♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yemeklerden önce spor yapmak en iyisi spor dedimse tempolu yürümek bile iştahını kapatıyo insanın
canım, ben de öğle araları eve git gel yapıyorum ama çok yakın sadece 5 dk... onu çok yürüyüşten sayamıyorum.
walk at home u da ya öğle aramda ya da yatmadan önce yapabiliyorum...

Tebrikler tebrikler böyle olalım işte ben de kızıma makarna yaptım ama yumurta yedim

benimde eşim sağolsun herğün sıcak pide alıp geliyor nasıl bir kokuyor adam beni sınavadan geçiriyor galiba

canım uzmanım ya, bi de şeyi bulsanız;
kalorisi olmayan pasta, börek, hamurişi, makarna falan? zira benim vazgeçmeye niyetim yok gibi de.. bari o teknolojiyle zayıflasam?

canım şuan piyasadaki hiç bir diyet ürün çok da diyet değil aslında, besin bileşimleri hemen hemen aynı(paketli ürünlerden bahsediyorum tabi, süt yoğurt her daim yarım yağlı daha iyi). makarna da esmer makarna isteğini biraz daha çabuk köreltio(3-4 kaşık yetiyo) hamurişi olayını çözsem dünyalar benim olur zaten, hamurişi manyağıyım
tamamen kesmeyeceğim hiçbi zaman, kesersem diyetş bırakınca yerim ve vücut başa sarar. ben şöyle yapmaya çalışıorum hamurişi yediğim gün meyve,ekmek,pilav,makarna hepsini kesiyorum (zor oluyor ama hamurişine değiyor yani)

ne guzelmıs canım ya , sana sorarız artık besin bileşenlerini ..

herzaman yardımcı olmaya çalışırım

Yemeklerden önce spor yapmak en iyisi spor dedimse tempolu yürümek bile iştahını kapatıyo insanın

yürüyüş benimde iştahımı çok kapatıyo

Ah o ekmekten bende bi vazgeçebilsem illa 1 dilim yiyeceğim

ben vazgeçmeyeceğim hiç bi zaman sadece günde 1-2 dilimde kalmaya çalıyorum

Ben spor yapmıyorum kiii evimin karşısında güzelll bir spor salonu açıldı ama eşim hayır dedi sadece yürüyor ve uyduruk şeyler yapmaya çalışıyorum iştee

bende parklarda olanlarla idare ediyorum ama yürüyüş arasında yapınca belim ve sırtım dinleniyor çok güzel
oluyor ne yaparsam kardır diyorum

çavdar çok lezzetli bende çavdar ya da çok tahıllı yiyorum :)

Aynenn eşimde akşam almıştı 1 pide 2 somun ben yemiyorum ya 2-3 gün yiyo

benimki de beyaz ekmeği ile çok mutlu, ekmek ona kalıo diye de mutlu. çok çıtır çıtır getirirse ekmeğin kellesini uçuruyom ama

vermen gereken 6 kilo bencede idare et canim istedigin kiloya ulasinca daha hevesle mutlulukla alisveris edersin ama oyalanma yaz cikmadan hemencecik ver o 6 kiloyu

Ben de tunik ve uzun gömlek almaya çıkmıştım çünkü inat ettin kendime kısa tişörtlerimi giyene kadar bunlarla idare ederim.
bende oyle yapiyorum. zayifkenki tisortler gomlekler pantlnlar duruyor. ama eskiye gore artik daha uzun tunik giydigim icin sadece tunikte sıkıntım var . Kışın idare ettim biraz zayifladim simdi bir iki mecbur lazim

canım benim rutinimde 35 gün falan, halama çekmişim(2si de öyle, hatta biri 2 ayda bir falan olur.)
ben bekarken 30 gunde bir oluyordum. evlenince kilo almaya basladim gunler uzamaya basladi. hormonlarimin seviyeside normal aslinda 30 gunde bir olmak isterim :)

Amaaan bunlar da çok katı canım her zaman kim salata yapacak aynen ben de meyve yiyorum kabız olmamak için ama az şekerlilerinden

Aslında en güzeli evde olmaması kim yapıyosa o poaçaları 1 kaç ay yapmasın lütfennnn

bende düzenli olmayı çok isterdim, en azından kilo verirsen düzene girme ihtimalin varmış. kilo verdikçe düzelir belki :)

Amaaan bunlar da çok katı canım her zaman kim salata yapacak aynen ben de meyve yiyorum kabız olmamak için ama az şekerlilerinden

kız biz 1 günlüğüne dedik, dünkü karbonhidratlardan sonra :) sürekli demedikki

Ay hepiniz çıtırsınız ayolll
aman neye yarar canim. su genc yasta ne sıkıntı cektim kilolardan. oram buram agridi etlerim yirtildi yasimdan büyük gösterdim. yoegunkuk bitkinlik güzel tarzımca giyinemedim. kilo denen seyden kurtulup onu almamak icin ona göre yasayacagim artik inşallah.

Ya benim tartinin pili zayifladi galiba. sabah 59.8 geldim ya sok oldum. en son ortaokulda gormustum herhalde
wawww ben bile heyecanlaniyrm bi an kendimi senin yerine koydum. haftaya seni 50 grubuna koyuyoruzzz

bedeni dardi canim 44 oldu ama bedenimi kötü gösterdi askidaki gibi hos olmadi. 42 bedende kalmamisti. 40 bedende almak istemedim 115 tl idi. memlekete gidicem bi aya o zaman orada cok gezer bulurum bide o zamana az daha zayiflarim
toplam 1.700 oldu canim
oo ona hic gelemem kalbim daralıyor bunalinca . kilom her yerime daginik kol bacak her yer kalin zayifladikca her yerden esit olarak inceliyorum canim.tek.gereken sabir. sadece squat yapmaya baslayacam bacak iclerim hic sıkı degil o kadar zayifladiktan sonra

Son düzenleme:
Aslında en güzeli evde olmaması kim yapıyosa o poaçaları 1 kaç ay yapmasın lütfennnn
hiç sorma ben hiç yapmam zaten, en son ne zaman hamur yoğurdum onu bile hatırlamıyorum.. kızımın bakıcısı aynı zamanda üst kat komşum, o yapmış hem de sıcacıktı 2 taneyi tabiri caizse yutuverdim. tulumba da hastane çalışanımız araba almış onu tatlısı.. önceki akşam eşimle kızıma makarna yapmıştım, öğle arasında kızım da makarna isteyince hepfitin dediği gibi kombo oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…