Kışı simitlerle poaçalarla geçirdim malum işe geç kaldım soğuk diye diye 4 kilo aldımBen yarik pogaca yesem vicdan azabi duyuyorm o yüzden sabahlari genelde ac kaliyrm. Evde domates salatalik peynir yumurta yemeye her zamn vaktim olmuyr.
en iyisini yapıyorsun canım bende kahvaltılarımda simit v.s yemıyorumKışı simitlerle poaçalarla geçirdim malum işe geç kaldım soğuk diye diye 4 kilo aldım
2 aydır çavdar ekmeğini alıyorum 1-2 dilim buzdolabı poşetlerine ayırıyorum
500 gram peynir alıp 10 parçaya bölüyorum kaşar tercihim beyaz peynir çok tuzlu benceonu da poşetliyorum domates salatalığı akşamdan büyük dilimlere ayırıp poşete koydum mu tamamdır işyerinde simit poğaça yiyeceğime onu yiyorum başta bana da zor geliyodu ama şimdi alıştım
yaşımdan mı diyceem ama oldum olası böyleydimDenizcim benimde boyum kısa ama bende 55 ın altına düşmekte zorlanıyorum umarım burada bu sıkıntıyı asacagım , diğer topıkte 55 altına 1-2 gunlugune ınmıstım :)
bakalım insaşşalh bu topikte bu ısrarcı kılolardan kurtulacağız .yaşımdan mı diyceem ama oldum olası böyleydim
hımm protein gunu mu yapıyorsun canım ?08:30
2 haşlanmış yumurta
1,5 kk beyaz peynir
domates, salatalık yeşillik
10:15
10 tane erik
BUGÜN BANA KARBONHİDRAT YOK!!!!
Ay hepiniz çıtırsınız ayolllbende 89 luyum
Bence uzun da sürmez o 100 gr verirken belki biz 500 gr. veririzhepfitim Canım sende rakibimsin tabiki görmemişim , hoş benden sana nasıl rakip olur bilmem kılomu gordunmu aramızda 5 kılo var :) benım sana yetişmem uzun sürecek
İnşallah biran önce atanırsın canım. Ben de öğretmenim ve mesleğimi çok seviyorum.ay çok zor ya ben kendimi hayal ediyorum da acayip paniklerdim. bebiş hemşiresine sor vrdır bir fikri
sorunun güzelliğine hayran kaldım efenimzatı şahanelerim evde ömür çürütmekle meşgul şuan. yakın zamana kadar ücretli öğretmenlik yapıyordum . uzun zamandır da atanmayı umut eden memur adayıyım efenim
Menümü yazıyorum ve fırçalarınızı bekliyorum buyrun...
Ilki de benden bana gelsin
07:30
2 dilim tam buğday ekmeği
1 sahanda yumurta (yağsız)
1 tk kadar köy peyniri
1 kk beyaz peynir
1 tk reçel, 5 zeytin
yeşillik, domates
09:45
6 erik, 5 çilek
1 grissini
12:00
1,5 kepçe çorba
5 yk bezelye
2 küçük tulumba tatlısı
Sonra eve geldim poğaça ve makarna yedim
Miktarlarını hiç sormayın!
Sonra hastaneye geldim
1 şekerli Türk kahvesi
2 küçük tulumbacık daha
18:00
7-8 yk kıymalı ıspanak
3 yk yoğurt
Yağsız salata
19:30
5 tane erik
günaydın ki
sabah 52.3 geldim çok mutluyum ki ben ya :)
sarımsak çayı
sabah
1 yumurta
zeytin
peynir
reçel
domates
1 dilim ekmek
yeşilçay
yicem şimdi
Sağol tatlim simdi gecti dinlenince. dizden asagi spor desenli hafif bir tunik buldm indrimde bedeni kalmamisti ama.bir büyük bedenini denedim merak edip o güzel benim süstümde rezil oldu zayiflara yakisiyor güzel şeyler sabirla devam ediyoruz
Sen zatenn incesin canımmm. Boşuna değilll sana güvenip yüzlerce squat yapıyorum.
Amaaa sonucunu aldım 1 hafta da 500 gram önce gitmiyodu.
güne -500 ile başlıyorum. ilk hafta olduğundan hizli gidiyor
günaydın arkadaşlar maşallah sayfalar bayağı ilerlemiş muhabbet koyu işten fırsat buldukca okuyacağım inşallah
dün kahvaltıyı geç yapınca öğle yemeği yemedim ama ara öğünler yaptım 2 gibi 1 actıvıa 5 gibide çok az müsli yedimki akşam olunca evde yemeğe saldırmayayım diye ama çayın yanında 2-3 tane ekler yedim
akşam yemeğim 1 kepçe çorba ve fırında pişirdiğim 2 patates
sabah kahvaltım
kepekli tost ekmeğine kaşar peynirli tost ve açık çay
Ne güzell ne güzelll geçen ben de çıktımm herkesin beğendiği bir görüntüsü var ben de bulamadım ALMADAN geldim dedim ki almıycam ve 2 yldır giymediğim 38-36 beden pantolonlarımı tişörtlerimi giyceeeem.
hepfitim Canım sende rakibimsin tabiki görmemişim , hoş benden sana nasıl rakip olur bilmem kılomu gordunmu aramızda 5 kılo var :) benım sana yetişmem uzun sürecek
08:30
2 haşlanmış yumurta
1,5 kk beyaz peynir
domates, salatalık yeşillik
10:15
10 tane erik
BUGÜN BANA KARBONHİDRAT YOK!!!!
