canım akşam ölçtüm durum pek iyi değil, uzun bir sürede ölçmeyi düşünmüyorum,gözle görülür bi incelme olsun belki o zaman :))Tabiki rakibem bakalım ne durumdayız
Geçmiş olsun çok uzun süre ayakta kalınca belin ağrıması normal.Allah şifanı versin.. İşte zayıf olunca böyle sorunlar olmuyo ne arasan hemen buluyorsun, hemde daha ucuza biz hem bulamıyoruz hem beden büyüdükçe fiyat büyüyo.carsiya gittim yürüyerek eve 3 saat 45 dakika sonra girebildim..bu kadar yürümeye bir elma yedim bi kasede yoğurt yerim sutlu kahve icerim yeter. cok yoruldum.uzerime bi tane tunik bulamadim . ucuzlarin kumasi cok kotuydu
bi yerde begendim bir tane bedeni kalmamis daha da gelmez dediler. yine üstüme bisey alamadan geldim karnim göğüs bolumum yada baska bi yerim bi taraf uysa bi taraf uymuyor sinir oldum.acil zayiflamam lazim biktim yaaaa o kadar da aradim belim agriyo offf .
Tebrikler canım, gün geçtikçe irade sağlamlaşıyoAy eşimle bir açılışa geldik hiçbir şey yemedim kendime inanamıyorum. Tabi burdaki zayıf kadınların etkisi oldu!!!
:)))) iyiymiş ben hiç çekemiyorum karnımı içeri hele de oturunca mümkün değil fırlıyo mübarekSen yine bol.giyinerek kamufle etmişsin. Arkadasim o kadar alismis ki karnini icine cekerek gezer. Saldi mi sok olurduk...
ama dogumdan sonra karin kasları zayifladigindan olurmus. Zor yani...
ben de kilolyum ama kalas gibiyim.hertarafim ayni oranti da yani
verdiğin her bir kiloda aynaya bak kendini gözlemle canim hangisinde mutlu olur iyi hissedersen orada kal bakalim sana dogum sonrası hangi kilo yakisacakArkadaşlar bu sabah bir soru sormuştum hedef kilolarla ilgili, çok teşekkür ederim herkes çok güzel yanıtlar vermiş, bu durumda ben de yukarıda yazdığım gibi bir 51 e ineyim (2 kg sonra) hedefi 48 yapıcam, 50 ye inince de 47, minimum 46 ya inerim, 46 kg olduğumda herkes göz altlarımın mor olduğunu, çenemin sivrildiğini söylemişlerdi. Benim de bebeğim var, enerjim gitmesin o kadar da. Oğlum büyüyünce bakarız:))
Bugün yediklerim:
Sabah:
1 peynirli puaça
Sütlü kahve
Öğlen:
Yayla çorbası
salata
minik parça fırın makarna ve 2-3 kaşık enginar (etsiz)
Akşam:
4-5 kaşık bulgur pilavı, yoğurdun içine dereotu ve maydanoz.
Yeşil çay
Sütlü kahve
Erik, kiraz ve yeni dünya. (kalorisi düşük meyveler)
tatlı yemek
ya da yememek
tercih bizim hatunlar :) sizce ????
sanada Günaydın canım yarin daha asagi çıkarsınGunaydiiin kizlar hadi uyanin spor kahvalti hadi hadi üyusmak yok kilolar gidecek hadi
sabah sabah tartildim kahvaltimi yaptim habarleri izleyip cayimi yudumluyorum az sonra yola koyulacagim egitim kadrosu bireyi olarak
28 mayis
tarti maalesef 74.6 gosterdi sikinti yok bekliyordum
menu
sabah
1 minik kepekli peynirli sandovic
bol domates salatalik
sekersiz cay
hepinize hayirli gunler aman yediklerimize dikkat edelim
Ben kaba görünmüyorum be fotomu gördünüz kaba mıyım Allah aşkına
Birincisi diyomuşum yeter ki yemek olsun
Hemen söyleyeyim tatlım şimdi ölçtüm valla.
Düzensizlik geçti canım doktor ilaç verdi ama kullanmadım ben 1 hafta soğan kürü yaptım rabbime şükür kendiliğinden tam zamanında oldu.
Vücut ölçülerim de
göğüs 88
bel 65
göbek 70
kalça 94
Böyle benim ölçülerim
yalnız o abla gibi olsa belim , göbeğim ah ah
Evet cok uzun surmeyince insan sıkılmıyor canim. Mesela gunde 3 mil yapacaksan 1 er mil olarak ayirip da yapabiliyormussun. O yonu de guzel bence.
