300 sguat mı yaptın vayy beeeeeGüzellll az yemişsin işte ne istiyon spor da yapılmışşş
Ben de squata devamm bugün 20 şer dakikalık yürüyüşün üstüne 100 er den 300 yaptımm
Evet valla acıkmıyorum yaa karnım tokken uyumak rahatsız ediyor beni illa yatarken midem boş olacak alışmışım öyle.ayyyy senin iyi olmayan menülerine hastayım, o keki yiyim iki saat sonra benim kan şekerim düşüyor iyice acıkıyorum
acıkmıo acıkmıo öyle öyle 40 kilo verdi
Hangi oyuntu
Evet cok uzun surmeyince insan sıkılmıyor canim. Mesela gunde 3 mil yapacaksan 1 er mil olarak ayirip da yapabiliyormussun. O yonu de guzel bence.ayyy teşekkür ederim :) bir müzük eşliğinde yapabilirim sanırsamnormalde video sügomde uzun değilmiş. uzun olsa sıkılırdım ben
kıs takdir et diye paylaşmadımazcık iğren de tatlı yeme diye paylaştım
Ben normalde de genelin öğle yemeği saatinde akşam yemeği yiyorum ama bugün baya erken oldu.akşamı yedim derken ? bu saatte mi ? ay canım acıkmayacak mısın gece falan. poğaça kek olmamışdüzeltmemiz lazım kendimizi çok kaçamak yapıyoruz hepimiz
Evet cok uzun surmeyince insan sıkılmıyor canim. Mesela gunde 3 mil yapacaksan 1 er mil olarak ayirip da yapabiliyormussun. O yonu de guzel bence.
Beyinli olan gercekten cok igrenc vicik vicik gorunuyor. Ama otekiler o kadar degilmis yenebilir diyomusum
Isciligi emegi takdir ettim ben yaaa
hee tamam o zaman :) eh ben daha yeni tanıyorum zamanla görcem :)Ben normalde de genelin öğle yemeği saatinde akşam yemeği yiyorum ama bugün baya erken oldu.
Veli ziyaretine gittim 30 dakika kala haber etmeme rağmen ne ara poğaça kek yaptı bilmem birer tane yedim artık akşam yemeğine saydım.
Bugünlük böyle oldu yoksa bilen bilir beni katı kurallarım vardır
ay canım Allah iyiliğini versinYa hepiniz ölçülenmişsiniz bakıyorum. Ben dışardayım bugün malesef işler birikmiş. Ben de en yakın zamanda bir oyuntu bulabilirsem belimi ölçeceğim
Burda oyariz biz. Bize birakYa hepiniz ölçülenmişsiniz bakıyorum. Ben dışardayım bugün malesef işler birikmiş. Ben de en yakın zamanda bir oyuntu bulabilirsem belimi ölçeceğim
:))) Bende Akşam ölçeceğim merak ettirdi kızlar. Gerçekle bi yüzleşelim bakalım:)Ya hepiniz ölçülenmişsiniz bakıyorum. Ben dışardayım bugün malesef işler birikmiş. Ben de en yakın zamanda bir oyuntu bulabilirsem belimi ölçeceğim
Tabiki rakibem bakalım ne durumdayız:))) Bende Akşam ölçeceğim merak ettirdi kızlar. Gerçekle bi yüzleşelim bakalım:)
Mımmm tandır .. nefise afiyet olsun menü güzel amaMenümü yazayım
Sabah biraz peynir, domates, salatalık ve bir dilim gibi pide ekmek
Öğlen bir porsiyon tandır, yeşil ve çoban salata, cacık
Akşam bir kase mercimek çorbası
en guzelı aslında tatlım , biz mide tokken yatıyoruz büyük hataEvet valla acıkmıyorum yaa karnım tokken uyumak rahatsız ediyor beni illa yatarken midem boş olacak alışmışım öyle.
veli ziyaretımı oluyor ? öğretmenler eve mı gıdıyor , ne guzelmıs :)Ben normalde de genelin öğle yemeği saatinde akşam yemeği yiyorum ama bugün baya erken oldu.
Veli ziyaretine gittim 30 dakika kala haber etmeme rağmen ne ara poğaça kek yaptı bilmem birer tane yedim artık akşam yemeğine saydım.
Bugünlük böyle oldu yoksa bilen bilir beni katı kurallarım vardır
açamadım buradan ya evden açayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?