VALLA ÖYLE OLDU...dün kombo yapmışsın
hemen ciddileşiyorum, bi daha yapma
ne oldu tatlım ?Ah ah ben ölçemedim bile nedenini anlatacağım birazdan eve gidinceinanamayacaksınız.
CANIM BİLİYORUM, HAKLISIN MEYVEDE FRUKTOZ VAR. AMA BEN ONU YEMEZSEM KABIZ OLURUM HEMEN
KASTIM İÇERİSİNDE UN VE BASİT ŞEKER BULUNAN GIDALAR...
YOK VUR DEYİNCE ÖLDÜRECEKSEK EĞER SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİ DE TÜKETMEMEK GEREKİR Kİ ZİRA LAKTOZ İÇERİYOR TATLIM...
VALLA ÖYLE OLDU...
KENDİMİ KAYBETTİM SANIRSAM...
Ayyy ne güzel yaaa çok sevindimm benim de 27 aylık bir kızım var sen de bize yardımcı olursunBen bebek hemsiresiyim kuzum. Severek yapiyorm o yuzdn isimi. Yaslarimiz cok yakin iyiymisyaa :)
Oooo ben ne güzelll ne güzelll çok mutlu oldum böyle sağlıkçılarla birlikte olmak ne güzelllCanım pardon burda atlamak durumunda kaldım, Ateşi çok yüksek değil ki... Bi de nerden ölçtün?
2 yaşa kadar bebişlerin ateşi en iyi rektal ölçülür, diğerleri biraz yanıltıcıdır
Ince giydirip calpol verip beklemede ol bence... 39 olmadıkça fitile hiç gerek yok...
Konuya daldım böyle ama sorumluluk hissettim de, naçizane aile hekimi uzmanıyım da
UZMANIM SEN DAHA İYİ BİLİRSİN TABİ, BEN DE BİLİYOM BİLİYOM DİYE KİBİRLENDİM SANIRSAM, SEN KUSURA BAKMA ASIL...yok bebeğim biliyorum et türevleri ve yumurta haricinde her üründe karbonhidrat var. benim mesleğim besin bileşimleri üstüne zaten :) süt ve türevleri hem karbonhidrat, hem protein içerdiği için meyve gibi insülini tetiklemiyo diye demiştim. yanlış anlaşıldım sanırım kusuruma bakma sen benim
Her bebek farklı benim de 27 aylık kızım var biz hiç sıkıntı çekmedik çok şükür sadece üst azıları kaldıEstağfirullah canım, sen bebiş hemşiresisin. Eminim benden de tecrübelisindir
Sadece uygulama farklılığı bence, bizim pediatriciler çok karşılardı fitile, bende de o düşünce oluştu sanırsam. Ben de 2,5 yaşında minik bir güzelliğin annesiyim aynı zamanda... Bizim diş dönemimiz de çok sıkıntılı geçti. Aftlar, ateş, oooo...
Demek istediğim Bazal bir ateş muhakkak oluyor ve düşürmek için çok uğraşmaya lüzum yok kanımca...
Calgel veya dentinox jel çok rahatlatıyor
Günde 4-5 kez dişlere sürülebilir
DOĞRU SÖYLÜYORSUN CANIM, ZATEN NE OLDUYSA TULUMBAYI YEDİN DUR, HADİ POĞAÇANIN TADINA DA BAKTIN DUR, YOK İLLA MAKARNAYLA DA ŞEYTAN ÜÇGENİNİ TAMAMLAYACAĞIM OLDUM... ben niye caps lock açık yazıyom yaaaa..arada olur öyle ya, yarışmanın ilk günü 2 şöbiyet üstüne ay çöreği yedimama emin ol bu tarz ürünler yedikçe daha çok bu tarz ürünler istio insanın canı, ben iki günde zor girdim tekrar hizaya, o yüzden dedim
UZMANIM SEN DAHA İYİ BİLİRSİN TABİ, BEN DE BİLİYOM BİLİYOM DİYE KİBİRLENDİM SANIRSAM, SEN KUSURA BAKMA ASIL...
