- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
He he bugün tartıldım veeee 59.60 çıktıııçok güzel sıkılaşacaksın bu azimlehaftaya bizim gruptasın desene :)
Ben de öyle diyodum çekmecem de evde buzdolabında artık hiçbirşey bırakmadım ve kurtuldum
canım uzmanım ya, bi de şeyi bulsanız;
kalorisi olmayan pasta, börek, hamurişi, makarna falan? zira benim vazgeçmeye niyetim yok gibi de.. bari o teknolojiyle zayıflasam?
bedeni dardi canim 44 oldu ama bedenimi kötü gösterdi askidaki gibi hos olmadi. 42 bedende kalmamisti. 40 bedende almak istemedim 115 tl idi. memlekete gidicem bi aya o zaman orada cok gezer bulurum bide o zamana az daha zayiflarim
toplam 1.700 oldu canim
oo ona hic gelemem kalbim daralıyor bunalinca . kilom her yerime daginik kol bacak her yer kalin zayifladikca her yerden esit olarak inceliyorum canim.tek.gereken sabir. sadece squat yapmaya baslayacam bacak iclerim hic sıkı degil o kadar zayifladiktan sonra
He he bugün tartıldım veeee 59.60 çıktııı
:) Benim de 8 dk ama 10 dk erken çıkıp ( tüm uyarılara rağmen) yolumu uzatarak 20 dk yapmaya başladımcanım, ben de öğle araları eve git gel yapıyorum ama çok yakın sadece 5 dk... onu çok yürüyüşten sayamıyorum.
walk at home u da ya öğle aramda ya da yatmadan önce yapabiliyorum...
tebrıkler canımHe he bugün tartıldım veeee 59.60 çıktııı
Benim de ona zamanım olmuyo işte parkta bir alet var stepper diyim ama ayak koyulan yerleri var bir birine basıyosun bir diğerine onda yapsana benim yerime de bacak basen için süperr çok istiyorum ama işten eve evden işe yanından zor geçiyorum her seferin debende parklarda olanlarla idare ediyorum ama yürüyüş arasında yapınca belim ve sırtım dinleniyor çok güzel
oluyor ne yaparsam kardır diyorum
Bilmiyorum ama 2 ayda 4 kilo verdim sanki kilo vermem hızlandı gibi 1 ayda 4 kilo versem süper olacak yaaa malum temmuz deniz zamanıvermen gereken 6 kilo bencede idare et canim istedigin kiloya ulasinca daha hevesle mutlulukla alisveris edersin ama oyalanma yaz cikmadan hemencecik ver o 6 kiloyu
bende oyle yapiyorum. zayifkenki tisortler gomlekler pantlnlar duruyor. ama eskiye gore artik daha uzun tunik giydigim icin sadece tunikte sıkıntım var . Kışın idare ettim biraz zayifladim simdi bir iki mecbur lazim
ben bekarken 30 gunde bir oluyordum. evlenince kilo almaya basladim gunler uzamaya basladi. hormonlarimin seviyeside normal aslinda 30 gunde bir olmak isterim :)
Kizlar beyaz unlu gidalardan uzak durun azda yeseniz bir sonraki ogun daha ac olmanizi saglar insulinle alakali lutfen listelerdeki poaca simit tulumbaciklar olmaz ya okuyunca sasirdim kaldim mecbur kalmadikca beyazun yokk unutmayin yemedikce daha az aciktiginizi hissedeceksiniz inaninn denedim bunu ben bugun tek beyaz unum cu bbik krakerdi ve en buyuk hatamdi kantimden alabilecegim tek gida idi uygun sizde dikkat edin buna emginiz bosa gitmesin uzulurum ac kalip kilo veremezseniz umutsuzlukngelir denendi
günaydın ki
sabah 52.3 geldim çok mutluyum ki ben ya :)
sarımsak çayı
sabah
1 yumurta
zeytin
peynir
reçel
domates
1 dilim ekmek
yeşilçay
yicem şimdi
bazı yanlışlıklar var ama idare edersin canım :)Günaydın neşeli bayanlar, muhabbetiniz bol olsun hiç eksilmesin inşallah :)Sizi okudukça moral buluyorum
Dünkü menüm
Sabah
2 yumurtalı ekmek
domates
2 adet zeytin
Ara
2 burçak bisküvi
Öğlen
makarna ve patates vardı, ekmek arası peynir zeytin yanında domates yedim
ara
az şekerli türk kahvesi
ara
3 dilim karpuz
Akşam
Eşim işten erken gitmiş sağolsun oda makarna yapmış :))
bende kendime 2 yumurta haşladım, salatalık domates çeyrek ekmek yedim
ara
az beyaz leblebi ve 1 dilim karpuz
3 lt suyumuda içtim tabi
Dün ki menüm hep kahvaltı usulü geçti ama bugün daha iyi olacak umarım,ölçüler moralimi bozsada tartıcığım bu hafta pek sevindiriyo beni :)
amin canım inşallah :)İnşallah biran önce atanırsın canım. Ben de öğretmenim ve mesleğimi çok seviyorum.
