♥haftalık kilo verme yarışması♥

ayyyy senin iyi olmayan menülerine hastayım, o keki yiyim iki saat sonra benim kan şekerim düşüyor iyice acıkıyorum

acıkmıo acıkmıo öyle öyle 40 kilo verdi
Evet valla acıkmıyorum yaa karnım tokken uyumak rahatsız ediyor beni illa yatarken midem boş olacak alışmışım öyle.

Evet cok uzun surmeyince insan sıkılmıyor canim. Mesela gunde 3 mil yapacaksan 1 er mil olarak ayirip da yapabiliyormussun. O yonu de guzel bence.

Beyinli olan gercekten cok igrenc vicik vicik gorunuyor. Ama otekiler o kadar degilmis yenebilir diyomusum
Isciligi emegi takdir ettim ben yaaa

akşamı yedim derken ? bu saatte mi ? ay canım acıkmayacak mısın gece falan. poğaça kek olmamış düzeltmemiz lazım kendimizi çok kaçamak yapıyoruz hepimiz
Ben normalde de genelin öğle yemeği saatinde akşam yemeği yiyorum ama bugün baya erken oldu.
Veli ziyaretine gittim 30 dakika kala haber etmeme rağmen ne ara poğaça kek yaptı bilmem birer tane yedim artık akşam yemeğine saydım.
Bugünlük böyle oldu yoksa bilen bilir beni katı kurallarım vardır

evet ayrı yapılması da güzelmiş.denicem ya bir denemediğim bu kaldı sanırsam ah bu kilolar

hee tamam o zaman :) eh ben daha yeni tanıyorum zamanla görcem :)

Ya hepiniz ölçülenmişsiniz bakıyorum. Ben dışardayım bugün malesef işler birikmiş. Ben de en yakın zamanda bir oyuntu bulabilirsem belimi ölçeceğim
ay canım Allah iyiliğini versin oyuntu yoksa da bu topik sayesinde oluşacak

veli ziyaretımı oluyor ? öğretmenler eve mı gıdıyor , ne guzelmıs :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…