♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben yarik pogaca yesem vicdan azabi duyuyorm o yüzden sabahlari genelde ac kaliyrm. Evde domates salatalik peynir yumurta yemeye her zamn vaktim olmuyr.
Kışı simitlerle poaçalarla geçirdim malum işe geç kaldım soğuk diye diye 4 kilo aldım
2 aydır çavdar ekmeğini alıyorum 1-2 dilim buzdolabı poşetlerine ayırıyorum
500 gram peynir alıp 10 parçaya bölüyorum kaşar tercihim beyaz peynir çok tuzlu benceonu da poşetliyorum domates salatalığı akşamdan büyük dilimlere ayırıp poşete koydum mu tamamdır işyerinde simit poğaça yiyeceğime onu yiyorum başta bana da zor geliyodu ama şimdi alıştım

en iyisini yapıyorsun canım bende kahvaltılarımda simit v.s yemıyorum

İnşallah biran önce atanırsın canım. Ben de öğretmenim ve mesleğimi çok seviyorum.

makarna, poğaça,tulumba en azından birini seç ve az ye bak ben yiyomuyum (canım çok çekioda bugün yemekte tulumba var)

günaydın ki
sabah 52.3 geldim çok mutluyum ki ben ya :)

sarımsak çayı
sabah
1 yumurta
zeytin
peynir
reçel
domates
1 dilim ekmek
yeşilçay
yicem şimdi

kızzz rakibem bugün bende güzel rakam gördüm :) maşallah bize

canım çok beğendiysen bi beden küçüğünü alsaydın keşke, belki hırslandırırdı yeni ciciler seni

Sen zatenn incesin canımmm. Boşuna değilll sana güvenip yüzlerce squat yapıyorum.
Amaaa sonucunu aldım 1 hafta da 500 gram önce gitmiyodu.

bak nası saygı duydum anlatamam

güne -500 ile başlıyorum. ilk hafta olduğundan hizli gidiyor

canım ben sayamadım ama toplamda 1,5 falan gitti galiba

çayın yanında canın çok çekiosa 1 tane, 2-3 tane diil

bencede zayıflayıp almak paha biçilemez ama çok beğendiğin bişey varsa al bence. diyeti bozmak istediğinde gidip aldığın kıyafeti deneyip sinir olursun, yemekten vazgeçersin

hepfitim Canım sende rakibimsin tabiki görmemişim , hoş benden sana nasıl rakip olur bilmem kılomu gordunmu aramızda 5 kılo var :) benım sana yetişmem uzun sürecek

banane banane yakala beni

08:30
2 haşlanmış yumurta
1,5 kk beyaz peynir
domates, salatalık yeşillik

10:15
10 tane erik

BUGÜN BANA KARBONHİDRAT YOK!!!!

meyve haricinde mi canım? karbonhidrata meyvelerde giriyor, dün hakkını fazla fazla kullandın bence bugün ara öğünlerin az yağlı süt olsun

CANIM BİLİYORUM, HAKLISIN MEYVEDE FRUKTOZ VAR. AMA BEN ONU YEMEZSEM KABIZ OLURUM HEMEN
KASTIM İÇERİSİNDE UN VE BASİT ŞEKER BULUNAN GIDALAR...
YOK VUR DEYİNCE ÖLDÜRECEKSEK EĞER SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİ DE TÜKETMEMEK GEREKİR Kİ ZİRA LAKTOZ İÇERİYOR TATLIM...

Spor yapıyosan üstünü kalın giy seni terletecek şeyler olsun mutlaka bacak basen yürüyüşle gidiyo da bence sırt omuz daha az hareket ediyo boşuna değil söylediklerim dışarısı 30 derece ama yürürken hala yağmurluk tarzı ince mont giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…