- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
Arkadaşlar bu sabah bir soru sormuştum hedef kilolarla ilgili, çok teşekkür ederim herkes çok güzel yanıtlar vermiş, bu durumda ben de yukarıda yazdığım gibi bir 51 e ineyim (2 kg sonra) hedefi 48 yapıcam, 50 ye inince de 47, minimum 46 ya inerim, 46 kg olduğumda herkes göz altlarımın mor olduğunu, çenemin sivrildiğini söylemişlerdi. Benim de bebeğim var, enerjim gitmesin o kadar da. Oğlum büyüyünce bakarız:))
Bugün yediklerim:
Sabah:
1 peynirli puaça
Sütlü kahve
Öğlen:
Yayla çorbası
salata
minik parça fırın makarna ve 2-3 kaşık enginar (etsiz)
Akşam:
4-5 kaşık bulgur pilavı, yoğurdun içine dereotu ve maydanoz.
Yeşil çay
Sütlü kahve
Erik, kiraz ve yeni dünya. (kalorisi düşük meyveler)
kıs acık diye yazmıyoz eğer fazla yediysek kızılsın ki yemeyelim korkudan diye eğer güzel az diyete uygun yediysek de çok yiyenlere vicdan azabı olsun bir daha yiyemesinler diye yazıyoruzkızlar siz yediklerinizi buraya yazdıkça ben okuyup acıkmaya başlıyoruum
Bu bende ters tepki yaptı sanırım yaa birde artık az yemeye çalışdığım için sizin yazdıklarınız gözümde canlanıyookıs acık diye yazmıyoz eğer fazla yediysek kızılsın ki yemeyelim korkudan diye eğer güzel az diyete uygun yediysek de çok yiyenlere vicdan azabı olsun bir daha yiyemesinler diye yazıyoruzyani her durumda yemek yenmesin diye yazıyoruz
aman diyeyimBu bende ters tepki yaptı sanırım yaa birde artık az yemeye çalışdığım için sizin yazdıklarınız gözümde canlanıyoo
ben de toparlayayım.
sarımsak çayı
sabah
1 yumurta az yağda
yarım dilim ekmek
zeytin
peynir
reçel
domates
saat:13:00 da
limonlu meyveli soda okulda arkadaş elime tutuşturdu
saat 15:00
makarna
çok fazla salata elim bola gitmiş
yoğurt
geri zamanlarda
elma
yarım bardak süt
3-4 tane kuru üzüm
sarımsak çayı
yeşilçay
neskafe
ahah yok canım midem almaz gün içinde içtiklerim. :))günü güzel tamamlamışsın gibi duruyor :) bu sarımsak çayı,yeşil çay,nescafeyi art arda içmedin demi kıs kafa falan yapmasınyan yana masum durmuyolar gibi sanki ismen
gayet güzel tamamlamışsın öğlenki simitte fazlasıyla dengelenmiş :)ben gün içinde menümüü bölük pörçük yazdımdı ama ben de tamamlanmış olarak yazayım neyim eksik
sabah
peynirli yumurta + çeyrek dilim ekmek (normalde ekmek yemem ama yumurta suluca kalmış,suluca kalınca sevmem içim bulanmasın diye yedim )
öğlen yarım simit + çay (şekersiz)
ara öğün minik porsiyon kiraz
akşam
tarhana çorbası + salata ( tarhana çorbasının üstüne azcık kaşar peyniri rendeledim seviyorum ) ekmek yok
saat 22.00 civarı ayran içtim.
günlük su tüketimim de sanırsam anca 1,5 lt oldu. arttırmam lazım
dimi dimi :) :) rahatladım yahuuugayet güzel tamamlamışsın öğlenki simitte fazlasıyla dengelenmiş :)
açım en iyisi uyumak ya. yarın iş varr Allahtan eğitim var 1 hafta eğlenceli geçiyo :)dimi dimi :) :) rahatladım yahuuu
Ahahaa korkuttun beni tamamdır azar azar yerim artık canımın istediği yiyecekleri gidip biraz meyve yiyeyim de açlığımı yatıştırayım :)aman diyeyimgözünü sakın aç bırakma. sanırsam sen aç kalınca tehlikeli olanlardansın. bence sen yasak koyma kendine. bir şey yemek istersen çok az tadımlık ye. abartmadan. yoksa 1 -2 haftalık diyetten sonra saldıracakmışsın gibi bir his oldu bende
Hiç sorma önce söylemiim dedim, Kalabalığız, araya kaynarım dedimama bu menüyü açıklayacak cesarette olduğundan çok takdir ettim heee
Iyi geceler...Aciktim uyumam lazim kizlar hepinizi opuyorum ac uyuyun birsey olaz iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?