♥haftalık kilo verme yarışması♥

aynı gün içinde hem poğaça hem makarna hem bulgur pilavı fazla olmuş tatlım :) 3ünden biri olsa kamufle edilebilir ama 3 ü aynı gün fazla. daha dikkat edersin bundan sonra.he aynı hatayı ben de yapmıyor muyum yapıyorum. yapmamak lazım
ayrıca kilo konusunda doğrusun. ben de hedefimi 46-47 olarak verdim ama öncelikli hedefim tabiki 50 olmak. hedef yolunu kısa tutarsak ulaşması daha kolay olur

ben gün içinde menümüü bölük pörçük yazdımdı ama ben de tamamlanmış olarak yazayım neyim eksik
sabah
peynirli yumurta + çeyrek dilim ekmek (normalde ekmek yemem ama yumurta suluca kalmış,suluca kalınca sevmem içim bulanmasın diye yedim )
öğlen yarım simit + çay (şekersiz)
ara öğün minik porsiyon kiraz
akşam
tarhana çorbası + salata ( tarhana çorbasının üstüne azcık kaşar peyniri rendeledim seviyorum ) ekmek yok
saat 22.00 civarı ayran içtim.
günlük su tüketimim de sanırsam anca 1,5 lt oldu. arttırmam lazım

kızlar siz yediklerinizi buraya yazdıkça ben okuyup acıkmaya başlıyoruum
kıs acık diye yazmıyoz eğer fazla yediysek kızılsın ki yemeyelim korkudan diye eğer güzel az diyete uygun yediysek de çok yiyenlere vicdan azabı olsun bir daha yiyemesinler diye yazıyoruz yani her durumda yemek yenmesin diye yazıyoruz

Bu bende ters tepki yaptı sanırım yaa birde artık az yemeye çalışdığım için sizin yazdıklarınız gözümde canlanıyoo

Bu bende ters tepki yaptı sanırım yaa birde artık az yemeye çalışdığım için sizin yazdıklarınız gözümde canlanıyoo
aman diyeyim gözünü sakın aç bırakma. sanırsam sen aç kalınca tehlikeli olanlardansın. bence sen yasak koyma kendine. bir şey yemek istersen çok az tadımlık ye. abartmadan. yoksa 1 -2 haftalık diyetten sonra saldıracakmışsın gibi bir his oldu bende

ben de toparlayayım.

sarımsak çayı
sabah
1 yumurta az yağda
yarım dilim ekmek
zeytin
peynir
reçel
domates

saat:13:00 da

limonlu meyveli soda okulda arkadaş elime tutuşturdu

saat 15:00
makarna
çok fazla salata elim bola gitmiş
yoğurt

geri zamanlarda
elma
yarım bardak süt
3-4 tane kuru üzüm
sarımsak çayı
yeşilçay
neskafe

günü güzel tamamlamışsın gibi duruyor :) bu sarımsak çayı,yeşil çay,nescafeyi art arda içmedin demi kıs kafa falan yapmasın yan yana masum durmuyolar gibi sanki ismen

günü güzel tamamlamışsın gibi duruyor :) bu sarımsak çayı,yeşil çay,nescafeyi art arda içmedin demi kıs kafa falan yapmasın yan yana masum durmuyolar gibi sanki ismen
ahah yok canım midem almaz gün içinde içtiklerim. :))

gayet güzel tamamlamışsın öğlenki simitte fazlasıyla dengelenmiş :)

Ahahaa korkuttun beni tamamdır azar azar yerim artık canımın istediği yiyecekleri gidip biraz meyve yiyeyim de açlığımı yatıştırayım :)

ama bu menüyü açıklayacak cesarette olduğundan çok takdir ettim heee
Hiç sorma önce söylemiim dedim, Kalabalığız, araya kaynarım dedim
Ama sonra da kimi kandırıyorum ki dedim, şimdi 45 dk walk at home yaptım
Belki tulumbacıkları yakarım diye
Ama ötekilerin halayı devam ediyo

Kizlar beyaz unlu gidalardan uzak durun azda yeseniz bir sonraki ogun daha ac olmanizi saglar insulinle alakali lutfen listelerdeki poaca simit tulumbaciklar olmaz ya okuyunca sasirdim kaldim mecbur kalmadikca beyazun yokk unutmayin yemedikce daha az aciktiginizi hissedeceksiniz inaninn denedim bunu ben bugun tek beyaz unum cu bbik krakerdi ve en buyuk hatamdi kantimden alabilecegim tek gida idi uygun sizde dikkat edin buna emginiz bosa gitmesin uzulurum ac kalip kilo veremezseniz umutsuzlukngelir denendi

Gunaydiiin kizlar hadi uyanin spor kahvalti hadi hadi üyusmak yok kilolar gidecek hadi
sabah sabah tartildim kahvaltimi yaptim habarleri izleyip cayimi yudumluyorum az sonra yola koyulacagim egitim kadrosu bireyi olarak
28 mayis
tarti maalesef 74.6 gosterdi sikinti yok bekliyordum
menu
sabah
1 minik kepekli peynirli sandovic
bol domates salatalik
sekersiz cay
hepinize hayirli gunler aman yediklerimize dikkat edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…