü . daha sağlıklı dedi bi arkadaş bakalım alıp deniycem :) kahve çok severim
işte böyleyim :)) kocaman bi göbeğim var derken buydu :)hadi yaaaaa
şimdi kalça: poponun en çıkık yuvarlak yerinden ölçülüo(aynanın karşısında yandan bakarak ölçebilirsin)
amaaa
basen daha aşağıdan yanlara çıkıntın varsa ordan ölçülüo (basen içinde aynaya düz bak ve çıkıntılı yeri ölç )
döktüm canım , çay aldım yerine ıcıme sınmedı , cok canım cekmıstı , ofiste sütte yokyapmışsın artık dökme canım ya. ama krema tüketme çok yine de. hem selülit de yapar
sen göbüşünü ölçmediğine emin misin kuzum? çünkü benim göbüş kısmı 75 falan çıkıo(leğen kemikleri yüzünden)
sen göbüşünü ölçmediğine emin misin kuzum? çünkü benim göbüş kısmı 75 falan çıkıo(leğen kemikleri yüzünden)
tarif ettiğin gibi ölçtüm ya bi ara arkadaşa ölçtüreyim :))
75 miyaaaaaa benim 85 ama beni gaza getirdin kısss
Ben de zaten benim burda olmama sebep su bir de squat yapmamasu321 ben senin ölçüleri çooookkkk merak ediyorum biara ölçüp yazsan olur mu?
bi de vücut yağ oranın azaldı diye düzensizlik oluşmuştu, geçti mi? nasıl geçti?
aynı benım arkadaşımda oyleydı cok zayıftı ama sadece gobegı vardı , onun ıcın spor sartBen anlıyorum bir arkadaşım öyleydi kız çok zayıf her yeri düzgün göbeği çıkıyodu genelde yemeklerden sonra tabii doktora bile gitti onun için dr karın kaslarını sıkılaştırması gerektiğini söylemişti aynı sorun hepimizde var
mezromu aldım spora götürcem ölçtürcem kendimi arkadaşa ahahminerva canım basen de kalçanın altında ölçülüyor. kalça kıvrımının bittiği yerden. toto altı işte
Canim ben salonda bilgisayari koltuga koyuyorum karsisinda yapiyorum. Zor olmuyor zaten cok dönmeli cok yer degistirmeli bir sey olmadigi icin. Walk walk walk demesi bir sure sonra batiyor ama hareketleri ogrendikten sonra sesini kisip yapmaya basladim benne zamandır yapıyosun. nerden başlamak lazım. bi de kadını mı izliycem hareketleri mi yapıcam die düşünüyorum ben. zor oluyor mu?
mezromu aldım spora götürcem ölçtürcem kendimi arkadaşa ahah
Canim ben salonda bilgisayari koltuga koyuyorum karsisinda yapiyorum. Zor olmuyor zaten cok dönmeli cok yer degistirmeli bir sey olmadigi icin. Walk walk walk demesi bir sure sonra batiyor ama hareketleri ogrendikten sonra sesini kisip yapmaya basladim ben
Hay Allah'ım ölçülere bak..Atın beni denizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?