Hay Allah'ım ölçülere bak..Atın beni denizlere
bizim topikimizin pasta,tatlı,kurabiye diye çırpınan Çıtırları ; sizze pasta örnekleri göstereyim de şu tatlıdan uzak durun artık
direkt telefona inmez ki .iner mi ?? önce bilgisayrda indirmek lazım. eğer telefonda izlemek istiyorsan bilgisayarda mp4 formatına çevirip telefona atman lazım sanırsamKızlar lesli ye tekrar baktımm tam benlik yaaa telefonuma nasıl indiricem ne kadar internet lazııım
Tabiki yememek :)))ya da yememek
tercih bizim hatunlar :) sizce ????
Hiç bilgim yok ki tlf u da yeni aldım zatenndirekt telefona inmez ki .iner mi ?? önce bilgisayrda indirmek lazım. eğer telefonda izlemek istiyorsan bilgisayarda mp4 formatına çevirip telefona atman lazım sanırsam
efferimTabiki yememek :)))
Canim ben tarif edeyim kotan yenilenmeden kendince yap sen de hic yoktan iyidiriyidir. yerinde yuruyorsun, yanlara adim atiyorsun, ysnlara adim atarken kollari acip kapatiyorsun, one ge arkaya tekmeler var, one tekme isinma asamasinda ufak sonrasinda buyuk, dizi karnina cekiyorsun, ileri geri yuruyorsun, arada da kollari calistirmak icin kaldirip indiriyorsun. Ozeti bumerakla bekliyorum :)
şu leslie ablaya ben de el atıcam yaaa çok merak ettim :) yeni aya bir girelim kotam sıfırlansın daşimdi kota sınırındayım çünkü .
ama tatlımmm herkesin boyuna çapına göre
bizim topikimizin pasta,tatlı,kurabiye diye çırpınan Çıtırları ; sizze pasta örnekleri göstereyim de şu tatlıdan uzak durun artık
Öhöm öhömKatılıyorum uzun boylu olup da kilo alan arkadaşlarım çok kaba görünüyolar
Canim ben tarif edeyim kotan yenilenmeden kendince yap sen de hic yoktan iyidiriyidir. yerinde yuruyorsun, yanlara adim atiyorsun, ysnlara adim atarken kollari acip kapatiyorsun, one ge arkaya tekmeler var, one tekme isinma asamasinda ufak sonrasinda buyuk, dizi karnina cekiyorsun, ileri geri yuruyorsun, arada da kollari calistirmak icin kaldirip indiriyorsun. Ozeti bu
1 mil 15 dakika 2 mil 32 falan isinmasiyla esnemesiyle birlikte, 3 mil de 45
Woow super bunlar ya cok gercekci olmus sondaki kafalartakdir ettim nasil yapmislar boylee buyuk emek
Ben kaba görünmüyorum be fotomu gördünüz kaba mıyım Allah aşkınaÖhöm öhöm
Birincisi diyomuşum yeter ki yemek olsuntatlı yemek
ya da yememek
tercih bizim hatunlar :) sizce ????
Hemen söyleyeyim tatlım şimdi ölçtüm valla.su321 ben senin ölçüleri çooookkkk merak ediyorum biara ölçüp yazsan olur mu?
bi de vücut yağ oranın azaldı diye düzensizlik oluşmuştu, geçti mi? nasıl geçti?
Hangi oyuntubel ölçüsü belin en ince olduğu yerden ölçülür oyuntunun en fazla olduğu bölge.
Oradaki su içecek su mu yoksa ben su mu anlamadım ama hemen üstüme alınıp çok teşekkür ediyorumBen de zaten benim burda olmama sebep su bir de squat yapmama
Menume devam edeyim
ogle
sabah yedigim kepekli totun diger yarisi
5 li cay
ara
1 paket cubuk kraker
sekersiz cay
aksam
2 dl tt ekmek
taze fasulye
3 yk dondurma
Birincisi diyomuşum yeter ki yemek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?