canım, ben de öğle araları eve git gel yapıyorum ama çok yakın sadece 5 dk... onu çok yürüyüşten sayamıyorum.Yemeklerden önce spor yapmak en iyisi spor dedimse tempolu yürümek bile iştahını kapatıyo insanın
Ama karnını içeri çekip dik oturdukça karın kasın güçleniyomuşş bir yerde okumuştumm 8 saat masada oturunca insan böyle şeyler araştırıyo:)))) iyiymiş ben hiç çekemiyorum karnımı içeri hele de oturunca mümkün değil fırlıyo mübarek
Ah o ekmekten bende bi vazgeçebilsemKatılıyorum sana Canan Hocadan dinleyip denedim ben de yedikçe yiyesim geliyodu yemeyince aklıma bile gelmiyo artık ekmek yemeden de yaşayabiliyo muşummm.
Tebrikler tebrikler böyle olalım işte ben de kızıma makarna yaptım ama yumurta yedimGünaydın neşeli bayanlar, muhabbetiniz bol olsun hiç eksilmesin inşallah :)Sizi okudukça moral buluyorum
Dünkü menüm
Sabah
2 yumurtalı ekmek
domates
2 adet zeytin
Ara
2 burçak bisküvi
Öğlen
makarna ve patates vardı, ekmek arası peynir zeytin yanında domates yedim
ara
az şekerli türk kahvesi
ara
3 dilim karpuz
Akşam
Eşim işten erken gitmiş sağolsun oda makarna yapmış :))
bende kendime 2 yumurta haşladım, salatalık domates çeyrek ekmek yedim
ara
az beyaz leblebi ve 1 dilim karpuz
3 lt suyumuda içtim tabi
Dün ki menüm hep kahvaltı usulü geçti ama bugün daha iyi olacak umarım,ölçüler moralimi bozsada tartıcığım bu hafta pek sevindiriyo beni :)
Fırıncımız sağolsun hertürlü ekmeği yapıyo kepek ekmek aldım birkez bildiğin beyaz neden böyle dedim beyaz un katıyoruz dedi ben de çavdar almaya başladım hem un yokmuş hem de dilimleri daha küçük.Ah o ekmekten bende bi vazgeçebilsemilla 1 dilim yiyeceğim
benimde eşim sağolsun herğün sıcak pide alıp geliyor nasıl bir kokuyor adam beni sınavadan geçiriyor galibaFırıncımız sağolsun hertürlü ekmeği yapıyo kepek ekmek aldım birkez bildiğin beyaz neden böyle dedim beyaz un katıyoruz dedi ben de çavdar almaya başladım hem un yokmuş hem de dilimleri daha küçük.
Dünkü yürüyüş işe yaramışşşgüne -500 ile başlıyorum. ilk hafta olduğundan hizli gidiyor
Aynenn eşimde akşam almıştı 1 pide 2 somun ben yemiyorum ya 2-3 gün yiyobenimde eşim sağolsun herğün sıcak pide alıp geliyor nasıl bir kokuyor adam beni sınavadan geçiriyor galiba
Ben spor yapmıyorum kiii evimin karşısında güzelll bir spor salonu açıldı ama eşim hayır dedi sadece yürüyor ve uyduruk şeyler yapmaya çalışıyorum işteekeşke bende spor yapabilsem denizcim , hic fırsatım olmuyorkı
canım uzmanım ya, bi de şeyi bulsanız;
kalorisi olmayan pasta, börek, hamurişi, makarna falan? zira benim vazgeçmeye niyetim yok gibi de.. bari o teknolojiyle zayıflasam?
ne guzelmıs canım ya , sana sorarız artık besin bileşenlerini ..
Yemeklerden önce spor yapmak en iyisi spor dedimse tempolu yürümek bile iştahını kapatıyo insanın
Ah o ekmekten bende bi vazgeçebilsemilla 1 dilim yiyeceğim
Ben spor yapmıyorum kiii evimin karşısında güzelll bir spor salonu açıldı ama eşim hayır dedi sadece yürüyor ve uyduruk şeyler yapmaya çalışıyorum iştee
Fırıncımız sağolsun hertürlü ekmeği yapıyo kepek ekmek aldım birkez bildiğin beyaz neden böyle dedim beyaz un katıyoruz dedi ben de çavdar almaya başladım hem un yokmuş hem de dilimleri daha küçük.
Aynenn eşimde akşam almıştı 1 pide 2 somun ben yemiyorum ya 2-3 gün yiyo
vermen gereken 6 kilo bencede idare et canim istedigin kiloya ulasinca daha hevesle mutlulukla alisveris edersin ama oyalanma yaz cikmadan hemencecik ver o 6 kiloyuNe güzell ne güzelll geçen ben de çıktımm herkesin beğendiği bir görüntüsü var ben de bulamadım ALMADAN geldim dedim ki almıycam ve 2 yldır giymediğim 38-36 beden pantolonlarımı tişörtlerimi giyceeeem.
bende oyle yapiyorum. zayifkenki tisortler gomlekler pantlnlar duruyor. ama eskiye gore artik daha uzun tunik giydigim icin sadece tunikte sıkıntım var . Kışın idare ettim biraz zayifladim simdi bir iki mecbur lazimBen de tunik ve uzun gömlek almaya çıkmıştım çünkü inat ettin kendime kısa tişörtlerimi giyene kadar bunlarla idare ederim.
ben bekarken 30 gunde bir oluyordum. evlenince kilo almaya basladim gunler uzamaya basladi. hormonlarimin seviyeside normal aslinda 30 gunde bir olmak isterim :)
canım benim rutinimde 35 gün falan, halama çekmişim(2si de öyle, hatta biri 2 ayda bir falan olur.)
