♥haftalık kilo verme yarışması♥

yok bebeğim biliyorum et türevleri ve yumurta haricinde her üründe karbonhidrat var. benim mesleğim besin bileşimleri üstüne zaten :) süt ve türevleri hem karbonhidrat, hem protein içerdiği için meyve gibi insülini tetiklemiyo diye demiştim. yanlış anlaşıldım sanırım kusuruma bakma sen benim

VALLA ÖYLE OLDU...
KENDİMİ KAYBETTİM SANIRSAM...

arada olur öyle ya, yarışmanın ilk günü 2 şöbiyet üstüne ay çöreği yedim ama emin ol bu tarz ürünler yedikçe daha çok bu tarz ürünler istio insanın canı, ben iki günde zor girdim tekrar hizaya, o yüzden dedim

Oooo ben ne güzelll ne güzelll çok mutlu oldum böyle sağlıkçılarla birlikte olmak ne güzelll

UZMANIM SEN DAHA İYİ BİLİRSİN TABİ, BEN DE BİLİYOM BİLİYOM DİYE KİBİRLENDİM SANIRSAM, SEN KUSURA BAKMA ASIL...

Her bebek farklı benim de 27 aylık kızım var biz hiç sıkıntı çekmedik çok şükür sadece üst azıları kaldı

DOĞRU SÖYLÜYORSUN CANIM, ZATEN NE OLDUYSA TULUMBAYI YEDİN DUR, HADİ POĞAÇANIN TADINA DA BAKTIN DUR, YOK İLLA MAKARNAYLA DA ŞEYTAN ÜÇGENİNİ TAMAMLAYACAĞIM OLDUM... ben niye caps lock açık yazıyom yaaaa..
öyle canım dediğim gibi sen beni takip et böyle iyi oluyo..

UZMANIM SEN DAHA İYİ BİLİRSİN TABİ, BEN DE BİLİYOM BİLİYOM DİYE KİBİRLENDİM SANIRSAM, SEN KUSURA BAKMA ASIL...

yok canım estağfurullah :) ben besin teknolojileri üzerine yüksek lisans yapıyorum, işim hep besin içerikleri ile. sağlık kısmı sende sonuçta benim babamda doktor besin-ilaç ve besin-hastalık konusunda çok yardımcı oluyor sağolsun. sonuçta besin teknolojisinde hedef kitleyi belirlerken kimlerde nasıl etkileri var konuşuyoruz bazen beni de doktor zannedip anlatmaya başlıo, diyorum türkçeye geç baba ben senin dilinden anlamıyore

:) önce gülmek istiyorum bu menüye amaaaa 2 ay önce benim menülerim de böyleydi ittiraf ediyim
Kendimi spora verdim sabah kalkıp 30 dk.öylen eve giderken 20 işe gelirken 20 akşam eve giderken 20 çok tempolu yürüyorum ama eve gidince de ya squaat ya da ip atlama tabi kızım uyuyo diyeee yemek yiycek halim kalmıyo yaaa

çok güzel sıkılaşacaksın bu azimle haftaya bizim gruptasın desene :)

spor da azim istiyo valla..
bravo

ne guzelmıs canım ya , sana sorarız artık besin bileşenlerini ..

helal canım valla , ne güzel spor yapıyorsun

Yemeklerden önce spor yapmak en iyisi spor dedimse tempolu yürümek bile iştahını kapatıyo insanın

Katılıyorum sana Canan Hocadan dinleyip denedim ben de yedikçe yiyesim geliyodu yemeyince aklıma bile gelmiyo artık ekmek yemeden de yaşayabiliyo muşummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…