Beyinli olan gercekten cok igrenc vicik vicik gorunuyor. Ama otekiler o kadar degilmis yenebilir diyomusum
Isciligi emegi takdir ettim ben yaaa
teşekkürler tatlim baktim o an isim cikti yazarmsonra dedim unuttum Kusura bakma .nasilsin kilolarin ne alemdesbeden'cim yeni topiğin hayırlı uğurlu olsun.özele de pazartesi msj attım bakmadın herhalde
Minerva ve melekimsi sizler benım rakıplerimsiniz ama ben size yetişeemem gibi geliyor bakalım ..
@melekimsi 79 çıktıı canım. şöle bişi var ben yuvarlağım hoca öle dedi sırtım dar mesela . ne kadar anlatamasam da.
sporumu yaptım da geldim. terleri attım da geldim.
yetişirsin geçersin bile rakibem :)
Ay eşimle bir açılışa geldik hiçbir şey yemedim kendime inanamıyorum. Tabi burdaki zayıf kadınların etkisi oldu!!!
Sağol tatlim simdi gecti dinlenince. dizden asagi spor desenli hafif bir tunik buldm indrimde bedeni kalmamisti ama.bir büyük bedenini denedim merak edip o güzel benim süstümde rezil oldu zayiflara yakisiyor güzel şeyler sabirla devam ediyoruzGeçmiş olsun çok uzun süre ayakta kalınca belin ağrıması normal.Allah şifanı versin.. İşte zayıf olunca böyle sorunlar olmuyo ne arasan hemen buluyorsun, hemde daha ucuza biz hem bulamıyoruz hem beden büyüdükçe fiyat büyüyo.
inşallah canım anladım dediği yeri :) inşallah çekeceğiz. rakamlar hiç öenmli diil insanın ayndaki göüntüsü ve kendini nası hissetiği. orantılar farklı, kemikler, vücut yapısı, et sıklığı bir sürü değişken var. insanlar dkkat ettiğimi anlayınca gerek yok moduna geçiyorlar ya sinir oluyorum. kendimi biliyorum ve yakın çevreminde söylediği 49 civarı olmam. çok iyi geldi burası bana :)
aynen benim de çevremde var öyle gerek yok modunda olanlar. yaw ben bu şekilde mutsuzsam gerek vardır yani bunun kararını da size mi bırakacağım diyesim geliyor ama henüz diyemedim kimseyebir gün çılgın anıma denk gelecek biri fena olacak
evet burada belirtilen rakamların da çok önemi yok aslında aynı kilo her insanda farklı duruyor. aynada görüdüğümüze tamadır dediğimiz an mesele bitiyor. ben kendimi 47-48 kiloyken çok beğenirdim mutlu hissederdim. o yüzden o kiloma inmek istiyorum. kimisine az gelebilir rakamsal değer ama ben 47-48 kilo öyle çubuk kraker gibi olmuyorumzaten benim vücut yapım çubuk kraker olmaya müsait değil yuvarlak hatlıyım ben klasik türk hatunu
Kizlar l-carnitin kullanan oldumu aranizda. Servisteki arkadaslardan spor yapanlar icin cok ise yaradigini duydum da...
Günaydın parçalı bulutlu bir gündenHayirli gunleeerrrr yagmurlu bir gunden hepinize
Canlarımm ben sizin için söylemedim ki sizler şimdiden uzun ve ince birer bayan adaylarısınız :)Öhöm öhöm
Teşekkür ederim tlf a indirecektim ama öyle diyosanız indirmiyim Bilgisayardan tlf na kaydetmeyi denerimTelefona video indiriliyor. Ama kalitesine gore baya baya mb yer internetinizden. Wi fi uzerinden indirecekseniz sorun yok ama internet paketiniz varsa yapmayin etmeyin bencebence. Isteyen olursa yine anlatabilirim elimden geldigi kadar
Sen zatenn incesin canımmm. Boşuna değilll sana güvenip yüzlerce squat yapıyorum.Ben kaba görünmüyorum be fotomu gördünüz kaba mıyım Allah aşkına
Kim demiş sana kaba diyeHemen söyleyeyim tatlım şimdi ölçtüm valla.
Düzensizlik geçti canım doktor ilaç verdi ama kullanmadım ben 1 hafta soğan kürü yaptım rabbime şükür kendiliğinden tam zamanında oldu.
Vücut ölçülerim de
göğüs 88
bel 65
göbek 70
kalça 94
Böyle benim ölçülerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?