Amaaan bunlar da çok katı canım her zaman kim salata yapacak aynen ben de meyve yiyorum kabız olmamak için ama az şekerlilerindenCANIM BİLİYORUM, HAKLISIN MEYVEDE FRUKTOZ VAR. AMA BEN ONU YEMEZSEM KABIZ OLURUM HEMEN
KASTIM İÇERİSİNDE UN VE BASİT ŞEKER BULUNAN GIDALAR...
YOK VUR DEYİNCE ÖLDÜRECEKSEK EĞER SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİ DE TÜKETMEMEK GEREKİR Kİ ZİRA LAKTOZ İÇERİYOR TATLIM...
Aslında en güzeli evde olmaması kim yapıyosa o poaçaları 1 kaç ay yapmasın lütfennnnDOĞRU SÖYLÜYORSUN CANIM, ZATEN NE OLDUYSA TULUMBAYI YEDİN DUR, HADİ POĞAÇANIN TADINA DA BAKTIN DUR, YOK İLLA MAKARNAYLA DA ŞEYTAN ÜÇGENİNİ TAMAMLAYACAĞIM OLDUM... ben niye caps lock açık yazıyom yaaaa..
öyle canım dediğim gibi sen beni takip et böyle iyi oluyo..
vermen gereken 6 kilo bencede idare et canim istedigin kiloya ulasinca daha hevesle mutlulukla alisveris edersin ama oyalanma yaz cikmadan hemencecik ver o 6 kiloyu
bende oyle yapiyorum. zayifkenki tisortler gomlekler pantlnlar duruyor. ama eskiye gore artik daha uzun tunik giydigim icin sadece tunikte sıkıntım var . Kışın idare ettim biraz zayifladim simdi bir iki mecbur lazim
ben bekarken 30 gunde bir oluyordum. evlenince kilo almaya basladim gunler uzamaya basladi. hormonlarimin seviyeside normal aslinda 30 gunde bir olmak isterim :)
Amaaan bunlar da çok katı canım her zaman kim salata yapacak aynen ben de meyve yiyorum kabız olmamak için ama az şekerlilerinden
aman neye yarar canim. su genc yasta ne sıkıntı cektim kilolardan. oram buram agridi etlerim yirtildi yasimdan büyük gösterdim. yoegunkuk bitkinlik güzel tarzımca giyinemedim. kilo denen seyden kurtulup onu almamak icin ona göre yasayacagim artik inşallah.Ay hepiniz çıtırsınız ayolll
wawww ben bile heyecanlaniyrm bi an kendimi senin yerine koydum. haftaya seni 50 grubuna koyuyoruzzzYa benim tartinin pili zayifladi galiba. sabah 59.8 geldim ya sok oldum. en son ortaokulda gormustum herhalde
bedeni dardi canim 44 oldu ama bedenimi kötü gösterdi askidaki gibi hos olmadi. 42 bedende kalmamisti. 40 bedende almak istemedim 115 tl idi. memlekete gidicem bi aya o zaman orada cok gezer bulurum bide o zamana az daha zayiflarimmakarna, poğaça,tulumbaen azından birini seç ve az ye bak ben yiyomuyum (canım çok çekioda bugün yemekte tulumba var )
kızzz rakibem bugün bende güzel rakam gördüm :) maşallah bize
canım çok beğendiysen bi beden küçüğünü alsaydın keşke, belki hırslandırırdı yeni ciciler seni
canım ben sayamadım ama toplamda 1,5 falan gitti galiba
oo ona hic gelemem kalbim daralıyor bunalinca . kilom her yerime daginik kol bacak her yer kalin zayifladikca her yerden esit olarak inceliyorum canim.tek.gereken sabir. sadece squat yapmaya baslayacam bacak iclerim hic sıkı degil o kadar zayifladiktan sonraSpor yapıyosan üstünü kalın giy seni terletecek şeyler olsun mutlaka bacak basen yürüyüşle gidiyo da bence sırt omuz daha az hareket ediyo boşuna değil söylediklerim dışarısı 30 derece ama yürürken hala yağmurluk tarzı ince mont giyiyorum
hiç sorma ben hiç yapmam zaten, en son ne zaman hamur yoğurdum onu bile hatırlamıyorum.. kızımın bakıcısı aynı zamanda üst kat komşum, o yapmış hem de sıcacıktıAslında en güzeli evde olmaması kim yapıyosa o poaçaları 1 kaç ay yapmasın lütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?