♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ama ne güzel sonucunu almışsın hala da devam ediyosun

günaydın arkadaşlar maşallah sayfalar bayağı ilerlemiş muhabbet koyu işten fırsat buldukca okuyacağım inşallah
dün kahvaltıyı geç yapınca öğle yemeği yemedim ama ara öğünler yaptım 2 gibi 1 actıvıa 5 gibide çok az müsli yedimki akşam olunca evde yemeğe saldırmayayım diye ama çayın yanında 2-3 tane ekler yedim
akşam yemeğim 1 kepçe çorba ve fırında pişirdiğim 2 patates

sabah kahvaltım
kepekli tost ekmeğine kaşar peynirli tost ve açık çay

Ne güzell ne güzelll geçen ben de çıktımm herkesin beğendiği bir görüntüsü var ben de bulamadım ALMADAN geldim dedim ki almıycam ve 2 yldır giymediğim 38-36 beden pantolonlarımı tişörtlerimi giyceeeem.

Ben de tunik ve uzun gömlek almaya çıkmıştım çünkü inat ettin kendime kısa tişörtlerimi giyene kadar bunlarla idare ederim.

hepfitim Canım sende rakibimsin tabiki görmemişim , hoş benden sana nasıl rakip olur bilmem kılomu gordunmu aramızda 5 kılo var :) benım sana yetişmem uzun sürecek

sbeden'cim yeni topiğin hayırlı uğurlu olsun.özele de pazartesi msj attım bakmadın herhalde
canım hos geldın uzun zamandır görüşemiyorduk bırakmıştın sen tekrar zayıflamaya mı karar verdin , neler yapıyorsun özledik seni .

çok istiyorum çocuğumun olmasını ama nasip olmadı evlilik denemelerim kıyısından köşesinden dönüm ve iyi ki olmamış diyorum. doğru zaman diilmiş.

hayırlı kişiyle hayırlı ve mutlu bi evlilik yaparsın inşallah, çocukta olur yuvan da

bendeee 87 liyim

Ben de 87 li ve 2 cocukluyum

kızzz 2-0 devam ediyor, söz ver 3. ye beraber hamiş olucaz

aynı aynı merak etme tatlıtambak erken davranmış, biz geç kalmadık kı yoksa

Katılıyorum boyum 153 hiç 54 ün altına düşmedim ama kuzenlerim hep 47-48 o kilolardalar ben hiç onlar gibi olamadım burası bana iyi geldi 48 değilse de en az 50 yi görmek istiyorum çünkü 1 hafta da 500 gr gitti bile.

beni zora soktun şimdi zaten zar zor zayifliyoz şurada birinci olacaktim millet lafa sohbete dalmisken

ben 8. ayda adet oldum ondan sonra yavasladi kilo vermem.tam tersi oldu yani. bu arada artik 40 gunde bir adet olyrm bazende 45 günde. hormonlarima da bakti normal çıktı neden boyleyim.anlamadim

canım benim rutinimde 35 gün falan, halama çekmişim(2si de öyle, hatta biri 2 ayda bir falan olur.)

Denizcim benimde boyum kısa ama bende 55 ın altına düşmekte zorlanıyorum umarım burada bu sıkıntıyı asacagım , diğer topıkte 55 altına 1-2 gunlugune ınmıstım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…