♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kızlar lesli ye tekrar baktımm tam benlik yaaa telefonuma nasıl indiricem ne kadar internet lazııım
direkt telefona inmez ki .iner mi ?? önce bilgisayrda indirmek lazım. eğer telefonda izlemek istiyorsan bilgisayarda mp4 formatına çevirip telefona atman lazım sanırsam

Canim ben tarif edeyim kotan yenilenmeden kendince yap sen de hic yoktan iyidiriyidir. yerinde yuruyorsun, yanlara adim atiyorsun, ysnlara adim atarken kollari acip kapatiyorsun, one ge arkaya tekmeler var, one tekme isinma asamasinda ufak sonrasinda buyuk, dizi karnina cekiyorsun, ileri geri yuruyorsun, arada da kollari calistirmak icin kaldirip indiriyorsun. Ozeti bu
1 mil 15 dakika 2 mil 32 falan isinmasiyla esnemesiyle birlikte, 3 mil de 45

bizim topikimizin pasta,tatlı,kurabiye diye çırpınan Çıtırları ; sizze pasta örnekleri göstereyim de şu tatlıdan uzak durun artık

Woow super bunlar ya cok gercekci olmus sondaki kafalar takdir ettim nasil yapmislar boylee buyuk emek

Telefona video indiriliyor. Ama kalitesine gore baya baya mb yer internetinizden. Wi fi uzerinden indirecekseniz sorun yok ama internet paketiniz varsa yapmayin etmeyin bencebence. Isteyen olursa yine anlatabilirim elimden geldigi kadar

ayyy teşekkür ederim :) bir müzük eşliğinde yapabilirim sanırsam normalde video süreleri de uzun değilmiş. uzun olsa sıkılırdım ben

kıs takdir et diye paylaşmadım azcık iğren de tatlı yeme diye paylaştım

su321 ben senin ölçüleri çooookkkk merak ediyorum biara ölçüp yazsan olur mu?
bi de vücut yağ oranın azaldı diye düzensizlik oluşmuştu, geçti mi? nasıl geçti?
Hemen söyleyeyim tatlım şimdi ölçtüm valla.
Düzensizlik geçti canım doktor ilaç verdi ama kullanmadım ben 1 hafta soğan kürü yaptım rabbime şükür kendiliğinden tam zamanında oldu.
Vücut ölçülerim de
göğüs 88
bel 65
göbek 70
kalça 94
Böyle benim ölçülerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…