- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Tabiii ki sen...Oradaki su içecek su mu yoksa ben su mu anlamadım ama hemen üstüme alınıp çok teşekkür ediyorum
Evettt ama aralıklı 20 dakikalık yürüyüşlerden sonra300 sguat mı yaptın vayy beeeee
Ama ne güzel sonucunu almışsın hala da devam ediyosunBen normalde de genelin öğle yemeği saatinde akşam yemeği yiyorum ama bugün baya erken oldu.
Veli ziyaretine gittim 30 dakika kala haber etmeme rağmen ne ara poğaça kek yaptı bilmem birer tane yedim artık akşam yemeğine saydım.
Bugünlük böyle oldu yoksa bilen bilir beni katı kurallarım vardır
Yetişirsin canım yeter ki hafta sonlarını değerlendir ben hafta sonu yürüyemiyorum diye yarım saat ip atladım mesela yürümekten daha çok terliyosun bu arada 1000 sayı oluyor.Minerva ve melekimsi sizler benım rakıplerimsiniz ama ben size yetişeemem gibi geliyor bakalım ..
sen harikasın maşallah tatlımgüne -500 ile başlıyorum. ilk hafta olduğundan hizli gidiyor
keşke bende spor yapabilsem denizcim , hic fırsatım olmuyorkıYetişirsin canım yeter ki hafta sonlarını değerlendir ben hafta sonu yürüyemiyorum diye yarım saat ip atladım mesela yürümekten daha çok terliyosun bu arada 1000 sayı oluyor.
Ne güzell ne güzelll geçen ben de çıktımm herkesin beğendiği bir görüntüsü var ben de bulamadım ALMADAN geldim dedim ki almıycam ve 2 yldır giymediğim 38-36 beden pantolonlarımı tişörtlerimi giyceeeem.carsiya gittim yürüyerek eve 3 saat 45 dakika sonra girebildim..bu kadar yürümeye bir elma yedim bi kasede yoğurt yerim sutlu kahve icerim yeter. cok yoruldum.uzerime bi tane tunik bulamadim . ucuzlarin kumasi cok kotuydu
bi yerde begendim bir tane bedeni kalmamis daha da gelmez dediler. yine üstüme bisey alamadan geldim karnim göğüs bolumum yada baska bi yerim bi taraf uysa bi taraf uymuyor sinir oldum.acil zayiflamam lazim biktim yaaaa o kadar da aradim belim agriyo offf .
Ben de tunik ve uzun gömlek almaya çıkmıştım çünkü inat ettin kendime kısa tişörtlerimi giyene kadar bunlarla idare ederim.carsiya gittim yürüyerek eve 3 saat 45 dakika sonra girebildim..bu kadar yürümeye bir elma yedim bi kasede yoğurt yerim sutlu kahve icerim yeter. cok yoruldum.uzerime bi tane tunik bulamadim . ucuzlarin kumasi cok kotuydu
bi yerde begendim bir tane bedeni kalmamis daha da gelmez dediler. yine üstüme bisey alamadan geldim karnim göğüs bolumum yada baska bi yerim bi taraf uysa bi taraf uymuyor sinir oldum.acil zayiflamam lazim biktim yaaaa o kadar da aradim belim agriyo offf .
demek beni rakip görmüyorsun
beni rakip görmemiş aktarya
Canım sende rakibimsin tabiki görmemişim , hoş benden sana nasıl rakip olur bilmem kılomu gordunmu aramızda 5 kılo var :) benım sana yetişmem uzun sürecek
canım hos geldın uzun zamandır görüşemiyorduk bırakmıştın sen tekrar zayıflamaya mı karar verdin , neler yapıyorsun özledik seni .sbeden'cim yeni topiğin hayırlı uğurlu olsun.özele de pazartesi msj attım bakmadın herhalde
çok istiyorum çocuğumun olmasını ama nasip olmadı evlilik denemelerim kıyısından köşesinden dönüm ve iyi ki olmamış diyorum. doğru zaman diilmiş.
bak bizleri anlaman için güzel bir deneyim :) ama bu başlık hepimiz için olmazları oldurcak gibi geliyor bana çok umutluyum
aynen burda herkes kendine benzer birilerini buldu motiveleniyoruzbu başlık bana iyi geldi yaaaa iyi ki varsınız
zor işin var Allah kolaylık versin. hastanede olmak ayrı zor hasta insanla olmak ayrı zor. babamın hastalığı döneminde 2 ay kadar hastanede kalmıştık da o zaman refakatçi psikolojisiyle çok kızıyordum hemşirelere hiç bakmıyorlar diye ama objektif bakınca onlarda hangi birine baksın nefes almak istiyorlar haliyle . velhasılıkelam kolaylıklar dilerim
ben de 87 li bekarımne var yani
Ben de 87 li ve 2 cocukluyum
güzel bir karar vermişsin :) kararının da arkasında durursun bu sayede. çünkü üstüne ayrı bir sorumluluk biniyor diyetisyen işin içine girince. biz hem deneyim paylaşıp hem motivasyonumuzu arttırıyoruz burada. sen de paylaş bizimle :)
yaşıtız ve aradaki farka bakben 2 çocuk yapana kadar ohoooooo
kıyamaaaaamm dinlen :)
günaydın tatlım , hava aynı buradadaGünaydın parçalı bulutlu bir günden
Katılıyorum boyum 153 hiç 54 ün altına düşmedim ama kuzenlerim hep 47-48 o kilolardalar ben hiç onlar gibi olamadım burası bana iyi geldi 48 değilse de en az 50 yi görmek istiyorum çünkü 1 hafta da 500 gr gitti bile.aynen benim de çevremde var öyle gerek yok modunda olanlar. yaw ben bu şekilde mutsuzsam gerek vardır yani bunun kararını da size mi bırakacağım diyesim geliyor ama henüz diyemedim kimseyebir gün çılgın anıma denk gelecek biri fena olacak
evet burada belirtilen rakamların da çok önemi yok aslında aynı kilo her insanda farklı duruyor. aynada görüdüğümüze tamadır dediğimiz an mesele bitiyor. ben kendimi 47-48 kiloyken çok beğenirdim mutlu hissederdim. o yüzden o kiloma inmek istiyorum. kimisine az gelebilir rakamsal değer ama ben 47-48 kilo öyle çubuk kraker gibi olmuyorumzaten benim vücut yapım çubuk kraker olmaya müsait değil yuvarlak hatlıyım ben klasik türk hatunu
sen harikasın maşallah tatlım
Sbeden harikasın,
Sabah 52,7 kg.
İşe 30 dk Yürüdüm. Inşallah akşam sporuma devam.
Yarım armut ile 1 bardak süt içtim:)
beni zora soktun şimdi zaten zar zor zayifliyoz şurada birinci olacaktim millet lafa sohbete dalmisken
ben 8. ayda adet oldum ondan sonra yavasladi kilo vermem.tam tersi oldu yani. bu arada artik 40 gunde bir adet olyrm bazende 45 günde. hormonlarima da bakti normal çıktı neden boyleyim.anlamadim
Denizcim benimde boyum kısa ama bende 55 ın altına düşmekte zorlanıyorum umarım burada bu sıkıntıyı asacagım , diğer topıkte 55 altına 1-2 gunlugune ınmıstım :)Katılıyorum boyum 153 hiç 54 ün altına düşmedim ama kuzenlerim hep 47-48 o kilolardalar ben hiç onlar gibi olamadım burası bana iyi geldi 48 değilse de en az 50 yi görmek istiyorum çünkü 1 hafta da 500 gr gitti bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?