♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım uzmanım ya, bi de şeyi bulsanız;
kalorisi olmayan pasta, börek, hamurişi, makarna falan? zira benim vazgeçmeye niyetim yok gibi de.. bari o teknolojiyle zayıflasam?
Ben de öyle diyodum çekmecem de evde buzdolabında artık hiçbirşey bırakmadım ve kurtuldum
20 dilimli kek yapıyodum kızım 1 dilim yiyodukalanını kendim yiyodum yaaa artık almıyorum tek aldığım eti burçak çay kuru gitmesin diye onun da yarısı gözümün önünde duruyo

wayyyy beeeee gerçekten 2,5 kilo vereceksin böyle giderse :) süpersinnnnn, sakın bozma bak bu kadar emek veriyosun

He he bugün tartıldım veeee 59.60 çıktııı

hoşgeldin bacım

canım, ben de öğle araları eve git gel yapıyorum ama çok yakın sadece 5 dk... onu çok yürüyüşten sayamıyorum.
walk at home u da ya öğle aramda ya da yatmadan önce yapabiliyorum...
:) Benim de 8 dk ama 10 dk erken çıkıp ( tüm uyarılara rağmen) yolumu uzatarak 20 dk yapmaya başladım

bende parklarda olanlarla idare ediyorum ama yürüyüş arasında yapınca belim ve sırtım dinleniyor çok güzel
oluyor ne yaparsam kardır diyorum
Benim de ona zamanım olmuyo işte parkta bir alet var stepper diyim ama ayak koyulan yerleri var bir birine basıyosun bir diğerine onda yapsana benim yerime de bacak basen için süperr çok istiyorum ama işten eve evden işe yanından zor geçiyorum her seferin de

Bilmiyorum ama 2 ayda 4 kilo verdim sanki kilo vermem hızlandı gibi 1 ayda 4 kilo versem süper olacak yaaa malum temmuz deniz zamanı

haklısın gerçekten. yendiği zaman daha çabuk acıkılıyor. ben dün mesela simit yedim diye akşam üstü bir elim ayağım kesildi titredi yemeklere saldırasım geldi. o hissi nasıl keseceğimi şaşırdım. kesin insülinsel bir durum gelişti o an

günaydın ki
sabah 52.3 geldim çok mutluyum ki ben ya :)

sarımsak çayı
sabah
1 yumurta
zeytin
peynir
reçel
domates
1 dilim ekmek
yeşilçay
yicem şimdi

o reçel illa olacak

bazı yanlışlıklar var ama idare edersin canım :)
İnşallah biran önce atanırsın canım. Ben de öğretmenim ve mesleğimi çok seviyorum.
amin canım inşallah :)

YOK BE CANIM DÜN MAKARNA, POĞAÇA, TULUMBA ÜÇLÜSÜ YAPINCA.. 3 GÜNLÜK KH HAKKIMI TÜKETMİŞ OLDUM. CEZA BANA..
aferin kıs

Ya sen ne komiksin öldürdün beni be!

abow bir de besincimiz varmış. ne güzel topik oluşmuş yahu :)
bizle de paylaş oh oh

Amaaan bunlar da çok katı canım her zaman kim salata yapacak aynen ben de meyve yiyorum kabız olmamak için ama az şekerlilerinden
biz mi katıyız kıs görmüyon mu kaç gündür poğaçalar tulumbalar makarnalar havalarda uçuşuyor aaa lütfen
asıl bu ilk hafta alışma dönemi. özellikle benim için :) bundana sonrası daha çekişmeli geçecek

kızlar ben menümü yazayım, bugün bi tuhaf olacak akşam dışardayız o yüzden gün içini hafif geçirmeye çalışıcam

sabah
1 dilim peynir
1 salatalık

öğle
koca bi dilim karpuz

saat 15:30 gibi 1 bardak süt

akşam gideceğimiz yerde sadece kantin tarzı yerler var, kesin ekmek arası olur ama ekmeğini az yemeye çalışacağım söz. yarın kesin bilgi veririm

sbeden çok güzel ben geçen hafta 2,5 verdim bu hafta daha 1 kğ bulmadı

çocuklar olunca olmuyor bu aralar ikisininde o kadar çok sınavları var ki gözleri içine çöktü bende dayanamıyorum yapıyorum ama bana yasak

park benim evin yanında akşam yapıyorum kendime zaman ayırdığım içim çok mutlu oluyorum

aynı benimde öyle annemlere yemeğe gidiyoruz diye hafif bir şeyler yiyordum ki bana özel az yağlı kabak yemeği yapılacağını öğrendim yani annemden tam destek geldi

Bana yetisebilirsen ne guzel olur ama

hakkaten hafif geçiştirmişsin gündüzü :) kıs akşama kadar bayılıp kalma bir yerlerde dengelemiş olacaksın iyi olmuş :)
GonulSenligim karpuzumu yiyim öğle arasında bi 45 dk-1 saat yürürüm(buraya yazmamışım dünkü yürüyüşü, melek benim günlükte yakaladı beni )

yakalarım ben topiğimdekileri nasıl da takip edip arayıp buluyorum

wayyyy beeeee gerçekten 2,5 kilo vereceksin böyle giderse :) süpersinnnnn, sakın bozma bak bu kadar emek veriyosun
cidden verecek gibi görünüyorm canim. ben kafaya koyunca kacamak yapmiyorum yaparsam daha zayiflayamam basa dönerim .cok su icmeye basladim bu hafta 2 buçuk kilo hedefime ulaşırsam sonraki haftaya hedefimi 2 kilo 300 gram yapacağım ve yarinda çok yuruyecegim. bakmayin bu halime motivemin fis diye sonmesnden korkuyorum
Bilmiyorum ama 2 ayda 4 kilo verdim sanki kilo vermem hızlandı gibi 1 ayda 4 kilo versem süper olacak yaaa malum temmuz deniz zamanı
verirsin ne varki sanki sadece yemeyecegiZ. mutluluk icin
selam kızlar menümü akşam saatlerinde yazayım ben . çünkü sabah kahvaltyısı dışında bir bilgim yok. bölük pörçük olmasın akşam toptan yazarım :)
inanir misin istah mistah kalmadi motive oldugum icin canim sadece su istiyor. yeme yaz geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…