aferin kısYOK BE CANIM DÜN MAKARNA, POĞAÇA, TULUMBA ÜÇLÜSÜ YAPINCA.. 3 GÜNLÜK KH HAKKIMI TÜKETMİŞ OLDUM. CEZA BANA..
Ya sen ne komiksin öldürdün beni be!
abow bir de besincimiz varmış. ne güzel topik oluşmuş yahu :)yok bebeğim biliyorum et türevleri ve yumurta haricinde her üründe karbonhidrat var. benim mesleğim besin bileşimleri üstüne zaten :) süt ve türevleri hem karbonhidrat, hem protein içerdiği için meyve gibi insülini tetiklemiyo diye demiştim. yanlış anlaşıldım sanırım kusuruma bakma sen benim
yok canım estağfurullah :) ben besin teknolojileri üzerine yüksek lisans yapıyorum, işim hep besin içerikleri ile. sağlık kısmı sende sonuçtabenim babamda doktor besin-ilaç ve besin-hastalık konusunda çok yardımcı oluyor sağolsun. sonuçta besin teknolojisinde hedef kitleyi belirlerken kimlerde nasıl etkileri var konuşuyoruz bazen beni de doktor zannedip anlatmaya başlıo, diyorum türkçeye geç baba ben senin dilinden anlamıyore
biz mi katıyız kısAmaaan bunlar da çok katı canım her zaman kim salata yapacak aynen ben de meyve yiyorum kabız olmamak için ama az şekerlilerinden
Hoşbulduuum 2 aydır bu haftayı bekliyoduuum sonunda olduwayyyy beeeee gerçekten 2,5 kilo vereceksin böyle giderse :) süpersinnnnn, sakın bozma bak bu kadar emek veriyosun
hoşgeldin bacım
Teşekkür ederim yürüyüşler işe yaradı bir de ayakta yemek yemek galiba yürüyüş ve kızımla ilgilenmekten öğle arası yemeğe zamanım kalmıyotebrıkler canım
sbeden çok güzel ben geçen hafta 2,5 verdim bu hafta daha 1 kğ bulmadıbedeni dardi canim 44 oldu ama bedenimi kötü gösterdi askidaki gibi hos olmadi. 42 bedende kalmamisti. 40 bedende almak istemedim 115 tl idi. memlekete gidicem bi aya o zaman orada cok gezer bulurum bide o zamana az daha zayiflarim
toplam 1.700 oldu canim
çocuklar olunca olmuyor bu aralar ikisininde o kadar çok sınavları var ki gözleri içine çöktü bende dayanamıyorum yapıyorum ama bana yasakhiç sorma ben hiç yapmam zaten, en son ne zaman hamur yoğurdum onu bile hatırlamıyorum.. kızımın bakıcısı aynı zamanda üst kat komşum, o yapmış hem de sıcacıktı2 taneyi tabiri caizse yutuverdim. tulumba da hastane çalışanımız araba almış onu tatlısı.. önceki akşam eşimle kızıma makarna yapmıştım, öğle arasında kızım da makarna isteyince hepfitin dediği gibi kombo oldu
park benim evin yanında akşam yapıyorum kendime zaman ayırdığım içim çok mutlu oluyorumBenim de ona zamanım olmuyo işte parkta bir alet var stepper diyim ama ayak koyulan yerleri var bir birine basıyosun bir diğerine onda yapsana benim yerime de bacak basen için süperr çok istiyorum ama işten eve evden işe yanından zor geçiyorum her seferin de
