♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden'cim yeni topiğin hayırlı uğurlu olsun.özele de pazartesi msj attım bakmadın herhalde

Geçmiş olsun çok uzun süre ayakta kalınca belin ağrıması normal.Allah şifanı versin.. İşte zayıf olunca böyle sorunlar olmuyo ne arasan hemen buluyorsun, hemde daha ucuza biz hem bulamıyoruz hem beden büyüdükçe fiyat büyüyo.

:)))) iyiymiş ben hiç çekemiyorum karnımı içeri hele de oturunca mümkün değil fırlıyo mübarek

verdiğin her bir kiloda aynaya bak kendini gözlemle canim hangisinde mutlu olur iyi hissedersen orada kal bakalim sana dogum sonrası hangi kilo yakisacak

Günaydın neşeli bayanlar, muhabbetiniz bol olsun hiç eksilmesin inşallah :)Sizi okudukça moral buluyorum
Dünkü menüm
Sabah
2 yumurtalı ekmek
domates
2 adet zeytin

Ara
2 burçak bisküvi

Öğlen
makarna ve patates vardı, ekmek arası peynir zeytin yanında domates yedim

ara
az şekerli türk kahvesi
ara
3 dilim karpuz

Akşam
Eşim işten erken gitmiş sağolsun oda makarna yapmış :))
bende kendime 2 yumurta haşladım, salatalık domates çeyrek ekmek yedim

ara
az beyaz leblebi ve 1 dilim karpuz

3 lt suyumuda içtim tabi
Dün ki menüm hep kahvaltı usulü geçti ama bugün daha iyi olacak umarım,ölçüler moralimi bozsada tartıcığım bu hafta pek sevindiriyo beni :)

sanada Günaydın canım yarin daha asagi çıkarsın

Ben kaba görünmüyorum be fotomu gördünüz kaba mıyım Allah aşkına

sen buhar olup uçucan kuşum yakında :)

Birincisi diyomuşum yeter ki yemek olsun

hayatta inanmam

iyi canım geçmesine sevindim ya :) bende düzensizlik var zaten daha çok etkilenirse diye tırsıyorum da.
buarada bel aynı
göbüşün benden küçükmüş çok kıskandım
squat kalçayı kaldırdığı doğru demekki kuzum o kiloda 94 olduğuna göre baya kıvrımlı duruyor olmalı

yalnız o abla gibi olsa belim , göbeğim ah ah

olur kız olur ama o abla ciddi spor yapıo diyim sana

takdir ettim, benim gibi düşünen biri çıkmış, ben o pastayı dilimlesem kırmızı kan gibi duran yerler çilekli pasta dilimi gibi durur diye düşünmüştüm

Minerva ve melekimsi sizler benım rakıplerimsiniz ama ben size yetişeemem gibi geliyor bakalım ..

demek beni rakip görmüyorsun

@melekimsi 79 çıktıı canım. şöle bişi var ben yuvarlağım hoca öle dedi sırtım dar mesela . ne kadar anlatamasam da.

şimdi oldu kuzum, benimkide 75 zaten

sporumu yaptım da geldim. terleri attım da geldim.

yetişirsin geçersin bile rakibem :)

beni rakip görmemiş aktarya

Ay eşimle bir açılışa geldik hiçbir şey yemedim kendime inanamıyorum. Tabi burdaki zayıf kadınların etkisi oldu!!!

afferim kız

Sağol tatlim simdi gecti dinlenince. dizden asagi spor desenli hafif bir tunik buldm indrimde bedeni kalmamisti ama.bir büyük bedenini denedim merak edip o güzel benim süstümde rezil oldu zayiflara yakisiyor güzel şeyler sabirla devam ediyoruz

benimde yaaaa, özellikle kayınvalide azarlıyor yemeyince bende midem ağrıyo diom, hastalık hastası oldum

bizim vücut yapımız çok benzio ya bende çubuk kraker gibi olmuom

Kizlar l-carnitin kullanan oldumu aranizda. Servisteki arkadaslardan spor yapanlar icin cok ise yaradigini duydum da...

ben bi dönem spor yaparken kullandım sıvı olanından, işe yarıyor ama işe yaraması için ciddi kardiyo yapman lazım. içip 20 dk sonra spora başlıyorsun. ben spor salonuna giderken kullanmıştım(içip yürüyüş yapmak falan işe yaramıyo, böyle yüzün kıpkırmızı olacak şekilde yoğun spor yapıosan çok işe yarıyo)

Telefona video indiriliyor. Ama kalitesine gore baya baya mb yer internetinizden. Wi fi uzerinden indirecekseniz sorun yok ama internet paketiniz varsa yapmayin etmeyin bencebence. Isteyen olursa yine anlatabilirim elimden geldigi kadar
Teşekkür ederim tlf a indirecektim ama öyle diyosanız indirmiyim Bilgisayardan tlf na kaydetmeyi denerim

Kim demiş sana kaba diye
Bir de bana bak 80-90-100 maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…