Kışı simitlerle poaçalarla geçirdim malum işe geç kaldım soğuk diye diye 4 kilo aldım
2 aydır çavdar ekmeğini alıyorum 1-2 dilim buzdolabı poşetlerine ayırıyorum
500 gram peynir alıp 10 parçaya bölüyorum kaşar tercihim beyaz peynir çok tuzlu benceonu da poşetliyorum domates salatalığı akşamdan büyük dilimlere ayırıp poşete koydum mu tamamdır işyerinde simit poğaça yiyeceğime onu yiyorum başta bana da zor geliyodu ama şimdi alıştım
YOK BE CANIM DÜN MAKARNA, POĞAÇA, TULUMBA ÜÇLÜSÜ YAPINCA.. 3 GÜNLÜK KH HAKKIMI TÜKETMİŞ OLDUM. CEZA BANA..hımm protein gunu mu yapıyorsun canım ?
Ya sen ne komiksin öldürdün beni be!anaaaaam nettinnno tulumbacıklar oldu mu sana yağ kilo o şekerli kahve kaynaştı bilem karın yağlarınla poğaça ve makarna ikilisi hele halay çekiyor şuan her bir yanında vicdan azabı çek pazartesiye kadar kaçamaksız geçirirsen affederiz
hımm protein gunu mu yapıyorsun canım ?
Ya benim tartinin pili zayifladi galiba. sabah 59.8 geldim ya sok oldum. en son ortaokulda gormustum herhalde
YOK BE CANIM DÜN MAKARNA, POĞAÇA, TULUMBA ÜÇLÜSÜ YAPINCA.. 3 GÜNLÜK KH HAKKIMI TÜKETMİŞ OLDUM. CEZA BANA..
Ah ah ben ölçemedim bile nedenini anlatacağım birazdan eve gidincecanım akşam ölçtüm durum pek iyi değil, uzun bir sürede ölçmeyi düşünmüyorum,gözle görülür bi incelme olsun belki o zaman :))
Ah ah ben ölçemedim bile nedenini anlatacağım birazdan eve gidinceinanamayacaksınız.
CANIM BİLİYORUM, HAKLISIN MEYVEDE FRUKTOZ VAR. AMA BEN ONU YEMEZSEM KABIZ OLURUM HEMENmakarna, poğaça,tulumbaen azından birini seç ve az ye bak ben yiyomuyum (canım çok çekioda bugün yemekte tulumba var )
kızzz rakibem bugün bende güzel rakam gördüm :) maşallah bize
canım çok beğendiysen bi beden küçüğünü alsaydın keşke, belki hırslandırırdı yeni ciciler seni
bak nası saygı duydum anlatamam
canım ben sayamadım ama toplamda 1,5 falan gitti galiba
çayın yanında canın çok çekiosa 1 tane, 2-3 tane diil
bencede zayıflayıp almak paha biçilemez ama çok beğendiğin bişey varsa al bence. diyeti bozmak istediğinde gidip aldığın kıyafeti deneyip sinir olursun, yemekten vazgeçersin
banane banane yakala beni
meyve haricinde mi canım? karbonhidrata meyvelerde giriyor, dün hakkını fazla fazla kullandın bence bugün ara öğünlerin az yağlı süt olsun
Spor yapıyosan üstünü kalın giy seni terletecek şeyler olsun mutlaka bacak basen yürüyüşle gidiyo da bence sırt omuz daha az hareket ediyo boşuna değil söylediklerim dışarısı 30 derece ama yürürken hala yağmurluk tarzı ince mont giyiyorumah be canim durumun vahimligini 90 kilodan beri biliyorum psikoljm bozuldu zayiflarsam dikkat edecem kilo almamak icin bir daha ayni şeyleri yaşamak mi Allah korusun. en son 81 kiloda zorla bişey buldum oda az büyük geliyordu benim gobek göğüs ve kollar zorlastiriyor.. neyseki zayiflamaktayim ya sabır bu pazartesi 2 buçuk kilo vermiş olursam mutlu olucam umutla bakacam ileriye inşallah
inşallah canım :)Bence uzun da sürmez o 100 gr verirken belki biz 500 gr. veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?