aynı benimde öyle annemlere yemeğe gidiyoruz diye hafif bir şeyler yiyordum ki bana özel az yağlı kabak yemeği yapılacağını öğrendim yani annemden tam destek geldikızlar ben menümü yazayım, bugün bi tuhaf olacak akşam dışardayız o yüzden gün içini hafif geçirmeye çalışıcam
sabah
1 dilim peynir
1 salatalık
öğle
koca bi dilim karpuz
saat 15:30 gibi 1 bardak süt
akşam gideceğimiz yerde sadece kantin tarzı yerler var, kesin ekmek arası olur ama ekmeğini az yemeye çalışacağım söz. yarın kesin bilgi veririm
aynı benimde öyle annemlere yemeğe gidiyoruz diye hafif bir şeyler yiyordum ki bana özel az yağlı kabak yemeği yapılacağını öğrendim yani annemden tam destek geldi
hayırlı kişiyle hayırlı ve mutlu bi evlilik yaparsın inşallah, çocukta olur yuvan da
bendeee 87 liyim
kızzz 2-0 devam ediyor, söz ver 3. ye beraber hamiş olucaz
aynı aynı merak etmetatlıtambak erken davranmış, biz geç kalmadık kı yoksa
hakkaten hafif geçiştirmişsin gündüzü :) kıs akşama kadar bayılıp kalma bir yerlerdekızlar ben menümü yazayım, bugün bi tuhaf olacak akşam dışardayız o yüzden gün içini hafif geçirmeye çalışıcam
sabah
1 dilim peynir
1 salatalık
öğle
koca bi dilim karpuz
saat 15:30 gibi 1 bardak süt
akşam gideceğimiz yerde sadece kantin tarzı yerler var, kesin ekmek arası olur ama ekmeğini az yemeye çalışacağım söz. yarın kesin bilgi veririm
GonulSenligim karpuzumu yiyim öğle arasında bi 45 dk-1 saat yürürüm(buraya yazmamışım dünkü yürüyüşü, melek benim günlükte yakaladı beni )
cidden verecek gibi görünüyorm canim. ben kafaya koyunca kacamak yapmiyorum yaparsam daha zayiflayamam basa dönerim .cok su icmeye basladim bu hafta 2 buçuk kilo hedefime ulaşırsam sonraki haftaya hedefimi 2 kilo 300 gram yapacağım ve yarinda çok yuruyecegim. bakmayin bu halime motivemin fis diye sonmesnden korkuyorumwayyyy beeeee gerçekten 2,5 kilo vereceksin böyle giderse :) süpersinnnnn, sakın bozma bak bu kadar emek veriyosun
verirsin ne varki sanki sadece yemeyecegiZ. mutluluk icinBilmiyorum ama 2 ayda 4 kilo verdim sanki kilo vermem hızlandı gibi 1 ayda 4 kilo versem süper olacak yaaa malum temmuz deniz zamanı
selam kızlar menümü akşam saatlerinde yazayım ben . çünkü sabah kahvaltyısı dışında bir bilgim yok. bölük pörçük olmasın akşam toptan yazarım :)
inanir misin istah mistah kalmadi motive oldugum icin canim sadece su istiyor. yeme yaz geldisbeden çok güzel ben geçen hafta 2,5 verdim bu hafta daha 1 kğ bulmadı
çocuklar olunca olmuyor bu aralar ikisininde o kadar çok sınavları var ki gözleri içine çöktü bende dayanamıyorum yapıyorum ama bana yasak
park benim evin yanında akşam yapıyorum kendime zaman ayırdığım içim çok mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?