:) önce gülmek istiyorum bu menüye amaaaa 2 ay önce benim menülerim de böyleydi ittiraf ediyimMenümü yazıyorum ve fırçalarınızı bekliyorum buyrun...
Ilki de benden bana gelsin
07:30
2 dilim tam buğday ekmeği
1 sahanda yumurta (yağsız)
1 tk kadar köy peyniri
1 kk beyaz peynir
1 tk reçel, 5 zeytin
yeşillik, domates
09:45
6 erik, 5 çilek
1 grissini
12:00
1,5 kepçe çorba
5 yk bezelye
2 küçük tulumba tatlısı
Sonra eve geldim poğaça ve makarna yedim
Miktarlarını hiç sormayın!
Sonra hastaneye geldim
1 şekerli Türk kahvesi
2 küçük tulumbacık daha
18:00
7-8 yk kıymalı ıspanak
3 yk yoğurt
Yağsız salata
19:30
5 tane erik
:) önce gülmek istiyorum bu menüye amaaaa 2 ay önce benim menülerim de böyleydi ittiraf ediyim
Kendimi spora verdim sabah kalkıp 30 dk.öylen eve giderken 20 işe gelirken 20 akşam eve giderken 20 çok tempolu yürüyorum ama eve gidince de ya squaat ya da ip atlama tabi kızım uyuyo diyeee yemek yiycek halim kalmıyo yaaa
spor da azim istiyo valla..:) önce gülmek istiyorum bu menüye amaaaa 2 ay önce benim menülerim de böyleydi ittiraf ediyim
Kendimi spora verdim sabah kalkıp 30 dk.öylen eve giderken 20 işe gelirken 20 akşam eve giderken 20 çok tempolu yürüyorum ama eve gidince de ya squaat ya da ip atlama tabi kızım uyuyo diyeee yemek yiycek halim kalmıyo yaaa
ne guzelmıs canım ya , sana sorarız artık besin bileşenlerini ..yok canım estağfurullah :) ben besin teknolojileri üzerine yüksek lisans yapıyorum, işim hep besin içerikleri ile. sağlık kısmı sende sonuçtabenim babamda doktor besin-ilaç ve besin-hastalık konusunda çok yardımcı oluyor sağolsun. sonuçta besin teknolojisinde hedef kitleyi belirlerken kimlerde nasıl etkileri var konuşuyoruz bazen beni de doktor zannedip anlatmaya başlıo, diyorum türkçeye geç baba ben senin dilinden anlamıyore
helal canım valla , ne güzel spor yapıyorsun:) önce gülmek istiyorum bu menüye amaaaa 2 ay önce benim menülerim de böyleydi ittiraf ediyim
Cok karbonhidrat iceriyor cnm menün 3 pogaca cok cok fazla olms
ben de didimdikkat eder umarım bundan sonra
Yemeklerden önce spor yapmak en iyisi spor dedimse tempolu yürümek bile iştahını kapatıyo insanınHiç sorma önce söylemiim dedim, Kalabalığız, araya kaynarım dedim
Ama sonra da kimi kandırıyorum ki dedim, şimdi 45 dk walk at home yaptım
Belki tulumbacıkları yakarım diye
Ama ötekilerin halayı devam ediyo
Katılıyorum sana Canan Hocadan dinleyip denedim ben de yedikçe yiyesim geliyodu yemeyince aklıma bile gelmiyo artık ekmek yemeden de yaşayabiliyo muşummm.Kizlar beyaz unlu gidalardan uzak durun azda yeseniz bir sonraki ogun daha ac olmanizi saglar insulinle alakali lutfen listelerdeki poaca simit tulumbaciklar olmaz ya okuyunca sasirdim kaldim mecbur kalmadikca beyazun yokk unutmayin yemedikce daha az aciktiginizi hissedeceksiniz inaninn denedim bunu ben bugun tek beyaz unum cu bbik krakerdi ve en buyuk hatamdi kantimden alabilecegim tek gida idi uygun sizde dikkat edin buna emginiz bosa gitmesin uzulurum ac kalip kilo veremezseniz umutsuzlukngelir denendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?